Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 19:30:13
|
|
|
|
kikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na kikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, še dva dni pa greva pogledat spodnje nadstropje. yes! sam upam, da ne bo taka gužva, kot je bila zadnjič... Me pa prav zanima, če bo kakšna razlika sedaj, ko sem prejemala Menopur Tia-na - čimboljše rezultate ti želim!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 19:32:40
|
|
|
|
Pija76
|
Kikaa kaj se dogaja pri tebi??????????
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 19:33:51
|
|
|
|
kikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Kikaa kako napreduješ? O hvala, ker misliš name.... Dobro sem, precej manj obremenjena s tem, kot v prvo. Sedaj vsaj vem, kako vse to gleda. Bomo vidl jutri, kaj smo pridelal. Zaenkrat se počutim dobro. Upam, da si tudi ti v redu!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 19:34:34
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis A so se nas odrekle, ko take klamfamo Good quastion Mi o volku, volk iz gozda ... Pija jest te mam TAAAKKKOOOO rada , plosim plosim nikar nas ne zapusti
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 19:45:45
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: kikaa IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Kikaa kako napreduješ? O hvala, ker misliš name.... Dobro sem, precej manj obremenjena s tem, kot v prvo. Sedaj vsaj vem, kako vse to gleda. Bomo vidl jutri, kaj smo pridelal. Zaenkrat se počutim dobro. Upam, da si tudi ti v redu! Draga moja, itak da mislim nate, samo delo me tako goni, da žal ne sledim vse. Kaj imaš ET jutri al kaj? Ali punkcijo? Veš da si pridna kokoška, sem od Jate razpis videla
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 19:46:41
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis A so se nas odrekle, ko take klamfamo Good quastion Mi o volku, volk iz gozda ... Pija jest te mam TAAAKKKOOOO rada , plosim plosim nikar nas ne zapusti Hm, hm, hm a da vas nebi? Veš da ne, sam čakam da me na seznamu mal popraviš , ste me čist ignorirale vidim
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 20:02:34
|
|
|
|
mismis
|
Pija popravim, ali si že začela s postopkom??? Mislim, da si v ponedeljek napisala, če se ne motim, da si dobila špike. ali se motim
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 20:04:58
|
|
|
|
Pija76
|
Mismis 26.3. grem po špike. Kdja pa ti zdaj v nov boj? A kej veš kje je Abra? Kaj je s Cati?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 20:12:26
|
|
|
|
mismis
|
no sem mi je zdel, da si nekaj pisala o špikah, sej na seznamu si pa lepo napisana na tistem delu, ki piše da so dekleta, ki čakajo na postopek. Si me tako prestrašila, da sem te spustila, sem šla prec gledat. Jaz pa štartam z novim postopkom junija. V maju grem še na posvet k Drobniču, sem pa že sedaj dvignila številko za mesec junij. Lahko bi šla sicer prej (in izkoristila neko vezo, ki jo slučajno imam), ampak sva z mojim sklenila, da ne bova forsirala, temveč, da se bova ta čas posvetila drug drugemu in spet samo zaradi sebe in ne več samo zaradi . Pa je kar fajn, sedaj ga fašem skoraj vsak dan pred službo , se po moje že v službi sprašujejo, kaj se dogaja, da prihajam vsak dan nasmejana Za Abro ne vem kje je, Cati sem pa danes slučajno ujela, da je bila prijavljena in je brala, a mislim da na naši temi ni nič napisala. Mogoče potrebuje še čas, da se pobere, po tej neprijetni izkušnji, ki jo je žal imela CATI, drži se!!!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 20:18:11
|
|
|
|
Pija76
|
Mismis to je pa lepo, da sta tako aktivna . A je pol bila Cati operirana al je šlo brez?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 20:21:31
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: kikaa IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na kikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, še dva dni pa greva pogledat spodnje nadstropje. yes! sam upam, da ne bo taka gužva, kot je bila zadnjič... Me pa prav zanima, če bo kakšna razlika sedaj, ko sem prejemala Menopur Sem po seznamu ugotovila kje sta. Hvala bogu za tako ažurni seznam
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 20:22:51
|
|
|
|
mismis
|
Če se ne motim, je napisala, da se je samo sčistilo... kot je napisala, da je nosečnost sama propadla....vsaj to je bilo dobro
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 20:22:58
|
|
|
|
jadrnica
|
no preden vas za dva dni nazaj preberem: moj sredin UZ: Reško je reku, da spet taka guzva , kr dost drobiža na jajčnikih, kr mal preveč, tako da sedaj upa, samo da bo še vse polno (zadnjič je bilo 9 od 10 polnih). Pa mi daje najmanjšo dozo. Pod to ne gre. (150 enot gonala -f (varianta svinčnik) Punce naslednjio teden bo tako pri meni punkcija pa ET in sem kar vesela, da za enkrat dobro kaze. Drziva pa pesti še za plavalce. Zato sva tudi v ICIS-ju, poleg mojih policističnih jajčnikih. Sem pa tud že kr nabrekla, pa noge mi nekaj zatekajo, kar mi v prvem postoku niso kr težko škornje zapnem. lp, jadrnica grem brat
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 20:38:01
|
|
|
|
ledenka
|
za vse spikajoce se in cakajoce na postopek
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 20:41:11
|
|
|
|
mismis
|
Ah Ledenka, ti pa prideš samo toliko okoli, da nas zdražiš s pirom, zadnjič s Corono, zdaj pa to NAUGHTY, NAUGHTY LEDENKA
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 20:41:55
|
|
|
|
DaisyE
|
Dober večer. Me tolk časa ni bilo, da ne sledim... ...zatorej čestitke vsem novim nosečkam in vsem, ki se jim ni izšlo. Ostale, enga lepga pozdravčka .
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 20:42:34
|
|
|
|
mismis
|
Jadrnica a potem je pri tebi s folikli bolj tako
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 20:43:28
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka za vse spikajoce se in cakajoce na postopek Hmmm... ledenka, tole bo pa premalo za vse. Daj rajš eno gajbo na plano potegni.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 20:47:45
|
|
|
|
spelka12
|
jadrnica vse bo polno boš vidla, bojo jajčka ko sardine v foliklih. sponži test bo, definitivno bo. Razmišljam, da bi se v ponedeljek odpeljala do agrulab-a al neki tazga. Samo da izvem, kje to sploh je? Lublana mi pa res ne leži. Pot do Reša sem se učila več ko 2 meseca, pa grem skoraj celo pot samo naravnost . savinjka takoj ko kaj izvem se takoj naslikam sem gor obljubim - smajlikiobljublja.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 20:48:26
|
|
|
|
DaisyE
|
Ga že ni več...
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 20:49:37
|
|
|
|
mismis
|
ok Daisy ain't fair, ka pa jest?? Prazen kozarec, jest pa polne oči.... joka
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 20:51:01
|
|
|
|
ledenka
|
a to je boljs eh, punce, vem, da se je treba s pivom nalivat no, pr men vela, da je vsaki izgovor dober tko da ko bom med spikarkami... se priporocam
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 20:51:18
|
|
|
|
DaisyE
|
Če se pa obiraš....
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 20:53:26
|
|
|
|
ledenka
|
spelci, mogoce mislis Adrialab sej, gres tud skor sam naravnost... ko prides po Celovski mimo Kina Siska, zavijes pri semaforju na levo, gres pod mostom in za mostom desno. parkiras koj na desni
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.3.2008 20:53:36
|
|
|
|
DaisyE
|
Ledenka, a jaz prav vidim? A je to union? No če je, bom končno še jaz enkrat na svoj račun prišla. Miška evo hladen pir zate... Eks velja!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?