Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 14.3.2008 20:15:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti samo daj Timonu slanik v roko, pa si bo takoj zbrala Timona.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 14.3.2008 21:07:44
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Julci-ni časa moram po sina in pol v službo Povej -ta dva greta v ležečki položaj? Ej to pa nisem preverla .Lahko pa pogledam. Ti samo daj Timonu slanik v roko, pa si bo takoj zbrala Timona. Al pa si bo zapela uno pesmico. "sem deklica mlada,vse lušne fante mam rada."
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 14.3.2008 21:16:43
|
|
|
|
julci
|
Duška danes je blo pa super kofetkat in po trgovinah špancirat,Že dolgo nisem Za pisanko smo nabavli,sam ne vozek.Svase s kolegico slišale po telefonu,pa je rekla,da sta z malo bile v merkatorju in jo je mala spet fehtala za punčko Roxanno.Pa sem šla gledat in sem potem vzela to punčko.Mala bo skakala od navdušenja.Zdaj pa morem nabavit še par malenkosti za zraven,pa nečaku sem mislila kosilnicovzet,paje brat povedal da so bli včeraj v pikapolonci in je bil mali navdušen nad kosilnico in mu jo je kupil. zdaj morem pa jaz spet študirat,kaj bi mu vzela.Čeprav mu nisem botra,sam je moj edini nečak,pa ga morem malo cartat.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 14.3.2008 21:18:27
|
|
|
|
julci
|
'tale duda bi pa k mojemu pajacu veliko bolj pristajala' Lara študira,zakaj pa jaz nimam take dude,jesigurno bolj dobra.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 14.3.2008 21:20:08
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim tako mi jemo Neža ma vse pod kontrolo,tud žlico. Neža.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 14.3.2008 21:20:52
|
|
|
|
julci
|
Kje ste vse,že monologe tovčem,Viator te zgleda nadomeščam.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 14.3.2008 21:26:29
|
|
|
|
julci
|
Laubica evo info o vozeku PODROBEN OPIS IZDELKA : Športni otroški voziček, trikolesnik, okrogla streha, 1520a Otroški športni voziček PIKOLO, lahko zložljiv, zavzame zelo malo prostora. Nastavljiv hrbtni del ter okrogla streha, ki varuje pred sončnimi žarki. Narejen iz najkakovostnejših materialov, z dodatnim predalčkom za stvari. Sodoben dizajn s tremi kolesi. Sportni otroski vozicek, trikolesnik, okrogla streha, 1520a Kategorija: Športni otroški vozički trikolesniki z okroglo streho ga ma pa našasoseda in je zadovoljna z njim,pafajn lahek je in vodljiv to je pa cena Redna cena: 171,36 € Spletna cena: 142,80 € (34.220,59 SIT) Vaš prihranek: - 28,56 € Rok dobave: 1-5 dni Teža paketa: 5.00 kg http://zaotroke.enakupi.com/Sportni-otroski-vozicek-trikolesnik-okrogla-streha-1520a-pr-16562.html
< Sporočilo je popravil julci -- 14.3.2008 21:30:39 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 14.3.2008 21:28:30
|
|
|
|
hanna1
|
ojla,malo kr tako-vice berem.... Mož in žena se pogovarjata. Žena nadvse optimistično vpraša: "Dragi, kaj te je na meni najbolj očaralo - moj lep obraz ali moja skladna postava?" "Tvoj smisel za humor." Pinokio je bil v puberteti in cas je bil, da izgubi nedolznost. Toda, vsa dekleta so ga odklanjala, ker je imel preveč oglat penis. Zato je odsel k mizarju in ga zaprosil, ce mu lahko penis zgladi. "Na, tukaj imas smirgel papir in si zbrusi robove kar sam, jaz imam prevec dela." Pinokio se je zahvalil in odsel domov. Naslednji dan ga je srecal mizar in ga vprasal: "Si zdaj ze nasel kaksno dekle?" "Kaj mi bo dekle! Smirgel papir je zakon!" Se pogovarjata 2 kolegici in ena reče: Meni se po seksu zmeraj kadi! Druga pa: Res?! Jaz nisem še nikoli pogledala. An Arab at the airport: - Name? - Abdul al-Rhazib. - Sex? - Three to five times a week. - No, no... I mean male or female? - Male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, sheep, animals in general. - But isn''t that hostile? - Horse style, doggy style, any style! - Oh dear! - No, no! Deer run too fast !
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 14.3.2008 21:31:00
|
|
|
|
hanna1
|
...ups...sem zgleda vse na sex našla..se opravičujem....
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 14.3.2008 21:33:22
|
|
|
|
julci
|
hana
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 14.3.2008 21:33:43
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...ups...sem zgleda vse na sex našla..se opravičujem.... ni panike
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 14.3.2008 22:01:03
|
|
|
|
majrim
|
jaz gledam big brother
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 14.3.2008 22:02:48
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim jaz gledam big brother Jaz ga sam zato gledam medpavzami,ker ga sine gleda
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 14.3.2008 22:26:47
|
|
|
|
julci
|
Jaz ga pa kr mimogrede,čeprav bolj tk z levim očesom.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 14.3.2008 23:17:17
|
|
|
|
hanna1
|
...jih bo zanimivo gledat,še posebej,ker niso pričakovali kaj takega--sam morš bit še kr al ubrisan al pa potreben dnarja,da se pustiš tako dobesedno razgalit pred vsemi -naj uživajo,kolker jim bo ratalo,jes grem spat, pa-pa
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 14.3.2008 23:20:23
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...jih bo zanimivo gledat,še posebej,ker niso pričakovali kaj takega--sam morš bit še kr al ubrisan al pa potreben dnarja,da se pustiš tako dobesedno razgalit pred vsemi -naj uživajo,kolker jim bo ratalo,jes grem spat, pa-pa lahko noč
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 14.3.2008 23:59:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz grem tudi spat - LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 15.3.2008 6:40:27
|
|
|
|
viator
|
Dobro jutro, midve sva danes zgodnje.... včeraj sem malo gledala tega big brotherja...je res hec, kaj so ljudje pripravljeni naredit za keš, pa za to da so na TV. Neža je pa taglavna, kakšna dobra fotka. Super si jo ujela, Majrim!! Julci, vidim, da si bila pridna včeraj - , z monologi. Sej je prav, da se mal menjava . A ne kolk se na vsake toliko časa prileže malo šopinga, pa kavica in čvek s kolegicami. Jao, tale darila...smola s kosilnico. Hana ! Zdej pa moram dol, pa v akcijo!!! Lepo se imejte, bom probala še kaj čez dan počekirat, kaj se dogaja. IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Ti samo daj Timonu slanik v roko, pa si bo takoj zbrala Timona. - tele naše punce, a!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 15.3.2008 8:25:08
|
|
|
|
natasaom
|
in jest napišem cel roman pa mi najprej ven vrže pol pa elektrike zmanjka
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 15.3.2008 9:50:47
|
|
|
|
Laubica
|
Dobro jutro-jaz sem pa že od 4.45h budna,za kazen ker sem se včeraj hvalila Julci-zlata si da si vse to poiskala zdaj še mora moj to preštudirat Jaz že kuham ker moram ob 13h bit že v salonu pol pa moram Tineja spakirat ker nas jutri ni smo v CE v pon . pa gre moj velik sin v Čatež v šolo v naravi za 5 dni upam da ne bo sam dež mater sem zaspana pa živčna sem ker bom prvič brez Tineja 5 dni joj kak mi ni
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 15.3.2008 14:57:14
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom in jest napišem cel roman pa mi najprej ven vrže pol pa elektrike zmanjka
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 15.3.2008 16:00:09
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 IZVIRNO SPOROČILO: natasaom in jest napišem cel roman pa mi najprej ven vrže pol pa elektrike zmanjka prej ko ga pošljete označite tekst inga enostavno kopirajte.Tk da če vas flikne ven,ga pol na novo samo prilepite. in je stvar rešena.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 15.3.2008 18:24:23
|
|
|
|
Laubica
|
Julci-tebi ko je to rutina-jaz pa vedno to pozabim Tak sine je spakiran-ker nas jutri cel dan ne bo ,smo danes to naredili,zdaj je pa še šel v qulandijo na jugijo kartanjejaz sem pa zmatrana ko pes-sem mela dosti dela v salonu in še doma bi mi masaža fullll pasala,če mi bo uspelo ostat budni bom gledala viktorje -pa ve? Nismo se zmenle ob kateri uri se vidimo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 15.3.2008 19:19:43
|
|
|
|
Laubica
|
Kje steeeeeeeeee
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?