|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
13.3.2008 19:22:33   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*
Najpomembneje - HODIMO!!!! No, pravzaprav tečemo!!! user posted image   

Bravo Anej!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

bibi lepe fotke Aljaža, je pravi fantina!!! lepo da si se oglasla!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 701
13.3.2008 20:53:54   
draja
Hojla!

Za mano je res en fajn danuser posted image . Izobraževanje v službi je bilo fantastično in dobili smo veliiiiiko nasvetov tudi za pravilno vzgojo otrok, tako da je bilo še dodatno koristno. Tistih 8 ur v službi je tako hitro minilo in Živo sem pogrešala le toliko, da sem potem pohitela domov k njejuser posted image . Živa se je pa imela itak super in je pojedla še enkrat več kot pri meni. Itak!
Lepo je bilo bit spet med sodelavci in poslušat še pa še kometarjev, da sem še bolj suha kot pred nosečnostjo in da se mi ne pozna, da bi rodilauser posted image user posted image . Je prov sedlouser posted image . no, sej zdej ko nisem več na strogi dieti zaradi Žive gredo kg že spet pridno gor.

Tejčica super lepe fotke malega navihanega slavljenčka!

Dajadada upam, da se bo Nejc hitro privadil varstva. Imaš pa res srečo s službo, da lahko kadarkoli ven skočiš. Pri nas tega ni oz. je z vsako upravo še strožji režimuser posted image .

Skačica kako je šlo????????????

Bibi lepo, da si se spet malo oglasila.

Anej čestitke za hojo!!!!!

Lina vse najboljše za prvo svečko!

< Sporočilo je popravil draja -- 13.3.2008 20:54:35 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 702
13.3.2008 20:54:20   
Anonimen
Anej user posted image user posted image user posted image za hitro hojouser posted image

bibi res lepe fotke user posted image user posted image user posted image je pa pravi velikan zeuser posted image

Dajadada user posted image za lazje uvajanje na novo

Lina in vsem slavljenckom za nazaj odkar sem zadnjic tule klofala velikeeee cestitke  ob 1ici user posted image user posted image user posted image

skacica
pomoje ze lahko uradno cestitamo a ne user posted image user posted image user posted image

tejcica se vidi,da je Vid uziavluser posted image pa res njami torta izgleda!!A si jo sama pekla?

draja
kako je minilo izobrazevanje? Živa je pa tako evrjetno uzivala v varstvu.

Danes smo dobili 6zobek.Zdaj imamo 4zgoraj,2spodaj.Zadnji teden mi skrat skoraj en da dihati.Strajkal je pri hrani.na zlico nic ni hotel,prisel k meni zacel dvigovati majco in se priklopil.Tako,da je zdaj vsak dan sele po 14uri kaj zauzil na zlicouser posted image . Je pa danes malo zemlje zunaj probaluser posted image ...

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 703
13.3.2008 20:55:31   
Anonimen
user posted image vidim Draja si ze odgovorila na moja vprasanja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 704
13.3.2008 21:01:25   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

user posted image vidim Draja si ze odgovorila na moja vprasanja user posted image

vidiš kolk sem jaz dobra - berem tvoje misli in ti odgovorim še preden me uspeš vprašatuser posted image

Drugače pa upam, da se Tai kmalu spet spoprijatelji z žlicouser posted image .

Aja Erna, v torek sva te z Živo kukali čez okno, kako pridno delašuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 705
13.3.2008 21:51:37   
skačica
čer!

Punce, hvala za lepe želje in stisnjene pestkeuser posted image user posted image , ki so očitno pomagale, saj sem diplomo uspešno zagovarjala, torej je študija tudi uradno konecuser posted image (zaenkratuser posted image ). Diplomo sem dobro predstavila, vmes mi je malo zraka zmanjkovalouser posted image  od treme, ampak je šlo. Vprašanja sem pa dobila 2 pa še tista bolj tko na izi. Moj mentor je zakonuser posted image

Po zagovoru sem šla normalno v službo, oddelala svoje skoraj 4 ure(mal prej sem skliznila venuser posted image ), šla z možem in Izo na kosilo, zdej smo pa doma. Smo se crkljali, zdaj pa oba že spita, samo še jaz vztrajam.
Jutri bom malo počastila sorodnike...skratka sploh še ne dojamem, da je konec popravljanja pa dodajanja pa .....diplomske naloge in da ne bom rabila nič več delat na njej.

Naša mala tud že zna kar nekaj novih stvari, najpomembnejša je ta, da končno zna reči mama. Prej je samo ata govorila, 3 dni nazaj pa je pri moji mami prvič rekla mama. Itak, da sem čist hepi, čeprav ne vem katero misli, ker bo mojo mami klicala mama, mene pa mamiuser posted image . Mah sej ni važen, jaz si mislim, da kliče mene.
Sicer pa obožuje knjigice, najraje jih listauser posted image , zna pokazati kar nekaj stvari v njih, pokaže kje ima mami učke, nos, popek, kok je velika, kako Iza spančka, .....mah se mi zdi, da že skoraj vse kar ji rečem razume in naredi tisto kar ji rečem. Gre po žogo, vozi avtomobilček, prinese knjigico, pleše ob glasbi, jaha konjička tako da skače po rodiju,...
Res so luštni. Hodi pa še vedno samo ob opori, se pa spusti za nekaj sekund in sama stoji, koraka pa ne upa narest. Bo že.

In zdele ko sem tole klobaso prebrala, sem ugotovila, da sem se ves čas samo hvalila ali pa mojo pupo, zato bom raje nehalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 706
13.3.2008 22:02:00   
*sonchek*
Evo našega junaka user posted image

KLIK

skačica bravo za diplomo!!!! user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 707
13.3.2008 22:37:51   
skačica
user posted image user posted image user posted image  kako lepo šiba Anej. Bravo!

Neposredna povezava do sporočila: 708
13.3.2008 22:44:50   
Anonimen
Bravo Aneju za prve korake! user posted image

Draja, če imaš pomanjakanje kg ti jih lahko jst posodim... user posted image user posted image user posted image

Bravo skačica za konec z diplomsko! user posted image Mene to še čaka, pa kar odlašam in odlašam... ampak do konec septembra bo!

Leina - očitno je zemlja bolj dobra kot pa kar je na krožniku - tudi Juretu hranjenje ne gre... je pa zemljo iz rožice, ki jo imam na mizi tolk hitel dajat v usta...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 709
14.3.2008 7:09:57   
Snorklja
Evo mene po dolgem času. Kar imam dojenčka, zdaj že otročka (joj kako beži čas) sem zasedena 100 na uro in se moram prav potruditi, da si vzamem čas tudi samo zase.

Mama hodi že pridno v službo, kjer plava v delu, zgodaj vstajam, da lahko ob dveh že šibam domov. Jaka pa je najbolj priden fant v družbi babice. Ampak, da ne bo pomote….to je dopoldne. Popoldne pa mu zrastejo rožički, očke se mu iskrijo in počne vse kar babica ne pusti. Svojo ljubezen do mene pa kaže tako, da me vleče za lase (imam že napol kratke) in grize. Postal je prava mala papiga in vsak dan se z babico naučita kaj novega.

Ta teden pridno vadimo pihanje svečke, kajti v nedeljo bo velik in pomemben dan, ko postal naš Jaka bo velikan, saj praznuje svoj prvi rojstni dan. Naredila bom zabavo za otročke, vsi so mlajši od Jaka, tako da bo on izvršni direktor.

Skačica…..čestitke za diplomo in lep pozdrav vsem skupaj.

Snorklja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 710
14.3.2008 7:34:19   
tejčica

Diti, Bor, Anja in Livija, vse najboooooljšeeee!

user posted image

Pa čestitke za 1. svečko tudi včerajšnji slavljenki Lini.

user posted image

(odgovor članu Snorklja)
Neposredna povezava do sporočila: 711
14.3.2008 7:53:06   
thaiss
BOR, DITI, LIVIJA in ANJA VSE NAJBOLJŠE OB 1. SVEČKI!!!
en košek poljubčkov vam pošilja Matia!!!
user posted image  

Bravo Anej, ti pa res šibaš user posted image

snorklja lepo da se oglasiš!! Lepo praznujte!

skačica čestitke za uspešen zagovor diplomske naloge!

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 712
14.3.2008 8:38:36   
tejčica
Skačica, user posted image user posted image user posted image  za diplomo. Pa user posted image  Iza za mama.

Snorklja, Taya in Bibi, lepo da ste se spet malo spomnile na nas in nam povedale kako so vaši sončki. 
Anej, bravoooooo!user posted image Mali raztura!

Je pa danes malo zemlje zunaj probaluser posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: Lejci
Danes je zunaj spet jedla zemljo user posted image in našla enega veliiikega deževnika. Valda mi ga je prinesla pokazat user posted image user posted image user posted image .

Vidim da imajo Ines, Tai in Vid (pa najbrž še kateri zraven) podoben okus. Našemu malemu tudi zemlja sede. Še boljša pa je začinjena z malo peska.user posted image  

Lejci, bodi vesela da ti je mala deževnika prinesla pokazat in ni kaj drugega z njim naredila.user posted image  Pa držim pesti, da bo vsak dan boljše v vrtcu.user posted image

Dajadada, tudi za vas user posted image , da se bo Nejc čim prej navadil varstva.
Tai, user posted image  za novega zobka.

tejcica se vidi,da je Vid uziavluser posted image pa res njami torta izgleda!!A si jo sama pekla?

Jap, nutela torto itak. Sem spet v pek formi in pečem in pečem...in se redim in se redim..user posted image .user posted image user posted image user posted image

Draja, je pasalo a malo odklopa od vsega skupaj.

Mene danes čaka spet razgovor za službo, tako da se priporočam za pestke. Popoldan pa jo po dolgem času mahnemo na Gorenjsko.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 713
14.3.2008 9:05:26   
A-N-J-A
Prišel si,iz neke drobne lučke,
ki se je nekoč prižgala na nebu
in zdrknila v moje telo
kot zrnce polno svetlobe...

Zdaj si tu,ljubi BOR
za vedno in neskončno mojuser posted image !

Dragi moj sinko hvala ti ker si naju izbral za mamico in očka!

Vse najboljše Diti,Livija in Anja,pa tudi Linauser posted image user posted image user posted image !Lepo praznujte.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 714
14.3.2008 9:29:28   
urla
Borči vse najboljše!!!! Pa seveda tudi vsem ostalim enkam.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 715
14.3.2008 9:36:38   
Naomi
Nasi mali banditki: DITI, LIVIJA, BOR korenina in ANJA...balik balik balik lupckov pa balik balik balik smejocih obrazkov!!! user posted image user posted image
Diti teb pa sploh, u know ...mwaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

vas obozevani- SVIT-olino

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 716
14.3.2008 10:16:01   
Pikca
Diti, Bor, Livija in Anja vse najboljše za 1. rojstni dan!
user posted image

Skačica, čestitke za diplomo! Bravooo! Tole je pa zate:

user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 717
14.3.2008 10:34:29   
ninocka
Vse najboljse Borci!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti bom se v zivo zapela pesmico user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 718
14.3.2008 11:20:47   
Lejci
BOR, DITI, LIVIJA in ANJA vse naj naj za 1. rojstni dan user posted image

Skačica čestitke za diplomo!!!  user posted image  In bravo za mama!!!

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Vidim da imajo Ines, Tai in Vid (pa najbrž še kateri zraven) podoben okus. Našemu malemu tudi zemlja sede. Še boljša pa je začinjena z malo peska.user posted image   

Naša pa rada kak večji kamen zraven prigrizne user posted image  In seveda držim pestke za službo  - vso srečo  user posted image

Sonchek, lušten video!!! Mali že res fino šiba user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 719
14.3.2008 11:27:39   
*sonchek*
Čestitke slavljenčkom za prvo svečko! user posted image

Jaz sem pa že na bolniški. Anej je ponoči zakuhal in ima še vedno 39 vročine user posted image  Drugače je čisto živahen, tudi papa in seveda šiba okrog, tako da ga je povsod polno. Za zobke je vročina previsoka, tako da gre očitno za virozo.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 720
14.3.2008 12:00:52   
Taya85
O, danes je pa veliko slavljenčkov, vse najboljše vsem in za vsakega po eno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , da se neboste kregali!!!

Pozdravčke od Line

Neposredna povezava do sporočila: 721
14.3.2008 12:08:55   
Taya85
Punce dejte mi povedat, če moram zdravstveno kartico kaj posebaj potrditi, ker se drugi petek odpravljamo v Nemčijo za 4 dni??
Ali je katera že potovala z otrokom tako dolgo (odpravljamo se v frankfurt)....kako so kaj prestali vožnjo?? Kdaj se najbolj splača it (zjutraj,zvečer,ponoči)??? Sej bi šli z letalom, pa pride karta 300 € po osebi, pa se mi zdi mal preveč, pa še moj je bolj prpa za letalo..........user posted image

Hvala za odgovore in lp

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 722
   RE: Prigode marčkov in marčič 007
14.3.2008 12:26:49   
soncek78

user posted image  

KUKU, TUKAJ SEM! SEM OKUPIRANA 100/URO, NI KAJ NAŠA NAVIHANKA VESELO NAGAJA...

VSENAJBOLJŠE MALI MARČKI IN MARČICE, PA SEVEDA ČESTITKE TUDI MAMICAM , OČIJEM IN VELIKIM BRATCEM IN SESTRICAM...

user posted image

Tjaša & Tija & Ines & Špela & Lina & Diti & Anja & Livija

Aljaž & Jurij & Žiga & Jaka & Vid & Tibor & Lan & Vid & Žiga & Bor

SAMO NA HITRO...MOJA MIŠKA ŽE KLIČE!

user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 723
14.3.2008 13:17:19   
cv105
user posted image user posted image Diti, Bor, Livija in Anja ... vse najboljše!! user posted image user posted image

Skačica ... user posted image user posted image user posted image

vrtec ... uvajanje poteka ok ... več ne bi, da se kaj ne sfiži

služba ... uvajanje poteka ok ... več ne bi, ker je vikeeeeeeeend ...

user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 724
14.3.2008 13:53:50   
erna14
BOR,DITI,LIVIJA,ANJA,LINA vse naj naj za 1.sveckouser posted image

skacica-cestitkeuser posted image

pridem kasnej.........

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?