Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:10:29
|
|
|
|
Oranža
|
Se mi zdi da si glih ti spraševala če se kej parket poškoduje s tem stolčkom . Pa se mi zdi da bi morala met še kej od Pike To je to Nicolina
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:11:11
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca A sem že povedala, da so me morali zadnič, ko sem šla na pregled glede tuberkuloze čakat za slikanje pljuč? Kdo te je moral čakat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:11:50
|
|
|
|
scubadiver
|
Gruška Scuba je gledala oddajo Big brother ker sva jo prej zamudila k sva navijala za hokej
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:12:25
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Gruška Scuba je gledala oddajo Big brother ker sva jo prej zamudila k sva navijala za hokej Smo zmagal a ne TOOOOOOOOOOOOO
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:12:50
|
|
|
|
manca
|
ja, doktor da me je slikal...pa veš zakaj? Sem vprašala kolk se moram slečt za slikanje, pa je rekel, da moram biti zgoraj brez...in ko sem se slekla, so mi mlekarne čist podivjale in je začelo mleko špricati...pa so me morali čakati
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:15:05
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v Se mi zdi da si glih ti spraševala če se kej parket poškoduje s tem stolčkom . Pa se mi zdi da bi morala met še kej od Pike Ja, jaz sem spraševala ... Še od Tevža mam stolček ala Prima papa (pa ga imamo trenutno na vikendu za mojo nečakinjo), pa od Pike trip trap, ampak mi je luškan tale Antilop ... pa pocen je ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:15:36
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Gruška Scuba je gledala oddajo Big brother ker sva jo prej zamudila k sva navijala za hokej Smo zmagal a ne TOOOOOOOOOOOOO Da ti ne povem kako sva z mojim debelo gledala... Sva celo tekmo gledala in navijala in med tretinami spokala Lano spat in ji zabičala da ne sme jokat, ker ati in mami nimata časa.. No pa potem konec tekme in sva šla pred podaljški še enega prižgat ven. Pa prideva nazaj, pa se naši objemajo, avstrijci pa poklapani odhajajo.. Nama pa nč jasno kaj se je zgodilo.. Očitno sva zamudila gol
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:17:37
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca ja, doktor da me je slikal...pa veš zakaj? Sem vprašala kolk se moram slečt za slikanje, pa je rekel, da moram biti zgoraj brez...in ko sem se slekla, so mi mlekarne čist podivjale in je začelo mleko špricati...pa so me morali čakati Za crknit .... ... pa se ja nisi vzburla, ko si doktorja vidla ... a je bil dr. House Scuba, pridna, si lepo navijala.... moj je tok vpil na koncu, da so se otroc v zgornjem štuku zbudl ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:17:42
|
|
|
|
nicolina
|
Jaz grem pa zdaj spat, nočko...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:18:32
|
|
|
|
Oranža
|
....a tako.....sam men je prima papa bolj fajn, k ima bolj zaslon za hrbet. Se strinjaš? Drugač pa ni švoh tale stolček ja.... Zdej grem pa spat....pa ne preveč naklofat.... Nočko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:19:03
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Jaz grem pa zdaj spat, nočko... A zdej greš spat k je najlepš?? Partybraker-ka
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:21:18
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: manca ja, doktor da me je slikal...pa veš zakaj? Sem vprašala kolk se moram slečt za slikanje, pa je rekel, da moram biti zgoraj brez...in ko sem se slekla, so mi mlekarne čist podivjale in je začelo mleko špricati...pa so me morali čakati Za crknit .... ... pa se ja nisi vzburla, ko si doktorja vidla ... a je bil dr. House Scuba, pridna, si lepo navijala.... moj je tok vpil na koncu, da so se otroc v zgornjem štuku zbudl .... Ah, če bi bil dr. House bi ga pa že spoznala kajne . Ne, nism se nč vzburla, ker doktorčka nisem najprej dobr vidla, ko sem ga spraševala kaj vse moram dol dat...še dobr da sem imela papirnate robčke s seboj, da sem ustavila mlekarne
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:22:16
|
|
|
|
nicolina
|
Luškan stolček, Gruška kolk pa pride? Manca, ja če je bil dober zdravnik, valjda da so ti mlekarne podivjale...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:24:05
|
|
|
|
manca
|
Cena za stolček Antilop je 9,99 eur
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:24:19
|
|
|
|
nicolina
|
No, pa še ne grem... A bomo še čvekale? Moj je itak zaspal, niče ne bo danes...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:24:20
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Luškan stolček, Gruška kolk pa pride? 9,99€ A da grem v Ikeo čez Semič, pa ti ga dostavim?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:24:25
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Luškan stolček, Gruška kolk pa pride? 9,99€ Vanja tuki
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:25:14
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Luškan stolček, Gruška kolk pa pride? 9,99€ A da grem v Ikeo čez Semič, pa ti ga dostavim? Ja, ja to bi blo super....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:26:24
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina No, pa še ne grem... A bomo še čvekale? Moj je itak zaspal, niče ne bo danes... Nicolina, ne boš edina...tut pri nas ne bo dons nč. Ampak jutr pa ma da je akcija ...če ma rojstni dan me mora pa ja častit, kajne. Sej verjetn zato zdej počiva
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:27:01
|
|
|
|
nicolina
|
Ej, ženske ste vidle da imam že 1000 -to objavo.... mislim halooo, čveka, namest da bi šla spat...zjutraj bom pa gledla ko zombi, ko se bo Tin že ob 6 zbudu
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:28:36
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Ej, ženske ste vidle da imam že 1000 -to objavo.... mislim halooo, čveka, namest da bi šla spat...zjutraj bom pa gledla ko zombi, ko se bo Tin že ob 6 zbudu čveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jst ti nisem do kolen
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:28:53
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca IZVIRNO SPOROČILO: nicolina No, pa še ne grem... A bomo še čvekale? Moj je itak zaspal, niče ne bo danes... Nicolina, ne boš edina...tut pri nas ne bo dons nč. Ampak jutr pa ma da je akcija ...če ma rojstni dan me mora pa ja častit, kajne. Sej verjetn zato zdej počiva Ja, on mora tebe častit, ti mu boš pa darilo...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:28:55
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Ej, ženske ste vidle da imam že 1000 -to objavo.... mislim halooo, čveka, namest da bi šla spat...zjutraj bom pa gledla ko zombi, ko se bo Tin že ob 6 zbudu Ja nč Nicolina, za tisočo objavo morš pa častit, se ti ne zdi ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:29:19
|
|
|
|
Oranža
|
Zdej pa res grem, ker ve ste nore Nočko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 23:31:35
|
|
|
|
manca
|
nč, zdej grem pa še v klet obest perilo...moram bit mal pridna no. Potem grem pa peglat...ampak to na naših koncih ne pomeni likat, ampak dat vse štiri od sebe in ležat. Samo vsi ne vedo za to foro in potem včasih kdo misli, ja kako sem jaz pridna ko pa skos likam noččččkoooooooooooooooooooooo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?