Soncnica Sandra ***
|
Zdravo, zdravo punce!!! Najprej hvala za vse za današnji pregled Katina: tebi pa hvala za kavico!! Evo jaz sem nazaj s pregleda . Je bil danes moj lubi z mano tako da sva oba videla najino pikico, ki je že kar velika pika postala . Mi je moja G.rekla, da imam izredno dobro kri, da ima zelo malo nosečnic tako dobro kri. Sem kar malce ponosna sama nase . Drugače pa najina bebica lepo leži, fino brca, obseg glavice je normalen, edino obseg trebuščka je malce večji kot normalno. Ampak je rekla, da glede na to, da sem tudi jaz zelo velika (185cm), da je najbrž to zaradi tega, za vsaki slučaj pa moram iti še dati kri za preiskave sladkorja, ampak pravi, da b najbrž vse OK. No uglavnem jutri zjutraj grem dati kri še za to preiskavo, potem pa bomo videli kaj bo. Držite pest!!! A mi katera lahko pove, ali ti to samo kri vzamejo, ali moraš tisto sladko tekočino piti? So Tiana ina Katy82: za današnji pregled pa dobro opravita in poročajata, ko prideta nazaj. Martina25: dobro opravi danes. Pa upam, da bojo izvidi OK Darmar: dobrodošla med nami!!! Pa še glede UZ. Tudi moja mi ga je do sedaj delala vedno razen 1x, ko sva samo srček poslušali. Kar se pa starosti tiče bom jaz rodila ravno okoli mojega rojstnega dne, in sicer 28.ega RD, moj pa bo star 27 let. Aja pa še to, tudi moj ima rojstni dan v maju pa ful upa, da bo pikica počakala, do maja, da bomo trije majski hrošči v hiši No pa naj bo to za zdaj vse, se tipkamo ......
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|