bodoča
|
ojla sohujšačice! kako gre, jaz sem kar dobro, grešim ne preveč, razen mojih kavic in 2 polnozrnatih žemljic danes zraven kosila, se držim diete. danes smo jedli pasulj in mi ni najbolj mnjami, ah bo pa jutri bolje, je spet OH dan in si bom naredila zelenjavno pico, za zvečer pa kos peciva z baby piškoti in jabolčno čežano. bravo vsem, ki ste že imele vodno dan , po pravici povedano mene je tako strah tega dneva, da je groza, sem bila že pri sadnem tako lačna,... veste kaj sem zdaj delala. sem si naredila tabelo za vseh 90 dni, kaj kdaj jem in to, pol pa sem šla gledat kateri dnevi pridejo na kakšna praznovanja in groza na roj. dan od možeka imam sadni dan, na roj. dan očeta imam sadni dan, pa to ne morš verjet, samo se ne dam, ne bom se prekršila in pika. aja, na dan ene poroke na katero greva pa imam OH dan, tako da mi kos tortice ne uide . oh ko sem nora. drugač pa jaz imam tud občutek da kile stojijo, sam počutim pa se tako fajn nenapihnjeno, moram rečt da na nek način prav uživam v tej dieti. zdržimo še ta 2 dni, potem pa tehtanje, komaj čakam, me ful zanima. tako, roman je napisan, zdaj grem pa z malim ven, pa, pa . punce pa proč od .