perp
|
bellaluna držim pesti, ker tole čakanje čez rok pa res ne more biti luštno. Jaz imam še 10 dni do konca, pa sem že čist neučakana. Jaz bi tudi kar rodila. Uglavnem pošiljam ti tri pikipoki za srečo - eno za , eno za in eno za . Dinki in NČk veliko sreče danes na pregledu. Upam, da se pri vama kaj dogaja. Dadica čestitke za malega korenjaka. Želim vam čim več cartanja in zdravja in poljubčkov in objemčkov. Pa čimprej se pocajtejte po CR. No san zgleda, da si ti prav imela v tisti naši debati včeraj glede patronažne. No sej je super, da imaš ti prov. Jaz vem to, da je v naši občini potrebno poklicati. ja to spanje. Zbudila sem se ob 3uri, čakala do 4-ih, da se je moj zbudil, ga presenetla in ga malo zmasirala (sem mu dala lepo popotnico za čez dan, a ne?), pol je šel, jaz pa še kar budna. Vendar sem vztrajala v postelji in se mi je obrestovala, saj sem okoli 6:30 zaspala nazakja do 7:30. Ajde, bolje nekaj kot nič. Ja danes je nekaj v zvezi z luno. Zgleda, da to res kar vpliva malo na množične odhode v Rim. Upam, da bo pri nas drug teden tudi vplivalo ko bo prov polna luna. Mogoče bomo pa zaradi lune vse marčevke postale mamice - ene prvič, ene drugi, ene pa že tretjič
|