Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:36:09
|
|
|
|
blanč
|
tolk da vas mal pozdravim. O daysica? Si še naša??? kje se pa skrivaš? Sej vem, žeja te je prignala. Teli četrtki so pa pravi ...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:37:16
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE mismis, tebe pa dons full tale jok daje.... Nehi no, bom še jaz jokat začela. Vidim, da si na junij štartala... Kako drugače? Špelka, ti se kar opogumi, pa naredi test. Mene tud firbec daje. Sorči bila mejčkeno odsotna, peljala kosmatinca ven... Kaj pa jest vem kaj je s tem jokom, mogoče so hormoni, ker mi že trka na vrata . Nebodisigatreba Drgač pa ja, junij je pri nas magični mesec, sem pa ravno v torek dobila vabilo na poroko, se poroči moj dober prijatelj, tako da jupi, spet ga bomo sral
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:37:44
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Pir in U2 fanica. Meni si že pri srcu. There is no failure, just when you quit... U2 so mi vsec, ampak kak ves? v Bruselj grem tu pa tam, vsake par mescev mi je muka, sam pir me gor drzi tam nisem ziher, da bi tam prezivela... no, bi, ma bi po par mescih bla alkoholik
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:38:30
|
|
|
|
Abra
|
Čer! Se spet pije Jaz nisem čisto nič na tekočem. Upam, da je več lepih, kot slabih novic. Česitam vsem nosečkam, ostalim pa bo drugič bolje. Pija, ti si takorekoč že v akciji Pr meni se pa kar vleče. kar ni in ni. Zamuja že deset dni ne nisem testa delala, čisto nč ne zgleda, da bi kar ratalo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:38:55
|
|
|
|
ledenka
|
paddy
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:39:09
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: paddy ojla punce,no da vam povem da sem do včeraj rahlo krvavela ,danes ko pa sem se zbudila sem začela močno krvaveti,vmes pa so bili še manjši koščki strjene krvi.Moram vam povedat da sem imela veliko upanja do včeraj,ampak danes se mi pa zdi da sem končala ,test imam pa jutri.Lp. joj Paddy zelo mi je hudo, ampak kljub temu naredi jutri test, glede na to, da ti je že prvič test pokazal + mogoče vama je pa vseeno uspelo, držim pestke močno močno močno. Ekola pa še ena je skoraj tolk lepa, kot ta ki sem jo jaz danes narisala z barvami za steklo.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:39:49
|
|
|
|
DaisyE
|
Mah paddy sicer ne vem, kako je, ker nisem še nikol v življenju plusa zagledala, ampak si pa mislim, da je to, da vidiš plus, pa gredo potem stvari narobe, precej hujše, kot če takoj minus zagledaš. Zato ti pa ne privoščim tega. Res upam, da bo kljub vsemu ok in da si ena tistih, pri katerih krvavitev ne pomeni kaj hudega. Saj tist, da moram bit z bold napisana, sem pa samo enkrat pikovit hecala. V resnici mi ni tolk pomembno.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:40:43
|
|
|
|
mismis
|
Ledenka yeh ti tudi U2 fanica, si mi že všeč... Abra, a si na vodi čutila, da te pogrešamo?
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:44:26
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka U2 so mi vsec, ampak kak ves? Če maš pa v podpisu dva komada od U2... mismis, a tebi so tud kul? No, smo že tri. Ola blanči. Saj veš kaksna sem. Samo pir me še kam premakne. Ne, ne, saj se hecam. Abra, logika, da nisi na tekočem, če pa ne piješ pira...
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:45:07
|
|
|
|
Pija76
|
Sem per zavohala, tako kot Abra in Daisy kaj?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:45:08
|
|
|
|
ledenka
|
a same U2 fenice smo tule super! sam... men so bolj stari komadi vsec... With or without You na primer... pa Sunday Bloody Sunday pa tko mam visok EMSO, kaj cmo
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:45:27
|
|
|
|
Abra
|
Paddy, krvavitve nč dobrega ne prinašajo, včasih se pa izteče tudi drgač. Pojdi jutri delat krvni test, če bo pozitiven še čez dva ali tri dni, da vidiš, če se podvaja. Če ne bo naraščal, ti bo čez čas to v tolažbo, da se je vsaj za kratek čas prijelo ... vem, da danes pa ziher ne
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:46:33
|
|
|
|
kikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: kikaa Jutri imam 1. Uz po Menopurju...bomo vidl, kwa bo... Bodo sami mega fini lepi folikli. Go girl! Thanks!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:47:20
|
|
|
|
Pija76
|
U2 se men tud dopadejo full, ampak ko sem enkrat na mejo prišla, pa mi je carinik reku da je on tud za U2 mi pa nič ni bilo jasno , le kaj hoče tip sem si mislila, jaz pa poln prtlažnik pira. Pol sem ga pa čudn gledala, mi je pa reku da je on tud za U2 in mi pokazal na mojo reg.tabliko, ki se tako začne
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:47:45
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Abra, a si na vodi čutila, da te pogrešamo? na piru eh, sej ne. Se ga še nisem navadla pit, bo najbž kar voda
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:47:54
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka mam visok EMSO, kaj cmo Pa saj nas tule vse, bolj kot ne, EMŠO daje. U2 so transgeneracijski, tu nimaš kaj.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:49:16
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: ledenka mam visok EMSO, kaj cmo Pa saj nas tule vse, bolj kot ne, EMŠO daje. U2 so transgeneracijski, tu nimaš kaj. a bejž bejž Dejzi, po dušici sem čisti otrok še...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:49:20
|
|
|
|
ledenka
|
se en pir emmmm, taprvo besedilo v mojem podpisu je od The Who (iz mjuzikla Tommy), tadrugo pa od Tori Amos (Icicle).
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:50:32
|
|
|
|
Pija76
|
Lušte mi delaš s pirom, jaz pa zraven čaj iz malinovih listov . Matr da ga pa dele odprem, pa naš res okol pade
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:52:03
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: ledenka mam visok EMSO, kaj cmo Pa saj nas tule vse, bolj kot ne, EMŠO daje. U2 so transgeneracijski, tu nimaš kaj. a bejž bejž Dejzi, po dušici sem čisti otrok še... potem pa zate pir danes sploh ne...Sej veš, da v vsaki oštariji piše, da mlajših od 18 let ne strežejo alkoholnih pijač
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:52:40
|
|
|
|
Pija76
|
Mismis a si ušla? Pikovit je pa gvišn na aerobiki
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:52:48
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Lušte mi delaš s pirom, jaz pa zraven čaj iz malinovih listov . Matr da ga pa dele odprem, pa naš res okol pade jaz pa rmanov caj pira nimamo doma, ga prehitro spijeva pa pretezek je za nosit iz trgovine
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:53:11
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra na piru eh, sej ne. Si pa na zelo dobri poti... Pija U2 evo pa nas je ledenka same U2 fane na plano zbezala! Pridne ste pupe, ampak vaša zmatrana marjetka gre zdaj spat. Mejte se.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:53:17
|
|
|
|
Abra
|
Ledenka, te tvoje bi pa najbrž še jaz z veseljem spila. Sem se zdaj spomnila, da mi marsikje zelo pir paše, samo pri nas ne najbrž zato ker tuki vedno na union pomislim, ta mi je pa
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 21:53:28
|
|
|
|
mismis
|
Ledenka sej se mi je zdel, da so to the Who, mi je vsakič ko sem prebrala tvoj podpis, kar zvenel v glavi, ja ja the who so pa tud zakon, sploh won't get fooled again
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?