|
Zelo Žalostna,rabim tolažbo,... 17.3.2008 11:13:14
|
|
|
|
vesel
|
Ko sem prišla na RR in iskala razne nasvete,ki sem jih dobila od vas glede hčere so mi resnično zelo koristili. A tokrat bi se vam rada potožila jaz. Sem 25 letna mamica,ki sem poročena(letos bo)6 let z možem,ki ga resnično ljubim in ga imam rada.Moj mož je edinček. Problem je v tem,da mene tašča ni nikoli sprejela.Tast pa je full vredu in razumljiv. Ko sem bila noseča hčere je tašča non-stop govorila,da se bo otrok rodil "difekten in hiperaktiven,..."!Niti malo pa ni pomislila kako se jaz počutim oz.kako me to boli in žali,ko ona mene osira drugod in po žlahti. Ko se je hči rodila in ji je moj mož oz.njen sin veselo povedal,da se je hči rodila normalna in ne difektna. Ona o tem ni hotla nč slišat je svojo teorijo naprej gnala o difektnosti,... Varstva ji žal ne zaupam,ker se je marsikaj naredilo moji hčeri,ko jo je včasih imela za kako urco. Tašča na telefonu mene osirala hčere pa niti malo ni merkala in ji je padla iz kuhinjske mize-hvala bogu ji ni blo nč,naslednjič je padla iz njene postelje-ko je bla tašča na telefonu spet,....itd.. Da ne omenim razna vtikovanja v vzgojo najine hčere in v najin zakon. Lani poleti sem pa tako popenila,ker ni blo s težavam ne konca in kraja kljub temu,da se ni nč spremenila,da je še kr naprej trajbala,da imava difektnega otroka,sem se odločila da jo začnem ignorirat in omejevat stike z najinim otrokom,ker če je njena vnukinja po njenem difektna in hiperaktivna pol si tudi ne zasluži,da jo vidi. Res sem brezposelna in,da vrtca ne dobimo,ker sm jaz brezposelna,ampak to še ne pomeni,da je treba človeka dajat v nč. Niti malo ne pomisli kolikokrat sem ji pomagala(na njivi,vrtu,pri hišnih opravilih,...itd.) pa mi resnično ni bilo težko,saj sama prihajam iz druzine,ki imajo veliko delovnih navad. Danes mi pa tast pove eno sporočilo,ki je slišal kaj je tašča blebetala po telefonu. Rekla je,da najin otrok se NE razvija normalno,ker imamo stanovanje veliko 40m2 in,da ji ne privoščimo vrtca. To pa se ne vprasa zakaj mamo tok velko stanovanje?! Zato,ker nam ne dovoli naprej gradit podstresno stan. in imamo žal toliko veliko stanovanje na podstrehi. Da ne omeni kolikokrat je prišla sredi noči razbijat po vrati nasega stanovanja,da je malo zbudila in je začela zelo histerično jokat. Resnično ne vem kaj naj,celi dan sem žalostna vendar se malo brzdam zaradi moje male hčere,ki mi poleg moža veliko pomeni. Prosim vas za nasvet!! HVALA za razumevanje!
|