Anonimen
|
Ja sej vem, da je slo ful gor, zato sprasujem, ker tiste cene izpred dveh let najbrz niso relevantne. Za prenocisce se cakam odgovor, koliko bi prislo, je pa se vedno dosti drago (18funtov/osebo/noc v vecposteljni sobi, je pa moznost zajtrka in vecerje kar je pac na voljo v kuhinji - pa je marsikaj na voljo, od cesenj sredi zime, do ziljon marmelad, toasti, jajca, mleko, kosmici, celo cokolino itd.). Zato pa ze zdaj gledam cene, da sploh vem, koliko € sploh rabimo. Letalske karte bodo se najcenejse Za muzeje vem, da so zastonj. Mi smo bili pozimi, pa si potem parkov niti nismo ogledovali. ZOO tudi hvalijo, samo je ful drag. Smo pa bili na Victorii, Padingtonu (Harry Potter, itak), v Greenwichu na nictem poldnevniku, Cuttysark smo si pogledali, pa od tiste cekrve, kjer sta se porocila Diana in Charles cez Millenium bridge ob Temzi do Towerja, pa Big Ben, pa Kensingtonsko palaco, pa China town, pa Oxford in Regent Street, pa en Arch (ni bil Marble), na Covent gardnu se mi pa zdi, da smo bili. V Science museumu smo bili pa samo v kinu, ker sem jaz tecnoba tezila in nisem hotla it v muzej, ker si na podlagi nekaterih nasih (in zoprnih ekskurzij s solo) predstavljam to kot dolgcas - ja, najbrz. V tistih 5-ih minutah, kar smo bili tam po filmu in pred zaprtjem muzeja, je bilo vse fuuuuuul zanimivo Ja, pa Picadilly in Trafalgar in najbrz se kaj, pa sem pozabila. Ne ne, London Eye pa odpade, ker najbrz kar umrem gor od groze (ze na stolp na LJ gradu mi je groza it, ko gresta pa moj in tamali, pa sploh nocem zraven). Smo pa tudi hodili 10 km naenkrat, iz J Londona na S ... Na bozicni dan namrec busi in tuba niso vozili, samo taksisti, ki si jih komaj dobil pa se trojno ceno so imeli. In zunaj je bil minus in veter, jee
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 18.3.2008 22:28:51 >
|