|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zgodnji znaki - kdaj?
9.3.2008 18:55:04   
Athina
Evo, spet me nekaj zanima ... kot vsak mesec, od kar delamo na user posted image , imam tudi tokrat vse znake nosečnosti user posted image Tokrat spet malo drugačne in še bolj kot do sedaj ... pa me zanima ... ti znaki se pojavljajo predvsem proti večeru (slabost, zgaga, boleče joškice), zjutraj pa skoraj nič. A je to psiha, ki se nabira do večera? user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zgodnji znaki - kdaj?
9.3.2008 19:29:46   
*talcy*
ojla ja  men je  kar 10 dni prej ko sem naredila test delalo slabo verjetno takoj ko se je primlo .... tko da sm kar vedela da je user posted image na poti ....
odvisno od vsake posameznice s temi znaki ... nevem kaj naj ti rečem v dostih primerih je to tud psiha ..lohk pa da si user posted image  
.....držimo pesti user posted image user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2008 19:37:28   
Athina
Hvala talcy za spodbudne besede ... mi je pa čudno, ker imam "znake" bolj zvečer, ker ponavadi govorijo o jutranji slabosti user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2008 19:51:30   
lelčy
naj ti ne bo čudno tudi pri meni je bilo tako, da mi je zvečer bilo slabo, prsi sem imela napete, včasih sem celo malo bruhala, zjutraj pa vse normalno. no potem ko pa sem bila nekje mesec dni noseča potem pa so se začele tudi jutranje slabosti.user posted image
vse je odvisno od posameznice. ti držim pesti.

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2008 20:07:41   
Athina
Lalčy a reeeeeeeeees? Joj, upam, da ne bo to spet lažno upanje ... Vseeno hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2008 20:10:23   
RENY19
tudi jaz ti drzim pest ....

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2008 20:12:30   
Athina
Renyka hvala ... tudi jaz tebi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2008 8:31:56   
urskas
mi je pa čudno, ker imam "znake" bolj zvečer, ker ponavadi govorijo o jutranji slabosti

MOje slabosti so trajale sel dan, najhuje je bilo pa zvečer.
Drugače pa se slabosti pričnejo okrog 6 tedna.

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.3.2008 9:31:05   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Athina

Evo, spet me nekaj zanima ... kot vsak mesec, od kar delamo na user posted image , imam tudi tokrat vse znake nosečnosti user posted image Tokrat spet malo drugačne in še bolj kot do sedaj ... pa me zanima ... ti znaki se pojavljajo predvsem proti večeru (slabost, zgaga, boleče joškice), zjutraj pa skoraj nič. A je to psiha, ki se nabira do večera? user posted image

Držim pesti, da si user posted image . user posted image user posted image user posted image  so za srečo in pozitivne misli, pa bo.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.3.2008 19:02:59   
Bivy
Athina, tudi jaz držim pesti da si user posted image .

< Sporočilo je popravil Bivy -- 10.3.2008 19:06:23 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.3.2008 20:47:08   
Athina
Hvala vam punce za vse spodbudne besede ... čez 10 dni bom že vedela, na čem sem ... če bom 100%, da je to to, mogoče že prej, ker imam O zelo zgodaj v ciklu in bi znalo bit, da že prej kaj pokaže ... ampak ... pustimo se presenetiti user posted image

(odgovor članu Bivy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.3.2008 22:51:47   
babyg
A je katera imela mogoče kakšne znake pred zamudouser posted image ?

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.3.2008 9:06:10   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: babyg

A je katera imela mogoče kakšne znake pred zamudouser posted image ?

babyg, nekaj o tem si lahko prebereš tudi pod to temo: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2305321&mpage=1

Kdaj je ne čakaš? Imaš že znake? Jaz jih imam vedno ... mi psiha kar dela user posted image upajmo, da enkrat tudi ne bo samo psiha povzročala vseh teh "znakov".
Pa srečno!

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.3.2008 9:12:43   
becky
dobro jutro. athina jaz user posted image  ne pričakujem naslednji teden. se pa z mano nekaj ful čednega dogaja. no, al sem noseča (upam, upam, upam) al pa sem nekaj ful bolna. slabo mi je, v jajčnikih me špika, čuden okus imam v ustih (ne znam opisat, mogoče je kovinski, apak ga ne poznam), glavo mam zelo občitljivo, apetit na določene stvari ogromen, določenih vodet ne morem (predvsem masti, olja ipd.), sem zelo razdražljiva (moj vse potrpi, ker upa, da sem user posted image ), vse se mi smili, sploh pa živali (ok, obožujem živali, ampak da se zjočem takoj, ko vidim mladiča, je pa preveč), rahlo mam napihnjen in na dotik občutljiv predel, kjer je maternica. upam, da sem in da si ti seveda tudi user posted image  

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.3.2008 9:25:55   
Athina
Becky, držim pesti zate ... a ni čudno, kaj si želimo? Da nam je potem 9 mesecev non stop slabo user posted image pa to bi bilo še vredu ... meni je že prej user posted image grozna sem user posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.3.2008 9:39:26   
šema
Ker imata ravno debato o znakih, ki spremljajo nosečnost: odkar smo začeli z načrtovanjem novega člana sem vsak mesec ugotavljala, kako se nekaj dogaja, vendar sem bila nato vedno razočarana. Ta mesec sem se že sprijaznila, da bom imela zopet bolečo menstr. ampak se je obrnilo in je test pokazal dve črtici.user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.3.2008 9:59:50   
Athina
Bravo šema, čestitke ... ja, pri meni je bilo isto ... samo še dveh črtic nismo ugledali (malenkost user posted image ), vse ostalo pa kot si napisala ... pa saj bo ... slej ali prej bo že!

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.3.2008 10:52:09   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: becky

dobro jutro. athina jaz user posted image  ne pričakujem naslednji teden. se pa z mano nekaj ful čednega dogaja. no, al sem noseča (upam, upam, upam) al pa sem nekaj ful bolna. slabo mi je, v jajčnikih me špika, čuden okus imam v ustih (ne znam opisat, mogoče je kovinski, apak ga ne poznam), glavo mam zelo občitljivo, apetit na določene stvari ogromen, določenih vodet ne morem (predvsem masti, olja ipd.), sem zelo razdražljiva (moj vse potrpi, ker upa, da sem user posted image ), vse se mi smili, sploh pa živali (ok, obožujem živali, ampak da se zjočem takoj, ko vidim mladiča, je pa preveč), rahlo mam napihnjen in na dotik občutljiv predel, kjer je maternica. upam, da sem in da si ti seveda tudi user posted image  

Kar pogumno!!!! Po znakih sodeč si že na pravi poti!!! Tako da ti pošiljam user posted image  za srečo!!!!

P.P.Njegoš

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.3.2008 11:06:46   
becky
ala! še en teden moram počakat. kak me to ubija

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.3.2008 15:04:48   
aqua77
To pa vse poznamo!!! Sej bo hitro minilo! user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.3.2008 11:39:18   
Athina
Še eno vprašanje imam ... nekje sem prebrala, da imaš, če dejansko zanosiš, več izcedka (še pred izostankom user posted image ). Je res? Kakšen pa naj bil? Katera ve? Hvala ...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.3.2008 11:58:56   
julika
Athina vso srečouser posted image user posted image user posted image
jaz tud upam, da se bo ta mesec kaj "prijelo"

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.3.2008 12:23:20   
Athina
Hvala Julika ...
nekaj zanimivega branja sem odkrila tudi na enem izmed blogov. Samo še vedno ne vem, kakšen naj bi ta izcedek izgledal ... moj je ponavadi gostejši, sedaj pa precej spominja na ovulacijskega (že kar predolgo), torej redkejši in bolj vlečljiv ... No, bomo videli, če ne prej, čez en teden.

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.3.2008 17:13:40   
babyg
Mene spet mekaj zanima. Kako je s kvnim testom? Zadnjo M sem imela 22.2., O pa 3.3. Kdaj mi lahko krvni test pokaže dovolj beta hcg hormona? A je kje kakšna stran kjer vse lepo piše? Če bi krvni test naredila npr. danes bi lahko bil negativen???

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.3.2008 19:49:23   
Anonimen
babyg...tu na začetku foruma želimo si novega člana imaš zanimive povezave, klikni prvo, tam ti piše za teste...ne vem pa, kako zanesljiva je njihova matematika. Pa čimprej imej user posted image .

(odgovor članu babyg)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?