ninocka
|
Uh, men se je dons skor strgalo, ker je bil Evan spet 3 mac tecen. Ne vem, a ne spi v vrtcu, al ga prehitro zbudijo al je pa zarad zobka. Nc mu ni pasalo, zvecer se je samo dru, pa ne se slect, pa ne se oblect, pa ne zob prat... POl pa ne bo mel vrece, bo mel vreco, ne bo mel vrece...kr neki. Vse skupi se ne bi blo tko tecno, ce ne bi pa se Ruben ful jokal, ker je bil tolk zaspan in lacen. Se mi je revez tko smilu, toooolk si je ucke mencal, pa kr ni vedu kaj bi nase navleku od zaspanosti. Zdej pa zaspat nemore, se sploh ni na joski uspaval. Sem mu se enkrat przgala vrtiljak in bom se mal pocakala, ce bo pa se buden, ga grem pa cartat. Revcek, pa svezo posteljnino ma danes, ko bi moral uzivat in sladko zaspanckat Glede moje nesrece - sploh ni bla nesreca, mapak moja neumnost. Vceraj sem Rubna peljala k P zarad kaslja (BTW zenkrat je se vse OK, ampak ga moram spremljat). Ko sva koncala, je zunaj ful scalo in sem prosila sestre, ce jim ga lahko pustim za 5 min, da skocim po avto (sme ga mela eno ulco stran parkiranga in bi bil bubi cist moker). Tam je pa pol ful ozko za obrnt in jst s tistim krizancem med tankom in ladjo tam manevriram, ful gledam da ne bom zgazla kaksneg otroka, k bi lahko uletu ven, pa da ne bom butnla kaksnega avta in na koncu butnem v ograjo Sej ni panike, sam bedno se mi zdi, ker sem nardila skodo zarad nepozonosti. Se pa Ruben v 10ih dneh ni zredil NIC - spet jemel tezo 6050 g. Sestra meje se najprej prepricevala, da se je od zacetka febryuarja zredu 0.5 kg, pol sem ji pa rekla, da smo bli 10 dni nazaj tuki (29.02) in je mel tezo 6050 (sem si zapisala) in jo ma danes sito. Pol je bla pa tiho. Sem se P rekla in je rekla, da ona ne kompliocira glede teze in dokler ne pada ni kriticno.Mene pa vseeno skrbi - sem pol razmisljala, iz porodnisnice smo sli s tezo 3060 g in smo se v 4.5 mesecih zredili za 3 kg. Ne vem, no, men se zdi to ful malo. Vsi vasi 3 ali 4mesecniki majo ze nad 6 kg Pol sta me pa se kregali zarad GH, pa sem rekla, da sem pri starejsem isto tko zacela in ne bom nehala. P je rekla pol, ko sem ji povedala, kaj tocno dajem, da mlecna kasica ni problem in da komot dajem, bolj je problemeticno sadje oz. zelenjava zaradi razvoja alergij. Zato svetujejo, da se pocaka do 6 meseca. Sem mu danes spet dala kasico, jo je tko zmazu, kr smeju se je zraven. Se mi zdi, da je bil kar mal razocarn, ko je zmanjkalo . Sem mu pa nardila iz 60 vode in ne vem kolk zlic kasice. Mu bom jutri probala dat vec, ce bo lahko pojedel. Eh, sori k vas morim, ampak sej vete da sem sama, pa se cel dan samo grulim in ghgjam, pol se pa pogovarjam z 2.5 letnikom. Tolk o odraslih pogovorih PA dons sem se mojga zacela ful pogresat, sej vem, da je ze 1/2 mimo, mapak mi ni se nic napisu, pol sem pa mal zalostna... No, pa je revcek zaspal. Jst grem pa prebrat, kaj ste napisala. Pa se enkrat sori, k sem vas utrujala