|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
15.3.2008 19:26:37   
julci
evo mene tukaj
če bi me dans ker vido  bi mislil da se mi je skeglalo..sem okne umila,zavese oprala,pa 2 pralna stroja cot,...................vglavnem pravo pomladno čiščenje.user posted image user posted image user posted image

zdaj pa počivam.user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
15.3.2008 19:26:42   
lumpa6
tuuuuuuuuukiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
15.3.2008 19:27:06   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Kje steeeeeeeeee
na drugi straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
15.3.2008 19:38:58   
pikica36
jauuu julči, pol sva pa mele isto delo !!!! jaz sem tud okna umila , zavese prala. kopalnico spucala - generalno!!!!user posted image
ja, nč kaj.. velika noč se bliža in da navada dol ne pride, je treba spucat.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
15.3.2008 19:45:51   
pikica36
mi smo včeraj tud v MB pisanko kupovali z našo botrco . jaz pa nimam več koga, sem dve leti nazaj odpikala ta zadnje.
so kr strošek te pisanke, ampak dajemo jih pa samo tu na koroškem, drugje ni  te navadeuser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
15.3.2008 19:52:39   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

mi smo včeraj tud v MB pisanko kupovali z našo botrco . jaz pa nimam več koga, sem dve leti nazaj odpikala ta zadnje.
so kr strošek te pisanke, ampak dajemo jih pa samo tu na koroškem, drugje ni  te navadeuser posted image

zgleda da mamo res sam tukaj še to navado,ampak meni je to lepa navada,sploh če znaš otroke prav prijetno  presenetit.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
15.3.2008 21:27:19   
julci
zatišjeeeeeeeeeee

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 16.3.2008 19:36:02 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
15.3.2008 21:42:15   
hanna1
...se javljam na raport-je sobota zadnje čase tolk naporen dan user posted image user posted image -sem jes tud dons drgnila šajbe,pa pod,ko ni bil spucan že ene dva mesca-tolk je, kar sva z mamo bile nazadnje doma pri njej-pol smo še spodaj ,ko sedaj živi čez zimo user posted image , eno stalažo namontirali,pa luknje vrtali-je reku moj,da mam tak augemos,da še z vaservago ne bi tako ravno zvrtala lukenj user posted image -je vrtu  v predsobi,pa skor v kopalnico padu-še dobro,da slika skrije napake user posted image user posted image

...zdaj sem pa čist scuzana,še tamala je čisto malo spala čez dan in je bila prej ob osmih že skor preztrujena,da bi lahko zaspalauser posted image -sva se kr po hitrem postopku razmontirali,najedli in šcccc pod kovter user posted image user posted image ...ker pa je nekaj jokala v spanju,sem se zleknila na posteljo in ...skor me je zmanjkalo...sem pa takole v napoldremežu še enkrat podoživela vse prve trenutke v porodnišnici...morda tud zato,ker ko smo šli domov,sem nekaj skočla v trgovino za mamo in srečala tabolš sodelavko..malo sva počvekali in je rekla,da že komaj čaka da pridem,jaz pa sem rekla,da ne ravno user posted image -zdaj se morma tud fiksno zmenit glede varstva,do zdaj sva samo malo dala vedet,da bova občasno rabla pomoč.....user posted image user posted image ..takole približno sedaj bulim v ekran..tolk za enkrat....user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
15.3.2008 21:49:26   
julci
Hana pol si bla pa pridna danesuser posted image tk ko jazuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
15.3.2008 21:50:58   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Hana pol si bla pa pridna danesuser posted image tk ko jazuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
15.3.2008 21:51:51   
hanna1
...a že mate snope-butarce-,jutr je cvetna nedelja user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
15.3.2008 22:00:44   
julci
Miha ma,mu  je ata naredu snop.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
15.3.2008 22:23:43   
hanna1
...mi pa nismo utegnli dons user posted image -bom jutr kr enega pri cerkvi kupla-bom pa dala za Karitas-naj bo,so take fajne ženske pri mežiškem K. Sem zdaj rekla mojmu,zakaj še meni ni prnesu enega pira,ko je že zase poskrbel,en kozarc bi ga tiptop zvrnila...res user posted image -sem žejna,pol pa bebi čaj pijem user posted image ,ki ga zjutraj cel pisker skuham....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
15.3.2008 22:31:02   
julci
Ti si gale prvoši,če paše.
madonca je spet alarm

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
16.3.2008 8:54:38   
hanna1
Dober dan user posted image user posted image user posted image

Ste kaj v cvetju-butarce so vas tako zaposlile,da ni nobene user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
16.3.2008 10:00:04   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Ste kaj v cvetju-butarce so vas tako zaposlile,da ni nobene user posted image user posted image

pučem regraduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
16.3.2008 10:01:05   
Anonimen
Jaz sem se zdaj zbudila in cela zaspana čakam, da mi moj user posted image  skuha kavo. Meni pa je res lepo.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3467
16.3.2008 11:25:23   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

pučem regraduser posted image user posted image user posted image user posted image

Men ga je tud včeraj mama navrtala,ko smo bli gor pri njej in sem pucala,pa sem mela še neko solato pod nujno za ponucat,ampak jutr bo pa regrat!!!!
duskamb user posted image user posted image lepo,da te razvaja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
16.3.2008 11:59:00   
neli99
dan ...

... jst mam pa taščo z dodatkom. veliko pomaga, to moram priznati, ima pa zraven zmeraj kakšne "pametne" pripombe. nikoli nisem nič rekla čez njo, ker vem da to bere kdo ki jo pozna ... sam kar je preveč je pa preveč.  že večkrat mi ni bilo prav, ker dela s sinom kot da je dojenček ... ga zavije v dekico in ga nese ven. otroka starega leto in pol, ki zna že pol leta sam hoditi. sej ne rečem, sej ga tut jst kdaj nesem... sam da ga pa zavije v dekico in nese ven se mi pa ne zdi prav. pol sva šla pa v petek, ker je bil lep dan s kolesom na sprehod, sva pa komi nazaj prišla ker je samo rokice vzdigoval in hotel biti v naročju ......

sem ji pa rekla to ... je bil pa ogenj v strehi. kaj vse mi je povedala v obraz ne bom niti ponovila: da cela dolina ve iz kakšne familije sem, da hočem da je vse po moje, ... in še mnogo tega ...

ja ... tašča z dodatkom ... sej pomaga ... mi pa da vedet da ne znam z otrokom ... smo se hudo počli in že dva dni se izogibava ena drugi.

zdej pa grem, sta prišla moja dva.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
16.3.2008 12:14:54   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

dan ...

... jst mam pa taščo z dodatkom. veliko pomaga, to moram priznati, ima pa zraven zmeraj kakšne "pametne" pripombe. nikoli nisem nič rekla čez njo, ker vem da to bere kdo ki jo pozna ... sam kar je preveč je pa preveč.  že večkrat mi ni bilo prav, ker dela s sinom kot da je dojenček ... ga zavije v dekico in ga nese ven. otroka starega leto in pol, ki zna že pol leta sam hoditi. sej ne rečem, sej ga tut jst kdaj nesem... sam da ga pa zavije v dekico in nese ven se mi pa ne zdi prav. pol sva šla pa v petek, ker je bil lep dan s kolesom na sprehod, sva pa komi nazaj prišla ker je samo rokice vzdigoval in hotel biti v naročju ......

sem ji pa rekla to ... je bil pa ogenj v strehi. kaj vse mi je povedala v obraz ne bom niti ponovila: da cela dolina ve iz kakšne familije sem, da hočem da je vse po moje, ... in še mnogo tega ...

ja ... tašča z dodatkom ... sej pomaga ... mi pa da vedet da ne znam z otrokom ... smo se hudo počli in že dva dni se izogibava ena drugi.

zdej pa grem, sta prišla moja dva.

Neli, zaradi tega gre meni tale dolina malo na jetra. če kaj narobe narediš, kr cela dolina izve. Ko, je en umrl, ker je bil bolan, je nazadnje prišlo do tega, da so rekli, da je umrl zaradi AIDS-auser posted image . Je gobčna tale dolina. Mene pa so sosedje opravljali, ker se nisva z mojim poročila, ko sem bila jest noseča. še bolj jim gre pa v nos, da ne hodimo v cerkev. Še dobr, da nimam tašče, ker bi se glede tega najbrž skregale.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
16.3.2008 13:04:36   
neli99
o lonib, ti boš razumela ... včasih si mislim še dobro da nisem od tu, pa v glavnem nobenega ne poznam, al pa da ne delam v železnikih ...

ne vem kaj je to ... po moje trdo hribovsko življenje naredi ljudi trdosrčne ... tolk kot je tuki okol zavisti, trdosrčnosti, nesočutnosti, opravljanja ...

sej en čas lohk to poslušaš, pa si misliš: sej so pa res ubogi na duši ... sam to se nabere in ko je tega preveč ...

ko pa to doživiš pod lastno hiši ... tut pri nas so naju pucal ker se nisva poročila, pa ko sva delala stanovanje so nama dali vedeti kako bi bilo dobro ... in ko sem jst hotla da prebijemo zid, ker bi rada mela povezano dnevno in kuhinjo ... da to pa ni dobro, da potem smrdi po kuhini v dnevni ... seveda zdej nimava povezave ... pa kaj mava enega otroka za drugim ...

in potem pripombe kako jih futram in zakaj mi tok jokajo in kako bi bilo treba, da pri njej pa ne joka ... pa da bogega reveža oblačim v mokre oblekce (švica v copatke pa ma vlažne štumfke če mu sezuješ čevlje ...

in ko sem ji rekla da se mi ne zdi prav da ga ves čas nosi po rokah kot dojenčka, da to ni dobro zanj ... pa da jst ne znam z otrokom, da mi zato tok joka, da sem se prišla kregat, da hočem da je vse po moje (glede mojega otroka user posted image ?? ... da vsi vejo iz kakšne familije da sem da sem se navajena samo kregat, da oni se ne kregajo ... se nikol niso ... da ne govorimo da mi je rekla, da me ona ni prosila da pridem sem gor user posted image  ... (ta je drgač tok bolna da je že kar smešna)

po dolini pa govorijo, da bo zdaj šla naša lepa ugledna kmetija v maloro, ko bova midva prevzela... da iz ta mladih pa nič ne bo ...

pa kaj vse vejo povedat ženske mojemu dragemu v fabrki o meni ... to je grdo in bolno ... sam če to dolg poslušaš rataš mal čuden ...

pol se pa ljudje zapijejo pa zabluzijo, pa se sprašujejo kako to ...

res grdi so ljudje v naši dolini ... vključno s temi ki jih mam pod lastno streho ... nič srčnosti in sočutja, kaj šele podpora in spodbuda za življenje ... o tem ni ne duha ne sluha ...

sej drgač je kuhala ko sem bila visoko noseča, pa z otročkom iz porodnišnice, pa čuvala ta velikega ... pa kadar je ga lahko peljem v varstvo ... tega pa ne vidi, da v lastni hiši nisem sproščena, ker non stop razmišljam al kaj smem al ne, kaj si bojo spodaj mislili, da ne bo spet ogenj v strehi ...

sem se mogla skašlat, da ne bo udarlo na mojo psiho in mleko.

sam najine otroke bova midva vzgajala in sem se odločila da ji od danes naprej dam to jasno vedet ... pa tut če se bomo grdo gledali. to so najini otroci in midva odločava kaj je zanje dobro in kaj ne. kar naj se sprijazni s tem ...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
16.3.2008 13:14:26   
dodi
Nelli- o kako dobro vse to poznam....kot da bi brala lastno življenjeuser posted image user posted image user posted image  zdaj pa res ne vem,a smo mi tamlade tolk težke al se res morajo v vsak drek vtaknit,ki se joh nič ne tiče.
Jaz tud nočem pisat o tem,ker sem samo enkrat napisala da nimam pomoiči,da sva za vse sama pa je bil tak ogenj v hiši,da nisem bila niti človek....

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
16.3.2008 13:30:43   
neli99
dodi kako vesela sem da si se še ti oglasila ... mislim da je prav da povemo naglas ... sej tut moj bo hud da sem to napisala ... jst pa mislim da je prav. smo ljudje in rabimo en človeški pristop in odnos ... sej ma vsak napake, tut jst ga kaj biksam ... sam ni pa način da pluva po meni in kritizira.

in kok je tu okoli trdosrčnosti to ve sam tist k to izkusi na lastni koži ... men je blo na začetku to smešno, ker v lubljani je pa čist vseeno kdo si in kaj si ... sam to s časom res mal naje psiho ...

dodi drži se ... še morva kaj kofetkat ...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
16.3.2008 13:34:44   
neli99
julči ... jst pa ne znam shranit posta za primer če me vn vrže ... izberem vse, pol pa kliknem desno tipko pa se ne pokaže napis shrani user posted image  ... sploh ne vem kako bi to shranla ...ker men pa res velikrat linijo ven vrže ....

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
16.3.2008 13:40:17   
dodi
Nelli.imaš sporočilo na mobijuuser posted image  ja morva še kaj kofetkatuser posted image user posted image  bi prav pasal spetuser posted image user posted image
Se slišva user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?