|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
15.3.2008 11:18:13   
sezam
Pikca - tudi vama čestitke za 5. obletnico

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 751
15.3.2008 11:24:43   
Dajadada
Anej, uau kako šibaš . Hitro bolezen stran.

Bibi in snorklja, lepo da sta oglasili.

Skačica, čestitke za uspešen zagovoruser posted image user posted image user posted image .

Draja, paše biti malo med ljudmi, brez naših otročkov, a ne? Čeprav jih pogrešamo in potem z veseljem odbrzimo k njim.

Anja, a si sama delala torto? Zgleda njami, njami...po slikci sodeč je to moja najljubšauser posted image . A narediš še eno za naslednjo nedeljouser posted image ?

Diti, uboščica mala. Škoda da rojstni dan ni bil preveč vesel....šu,šu bolezen.

Hana Re in Lan, vse najboljše za 1. RD. Lepo praznujta.

Čestitke tudi vsem včerajšnjim slavljenčkom.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 752
15.3.2008 11:55:36   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Sibil - sem ravnokar prebrala, da si se tudi sama cepila, a tebi so pa rekli, da si zaščitena že 14 dni po prvi dozi cepiva, no meni pa da šele, ko dobim drugo dozo. Mah sej ne veš kako in kaj, jaz samo čakam kaj bo.
Glede na to, pa da nisem čisto 100 % ali sem jih prebolela ali ne, sem hotela preveriti, pa bi morala še to plačati čez 60 EURov, pa sem se rajš kar cepila, ker brat je samo dve leti starejši od mene, pa je pred 3 leti dobil norice od svoje hčere.

Meni je rekel, da sem zaščitena po 14 dnevih nekje, ziher pa po treh tednih.In to z verjetnostjo 96%.Baje da je druga doza cepiva za daljšo zaščito-torej doda prvi samo čas.Ker naj bi bil tudi po eni samo dozi zaščiten za vsaj 5 let.Ko pa dobiš drugo dozo si pa zaščitem z verjetnostjo 99% in za celo življenje.user posted image

Čestitke Hana Re in Lan, pa kup daril in dobro tortico vama želim!user posted image user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 753
15.3.2008 16:17:49   
tinaaja
Hana Re in Lan - vse najboljse user posted image user posted image user posted image

Erna, kupila sem Julbo ocala. So super :)

Uspel mi je tudi nakup sedeza za na kolo, celade (vse to so darila za rd od drugih). Pol sem pa prisla do zakljucka, da sebi v bistvu sploh ne kupim nic vec in sem si kupila dvoje cevlje user posted image Ni kaj, dober dan je danes...

Pikca- cestitke in uzovajta v dvoje user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 754
15.3.2008 17:53:38   
dskubin
user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 755
15.3.2008 21:37:58   
Žabika
Hvala vsem za čestitke.

Lan: vse naj! Pa enga lupčka!

Preživeli smo lep dan, še posebej pa popoldne v družbi prijateljev - Haninih in najinih!

Nekaj svežih slikic - Hana Re in njena tortica:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 756
15.3.2008 21:49:13   
draja
Čer!

Najprej Hana Re in Lan vse najboljše za prvo svečko!!!! Pa super lepa tortica in mala slavljenka seveda!

Pikca vse najboljše tudi vama z možem ob obletnici!

Tinaaja super za uspešen shopinguser posted image .

Anej, Diti in ostali bubančki, hitro se pozdravite!!!!

Amy super, da sta se z Elo uspešno odstavili in da zdaj pije več čajauser posted image user posted image user posted image .
Jaz se pa danes, 10 dni po odstavitvi, borim proti mastitisuuser posted image . Do danes je bilo vse ok, ponoči pa me je začelo vse boleti in seveda imam polno zatrdlinuser posted image . Že cel dan se tuširam z vročo vodo in masiram, ampak ne gre prav nič na boljeuser posted image . Madona no, po 10-ih dneh takole sranje. Sem mislila, da je že konec. Tole dojenje mi je prineslo res ogromno problemov in bolečin, od začetka pa do konca, ampak se je vseeno definitivno splačalo potrpeti in vztrajati 11 mesecevuser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 757
16.3.2008 7:54:06   
pocka
jutro

najprej bi čestitala vsem slavljančkov iz preteklih dni:
BOR, DITI, ANJA, LIVIJA,LINA, HANA IN LAN vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
skačica - čestitke za narejeno diplomo, pridnauser posted image user posted image

draja - držim pesti,da se izogneš mastitisu, mogoče bi bilo dobro,da si vseeno malo spumpaš, da mleko ne bo zastajalo.
tinaaja - user posted image za uspešne nakupe, končno si si tudi zase malo privoščilauser posted image
torte in slikce marčkov/marčic - vsi ste luškani in torte prav mamljivo izgledajouser posted image

Danes pa naša pupa praznuje,fešta za žlahto in prijatelje bo naslednji vikend, danes sva pa sami doma, ampak bova uživali kolikor se bo dalo.
Taja ostani še naprej tak dobrovoljček, hvala ti,ker si naju izbrala za mamico in očija!

lep vikend

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 758
16.3.2008 8:02:22   
draja
Taja vse najboljše!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 759
16.3.2008 8:05:18   
tinaaja
Pocka in Taja - vse naj naj!!!!!!!! Uzivajta danes!

Kahlica - kaksne kahlice priporcate/imate? B jo bo dobila za darilo od prijateljice, ampak pojma nimam, kaksna je priporcljiva. Definitivno pa bi tako brez muzike...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 760
16.3.2008 9:05:27   
pocka
Taja je dobila za novo leto tole http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=38784, ampak je nismo še sprobali.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 761
16.3.2008 9:12:51   
K_a_t_i
Taja, vse najboljše!!! user posted image  user posted image

Žabika, zarad mene lahko vsak vikend ponovimo takole žurko - Žiga je zaspal ob 20:15 in še vedno spi (9:15) - brez zbujanja, da se razumemo user posted image
Mastitis - kar še masiraj in polivaj - pri meni je zginilo nenadoma, kot je prišlo (mislim da kar v enem dnevu, max 2h - sem si pa vmes tudi parkrat lih tok stisnila, da je prikapljalo par kapljic).
Hana se je pa prav zamislila nad svojo starostjo user posted image .

Tinaaja - kaj pa kar nastavek za WC? A mora bit kahljica?

Slikce vse ful luštne!!! Una torta od Bora mi je bla super luštna user posted image . Zdej pa grem pobrskat za eno masažo - mam še bon od oktobra in mu bo "rok trajanja" preteku user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 762
16.3.2008 9:15:44   
A-N-J-A
Taja vse najboljše za tvoj prvi rojstni danuser posted image user posted image user posted image !

tinaaja mi mamo eno staro Chiccotovo kahlo,ki je bla še moja pa je čist okuser posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 763
16.3.2008 9:30:53   
tinaaja
Tinaaja - kaj pa kar nastavek za WC? A mora bit kahljica?

za zacetek  bi kahlico.. bolj prirocna se mi zdi - otrok jo lahko samostojno uporablja( ne rabis ga gor in dol na skoljko dajat), bolj prenosna (za nas v kampu, izletu,...),...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 764
16.3.2008 10:41:21   
Naomi
jutro,

TAJA vse naj naj...in kar poslusi mamico in ocija...in jima dej veselja, ker si njuna user posted image

...no mi smo tut zurko od Hane dobr uzili, kajti danes ponoci smo spali od 8h do 8h s samo enim bujenjem brez joskanja, pa se to je oci ustal ( to je blo pomoje nazajdne 20.3.2007 da sem tok spalaaaaaaaaa- ampak kaj ko po dobri noci sledi 5 slabih user posted image
...drgac pa cakamo tasca femili dons...saj kosila mi nau treba kuhat, k je ona kr prirocna za te zadeve in nisem obremenjena da dela v moji kuhinji user posted image
...upam, da se ne uscije, da bomo sli, ko se Svit zbudi napolje user posted image

no lep dan s svojimi soncki obsijan

papa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 765
16.3.2008 10:59:32   
Dajadada
So mal slabe fotke, ker so slikane z GSM (nam foto neki štrajkauser posted image ).

Nejc pred parimi dnevi
user posted image

in Nejc včeraj, po tem ko je mamica naredila njegovo glavico nekoliko lažjo (nisem mogla verjet, koliko kravžlčkov je na tleh ležalouser posted image ...je imel že cca 8 cm dolge).
user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 766
16.3.2008 11:05:27   
Naomi
Nejko, a bos ti naslednji Slash? user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 767
16.3.2008 11:16:56   
Dajadada

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

Nejko, a bos ti naslednji Slash? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc čez 30 let
user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 768
16.3.2008 13:04:09   
A-N-J-A
dajadada-upam da pod srčkom nosiš punčko,ki bo mela tud take kodrčke kot Nejko in jih ne bo trebo strižtuser posted image .
Pa pozabla sem ti zadnjič odgovort kero torto sem Borkotu naredila...tole:http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5114

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 769
16.3.2008 17:42:31   
Dajadada
Anja, thx.

Jaz sem vam pa skoraj pozabila povedati, da sem imela v četrtek prvi pregled, slišala srček svoje pikice, videla glavico, rokice, nogice...3 cm je že velika . PDP 11.10.2008.

Smo bili vsi trije skupaj na pregledu in je bilo ful lušno, ko sva Nejcu kazala njegovega bratca/sestrico (itak mu ni bilo nič jasno ).

No, zdaj vsaj vem, da sem res noseča, ker se drugače super počutim, razen stalne utrujenosti in zaspanosti...pa še Nejc je taka zgodnja pticauser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 770
16.3.2008 18:16:22   
erna14
cestitke vsem slavljencem za vceraj Hana Re,Lan, in danes Taja,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinaaja-kaksno slikco od ocal prosm,kok si dala?
drajauser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 771
16.3.2008 18:39:17   
erna14
no pr nas se ze od petka ponoci se pravi iz petka na soboto borimo z 40 stopinj vrocine,tamal je cist bogi obcasno pa se mu full dogaja,tko da cela stala,pa se svecka mu zbije sam na 39 k ga v kopel namakam da bi ga tam ohladila pa zacne tok jokat.boscek mali moj

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 772
16.3.2008 19:34:39   
sezam
Taja - čestitke za 1. svečko
user posted image
Hana Re - user posted image user posted image  kaka lepa tortica, pa seveda lepotička zraven in mamica tudi user posted image

draja - upma, da je danes že bolje user posted image user posted image

tinajaa - mi imamo čist navadno kahlico. So pa ful različna mnenja user posted image

Žiga (erna) - en velik kup user posted image user posted image user posted image user posted image , da vročina čimprej izgine

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 773
16.3.2008 19:37:49   
sezam
Še eno vprašanje. Sedaj, ko ni več AD3 kapljic, me zanima kaj jim dajete?

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 774
16.3.2008 19:54:07   
erna14
sezam-men so zadnc rekl k sm klicala ce jih se dajem,so rekl dda seuser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?