|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
18.3.2008 19:25:13   
max81
ja komeeejjjjj čakam. tko mi je slabo, pa ful sem žejna

pa mojo virtualno prjatlco sem šla mim grede pogledat v P in je mala ful cukrčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 601
18.3.2008 19:37:25   
Nogavica
max81, držimo pesti, da bo čimprej minilo in da se boste jutri že cartali.

Upam, da se Aja1 kmalu javi z dobrimi novicami. user posted image user posted image user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 602
18.3.2008 20:29:50   
atanja
aja user posted image user posted image user posted image . Upam da ste že doma

MAx drži se....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 603
18.3.2008 20:52:04   
urška76
Joj Aja, boga Neja. En user posted image  za vaju obe in ena user posted image za Nejo, da bo hitro zdrava.
Max dihej, dihej. Držim pesti, da bo hitr mimo. Če danes in jutri ne bo nič, bo pa v petek. V četrtek zihr ne bo, k na rok se pa ne rojeva user posted image
Naš mali je pa že zdrav, v službi mamo pa celo štalo spet. Bom šla kr še zase na bolniško, k sem že glih navajena bit doma user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 604
18.3.2008 20:53:16   
Zamima
sem poslala Aji1, sms, da vse stiskamo pesti zanjo,... če bo kaj javila vam napišem user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 605
18.3.2008 21:02:15   
max81
madona se kej dogaja tuki gor al neuser posted image

jest upam, da je Neja boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdejle pa na Hausa, če že ne kej druzga ne moremuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 606
18.3.2008 21:12:58   
urška76
U a ta tečen dohtar je dons. Že letim pred Tv.
Ja še prej pa povem, da sem grozna mama. Sem sinu pozabla dat antibiotik pred spanjem, pol sem ga pa zbujala. user posted image
Zdej pa res letim.
Max ti pa pazi nase

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 607
18.3.2008 21:28:42   
Zamima
Aja1 pravi, da je tamala skoz bolj flekasta in nimajo pojma od česa user posted image user posted image

stiskajmo pesti, da bo vse OK user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 608
18.3.2008 21:30:58   
atanja
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Aja1 pravi, da je tamala skoz bolj flekasta in nimajo pojma od česa user posted image user posted image

Joj bogiica mala.... ME kar stiska

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 609
18.3.2008 22:16:20   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Oh, groza user posted image . Res upam, da bodo kmalu ugotovili, kaj je narobe in čimprej pozdravili Nejo. user posted image Aja1, drži se. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 610
18.3.2008 22:29:10   
max81
joj groza kr pri srčku me stiskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  božec ti maliuser posted image

jest grem pa zdj kr spat po tv-ju ni nič pametnega, tastar piše neke grehe službene, tko, da nima nič časa zameuser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 611
19.3.2008 7:19:22   
max81
ojla dobro jutro moje drage dame...danes sem si pa jest pislužila zlato kolajnouser posted image user posted image user posted image user posted image

spala ful dobro, sam vseen bi blo, če bi še malo spala ne pa da sem že ob 7h pokoncuser posted image ..mala še spi, upam, da vsaj še kšno urco, da s tastarim po ressss dolgem času skupej pojeva v miruuser posted image

moje počutje je ok, mali se umirja, ko sem šla na wc pa sem mela roza rjav izcedek, do da se je neki začel dogajat.user posted image ..mam pa eno drugo strašno neprijetnost že od včeraj...2 dni me je ful spodi bolelo, od včerajšnjega pregleda, ko me je pregledala vaginalno, me je obisala, kao z enim razkužilom za sluznice in me tko svinjsko peče ne srbi, da bom znorela, mam tak občutek, da mam kr mal otečen spodi...ful neprijeten občutekuser posted image user posted image , joj včeri sem se namazala s canastenom, pa ni nič boljše, zdejle sem se še s praško pasto, upam, da bo vsaj malo oblažilouser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 612
19.3.2008 8:16:23   
Nogavica
max81, user posted image . Saj bo kmalu boljše. Zelo kmalu user posted image

Aja1, upam, da gre tudi pri Neji že na boljše. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 613
19.3.2008 8:29:25   
atanja
Ojej max... Ampak se mi pa zdiš ful mirna. K jaz takrat nisem bla tok al pa so bli vsi okrog mene živčni...

A je že kaj novega s Nejo?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 614
19.3.2008 8:45:36   
viv_
max81 - odpovej tole podnajemno pogodbo user posted image  Želim te en "viv" stil poroda user posted image

Ja boga Neja... revček mali! Držimo pesti, da bo vse OK, pa da fleki čim prej grejo... Zamima, pozdravi jo!

Mi smo po starem OK, nič novega...

KR in LJ z okolico: a bi se kej dobile? Urška, cvetačka,...-? pa seveda vabljene vse ostale...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 615
19.3.2008 9:05:56   
Anonimen
Oh, Max81, zdaj si pa že v nizkem štartu. user posted image

Neja in Aja1, za vaju pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Zamima, obveščaj nas prosim o dogajanju.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 616
19.3.2008 9:27:18   
marella1
Ojoj mene je kar stisnilo, ko sem prebrala za Nejo. user posted image user posted image za Nejo in Ajo, da bo vse u redu.

Zamima
obveščaj nas, please pa lepojo pozdravi in reči, da fejst stiskamo pesti.

Max: in odštevanje se je začelo user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 617
19.3.2008 9:32:45   
Zamima
jutro,...

no, jaz imam pa danes še bolj vnete oči kot sem jih imela včeraj user posted image ,... pa to ni več res user posted image ,... kapljice tud bolj bogo pomagajo user posted image ...

Če se bo Aja1 kaj oglasila vam sporočim user posted image , jaz je pa več ne bi gnjavila, boga reva, kaj preživlja, če je Neja še vedno flekasta user posted image .

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 618
19.3.2008 9:47:03   
Anonimen
Sej imaš prav, Zamima. Saj ve, da držimo pestke in mislimo na njih, več pa žal ne moremo naredit. user posted image

A bomo začele navijat za Max81? Na RR je ni, na MSN-u je ni. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 619
19.3.2008 9:49:48   
Anonimen
Pa seveda pestke tudi zate Zamima, da boš kmalu spet zdrava kot user posted image . Zala je zdaj ozdravljena?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 620
19.3.2008 10:10:42   
Zamima
hvala mucamaca user posted image ,...
Zala je vredu, le iz noska ji teče,... pa jaz pametna mama sem ugotovila zakaj kašlja samo ponoči oz. ko leži user posted image , zato, ker jo zgleda spet zobki jezijo in se čez dan fejst slini, ponoči ji pa slina v grlo teče in se skašlja,... madonca sem dolgo rabla da sem pogruntala user posted image user posted image ,...

Zdaj je pa precej živa,... a vaši tudi stapljajo na vsako stvar da bi kaj dosegli? user posted image , Zala stopi na košaro s časopisi, na njen mali stolček, na kako škatlo, igračo,... ko se bo enkrat zvrnila bo pa jok pa stok user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 621
19.3.2008 10:49:40   
Zamima
madonca, meni se pa zdaj kar vrti v glavi, ker sem imela očala gor user posted image , sploh jih nisem navajena user posted image , sem kljub temu, da imam vnete oči mogla dat nazaj lečke user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 622
19.3.2008 11:00:12   
marella1
user posted image user posted image Zamima, držita se.

Ja Max pa verjetno že predihava prve popadke user posted image . Komaj čakam, da se nam oglasi z veselo novico.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 623
19.3.2008 11:35:39   
max81
joj babe zdej me pa že v smeh spravljateuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jest sem še kr tukiuser posted image

z žabico sva že iz sprehoda, tko da mi je zaspala v vozu in sva trenutno pred bajto in še kr spi...je prov fino toplo, sam na vsake toliko začne pihat....zdejle pa kuham in čakam, da pride tastar domov in smo končno skupej doma do naslednga mescauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 624
19.3.2008 11:37:53   
max81
Neja je še kr v bolnici, sva si prejle z Ajo1 izmenjali par sms-jev in pravi, da je po inekciji stanje malo boljše, vendar pa dokler se stanje ne popravi bosta še kr v bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?