|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   II- dvom?
12.3.2008 8:05:30   
byanca
Drage rr-jevke dobro jutro!
Mam eno vprašanje: Pred pol ure sem naredila test(BC) in oba sta mi pokazalauser posted image . po eni strani sem vesela, po drugi v dvomih. velikokrat sem na forumu prebrala, da bc ni siguren. kar se znakov tiče, pa so isti kot pred menstruacijo. ma pa jajčniki bolijo, pa spodji del ....uglavnem mam občutek da se bo ravnokar vlila.
naj povem še to, da imam neredne cikle(od 29 do 40 dni).prejšnja dva meseca sem imela 31 in 32 dan, danes pa je 33 dan cikla.me zanima vaše mnenje.
nameravam zdaj v lekarno po clear blu.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: II- dvom?
12.3.2008 8:10:01   
becky
po moje je test ok. če pa si dvomih, pojdi raje na krvni test. ta je 100%. držim pesti, da je user posted image

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2008 8:11:06   
Tanik
jaz tudi mislim da si user posted image , za ziher pa kot ti svetuje becky-krvni test.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2008 8:11:51   
Jančika_
Meni je BC vedno pokazal točno tako, kot je bilo - ko nisem bila noseča, eno črtico in ko sem bila, dve (pa jih nisem naredila malo). Čestitam!

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2008 8:24:01   
byanca
Res iskrena hvala vam! Bom vaše nasvete upoštevala. vam bom poročala.
vsem vam pa velikouser posted image in da se vaše želje kmalu izpolnijo!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2008 9:30:18   
Anonimen
Tudi meni je danes zjutraj BC min pokazal zelllooo rahlo črtico. Z možem sva prav nesrečna, ker se ne moreva prav veseliti. Morda bom danes kupila še CB in se jutri prepričala. Zadnjo M sem imela 16.2. in glede na ciklus bi jo morala dobiti v ponedeljek no in do danes je še ni. Mislite, da je še premalo hcg? Doma že imamo eno nagajivko in pri prvi user posted image se je plus na CB lepo videl. Ne vem. Počakajmo še kakšen dan.

(odgovor članu byanca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2008 9:56:12   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: byanca

Drage rr-jevke dobro jutro!
Mam eno vprašanje: Pred pol ure sem naredila test(BC) in oba sta mi pokazalauser posted image . po eni strani sem vesela, po drugi v dvomih. velikokrat sem na forumu prebrala, da bc ni siguren. kar se znakov tiče, pa so isti kot pred menstruacijo. ma pa jajčniki bolijo, pa spodji del ....uglavnem mam občutek da se bo ravnokar vlila.
naj povem še to, da imam neredne cikle(od 29 do 40 dni).prejšnja dva meseca sem imela 31 in 32 dan, danes pa je 33 dan cikla.me zanima vaše mnenje.
nameravam zdaj v lekarno po clear blu.

Naredi CB pa nam javi!!!! Jaz sem sigurna ja si user posted image . Kar čutim!!! user posted image user posted image user posted image  Tako da čestitke!!!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2008 10:44:34   
little angel
ziher si nosecka!cestitam!!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2008 10:48:12   
spps
krvni test je res najbolj ziher,drugač pa še počakaj  kakšen dan in ponovi test,takrat bi moralo na testu tud bolj močno črtico pokazat.srečno obemauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2008 11:27:11   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: spps

krvni test je res najbolj ziher,drugač pa še počakaj  kakšen dan in ponovi test,takrat bi moralo na testu tud bolj močno črtico pokazat.srečno obemauser posted image user posted image user posted image

Se popolnoma strinjam!! Jutri nam obvezno sporoči kaj je novega. Držim pesti in navijam zate byanca!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2008 11:35:36   
Bivy
Byanca, držim pesti, da si user posted image .

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2008 16:41:50   
Anonimen
Mislim, da je to to. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bivy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.3.2008 7:21:47   
byanca
Dobro jutro! evo, danes sem nardila še test s CB -jem in se je pokazal velik +.
Ne morem verjet da se mi to dogaja.....
zdaj se bom naročila na pregled.
kar se pa znakov tiče: začelo se je tako kot pred vsako menstruacijo; napete prsi, nihanje razpoloženja,zbadanje v sp.delu trebuha. edino kar je blo drugače je rahla zgaga.
malce pa me skrbijo krči, ki trajajo nekje že 3 dni. bom potem še to gin. vprašala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.3.2008 7:23:52   
spps

kar se pa znakov tiče: začelo se je tako kot pred vsako menstruacijo; napete prsi, nihanje razpoloženja,zbadanje v sp.delu trebuha. edino kar je blo drugače je rahla zgaga.
malce pa me skrbijo krči, ki trajajo nekje že 3 dni. bom potem še to gin. vprašala.

jeeeeee!!!!!ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.3.2008 7:27:46   
spps
byanca,sem te morala,kar v marcu na roza pobarvatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.3.2008 7:34:53   
byanca
ZLATA SIuser posted image hvala res!
grem navijat.....dejmo punceuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.3.2008 7:37:27   
tassi1
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.3.2008 7:58:40   
vita80
Čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.3.2008 8:04:23   
becky
čestitke tud z moje strani!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . pa eno vprašanje: kolk časa sta čakala na +?

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.3.2008 10:02:16   
ZmajTolovaj
Čau, čestitam za +! Jaz sem včeraj naredila dva babychecka, pa je tudi taka čudna na pol črtica, da zdaj ne vem, pa isto kot pri tebi totalno čudni ciklusi, po pet tednov ali še več. Tako da grem danes še po CB. Bi bilo mogoče fajn počakat še kak dan, ampak sem preveč firbčna user posted image . Držim ti pesti!!
user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.3.2008 11:05:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Čau, čestitam za +! Jaz sem včeraj naredila dva babychecka, pa je tudi taka čudna na pol črtica, da zdaj ne vem, pa isto kot pri tebi totalno čudni ciklusi, po pet tednov ali še več. Tako da grem danes še po CB. Bi bilo mogoče fajn počakat še kak dan, ampak sem preveč firbčna user posted image . Držim ti pesti!!
user posted image
tud tebi srečnouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.3.2008 12:34:55   
aqua77

Super!!! Še eno srečko user posted image  imamo!!!!! Marec je vedno bolj roza!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke Mami in bravo Ati!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image [

P.P.Njegoš

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.3.2008 15:05:32   
ZmajTolovaj
CB pokazal en velik nedvoumen +.
user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.3.2008 15:15:34   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

CB pokazal en velik nedvoumen +.
user posted image

Iskrene čestitke tudi tebi!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To punce!!!! Gremo še ostale testke delat, pa čim več user posted image  vam želim!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Navijam za vas iz vsega srčka!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ZmajTolovaj tebi pa srečnih user posted image  pa čim manj jutrenjih slabosti!!! Pobožaj svoj trebušček z malo bolhico notri tudi v mojem imenu!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.3.2008 15:47:37   
ZmajTolovaj
Hvala za lepe želje user posted image . Srečno tudi vsem drugim, ki delate na naraščaju, nam je v drugo ratalo zelo hitro, upam, da bo vse v redu tudi naprej, nočem pa se prehitro preveč veselit.
AMPAK SE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?