|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: a bi katera začela na novo?
17.3.2008 10:54:31   
pikica36
evo nasuser posted image user posted image
pa saj to ne moreš verjetuser posted image , v petek se vagam in mi pokaže tehtnica 57,5 kg!user posted image  vauuu bravo za meneuser posted image
a ni hudič.. saj veste vikend.. kak deci vina pa malo več papcanja.... danes zjutraj 59 kg. mater sem bla jezna.. ampak se ne dam!!!!!!!!!!!!!! zdaj ta teden se moram spet onk v roke vzet!!!

ve pa ste kr pridne kot vidim, kar -3 kg , nekatere user posted image user posted image  bravo punce!!!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 301
17.3.2008 11:26:09   
snake
pikica36, jaz isto sem čez viken pridobila izgubljeno kilo, ampak se ne dam danes opet nema grešenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dejmo dejmo punce, poletje se bliža, morje nas že čaka user posted image user posted image user posted image user posted image juhuuuuuuuuuuuu

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 302
17.3.2008 12:12:39   
nina166
Tudi jaz sem jezna ko user posted image ...na začetku tedna mi je šlo lepo dol, za vikend pa sem vse nadoknadila in sem zdaj na -0 kg. Vsaj zredila se nisem...nekaj dobrega user posted image

Vsem ki ste shujšale pa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...kar tako naprej, pa boste prišle do cilja. Jaz pa se tudi morem malo bolj potrudit

Lepo hujšanje še naprej user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 303
17.3.2008 12:23:59   
gapimasa
Pozdravljene!

BRAVO vsem, pa vi ste superce, če bo šlo tako naprej bomo ja suhice do poletja,:-)

Meni je tehnica pokazala 79.5 kg, torej -1,8kg! S tem, da sem v sredo začela resno in sem ful happy, da je neki, vsaj!!!!!

Čestitke vsem, sploh Debeluška30 -3kg!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 304
17.3.2008 12:28:46   
*erika*
pozdravljene hujsarice,danes sem zelooooo tesko stopila na vago,in je pokazala 87kg,tko da sem shujsala 2kg in sem zelo vesela,vidim da gre vsem zelo dobro.upam da bo slo tako tudi naprej in cestitke vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu gapimasa)
Neposredna povezava do sporočila: 305
17.3.2008 12:29:09   
gapimasa
BRAVO pa še tačkici in Majri, ki sta šli dol za več kot 3kg!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem še dobla večjo voljo, ko vidim kaj vse je možno!

Vsaka vama čast!

(odgovor članu gapimasa)
Neposredna povezava do sporočila: 306
17.3.2008 14:20:27   
_andreja_
3 kg čestitammmmmm

jaz sem pa zgubila -1,8 kg tko da bravo zame...komaj čakam naslednji ponedeljek ko vas bom probala dohitet da bom jz tudi - 3 kg v tednu dni. ...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu gapimasa)
Neposredna povezava do sporočila: 307
17.3.2008 14:26:46   
luka jan
Mater ste dobre, bravo za vas user posted image user posted image user posted image .
Jaz pa sem bila cel teden pridna, čez vikend pa grešila ko user posted image . Tako da ko sem stopla na vago ni ta pokazala nobene razlike.
Verjetno je bil tist Mc Donalds krivuser posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 308
17.3.2008 14:33:22   
_andreja_
no meni je pa moj oblubu da če pridem na 77 kg da mi kupi ab king pro da si še trebuh malo učvrstim user posted image user posted image   

< Sporočilo je popravil _andreja_ -- 17.3.2008 14:34:09 >

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 309
17.3.2008 15:05:51   
bibyzan
evo mene, da se javim.
Zjutraj sem se vagala in je pokazalo 90.5, torej uspeh je!!!!!user posted image Morm pa povedat, da včeri nism nič jedla, ker sem dobla gastritis in edino zdravilo pri meni je, da nič ne jem.user posted image user posted image ker vse kar pojem zbruham. Tak da sem na prisilnem postu. Upam, da me potem ko ozdravim, ne bo premamila hrana, ponavadi je tako. Se bom poskušala zadržat.user posted image user posted image
Čestitike za vse izgubljene kilce in železno voljo še naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 310
17.3.2008 16:40:17   
bodoča
Evo, da javim rezultate na hitrco.

Zjutraj sem se vagal in je pokazalo 2,2 KG manj user posted image , sem ful vesela, pa čeprav je to v bistvu samo tekočina šla dol. No v glavnem zdaj jih imam 106,2 KG.

Bravo vse SEXSI MAME user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , mi je ful dalo voljo za naprej.

No danes je sicer moj sadni dan, samo še nisem nič jedla, ker sem bila zjutraj preveč nervozna, potem pa sva bila s sinom v bolnici, ker ima šum na srcu in je bil na preiskavah.

Držite se, pridne ste (smo)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mojeustvarjanje

(odgovor članu bibyzan)
Neposredna povezava do sporočila: 311
17.3.2008 18:15:16   
A.N.J.A.
user posted image user posted image user posted image  Jaz tut 2 kg dol user posted image user posted image user posted image

Sem bla sicer mal žalostna, ker nisem zmagala ta teden, ampak bom pa drug teden!!! user posted image

No, v tabelco z mojo težo.
Drugač se pa že ful bolj seksi počutim user posted image  Je tut moj že opazil spremembo v postelji user posted image

No, vam poročam kmalu..

Pa tut jaz moram rečz : Punce hvala za pomoč, brez vas mi ne bi uspleo!! user posted image

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 312
17.3.2008 18:51:12   
sani1
Pozdravljene sexi mame!

Če bo šlo tako naprej bomo do poletja res prave sexi mame. Upam, da bo šlo tko naprej oz. mora iti, a ne?

Sem pa danes naredila kilometrov tako, da upam, da se bo kje poznalo... Sem šla mimo Mc Donalda v mestu in sem se spomnila na vas...

Bravo vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image ... Čestitke!!!

GREMO DALJE NOVIM ZMAGAM NAPROTI!!!

(odgovor članu A.N.J.A.)
Neposredna povezava do sporočila: 313
17.3.2008 19:42:30   
tititi
Punce vidm da ste ble vse pridne tacas ko me ni blo.

Jaz sem izpit uspesno opravila sem pa zato kilce gor dala tko da sem user posted image ko hudic. Sam to je zihr zarad cokolade in 4 dnevnega nonstop sedenja. Zdej pa cakam soncek da grem lahko mal hodit v hrib...

Drgac pa se to nihanje meni non stop dogaja - se posebi 14 dni pred M sem napihnjena ko ... pol pa v dnevu dveh zgubim tud 2 kg. Jasno ce pa skoz lulam user posted image

Držte se in se od zdej naprej bolj javljam in bolj držim dijete in šprtanja.

Erika držim pesti da čimprej ugotovite kaj je s tvojim sinkom.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 314
17.3.2008 19:57:18   
*erika*
pozdravljene hujsarice.samo da vam sporocim da sem malega pelala k zdravniku in ker so izvidi dobri je dobu napotnico za gastroskopijo,tako da bom jutri poklicala da ga narocim.no zj je pa treba otroke dat kopat pa spat tako da ce bo cas se oglasim potem kasneje

(odgovor članu tititi)
Neposredna povezava do sporočila: 315
17.3.2008 21:14:25   
RAKICA1
seksi mame vsem čestitke ker smo dali že nekaj odvečnih kilogramov doluser posted image user posted image  samo tako naprej.
erika veliko sreče pri sinu upam da mu ni nič in da bo vse vreduuser posted image user posted image

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 316
17.3.2008 22:10:25   
*erika*
RAKICA1 hvala ti js tudi upam da bo vse uredu.vidim da vam gre hujsanje dobro tako da samo tako naprej,js upam da bo slo no pa lahko noc

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 317
17.3.2008 22:24:48   
łiłi
erika.samo dobra volja pa bo.ej k bos sla v shoping me poklicuser posted image .upam da bom tud jaz kako kilo se dol dala

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 318
17.3.2008 23:05:48   
DEBELUŠKA30
Evo  punce, jest sem zdajle  s telovadbe (2 uri), počutim se kot prerojena user posted image !
Najprej vsem čestitke za minus kilograme user posted image user posted image user posted image , ostalim pa srečno v tem tednu user posted image !

Gapimasa, shujšala sem -2,50 kg, in ne 3 kg user posted image , čeprav bi bla treh kilogramov še posebej vesela user posted image !

Bodoča, ti si pa huda konkurenca user posted image , čakaj se naslednji teden te pa dohitim user posted image ! Kako pa je s sinom, držimo pesti user posted image ?
Tititi, najprej čestitke za izpit, super user posted image user posted image user posted image ! Zdaj imaš pa drugi izpit - iz hujšanja user posted image , ki mu boš ravno tako kos!

Erika, dobro opravita s sinom, ko boš klicala za naročit (v Kranju je dr. Benedik, ki je zelo uredu), pa kar mal zatež, da dajo vama datum za čimprej! Drugače pa lahko zahtevaš od pediatra, da na napotnico napiše nujno in si takoj na vrsti. Držimo pesti za tvojga sina user posted image  in nam poročaj, kako sta opravila!

Zdaj grem pa še tabelo dopolnit!!!!!!!!

VSAK DAN JE LAHKO NOV ZAČETEK!

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 319
17.3.2008 23:21:48   
DEBELUŠKA30
SEKSI MAME user posted image user posted image user posted image  Prvo poročanje

Pa še malo dopolnjena in popravljena razpredelnica:

Ime - željena izguba kg    shujšale kg

10.03.2008                            17.03.2008                              

Debeluška     -19 kg                  -2,50
109,10                                    106,60

*Erika*         -30 kg                  -2,00                
89,00                                        87,00

Snake              -9 kg                  -0,00
59,00                                        59,00

Rakica1         -25 kg                  -3,20
89,00                                        85,80

Tačkica          -20 kg                 -3,60          
90,00                                        86,40

A.N.J.A.        -15 kg                 -2,00  
75,00                                        73,00

Petrcamg        -10 kg
72,00

Tititi                -5 kg                 -0,00
55,00                                        55,00

Mala Maja     -30 kg                 -2,00
92,00                                        90,00

Pikica               -3 kg                 -0,00
59,50                                        59,50

Decemberka     -8 kg
73,00

Majra             -15 kg                 -3,80
 84,00                                       80,20

Barba             -10 kg                 -1,30
66,60                                        65,30

Luka Jan          -5 kg                 -0,00
77,00                                        77,00

Gapimasa       -15 kg                 -1,80
81,30                                        79,50

Vesnica          -16 kg
76,00

Abi                 -20 kg
90,00

Tajduška          -7 kg
61,00

1A                  -10 kg
67,00

Ninataja            -7 kg
62,00

Bibyzan         -15 kg                 -3,50
94,00                                        90,50

Tačkica           -15 kg
85,00

Lamama          -11 kg
71,00

Sončki             -15 kg
77,00

Pokica             -10 kg
76,00

Bodoča           -30 kg                -2,20
108,40                                    106,20

SašaL              -15 kg
85,00

Nina166            -7 kg                -0,00
52,50                                        52,50

Andreja              -15 kg             -1,80
92,00                                        90,20

Sani1                  -10 kg             -2,50
82,00                                        79,50

Neni                   -13 kg             -0,00 
78,00                                        78,00

Punce, dajte pregledat, če sem se pri kakšni zmotila, naj sporoči, sem že mal zaspana user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 320
18.3.2008 8:45:02   
neni
Dobro jutro in hvala za sprejem v družbo hujšaric. Se vas bom res držala, ker vidim, kako se topijo kilogramčki, čeprav je menda ta teden bolj voda in praznenje črevesja. No, od vseh požrtij sem jaz še vedno napihanjena. Vagala se ne bom do drugega tedna.
Sem bila včeraj pridna, sem jedla normalno kot je treba, pa brez sladkarij. Bom pa za naprej poskusila ločevat živila, da ne bom mešala krompirja in mesa. Sedaj bom vse povezala z regradom. Sem se morala precej odpovedat solatki, ker je mojega Lukca ščipalo, ampak sedaj je že dovolj velik in ga ne več, oziroma se moram navadit. (še dojim)

Čestitike vsem, ki ste šle tako lepo dol!!!!

lp Neni

Neposredna povezava do sporočila: 321
18.3.2008 8:58:23   
LIDJOČKA
Hoj, bravo za vse user posted image user posted image user posted image , jaz vas pridno berem, ampak žal nisem tako pridna kot ve, se bom poboljšala, obljubim.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 322
18.3.2008 10:05:30   
RAKICA1
debeluška bravo za telovadbouser posted image user posted image  samo tako naprej user posted image user posted image

(odgovor članu LIDJOČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 323
18.3.2008 10:17:41   
DEBELUŠKA30
Rakica, a bo kava?

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 324
18.3.2008 10:46:28   
_andreja_
no pri nas je pa prejle vrglo ven elektriko, pa sm rabla 20 minut da sm se spomnila, da se je verjetno treba prijavit, če bom hotla kaj natipkati... blonda jst ... user posted image

drugače pa sm imela za zajterk pomarančo, in malo prejle sm pojedla dve activiji...

pa pridna sem bila včeraj kupila podtaknjence za rožice in sem jih danes lepo presadila v večje lončke, da se še malo obrastejo...

pa lačna sem, groza, kako bi nekaj pojedla, kakšen zrezek pečen... njamsi....kolk se mi cedijo sline sam da pomislim nanj, ne da bo ga še mogla gledat, itak se poli neb mogla upret...

in kako kaj ve, drage moje sexi mamice...????

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?