cv3rklic4
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy Pri nas se danes kaže sonček... juhuhuuu včeraj sva KONČNO naročila ploščice in kopalniško opremo, madonca, zdaj je pa že čas, da se to naredi... izgleda, da se nas bo kar nekaj selilo proti koncu nosečnosti No, midva se bova verjetno v jeseni enkrat. Najverjetneje se bodo gradbena dela v stanovanju, ki ga čakava še malo zavlekla, tako da sva sicer optimista, ampak po moje bo tamali star ene 4 mesece, ko bomo začeli s selitvijo. No, glavno da bo. nya, vse najboljše za tvoj rojstni dan. IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30 ojjj so ! jaz sem pa danes bolj slabe volje...sem imela pregled in je cel kup nevšečnosti: do sedaj je bilo z vodo čisto zmeraj vse ok, zdaj pa naenkrat fuul cukra! in moram na un blesav glukozni test! če pa tam preveč pokaže, pa potem še na en daljši test in potem če je treba na dieto!!! dajte mal povedat svoje izkušnje s tem cukrom! sreča je kri kolikor toliko ok (hemoglobin 115). pritisk je 130/70 (a je previsok?), kg rastejo, potem mi je spet merila MV (3,1 cm) in se je malo skrajšal od zadnjič in je rekla da lahko največ 1 uro hodim naenkrat (kako naj grem pa po stvari za , če še nič nimam ), potem počivat, ker me bolijo tudi vse vezi in mišice od dimelj naprej do sramnih kosti in potem tudi trebuh otrdeva in me vse boli tam spodaj! pa še k okulistu moram, ker imam zelo visoko dioptrijo (pa sem do sedaj vedno pozabila povedat) in je rekla, da je lahko potreben carski rez. jaz ga pa res ne bi rada... na 3D je imel obseg in premer glavice za 2 tedna prevelik in je zdravnica rekla, da naj to omenim svoji G, ampak da vse tekočine v možganih ok zgledajo (torej ni vodenoglavost - hvala bogu). no moja G je danes to še enkrat izmerila in je rekla, da je res večji od povprečja, da pa je tudi obseg trebuščka večji in je torej cel malo večji od povprečja za ta teden. ni mi pa nič prestavljala PDP in je rekla, da ni nujno, da je na koncu ob porodu tudi res večji. lahko je pa večji tudi zaradi cukra. in zdaj me ta cukr res ubija. sem pa dobila tudi papirje za CSD (samo v informacijo). ni mi pa merila maternice, ker mi je sploh nikoli. dajte me malo potolažit... Hej, punca, glavo gor. Optimizem je v glavi. Saj vem, da je težko, če ti take stvari povejo, tudi sama sem imela težave - sicer z urinskim infektom in so me kar prestrašili, da bo prezgodnji porod pa take reči, samo se je zdaj vse porihtalo. Železo je tudi meni od prvega merjenja padlo, ampak mislim, da ga je bilo v krvi manj zato, ker sem morala imeti ful razredčeno kri, ker sem vsak dan ful tekočine popila. Voda pa kar razdredči zadevo, ne? Kar pa se tiče sladkorja - a zdaj si delala že drugič test? Ker meni so ga do zdaj samo enkrat, pa je bil ok. A potem ga bom še enkrat ali še celo večkrat? No, želim ti vse najboljše in srečno do konca. Res pa včasih pomaga že to, da misliš pozitivno. Bom držala pesti!
|