|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
11.3.2008 9:51:20   
nana 27
Lemavrica, pokliči pediatrinjo. Verjetno bo svetovala Claritine sirup iz lekarne. Mislim, da ga dobiš brez recepta, ampak ti mora P povedat, kako dozirat. Gubice namaži s Fenistilom. Je jedel kaj čisto novega?

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
11.3.2008 9:55:11   
lemavrica
Ne, razen tiste kašice ampak ne včeraj. Če jo bom klicala bo rekla naj počakam do jutri ko je pregled. Možno da mu je alergija na KM ven izbruhnila, ne vem. Kar slabo mi je od skrbi in ker se mi bošček smili.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
11.3.2008 10:04:27   
Rožica*
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Rožica, možno je, da ima urin zaradi Calpola poseben vonj in ne samo urin, tudi drekec je lahko malce čuden. Mu čistiš noska tako, da fiziološka priteče ven skozi drugo nosnico? Upam, da se bo kmalu počutil bolje user posted image user posted image user posted image  Mogoče bi proti kašlju pomagale inhalacije. Verjetno si tudi to že poskusila.. Prehlajeni septembrčki, čim prej se pozdravite user posted image user posted image user posted image

Aljab in Nana hvala!
delam vse tako. Zlivam fiziološko, delava inhalacije, zbijam vročino z hladnejšimi obkladki, veliko mu dajem za pit.
Pa vročina kar vstraja trenutno ima 38,2 user posted image
Ve katera, če bi dojenček že lahko pil bezgov čaj, da bi mu malo padla vročina? Mislim čaj iz posušenih bezgovih cvetov.

Ti sončki mali pa so res bogi, ker ne morejo povedat kaj bi, kaj jih boli,....
Jaz sem ga nosla celo noč, od polnoči naprej, sem povožena, do konca.
Je pa tako nemiren, da zaspi za trenutek, potem pa kot, da bi se prestrašil in plane v jok, pa ne veljam niti jaz ampak se samo joče in joče. pa noče flaše, pane mleka,..... nič. 
Nevem kako mu naj pomagam. user posted image

Sandra o kakšnem vozičku pa premišljuješ?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
11.3.2008 10:37:11   
Anonimen
Ve katera, če bi dojenček že lahko pil bezgov čaj, da bi mu malo padla vročina? Mislim čaj iz posušenih bezgovih cvetov.

Jaz mislim, da lahko. Saj jim nima kaj bit.

Sem pa jaz našemu malčku, ko je bil bolan dala v kopel malo Timijanovega olja (Penaten), potem pa sem ga oblekla samo v bodija, zavila v flisovo odejico in ga šla dojit (pod odejo seveda) in je zaspal. V pol urah je bil tako prepoten, da je imel mokrega bodija in odejica iz flisa je bila mokra. Sem ga na hitro obrisala, preoblekla, potem pa je bil boljši.

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3554
11.3.2008 11:16:16   
LINA31
Upam, da bodo vaši sončki kmalu boljeuser posted image .
Moram vam povedat, da je moj sonček ravnokar sam zaspaluser posted image user posted image user posted image ...prvič!!!!! Očitno je še upanjeuser posted image .

lemavrica....ne se tolk sekirat. Če ti je tak bogec, pa zateži zdravnici in ga vseeno danes pelji. Pošiljam ti en velikuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
11.3.2008 11:18:37   
babyrok
ojla,

mi smo danes ponoči kar dobro spali, ker sem poštudirala (no, ja upam, da sem), da se v spanju oglaša zato, ker je žejen. Ob 23., ko sem šla spat sem mu kar v spanju in leže dala za pit prekuhano vodo in še potem ob 3, ko sem se zbudila in ni nič jamral in stokal, kot to dela že kar nekaj časa. Zbudi se sicer ne, ampak v spanju išče dudo in odpira usta. Danes tega ni bilo in upam, da bo tudi nocoj delovalouser posted image  Drugače pa zdaj tudi čez dan veliko več vode spije, kot prej, ko še ni jedel GH. Danes je pojedel eno veliko jabolko in 4 suhe slive, ki sem jih čez noč namočila in potem še malo pokuhala in zmiksala. Zdaj pa spančka in upam, da bo več kot 30 min

mere - 6. mesec; 71.5 in 8 kg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
11.3.2008 11:31:37   
123a
Dobro jutro punce...

aljab-Zoja je boljše...včeraj sva bile pri P in jo je pregledala.Pavi,da je verjetno viroza in če ne bo boljše v dveh dne naj pridema nazaj in ji bodo vzeli kri.Je pa imela včeraj zvečer T samo 37.5 tako,da gre na bolje.Tudi razpoložena je bolj in učke nima več tako boge.Smo pa danes tudi za razliko od prejšnje noči spali super.Prvo noč ,ko je imela T 39.3 je bila res boga...sploh jo nisem zmela odložiti v posteljo in je že jokala.Zbujali smo se na eno uro in jo nosila.user posted image Ji pa vasko uro spiram noska in vsake tri ure delama inhalacije tako,da je res očitno boljša.Zvečer pa,ko zaspančka naredim v sobi 3x paro od kamilic,da je cela soba vlažna in ji res pomaga pri dihanju in tudi manj kašlja.Vlažilec zraka pa imamo prižgan celo noč.
Ima pa vneto grlo in malo je imela roza ušeska ampak upam,da se ne bo kaj naprej razvilouser posted image Včeraj ji je začelo iz noska teči rumen šmrkeljuser posted image kaj to pomeni?se čisti?ali kaj drugega

rožica-ima tvoj mali mogoče vneta ušeskauser posted image sicer pa saj veš kako se počutimo mi,ko imamo tako visoko vročino... kako se morajo naši malčkiuser posted image user posted image

aljab-kako dobre fotkeuser posted image no vidiš,da se je vse dobro izteklo v Londonu...in še mala princseka te je presenetilauser posted image Koko  ste se imele v Localu?Kdaj boste na TV?Kateri solček ste kupili?

nana27-zdaj,ko si sama lahko prideš v Celje na kavicouser posted image

lemavrica-user posted image user posted image

pikica pokica-kje se skrivaš?Kako je Nik?

sonce78-ti pa se samo potepašuser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
11.3.2008 11:37:20   
škorpion
En lep pozdrav vsem skupaj!

Kar dolgo časa se nisem oglasila, ker enostavno mi zmanjka časa. Večino časa spim ker sem tako utrujena in ves čas mi je slabo. Tale nosečnost me bo pokopala. Upam da bo po 3 mesecih kaj boljše. Jutri imam pregled tako da držite pesti da bo vse vredu.  
Aljab jaz še kar nisem našla tvojega gesla prosim mi ga lahko pošlješ na zs. Pa veš kaj me zanima, kateri sem se pa pridružila, kaj sem kaj spregledala.

Ko sem brala vaša komentarje me je kar srček bolel ko so pa vaši  user posted image  tako bolani. En user posted image  za vse vaše malčke in čimprejšnjo ozdravitev.

V petek pa mi je tako žal ker nisem prišla na srečanje user posted image , ampak mi je bilo tako slabo  da sem ob 19.30 zaspala in sem se zbudila šele ob 22.00. Bila sem tako jezna na moža ker me ni zbudil ampak, sem itak vedela da nebi mogla iti ker se je slabost nadaljevala .
Seveda pa sem za ponovno srečanje, kajti upam da se bom lahko udeležila, Sandra dobrodošla v Celje pa tudi vse ostale.

Kaj katera izmed vas že kuha svojemu user posted image  polentouser posted image

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
11.3.2008 12:02:54   
lemavrica
Hvala vsem za tolažbo. Vseeno sem se odločila da bom počakala do jutri zjutraj ko imamo pregled. Zdele je pojedel sadno kašico, tako da bo danes dobil malo manj mleka pa bo mogoče bolje. Bova pa jutri vztrajala da se končno posveti temu in da poiščemo neko rešitev za te njegove probleme.

Pa še ta user posted image  dež. Tud ven ne morva

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
11.3.2008 12:11:47   
Anonimen
Kaj katera izmed vas že kuha svojemu polento

Jaz!! In jo obožuje. Mu jo čist mičkeno solim (saj vem, da nebi smela), naredim bolj redko, potem pa mu noter zmešam še kakšno pasirano zelenjavo. Najraje ima s kolerabo.

(odgovor članu škorpion)
  Neposredna povezava do sporočila: 3560
11.3.2008 12:16:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Ojla,

pri nas pa nič dobrega. Vnelo se mu je skoraj med vsemi gubicami, srbi ga za znoret jaz pa ne vem več kaj narest. user posted image

meni je enkrat ena bioenergetičarka svetovala, da se naj umijem samo z vodo in mažem z olivnim oljem (sem imela tudi po obrazu) in je pomagalo. Kaj, če bi poskusila.

Neposredna povezava do sporočila: 3561
11.3.2008 12:19:56   
Anonimen
sorry - 2 objavljeno

< Sporočilo je popravil duskamb -- 11.3.2008 12:20:39 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3562
11.3.2008 12:20:54   
lemavrica
Hvala Duska, bom probala še s tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
11.3.2008 14:39:52   
lumpa6
to je pa naš lump

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.3.2008 19:56:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 3564
11.3.2008 14:41:15   
lemavrica
Luškan user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
11.3.2008 14:50:17   
Pikica pokica
Na 2. strani sem nas našla user posted image .

Nik je bolje. Danes je še vseeno doma in ni šel v vrtec, ker si je zaželel, da bi bil enkrat doma tudi, ko ne bi bil bolan in bi lahko šel z nama z Zojo ven. Zdaj mi jo je pa že tretjič zbudil, ker bi si moral sobico pospravit, pa skos v spalnico vdira.. Boga Zoja, se danes ne bo nič naspala user posted image .

Aljab
, super za stolček. Saj vem, kako je to, ko si nekaj vbiješ v glavo, da bi imel, te nihče ne more prepričati v kaj drugega user posted image .

Sandra in Ljubljančanke ter ostale, LE PRIDITE V CELJE!!!! Nas je toliko Celjank, da bi res lahko tukaj srečanje naredile enkrat za vse user posted image user posted image user posted image .

Ja, res so nas snemali na aerobiki in RES je bila zagulena kombinacija, pa muzika zelo naglas, da so se otroci jezili,mamice je pa to dekoncentriralo in tako smo se motile user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj nas bodo pa še gledali user posted image ..

Duska, lepa slikica! Ste prav fajn uživali! Mali je imel pa kar ALL inclusive varianto user posted image user posted image user posted image .

123a in Zoja, user posted image user posted image user posted image , da gre na bolje!

Neposredna povezava do sporočila: 3566
11.3.2008 15:09:20   
sandra85
ojla...
js pa sem bila KONČNO pri frizerkiuser posted image in imam kr mal lažjo glavo...sem pa bila slabe 3 ure tamuser posted image dragi je šel najprej na 1 urni sprehod po kampu z Enejem, pol pa sta šla domov papat kašico in se igrat.
lemavrica bogi Jakauser posted image rada bi ti pomagala z kakim nasvetom, sam žal ne vem kaj bi pomagalo. ti pa je itak naša nana27 povedala vseuser posted image si poklicala P?
rožica user posted image user posted image user posted image nej že pade ta vročina in se nosek spuca!!!!!!!!!!!
voziček...še nevem, sem malo gledala včeraj na soncku in baby centru pa mi ni še noben padel v očiuser posted image kak predlog?
js bi imela enega preprostega, da se ga hitro zloži, da je lahek in lep sevedauser posted image
LINA user posted image user posted image user posted image za uspešen podviguser posted image
123a user posted image za Zojo!
škorpion user posted image pa veš kako dobro te razumem, saj sem js imela v user posted image take slabosti 3 mesece da sem se že sama sebi smilila. skozi mi je bilo slabouser posted image
bom držala pesti za jutrišnji pregled! pa javi, kako je bilo!!! kdaj imaš NS?
lumpa a tvoj pa nam jezička kaže user posted image luškan!!!
pikica pokica eno vlko user posted image za Nika!!!

ma kaj je zdaj to?? veliko otrok je v tem času bubanihuser posted image kolegica je šla včeraj v bolnico z 8mesečnim user posted image ker mu piska v pljučih in sumijo na bronhitisuser posted image
groza! te bolezniuser posted image user posted image user posted image komaj čakam pomlad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 11.3.2008 15:11:13 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
11.3.2008 15:29:15   
sandra85
pa še to sem pozabila napisat:
kar se tiče pomoči Sonji-smo me edine ki smo ji pomagale, finančne pomoči pa ni bilo iz nobe strani, kakor je bilo tudi neki obljubljeno! tako da smo lahko ponosne, da smo ji vsaj me pomagale!user posted image user posted image user posted image
------------------------------------------------------------

veste kaj sem se včeraj zvečer lotila?
sestavljat puzzle s 5000 kosi user posted image
do sedaj sem sestavila robove in sicer šele enih 20user posted image
veselo na delouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
11.3.2008 15:40:14   
lemavrica
Sandra ne pol nisem klicala P ker imamo jutri zjutraj pregled. HB se zdele čez dan nič ne praska in je malo bolje.
Bo pa dobil nov jogi, ker ne vem kakšen je ta ki sva ga dobila zraven pojstlce, tako da je Dormeo že naročen.

Še 1x user posted image  zate ki si oganizirala akcijo za Sonjo in za vse ki s(m)o prispevale. Glede te fin.pomoči se mi je pa kar zdelo kako bo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
11.3.2008 16:02:12   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Sandra ne pol nisem klicala P ker imamo jutri zjutraj pregled. HB se zdele čez dan nič ne praska in je malo bolje.
Bo pa dobil nov jogi, ker ne vem kakšen je ta ki sva ga dobila zraven pojstlce, tako da je Dormeo že naročen.

Še 1x user posted image  zate ki si oganizirala akcijo za Sonjo in za vse ki s(m)o prispevale. Glede te fin.pomoči se mi je pa kar zdelo kako bo.

super za dormeo!!! mogoče pa je samo na kake pršice alergičen (no upam da ni nobena alergija!!! eno veliiiiiiiiiko user posted image za Jako!!!!!!!!!
ja glede fin. pomoči sem pa tut js vedela kako bo!
js pa nebi itak nikoli € nakazala, ker je to bedarija ker pol ne veš, če bo res kupila s tem € kej otroku ali sebi čikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3570
11.3.2008 16:14:05   
lemavrica
Ja če bi bile pršice bi bilo dobro, ker pol bo ok ko bo Dormeo. Sva na čisto vse pomislila in od tu ideja da bi pa mogoče jogi zamenjala ker načeloma sva ugotovila da se samo zvečer v pojslci praska.
Itak se bova pa jutri fajn s P pogovorila kaj in kako, ker bi rada to zadevo začela čimprej reševat.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
11.3.2008 19:20:26   
LINA31
Septembrke...kaj je zdaj touser posted image   Upam, da niste vsi zboleli.user posted image

Midva imava jutri zjutraj posvetovalnico in drugo ceplenje. Ravno zato sem ga dala že spat, da ne bo zjutraj tečenuser posted image .

Objavljam seznam z merami, ki sem jih do sedaj prejela. Mislim, da nam gre kar fajnuser posted image user posted image .

SEZNAM HUJAŠNJAuser posted image

11.2.              ŽELENA  T.  PAS        STEGNA         BOKI
decembr06    - 17kg         109           67                119
Duskamb       - 10 kg         87           59                102
ga.Srček        - 40 kg        126          72                122
jst86             - 14 kg         91           61                103
LINA31          - 10 kg        85,5         60                101
melani99        - 15 kg        98           68                108
nefretiti         - 10 kg         96           66                108

10.3.              ŽELENA  T.  PAS  STEGNA         BOKI   IZG. KG
decembr06    - 17kg       104          65                116     - 4 kg
Duskamb      - 10 kg       84            57                97     -5,5kg
jst86            - 14 kg       88            57                97      -5,2kg
LINA31         - 10 kg       83            59                98      -3,5kg
melani99      - 15 kg       98            65                105       -3kg
nefretiti        - 10 kg       94            63                106       -4kg

Neposredna povezava do sporočila: 3572
11.3.2008 19:54:00   
lemavrica
Čer,

Jaka danes kar veliko spi, nejbrž ponoči ni dobro spal ker ga je srbelo, sicer ni nič jokal ( mo sej je celo noč pri meni spal, mož se je to noč odselil v dnevno ) ampak fajn mu pa nejbrž ni bilo. Jaz se neki s knjigami trudim ampak bolj ne gre user posted image .

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
11.3.2008 20:38:12   
ana b
Čer!

Joj koliko bolanih user posted image user posted image in hitro se pozdravite.
Pri nas pa je ena huda tečnoba na tapeti in mislim, da so zobki na pohodu, ker drugo je vse v redu, se pa kar vleče user posted image .
Danes sva pobegnila ven in se seveda vračala po dežju, ampak user posted image  ni nič motilo in je spal, meni je pa malo lufta pasalo.

Lemavrica: user posted image , to s terapevtko pa res ni bilo fino, čeprav tudi naša včasih kake teorije napleta, pa jaz samo kimam. Dobro opravite jutri.

Uvajanje GH: jaz pa sem prišla do ugotovitve, da ne glede na to, kaj dam, naš user posted image  ne zna požreti in se prav davi in mu dviguje. user posted image Imate kakšno idejo? Čez 5 dni bo star 7 mesecev, pa smo še kilometre od zamenjave obroka user posted image .

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3574
11.3.2008 21:04:31   
sandra85
duska oprosti, sem pozabila napisat: Matija je prav luškan in kako uživa v bazenuuser posted image
anab
Enej se je na začetku tudi dosti davil zraven (kot da mu je šlo na bruhanje-mislim da je to zaradi koščkov, sicer so zelo mičkeni, ampak ni navajen na koščke) zdaj se davi, če je kak košček ali če mu dam krompir ali cvetačouser posted image

celjanke
nej kera začne zbirat ponudbe za srečanje, da si lahko še me iz drugih regij organiziramouser posted image
kdaj bo srečanje na primorskem? poleti, bo?????

enej spi, js pa pojem večerjo in grem naprej puzzle sestavljatuser posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?