|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
17.3.2008 8:38:50   
lex
kaj zdaj a vam tiramisu ne gre v rit? no pol pa en sendvičuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
17.3.2008 8:51:34   
CAC
JUTRO!

Vidim, da ste aktivne že zjutraj z hrano... sicer se pa niti sama ne bi upirala takšnega sendviča Lex user posted image user posted image
Ampak celega pa ne bi mogla zbasat.

Pri meni je danes v službi malo miru (končno), pa sem vas prišla malo pogledat in prebrat vaše čveke...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
17.3.2008 8:53:54   
ilatic
Dobru jutro. Evo mene! Jaz sem v službi.
V soboto sem se potepala po Lj, včeraj počivala, danes pa že v službi. Doma pa imam norišnico, ker ta vikend ni bilo nobene generalke, na brzino mal prah mal posesla...Ej se me bo počakal, važn da je bil lep vikend.
Skrtatka, Maja24 čestitke za user posted image . Ni mi pa jasno kako je lahko odpadel lulek. Kdaj ti pa je bilo rečeno da bo user posted image ? Na NS? Se mi zdi čudno, ker mi je moja G zatdila da se to kao ne dogaja več, (da bi luleki odpadli), ker imajo UZ v malem prstu. Kaj češ.
Glede hrane in sladkarije ne bom komentirala. Imam ŽE 71 kg!!! Halo. Moja običajna teža pa je 57-58. Ne vem kaj naj naredim, res. začela bom nazja kaditi pa bo!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
17.3.2008 8:57:30   
lex
CAC saj ti bomo pomagaleuser posted image
ilatic - to je tud meni G rekla, da luleki ne odpadajo več, mogoče se pa pri maji ni dobro videlo in so kar ustreilili da bo user posted image , potem se je pa izkazalo, da je user posted image . Moja vsakič pogleda. Samo da pri Aleksu ni blo variante da tam ni lulek, ker se je vse videlo. Čak grem slike iz UZ iskat - evo:user posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 17.3.2008 8:59:31 >

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
17.3.2008 9:00:53   
ilatic
user posted image

Evo uspelo mi je! Hvala, ne vem kateri. Res je da na Mozili ne moreš lepit  slikic, ampak samo na explorerju.
Skratka Lex, tele indijanček lahko jaz pojem v šusu 10 kom. Ni važn kdaj, tudi po kosilu ni problema! Tko da me tvoj hambi ne gane!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
17.3.2008 9:02:36   
ilatic
Lex ha ha. Pa ja ni lulek tisto ta veliko?? Se ne morem verjet.
Ja nam ga je tud kazala, sam jaz nisem nič videla. Škoda k mi ga ni poslikala.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
17.3.2008 9:08:54   
lex
na desni strani monitorja so noge in med nogami se vidijo jajčke in lulek.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
17.3.2008 9:09:46   
lex
saj za sladkosnede je pa tiramisu na prejšnji strani. meni ni važno kaj je samo da gre v želodecuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
17.3.2008 9:11:24   
CAC
Ilatic  nič se ne sekiraj gled kilogramov- tudi jaz imam 71 kg. Glavno da je z našimi dojenčki vse o.k.
Jaz sem se odločila, da se glede kilaže ne bom obremenjevala, glavno da bo otrok v redu in zdrav.

Mislim, da se bolj sekira moja tašča... pred 2 mesecema me je vprašala koliko sem se zredila, pa sem rekla 4 kilograme, pa je nekaj računala in mi rekla: "ja to pa je gli nekako normalno, saj se več kot 10 kilogramov ne smeš zrediti.! Jaz sem mislila, da bom padla v user posted image  
Potem pa sem ji samo rekla, da kolko se bom, se pač zredim, bom potem mislila, kako dol vzet..

Tudi meni je na NS vidla in poslikala lulčka. Je prav lepo viden, čeprav nisem to vzela za 100%, bom še svojo G na morfologiji v petek vprašala, kaj se vidi. Ona ne ve, da naj bi bil fantek. Bomo vidli.
Sicer pa upam, da mu res ne bo lulček odpadu user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
17.3.2008 9:14:19   
CAC
Kako pa sploh gor devate te slikce od ultrazvokov? A jih skenirate ali kaj?

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
17.3.2008 9:22:08   
lex
jaz jim imam na računalniku, ker mi jih je dajala na disketo. 1 pregled sem opravila samoplačniško pol mi jih je dajala pa skoz gor, pri Alini je bila že bolj napredna sem ključ nosila za sabo, ampak tam so bolj filmčki. drugač mi pa sedaj sprinta kaj ven, ker mi filmčke nalaga pa pol 1-2x prinesem ključ da hčerka vse gor posname, ker njej ni najbolj jasno.

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
17.3.2008 9:33:27   
neboglasnica
lex, spet cediš sline. si se danes že kaj učila? Pridna!user posted image

No, jaz sem že oprala, obesila, nekaj zlikala... napisati moram pa dva zapisnika, pa se mi ne ljubi. Bom malce kasneje.

Grem še nogavice zložiti, nato pa si zmiksati sadje, piškote, žlico medu.. ja, prav ste prebrale, kašico si grem narediti. Malce obujam spomine ....

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
17.3.2008 9:33:46   
tincy82
Punce, lep pozdrav!
Naj vam sporočim, da sva bla z user posted image  v petek na morfologiji. Videla sva najino user posted image , ki je težka že 491g - jaz pa še sploh nimam velikega trebuščka user posted image ! Drugače je pa baje zaenkrat vse b.p. - spola pa nisva želela izvedeti, čeprav je bilo že tko blizu, da bi popustila in vprašala.

Še to: mojcek1 - tudi jaz sem imela na pregledu dr. Pogačnika in sem bila tudi jaz zadovoljna z njim. Edino kar me zanima še je, če je sestra tebi v materinsko vpisala čist vse rubrike? Meni ni vpisala tam k piše HC, obseg glavice in rubrika glava, iKS, obraz. Zdaj pa ne vem a je pozabla, al kajuser posted image  Ker točno vem, da je Pogačnik izmeril obseg glavice, ker nama je kazal na ekranu.

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
17.3.2008 9:48:49   
tims
Ilatic, ne delaj skominov s cigareti user posted image . Bom kar huda. No, pri meni je zdaj tako, da sem od četrtka brez (srede ne štejem, ker sem se ta dan odločila, da bom nehala) in se je zgodilo, da sem od takrat pokadila tri cigarete. Mi je kar težko brez, tako da sem proti večeru podlegla in prižgala en cigaret. Ampak ni pa spet tako grozno, kot sem mislila da bo. Po moje še kakšen teden, pa mislim da ne bo več tak problem. Upam, da to tudi kaj šteje user posted image , čeprav sem se mal pregrešila. Moj je prav vesel, da sem se tako odločila, čeprav mi nikoli ni nič rekel.

Lex, tisti sendvič pa kar na moj meil pošlji, se ne bomo nič kregale katera ga bo in katera ne. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
17.3.2008 9:58:57   
neboglasnica
Čestitam vsem tistim, ki ste se odločile karkoli nezaželjenega odstraniti iz svojega jedilnika (cigarete, sladkarije, sendviče..).

No, danes pa se je zunaj prikazalo sonce, je tako sveže, krasno. Še kruh spečem in odjadram malce ven. Upam, da bo v četrtek na otvoritvi oz. kasneje tale C&A imel kaj z anosečke. kakšne tričetrt jeans hlače bi v večjih, user posted image velikosti bi.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
17.3.2008 10:03:44   
Nasara88
Dobro jutro čvekeuser posted image Tako ste pridne, da vas je resnično težko dohajati. No pa, da po dolgem času spet nekaj napišem.

Glede kg sem jaz na enakem kot ti Ilatic user posted image Saj poskušam, pa mi ne rata, če pa je vse tako dobro. Še posebej, ko vidim kaj takšnega kot nam je lex za zajtrk gor dalauser posted image ... pa sladko njami...

Kar se pa lulčkov tiče, pa smo ga pri našem princu namorfologiji videli točno tako, kot je viden na UZ od Lex - od Alexa. Sedaj pa smo ga spet videli tako lepo, da skoraj dvomim, da bi mu lahko kaj odpadlo user posted image No malce upanja pa si mi vseeno dala Maja. Daj povej, kdaj pa so vam lulčija napovedali in kako se je videl ....

Zdaj pa grem na malico. Njami, sem že lačna.
Pa lep sončen dan user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
17.3.2008 10:53:13   
CAC
Jaz pa pravkar a malico pospravljam dober sendvič- skoraj tako dober kot tvoj, Lex, hehe.
Da mi ne bo krulilo.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
17.3.2008 11:09:25   
karamela6
Dobro jutro bejbe!

Naj vam povem, da sem se čez vikend imela odlično! Veliko sem bila z bratom in njegovo punco, ki je pri debati o imenih predlagala ime za najino pupiko, ki nama je KONČNO obema všeč! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Grem zdej kr enga ruknt, da nama je ratal! user posted image (en kozarc sveže stisnjenega soka, se razume!) Skratka, z mojim user posted image sva imela kar težave pri izbiri imen. Kar je bilo všeč njemu, meni ni bilo in obratno. No, zdaj sva se odločila, da bova imela LARO.user posted image

Zdej grem pa mal nazaj v postlo, ker mi neki ne štima. Počutim se čisto polomljeno in s polno glavo. Upam, da me ne bo kaj zadelo! user posted image Še vitamine, pa me ni!
Popoldan pa preberem kaj ste napisale čez vikend, ker ste prave čveke in se mi zdajle ni ljubilo.

Pridne bodte, pa se beremo...

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
17.3.2008 11:09:40   
Samsa
ojla vsem čvekam...
Da vas pozdravim po današnjem navzgravžnem pitju glukozeuser posted image   bljak...

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
17.3.2008 11:10:50   
ksenci
ojla osečke!

ko ste že pri grešnih mislih, me je danes user posted image presenetil z zajterkom v posteljo in to z dvema svežima polnjenima francoskima rogljičkoma in belo kavico, poleg pa je še nardil omleto s poliko in siro.  res je zlat, a ne!

no zdaj pa grema v MB ker grem jz na fax se zmenit ua diplomo pol pa še na kosilo v Samsaro, kjer imajo božansko italijansko hrano, pa še mal v šoping za našo bebico!

uživajte v lepem dnevuuser posted image

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
17.3.2008 11:14:53   
ksenci
samsa kok poteka to pitje glukoze, pa v kolkem tednu si? kr mam jz to šele 10.4 ko bom že v 27. tednu

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
17.3.2008 11:25:19   
Samsa
to zgleda tako, da prideš tešča in spiješ ene 2 - 3 dcl fejst sladkane vode ( glukoza z vodo). Točno čez eno uro pa oddaš še kri... Jaz sem šla vmes še na pregled k ginekologinji.... Sem pa v 25 tednu....
Saj ni panike spiti, saaaam ko je takooo sladko user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
17.3.2008 11:55:05   
sončika84
dober dan. vi tuki sendviče pa tiramisuje,jaz pa doma žemlco z medom pa piškote. jaaooooo,pol mi bo pa spet  slabo. ma k pa mi tko paše sldku!!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
17.3.2008 12:23:17   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

No malce upanja pa si mi vseeno dala Maja. Daj povej, kdaj pa so vam lulčija napovedali in kako se je videl ....

Ja na NS so mi rekli da bo fantek,zej v petek je pa rekla da bo definitivno punčka,je pa res da do konca ne bom 100% kaj nosim,ampak nč hudga samo da je zdrav.

Drgač je pa mene kregala ker sm se preveč zredila(75kg),cukr mam OK(4.8),pojstlco mam po tanovem zadaj,ni več nizko ležeča kar je super pa tut z ritko ni več dol obrnen,ja itak ker prevale dela in jih bo še en cajtuser posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
17.3.2008 12:33:00   
CAC
MAJA24  tudi meni je na NS vidla lulčka, pa še poslikala ga je. Me pa prav zanima, kaj bo v petek na morfologiji vila moja G, ker njej pa nisem povedala, da smo vidli lulčka.

Zanimivo, kako hitro se lahko obrne stvar user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?