|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako po ločitvi
17.3.2008 18:11:24   
neja.bor2007
Zdravo!
Z možem se ločujeva,po njegovi želji.
Poročena sva (bila) osem let.Meni se je seveda čas ustavil,poskušala sem se nekako pogovoriti,pa noče nič slišati o tem.
Nekako sem sprejela,čeprav je zelo zelo težko.
Imava dva otroka,hišo,itd....
Ne vem,rabim samo kakšno dobro tolažbo,v tako težkih trenutkih.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako po ločitvi
17.3.2008 18:14:27   
Kepica83
Neja.bor2007!
Želim ti, da bi se ti življenje čim prej zasukalo na bolje in upam, da ne trpiš preveč. Poglej na vse z pozitivne strani pa boš vidla da je vse slabo za nekaj dobro. Vsak konec je začetek nečesa novega. Pa veliko poguma in optimizma ti želimuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu neja.bor2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2008 18:15:12   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se in bodi močna!

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2008 18:19:13   
neja.bor2007
Poskušam biti močna,ampak je tako tako težko.
Globoko v sebi vem,da bo bolje,vendar najhuje je, ko se ponoči zbudim, ko vidim svoja dva otroka,kako mirno spita.....
Res tako trpim.....ampak,saj vem čas celi rane.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2008 18:28:19   
Anonimen
Poskušam biti močna,ampak je tako tako težko.

Se nekaj casa bo. Verjetno bo se tezje, ko bo vse za tabo. Takrat ponavadi popusti napetost.

Daj, povej kaj vec :).

Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2008 18:35:16   
neja.bor2007
V bistvu,je po porodu drugega otroka najin zakon začel malce škripati.Jaz sem bila čisto okupirana z vsem,in priznam nisem si vzela dosti časa za moža.

Začel je hoditi veliko naokrog, ne vem postajal je skrivnosten.Ko sem ga vprašala,če je posredi kakšna druga ženska(sedaj),mi trdi da ne...navrgel mi je čisto banalen razlog...da se je enostavno naveličal vsega, user posted image .Saj razumem,naveličanost in rutina,pa vendar,z pogovorom in malo truda se da vse popraviti.On vztrajno zatrjuje,da ne in da ga ne bom prepričala,da naj se sprijaznim.

Mi je pa rekel,da me bo imel vedno rad,vendar skupaj pač ne bova večuser posted image .Celo predlagal mi je,da naj še naprej živimo skupajuser posted image user posted image user posted image ,mene pa to ubija...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2008 18:38:16   
Anonimen
Celo predlagal mi je,da naj še naprej živimo skupajuser posted image user posted image user posted image ,mene pa to ubija...

Hmmm....zelo komot.

Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2008 19:04:32   
Hans
Vsak konec je začetek nečesa novega.

Najbrž si niti ne moramo predstavljati kako ti je, lahko pa predlagam, da mogoče začneš delati nekaj zase, spremeniti svoj način življenja, mogoče začni hoditi na aerobiko, pilates ali kaj podobnega. Spremeni svoj stil življenja z malimi koraki, da ne boš postala čisto otopela. Držim pesti. Pa jokaj tudi, daj ven iz sebe.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2008 19:16:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: neja.bor2007

Celo predlagal mi je,da naj še naprej živimo skupajuser posted image user posted image user posted image ,mene pa to ubija...

Oprosti, jz bi mu pa enostavno rekla; hiša je pol moja, otroci ostanjo pri meni, plačal boš toliko in toliko preživnine, kovčke imaš naštimane, vrata veš kje so. Nasvidenje! Pa še številko od svojega odvetnika bi mu dala in naj se poslej z njim dogovarja.

Mislim...če se mu pa tut malo ne da potrudit za zvezo in da je enostavno "naveličan"...potem bo zgornje krepka popestritev njegovega življenja.

Če se mu niti zavoljo otrok ne ljubi potrudit vsaj pogovoriti se, če ne že rešiti zvezo...potem že ni vreden, da ga ljubiš...Klinc, če nista za skupaj pač potegni najboljše kar še lahko dobiš od njega!

Mater, zdaj sem pa kr besna ratala...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2008 19:20:15   
Mala_princeska
Caffee ti je dobro napisala.

Jaz dodajam še to: mož očitno želi, da si mu služkinja - da živita v isti hiši, a ne več kot mož in žena user posted image user posted image user posted image . Jaz mu ne bi več prala, kuhala, ga pedenala, če se je naveličal vsega user posted image user posted image . Naj se sam naveliča razmišljat in pedenat sebe , ženo in otroke.

Tudi jaz bi ga izselila - če hoče končati naj se odseli.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 17.3.2008 19:21:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2008 19:57:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Jaz dodajam še to: mož očitno želi, da si mu služkinja - da živita v isti hiši, a ne več kot mož in žena user posted image user posted image user posted image . Jaz mu ne bi več prala, kuhala, ga pedenala, če se je naveličal vsega user posted image user posted image . Naj se sam naveliča razmišljat in pedenat sebe , ženo in otroke.

Pa kaj ti se delaš norca iz sebe, nas ali avtorice teme?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
17.3.2008 20:33:36   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Pa kaj ti se delaš norca iz sebe, nas ali avtorice teme?user posted image

Ne ne delam se norca, samo  jaz ne bi nikoli mogla živeti s človekom pod isto streho, če se hoče ločiti. Ne smem povedati svojega mnenja avtorici teme????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.3.2008 21:46:56   
anavita
jaz se tud kr pridružujem caffeetki in mali princeski...
ženske, ne smemo se jim pustit..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
17.3.2008 21:52:17   
Anonimen
vendar najhuje je, ko se ponoči zbudim, ko vidim svoja dva otroka,kako mirno spita.....
Res tako trpim.....

In kaj ti povzroca trpljenje, katere misli? Kaj te najbolj muci ob pogledu na spokojna otroka?

Neposredna povezava do sporočila: 14
17.3.2008 21:53:05   
Anonimen
V bistvu,je po porodu drugega otroka najin zakon začel malce škripati.

Samo malce? hmmm.

Neposredna povezava do sporočila: 15
17.3.2008 21:54:13   
Anonimen
Saj razumem,naveličanost in rutina,pa vendar,z pogovorom in malo truda se da vse popraviti.

Malo truda je dovolj vcasih...ampak samo vcasih. Ponavadi ga je potrebno kar veliko.

Neposredna povezava do sporočila: 16
17.3.2008 22:15:33   
mami_miki
poznam nekaj ljudi, ki so se ločili...
kako naprej? ti sam naprej, pa ne se krivit, ker nisi nič kriva...

Neposredna povezava do sporočila: 17
18.3.2008 9:47:43   
mojamura
ločitev je zmeraj težka. iz lastnih izkušenj ti povem, da mora preteči še veliko vode, da se boš vsaj malo pomirila s tem dejstvom da si/boš ločena. potem pa so tu še otroci in vsa njihova vprašanja, na katere je včasih zelo težko odgovarjati, že zaradi osebne bolečine. Moj predlog je, da potegneš neke smernice/prioritete zase, da si zastaviš neke cilje, s katerimi se boš vsaj malo zamotila od razmišljanja o situaciji v kateri si.

Kje se vidiš ti, boš zmogla živeti z človekom, ki te je tako prizadel, pod isto streho?

Želim ti obilo poguma ... in vsega kar sodi zravenuser posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 18
18.3.2008 9:52:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: caffee
Oprosti, jz bi mu pa enostavno rekla; hiša je pol moja, otroci ostanjo pri meni, plačal boš toliko in toliko preživnine, kovčke imaš naštimane, vrata veš kje so. Nasvidenje! Pa še številko od svojega odvetnika bi mu dala in naj se poslej z njim dogovarja.

Ja, ja, veš de, saj to je pa res tako izi, a ne. O tem, da bi mu tisto polovico, ki mu pripada, izplačala, niti v sanjah pomislila ne bi. On bi bil pa kar za, a ne?

Meter ste ene naivne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
18.3.2008 10:02:54   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: caffee

Ja, ja, veš de, saj to je pa res tako izi, a ne. O tem, da bi mu tisto polovico, ki mu pripada, izplačala, niti v sanjah pomislila ne bi. On bi bil pa kar za, a ne?

Meter ste ene naivne.

Se strinjam - vendar pa mu definitivno nehaj prat, kuhat in streč...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.3.2008 10:16:27   
jagoda77

Meter ste ene naivne.

sem ravno hotla napisat tole, pa sem vidla, da je že Splišni. Kako si lahko ene sploh predstavljate, da je tko enostavno moža vržt iz hiše, katere polovica je tudi njegova in bo on rekel, ja oki, ni problema? user posted image

Ne glede na vse, jaz niti v sanjah nekomu ne bi prepustila pol bajte, če me ne bi izplačal. Zakaj že? Sej je moja.

Če bi pa napisala, da jo mož meče ven z bajte, bi pa vse u luft skočile, kako te lahko meče, sej je polovico bajte tvoje.

Mal se zresnte in razmišljajte zraven. Avtorica ni napisala niti, kako sta do hiše prišla (lahko da jo je en od njiju celo podedoval, potem ostale tudi ob ločitvi njegova).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.3.2008 12:14:49   
Anonimen

Meter ste ene naivne.

Ene smo naivne, ene ste pa tko blazn pametne, da rajš pametujete kot kakršen koli pametnejš nasvet date, ane Spliš. Ne eno in ne drugo ni na izi.

Kaj je enostavneje, če že o enostavnosti govorimo? Moža postavit pred vrata ali z njim živeti, mu prati, likati, kuhati, gospodinjiti, mu nastaviti, kadar se mu bo slučajno zahotelo?....Zakaj že? Zato ker ona ljubi njega pa ne on nje? A zato?

Ali zato, ker mu ni sposobna izplačati polovice hiše (recimo, ob domnevi, da je od vsakega pol)? Aja, to je pa res razlog da vztraja in se muči z njim živet skupaj?

Ali pa zato, da se predvsem mama žrtvuje da se pred otroki prikažeta kot starša, predvsem kot mama, ki "zaradi" otrok vztraja pri skupnem življenju, pa čeprav v ločeni postelji, s hladnimi čustvi drug do drugega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
18.3.2008 12:26:26   
kalbo
Meter ste ene naivne.

Ene pa tko na svet brihtne, da glava boli.

Taprava gajstna ženska bi mu cunje skoz okno zmetala s kufri vred, jih par poznam takih, vključno z mojo ženo. Taprava ženska mu niti nebi pustila, da bi mu pri dveh otrocih ratal dolgčas, da bi gospoda okol hodil po fešticah, one pa z njimi v rokavičkah.....

Draga avtorica teme, nikar se mu ne pusti in mu čim bolj zagreni življenje, mogoče si sploh ne predstavlja, kako je dejansko živet brez tebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.3.2008 12:28:12   
maruškaŠ
Kaj je enostavneje, če že o enostavnosti govorimo? Moža postavit pred vrata ali z njim živeti, mu prati, likati, kuhati, gospodinjiti, mu nastaviti, kadar se mu bo slučajno zahotelo?....Zakaj že? Zato ker ona ljubi njega pa ne on nje? A zato?

Nihče ne pravi naj mu pere, lika, kuha, gospodinji ali nastavi ko se mu bo zahotelo, vendar dokler nimata rešenih premoženjskih razmerij imata oba pravico stanovati v hiši - ne moreta en drugega kr metati ven. In če nimata denarja en drugega izplačati - bosta morala hišo prodat in si z vsak svojim deležem kupiti ali najeti nekaj drugega (stanovanje, hišo. ipd...)

Jaz sem mnenja naj NE vztrajata pri skupnem življenju in naj čimprej zaživita ločeno - a vseeno ne moreta en drugemu jemati pravic, ki pripadajo tako enem in drugem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.3.2008 13:09:40   
jagoda77
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Meter ste ene naivne.

Ene pa tko na svet brihtne, da glava boli.

Taprava gajstna ženska bi mu cunje skoz okno zmetala s kufri vred, jih par poznam takih, vključno z mojo ženo. Taprava ženska mu niti nebi pustila, da bi mu pri dveh otrocih ratal dolgčas, da bi gospoda okol hodil po fešticah, one pa z njimi v rokavičkah.....

Draga avtorica teme, nikar se mu ne pusti in mu čim bolj zagreni življenje, mogoče si sploh ne predstavlja, kako je dejansko živet brez tebe.

in zakaj pa, če je tako HUDO, sama ne gre ven iz hiše? zakaj bi pa on moral it?

brihtne gor al pa dol, če je pol bajte moje, me nima noben pravice ven metat, pa če mu paše z mano živet ali pa ne.  nihče ji ni rekel, da naj ga pedena, to je čist njena odločitev

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?