Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 17.3.2008 18:33:15
|
|
|
|
tteeaa
|
...oblekice za sem mislila, da ne ne bo katera mislila, da sploh nič ne perem
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 17.3.2008 18:36:36
|
|
|
|
alea01
|
...oblekice za sem mislila, da ne ne bo katera mislila, da sploh nič ne perem . Blagor vam, da imate kaj prati. Jaz moram pa vse, ampak res čisto vse kupit
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 17.3.2008 18:43:42
|
|
|
|
alea01
|
Midva pa greva zdaj k mizarju naročit otroško sobo . moram it v šoping, ker sem ugotovila, da mi ni čisto nič več prav . Saj če sem odkrita nimam še nobene nosečniške oblekice. Vse mikice od prej so ozke, oprijete, kratke in moj buši gleda ven . Treba v šoping
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 17.3.2008 18:45:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tteeaa ...oblekice za sem mislila, da ne ne bo katera mislila, da sploh nič ne perem jaz bom tudi naslednji mesec začela prat za in malo iz podstrešja dol nosit, pa vse moram še pregledat in kakšno stvar še dokupiti
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 17.3.2008 19:05:44
|
|
|
|
*Mojca*
|
Hej vsem! Prisotnosti / odsotnosti: kot je že ena pred mano napisala nas ima večina tako nastavitev, da ne pokaže kdaj si gor. Tako da če piše da ni nobene gor, še ni nujno da res ni nobene gor Kile: Jaz se vedno tehtam obuta, itak pa ni fore, ker gledajo samo koliko se zrediš. Torej, če se vedno tehtam obuta je enako, kot da bi bila vedno bosa. Itak pa mi tam vedno kaže 2 kili več. Skupno imam zdaj +7, sem pa danes po dolgem času srečala eno kolegico in je rekla da brez trebuha sem ista kot prej, torej nič porejena Pranje: danes sva dobila nadomestni pralni stroj in že veselo perem kup cunj, ki se je nabral. Počasi bom pa tudi sama začela s pranjem podedovanih baby cunjic. V četrtek odprejo supernovo na Rudniku, ki bo imela baby in nosečniški HM, pa C&A in otvoritvene cene. Komaj čakam. Zadnjič sem v HM kupila 2 majčki, vsaka po 1 eur. Ena je bela, druga pa zelena...še kar nevtralna. Toliko za enkrat. Zdaj pa grem malo pred tv. Tiste, ki gledate big brotherja: a ste videle da se je brezdomec končno umil?
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 17.3.2008 19:08:39
|
|
|
|
RMRM
|
Blagor vam, da imate kaj prati. Jaz moram pa vse, ampak res čisto vse kupit Tudi pri meni je tako. Od starejših dveh sem vse dala naprej, kolegice pa imajo vse in vsa oblačila roza. Se pa strinjam, da je res težko kupiti oblačila, če ne veš za spol . Pri meni je le problem, ker sem na bolniški in ne morem laufat po trgovinah, v bližini je pa le ena baby trgovina, kjer se mi pa zdi, da od oblačil nimajo ne vem kaj.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 17.3.2008 19:38:22
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
No tako, sedaj sem pa tudi uradno spet prisotna. Tehtanje pri G: vedno obuta, nič ne odšteva. Fino. Januarja sem se tehtala v škornjih in zimski opravi, maja se bom v kakšnih lahkih balerinkah in oblekci . Pa bom "zgoljufala" kilco.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 17.3.2008 19:43:15
|
|
|
|
*Mojca*
|
Aja glede posteljnine v baby centru. Kompletek stne 16eur, jogi rjuha pa dodatnih 10 eur. Tista cena 130eur vključje še kovter, poušter in zaščitno blazinico za ograjico.
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 17.3.2008 19:50:15
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Tista cena 130eur vključje še kovter, poušter in zaščitno blazinico za ograjico Ja, res. Ampak gre za tako prav lepo zaščitno blazinico in kovter .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 17.3.2008 19:52:20
|
|
|
|
alea01
|
Evo, naročila sem otroško sobico. Vsaj nekaj! Bo kao nekje sredi aprila kile pri meni niso šle sam v trebuh, ampak v rit in stegna . Ma, sam da bo dete zdravo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 17.3.2008 19:54:09
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Evo, naročila sem otroško sobico. Vsaj nekaj! Super. To pa ni vsaj NEKAJ! To je veliko!!! Rit, pa stegna--ah, bomo že ppol enkrat spravle kaj dol.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 17.3.2008 19:59:54
|
|
|
|
*Mojca*
|
alea01 ja čestitkeeeee aleksandra silvija: pa sej te zaščitne blazinice se kupijo tudi posebej a ne? Glede riti in stegen bomo pa itak upalile eno grupno dieto a ne?
< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 17.3.2008 20:00:49 >
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 17.3.2008 20:33:15
|
|
|
|
anaj22
|
alea01 čestitke za sobo na hit vas pozdravim, grem večerjo prpravit je cev dan delu bogi
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 17.3.2008 20:33:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede riti in stegen bomo pa itak upalile eno grupno dieto a ne? ja ja tam na jesen enkrat
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 17.3.2008 20:44:07
|
|
|
|
alea01
|
Spet me hoče neka depresija....... . Pa to ni normalno. Od takega veseljaka do take mone .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 17.3.2008 20:44:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Alea
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 17.3.2008 20:59:59
|
|
|
|
nat78
|
I.daisy-vsaka ti čast,ti imaš 2 bebiki v trebuhu in le 5 cm večji obseg kot jaz.Glede kil se jaz sploh ne sekiram ,se moja G bolj,me ima pod kontrolo v nulo.Če mi je ratalo tistih 30 iz prve nosečnosti dol spravit,mi še bo te,ki jih bo pol manj.G je strah,da bi mi sladkor v nosečnosti nihal(to se lahko vidi tudi po pridobljenih kg v določenem obdobju)in bo ta tretji otrok še večji od prejšnjih.Prva je imela 4200g 53cm,druga 4580g 54cm.Pa saj si tudi sama ne predstavljam,da bi lahko rodila še kaj večjega in težjega,zato me ima pod drobnogledom kaj se kg tiče in sladkorne. alea 1-tudi jaz sem večino stvari prvih dveh otrok oddala ali jih že tolikokrat posodila,da so ene že v slabem stanju.Zato sem tudi jaz oblačilca že nakupla,čist slučajno in zelo poceni.Če bi imela namen kaj kupit mi verjetno ne bi nikoli uspel takšen nakup za tako malo denarja.Vsaj zaradi teh cotk sem tako srečna,ker so luštkane in za malo denarja.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 17.3.2008 21:33:55
|
|
|
|
manko
|
alo ženskice!!!! glede big brotherja-nimam komentarjev in če vam pri našem ni dovolj slabo si poglejte hrvaškega.A SPLOH ŠE OBSTAJAJO PRAVI DEDCI?vsi so taaaako popedr...in so prave barbike,ne vem kako bi jim drugače rekla drugače pa tako kot ste reklae čez zrneca ga ni in kot PAV BOŽO je bil spet za crknt...zanj je slovenija premajhna če mene vprašaš...upam da ste mi vse dobro in da pridno rastete-jaz sem zrastla že +10 res pohvale vredno in se-kot pravi moj draginjegov OBELIX poljubček vsem in bodite mi zdrave!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 17.3.2008 23:53:17
|
|
|
|
tweetek
|
En lep pozdravček vsem so- ! Jaz sem srečno prispela iz Madžarske in lepo prestala vožnjo, samo noge mam ko slon. Zdaj moram pa mal počit ker je bil naporen tale podaljšan vikend....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 18.3.2008 6:32:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro vsem. Danes nas je pa zametlo - pa sem mislila, da bo že konec zime. Včeraj sem mela pregled, vse je ok, sam mal morat dat v ler, pa več počivat po službi, ker me boli ligmament na desni strani, sem si ga očitno malo nategnila. Naslednji pregled imam enkrat aprila, morm pogledat, ampak se mi zdejle ne da vstat.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 18.3.2008 7:22:55
|
|
|
|
anaj22
|
Dobro jutro sm skuhala pr nas ful sneži šibm zdej na materinsko pa pa
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 18.3.2008 7:26:28
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro! Nya-slastna kava . Pa pazi se, no . Da ne boš danes po snegu preveč divjala . Mojca-obrob za posteljico še nisem videla, da bi jih kje prodajali posebej. Ampak niso vsi kompleti čez 100 EUR. Tudi v BC so za pol manj. Res pa ne izgledajo tako oh in sploh-ampak-a je to sploh pomembno?!? Alea--ti kar nam potoži o slabem razpoloženju, depresiji, bomo to skupaj preganjale. Naš 3-letnik pa je včeraj dobil temperaturo(40,1), tako sva danes skupaj doma, deklica je pa v šoli. Ampak mali bi rad šel na sneg. Ima že pripravljene lopatke in korenček za snežaka . Bo še zanimivo ga v hiši obdržati. Če bo mali nevzdržen, ga bom vseeno peljala za kakšnih 10 min na sneg. Drugače bo še bolj zbolel. Celo zimo pri nas nič snega. Pa ravno sedaj vse belo in še sneži kot za stavo. Naša prvošolka pa gre od 2. do 4. junija v šolo v naravi. Junija . Nat- ja oblekce. Jaz imam nekaj kosov 74 št., 80, 86 pa že več. Za prav majhne pa praktično nič. Sem tudi jaz že nekaj kupila-zimske razprodaje po razprodaji. Tako sem dobila prav lepe pajacke, komplete za manj kot 10 EUR, pa precej puloverčkov-ampak slednje sem kupovala predvsem od št. 68 dalje. Pa nekaj hlač sem tako kupila.(vse BC in Modiana, ki sta mi res pri roki) Bodijev in žabic do pasu iz bombaža pa v večini res ne dobiš znižanih.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 18.3.2008 7:28:09
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
šibm zdej na materinsko Anaj, dobro jutro. Imate pa res zgodaj materinsko. Sem mislila, da so običajno popoldan.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 18.3.2008 7:31:23
|
|
|
|
tancho
|
Dobro jutro! Seveda tudi jaz obvezno pijem kavico, ko prebiram tale forum. Res je bedno tole vreme - kr neki na pol dežuje, na pol pa sneži... Se mi posledično sploh ne da nikamor, čeprav morm na fax neki uredit - bom prosila, da me zapelje . Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 18.3.2008 7:36:37
|
|
|
|
tancho
|
kkomaj napišem en kratek post za dobro jutro, pa vidm, da je aleksandra silvija že ful napisala se vidi, da sem še čist zalimana IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Naš 3-letnik pa je včeraj dobil temperaturo(40,1), tako sva danes skupaj doma, deklica je pa v šoli. Ampak mali bi rad šel na sneg. Ima že pripravljene lopatke in korenček za snežaka . Bo še zanimivo ga v hiši obdržati. kolk so lušni tele otročki
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?