|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
18.3.2008 10:23:51   
A-N-J-A
ANJA - zadnjič (no, kake dva tedna nazaj) sem vaju videla v CP (v Turbotu). Si bla tko zatopljena v čevlje, meni se je pa ibr mudilo

Ja sem iskala ene čevlje ,ki bi jih mela sam za eno zabavo,pa so me noge bolele že ko sem jih samo probavalauser posted image ,kaj šele da bi jih mela cel večer gor.
No pol sem vzela ene v Bati in se odločila da jih bom mela mal več kot enkrat.Da ne bom skoz v supergahuser posted image .
Drugič ko me vidiš si pa le vzami tok časa da mal poklepetavauser posted image .

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 826
18.3.2008 10:35:31   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
thaiss-pri vas se bo glih kar vscalo,pri nas pa že kar lep caj ščije in to sneg.Kar neki namest da bi sonce sijalouser posted image

ja tle kr ščije, pa kr močna burja je začela pihat.....ma raje to ko sneguser posted image  user posted image  ..pa kafetka še nisem pilauser posted image
zdej grem po Matio in nekam pod streho na kafe!

Bor user posted image  za zobek N7... pa bravo mami ki ti bo nove sho shooske kupilauser posted image
Gio lepe fotke, Ela je pa prava gospodičnauser posted image

slumpo tvoj Anej je tapravi fantina!!

sonchek jaz se tudi javljam za marec 2010user posted image user posted image ....sam mož še ni seznanjen z mojimi planiuser posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 18.3.2008 10:36:15 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 827
18.3.2008 10:39:24   
slumpo
no ko ste ravno pri tem....pri nas je zaenkrat plan ostat samo pri enem otroku....

ŠE VEDNO FEHTAM IDEJE KJE NAROČIT TORTO ZA ANEJA

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 828
18.3.2008 10:47:48   
tinaaja
ŠE VEDNO FEHTAM IDEJE KJE NAROČIT TORTO ZA ANEJA

pri Zvezdi ne mores sfalit... sladkac za bezigradom kot ze vceraj omenjeno. galerija grad, vikijeva cokoladna je njami..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 829
18.3.2008 11:01:20   
A-N-J-A
galerija grad

Mi smo meli za E 1.rd višnjevo-je bla tok zanič da ne morem povedatuser posted image .
Zvezda-zakon,drugih pa ne poznam.Aja Vikija poznam-zakon.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 830
18.3.2008 11:02:19   
draja
Oooo Slumpo, kakšen lepotec je Anejuser posted image !

Jaz se tudi javim za marec 2010 in pol še za marec 2014user posted image user posted image user posted image . Mož je seznanjen s planiuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 831
18.3.2008 11:30:44   
*sonchek*
A kar odpremo temo marec 2010? user posted image

ANJA - sej te skor nisem spoznala, pol sem pa borkota vidla, pa mi je blo jasno, da si prava. Evo, naslednjič pa kava in čvek - če ne boš spet preveč zatopljena v čevlje user posted image Če boste pa kaj na Orle rinli, me pa poklič user posted image

Evo, jst sem clo nekaj delala. Zdaj bo pa kaml čas za kosilo. Kako luštno je v javni upravi user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 832
18.3.2008 13:04:33   
slumpo
mam ravno mal časa

ja no da mal not pridem...ali je že kera ponovno noseča?
ja kot sem že omenila me trenutno sploh ne mika da bi imela še kakšnega....da bi morala ljubezen in pripadnost ki jo čutim do mojega sina deliti še z nekom si trenutno sploh ne predstavlam....mogoče trapasto razmišlanje ampak mi je anej vse na svetu in ni trenutno prostora še za koga.

kot lahko sklepate je temu primerno scrklan....mami samo mami in nihče kot mami....ja zaradi tega sem zelo obremenjena in vedno moram biti zdraven ko zaspi, ko ima bubico ali ko osvoji kaj novega....sej mi paše ampak priznam da mi je pa včasi too much..
živim zanjga ja seveda in za mojega moža

Neposredna povezava do sporočila: 833
18.3.2008 13:13:45   
erna14
evo mene,prehlajena,kasljam,vrocine zaenkrat ni visje kot 37,2,je pa smotan k tamal kaslja pa smrka pa zjutraj k se doji,se mu tok zaletava pa dviguje gor da potem bruha,ma celuser posted image user posted image user posted image  aja no da pa to ni vse je pa se cel pikast po telesu in kar je najbl grozn se bojim da nima kake skrlatinke,ker ko sva bila v soboto na metelkovi je bla tam ena punca k so mislni da je alergija je bila pa skrlatinkauser posted image user posted image no saj sem se izogibala cakalnice .....sam sva bla direkt za njo sprejeta v anbulanto.no tko da moj gre z tamalmu 2.30 se pokazat k p,jaz grem pa v sluzbouser posted image ceprav nerada (vsaj danes)moram jit nimama kaj pa se stranke mam naroceneuser posted image user posted image .mah saj jaz bom ze nekak to me sploh ne skrbi,sam najbl me sekira za tamalgauser posted image .
anja-sej se mi zdi da ce cevle kupujes je res bols mal vec dat,ti pridejo se prav k pa da jih enkrat obujes pa jih vrzes.user posted image user posted image bor za zobija
zabika-super za zobkauser posted image user posted image
draja-kar probi si mal vn stisnt,ne velik vsaj maluser posted image user posted image
tinaaja-full lustna ocala,kaj pa kako slikco B z ocali bos delila z nami
gio-joj kako je cotkana tamalauser posted image user posted image

maks  vse naj naj,user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

Neposredna povezava do sporočila: 834
18.3.2008 15:06:40   
thaiss
erna držim pestke da ni škrlatinka!! user posted image user posted image user posted image user posted image   pa šššcccššššccc prehlad

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 835
18.3.2008 15:16:04   
Gio
hvala vsem za pohvale...smo lihkar s sistematskega...vse je super in oh in sploh....sem kar zrasla, sem tako ponosna na svojo pridno pupico. Zdej pa nina, jo je zmozgalo user posted image

A-N-J-A....vrstne v Ajdovščini, kamor se gre k izviru Hublja, poznaš? user posted image

in sonček se je pokazal! juhuhuhuhu

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 836
18.3.2008 15:22:01   
Gio
Aja, torto pa smo naročili v Perli, Dolce vita. Bila je bolj lepa kot dobra

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 837
18.3.2008 15:27:43   
Anonimen
Ste se razpisale, ali pa jst nisem bila že res tolk časa pri marčevkah user posted image

Marks vse najbolše za RD! user posted image user posted image user posted image Pa še vsem marčevskim cukrčkom izpred prih dni! user posted image

Pa vaši pikci so tolk cukrčki. user posted image user posted image

očala Julbo - mi smo jih kupili v optiki Trebežnik v Mostah že lani za čez poletje (no, ap jeseni in pozimi ko so bili kakšni sončni žarki, so prišle tudi prav) in jih je kar lepo nosil, jih ni nič dol jemal. Še slikca - boljše ta trenutek res nisem našla. user posted image

user posted image

Tinaaja - mi smo po prvem cepljenju, ko je bil tri dni k sršen šli tudi na testihranje IgG in je imel potem vrednosti v redu, kljub temu pa je dobil reakcijo po tretjem cepljenju - vročina in mesto kjer so ga piknili je bilo trdo in rdeče še zelo zelo dolgo. Tko, da jst ne vem... Vem pa, da ga sedaj ob enem letu še ne bom pustila cepiti, bomo še malo počakali. Se kar ne upam.

*sonchek* - men se zdi, da bi pri vas morali mal prej kakšenga še naročiti al pa Aneja bolj pogosto pripeljati k stari mami v naš konec, ker mi je včeraj kar zaplenila Jureta, sem mislila, da ga bo kar domov s sabo nesla. user posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 838
18.3.2008 15:30:06   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

*sonchek* - men se zdi, da bi pri vas morali mal prej kakšenga še naročiti al pa Aneja bolj pogosto pripeljati k stari mami v naš konec, ker mi je včeraj kar zaplenila Jureta, sem mislila, da ga bo kar domov s sabo nesla. user posted image

Ja, se mi je danes že hvalila kakšen cuker je Jure in da ga je pestvala user posted image
Dajte vi še kakšnega naštimat - ste bližje, pa ga bo bolj pogosto lahko videla in crkljala user posted image

Evo, šibam jaz iz službe po našega škorca v vrtec user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 839
18.3.2008 16:31:05   
A-N-J-A
A-N-J-A....vrstne v Ajdovščini, kamor se gre k izviru Hublja, poznaš?

Zdaj sem vidla da sem te zamešala z Elo 80,ki je z našga koncauser posted image .Saj veš Ela-Elauser posted image

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 840
18.3.2008 21:09:13   
Pikca
čer,

Maks najbrž že spi, ampak vseen: vse najboljše za prvo svečko!
user posted image

še kratko poročilo:
prvi dan v službi preživela OK (zize tuduser posted image ), pa hvala za lepe željeuser posted image

malo me le skrbi težnja nove šefice k temu, da bi bili tudi popoldne doma dosegljivi... in delali tudi izven delovnega časa, kadar se mudi (to pa je zelo pogosto)... ji bom morala zgleda še enkrat razložit, da jaz to nebi... da ne bo napačnih pričakovanj...

Jernejček se zbuja...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 841
18.3.2008 22:07:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Marks vse najbolše za RD!

Joj, jst sem pa Maksa preimenovala (sicer nimam pojma zakaj in kako, ampak...). Mu pa pošiljam tisoč lubčkov v opravičilo in še nadaljnih tisoč za prvo svečko. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 842
18.3.2008 22:37:39   
Žabika
Maks: vse naj!

Anja: Ker vem, da že dolgo čakaš user posted image :
http://gallery.request-response.com/albums/69.aspx

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 843
18.3.2008 22:38:29   
Pikca
sonchek, me pa prav zanima kje si tako fajn službo najdlauser posted image  

pri nas pa se skoz nekaj mudi... mi ne pride na misel, da bi šla na RR med službo... no danes bi še lahko, ampak smo si imeli s sodelavci veliko povedat po dolgem cajtuuser posted image

Jernejček je bil pri babi pridkan, ko sem prišla, je pa jokat začel bošček, in doma je ful zgodaj zaspal... no ja, saj se bomo navadili počasi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 844
18.3.2008 22:41:40   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
pri nas pa se skoz nekaj mudi... mi ne pride na misel, da bi šla na RR med službo...

Se podpišem!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 845
18.3.2008 22:44:25   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Anja: Ker vem, da že dolgo čakaš user posted image :

pa ne samo ANJA user posted image

full full lepe fotke!!!!!!!!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 846
19.3.2008 7:26:48   
*sonchek*
Jutro - prva user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
sonchek, me pa prav zanima kje si tako fajn službo najdlauser posted image  

Sama me je najdla user posted image
Pri nas je tako, da dokler je vse narejeno kot mora bit, nihče nič ne komplicira user posted image Pa glede na to, da sem s porodniškega dopusta, so (zaenkrat) še zelo strpni. In v takem okolju (vsaj jaz!) naredim definitivno več, kot pa, da bi me nekdo non stop nadziral, da si še dihati ne bi upala.

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 19.3.2008 7:27:20 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 847
19.3.2008 7:34:05   
A-N-J-A
Anja: Ker vem, da že dolgo čakaš :

Res sem ravno zadnjič pomislila da bodo kmalu nove slikce,ker je eno leto mimouser posted image .Veš kera mi je najbolj všeč?Una na snegu z Lupasom ,ki jo z viška gledauser posted image .

Urla-a kaj šibašuser posted image ?

Pri nas je že sonček,a ni blo rečeno da bo tud dons kao snežil???

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 19.3.2008 7:38:37 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 848
19.3.2008 8:33:51   
thaiss
user posted image

Pri nas je že sonček,a ni blo rečeno da bo tud dons kao snežil???

ma kaj se pritožuješ, bodi kontenta!!!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 849
19.3.2008 8:35:59   
Lejci
Jutro,

Za včeraj - Maks, vse naj naj za 1. rojstni dan user posted image

Čudovita noč. Ob 23 se je za čaj zbudila, potem pa skoraj do 7.30 nič. Life is good user posted image .

Ines je ravno odšla v vrtec, danes bo prvič spala tam. Napredujemo torej, zdaj že gre iz vozička ven se igrat.

Komaj čakam, da bo spet sonček in toplo, zdej je začela ful uživat na igriščih... peskovniki, tobogani, gugalnice, ful ji dogaja. Trenutno nam je najljubši ZOO, kjer najprej prehodi cel krog do igral, tako da niti vozička več ne jemljemo sabo.

user posted image

Torte, naša je pa naročena Pod Vodo v CP-ju. Čokoladna, sočna in dobra. Pa še draga ni bla tok. Dobre torte ima tudi Kraljevi mignon.

Res sem ravno zadnjič pomislila da bodo kmalu nove slikce,ker je eno leto mimouser posted image .Veš kera mi je najbolj všeč?Una na snegu z Lupasom ,ki jo z viška gledauser posted image .

Ja, pa una, ko gleda iz pralnega stroja je tut svetovna user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?