ursha
|
evo, pa da se še jst pristavim svoj piskrček za mesec MAJ, a je tu še katera ki ima takrat rok?..... kar se tiče oblačil, sem dosedaj kupovala bolj spodnje dele trenirk (sem na bolniški), pa nekaj majčk z dolgimi rokavi (od Popka), druga pa zaenkrat ni treba, mam sicer tud ene nosečniške kavbojke od H&M-a (sposojene) če je treba it kam bolj zrihtan. drgač sem pa tud jst že iskala in v H&M-u, pa C&A, pa tud nism nč pametnga najdla, al ni blo večjih številk, pri C&A so mel pa celo take, da je tist raztegljiv del ful ozek, jst mam pa rajš širšega, da mi pokrije cel trebušček. sem pa tud jst v Mani najdla super spodnjice, ful raztegljive, (in tud poceni okol 3€), ker ne prenesem tistih nizkih, ko se pa te operejo pa spet "skočjo" v prvotno dimenzijo, res so fajne. Edin problem je zarad toplejših jakn, prej nism rabla nove ker ni blo trebuščka, zdej ko pa je, pa upam, da se temperature ne bodo več kej dost spuščale, ker mi je brezveze it kupvat npr. bundo, ki mi bo pol prevelika. no jst sem pa nazadnje našo vidla 21.02., zdej pa komi čakam na naslednji pregled, ki bo 25.03., pol bo pa menda bolj na pogosto (na 14 dni) al kak že? sicer pa komi čakam maja, mislim da tud jst trebuščka ne bom preveč pogrešala, kr mi je tud mal napot , brcike pa, no ja to bom pa pol vidla kak bo. za vse, da ne bomo preveč zaspane v današnjem bolj kislem dnevu.
|