|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
11.3.2008 11:35:40   
Linda25
pikovit , hvala.

ti bi gobcala user posted image  (hi, hi). Mogoče moraš še 500 "pametnih" napisat?!

Lp

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
11.3.2008 11:46:11   
Linda25
jst pa še 1500 pametnih (uf - ta bo pa težka user posted image

Lp

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
11.3.2008 12:38:34   
zarja1
PUNCE zdravo, danes zjutraj sem prišla domov iz bolnice. Imela sem hudo vnetje in hudo obliko hiperstimulacije. Transferja nismo delali.user posted image user posted image user posted image
Utrujena sem, da sploh za sebe ne vem. Res je bila grozna preizkušnja zame cel ta teden. Voda v trebušni votlini, voda v pljučih, otekle noge in obraz, vročina, grozne in zame do sedaj nepredstavljive bolečine. Oba jajčnika in maternica so se premaknili popolnoma na levo stran in danes sem še dobila menstruacijo, tako da znova boli kot sto hudičev. Je pa vseeno veliko boljše.
Edina vesela novica je ta, da imava 9 full pridno rastočih zarodkov (vsi so prerasli blasto)-no zdaj so že zamrznjenčki, tako da bodo na naju še malo počakali. Sedaj bom na bolniški še približno 2-3 tedne, potem pa uživanje in počitek skozi vse poletje ter septembra transfer. Moj dragi je kar v času, ko sem bila v bolnici vplačal dva tedna Grčije. Enostavno si moral odpočit, ker sem popolnoma izžeta kot cunja.
V nedeljo, ko sem odšla v bolnico, sem tehtala še 51 kg, v sredo so mi stehtali že 59. Zdaj pa se vse počasi zmanjšuje, saj imam že 54 kg in mislim, da sem iz minute v minuto lažja za kg.

Hvala vsem, ki ste v tem času mislile name in držale pesti.user posted image user posted image user posted image Res v takem trenutku to največ pomeni.

Zdaj pa grem malo prebirat za nazaj, da bom spet na aktulnem.

Horny Teddy

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
11.3.2008 12:39:33   
paki
pupe, tudi pri meni se je končalo user posted image ,danes se je pokazala hudičevka..pa pravijo,da v tretje gre rado.....bo pa šlo v četrto!!!

POZDRAVČEK

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
11.3.2008 12:43:11   
paki
Joj Zarja tebi je bilo pa res hudo.Lepo,da se je dobro izteklo,tvoji otročički pa te bodo počakali user posted image  user posted image user posted image .
Me pa zanima,zakaj moraš čakat do septembra?

(odgovor članu paki)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
11.3.2008 12:47:37   
zarja1
Paki, po taki hiperstimulaciji priporočajo vsaj tri menstruacije preden greš na et. To pomeni aprilska, majevska in junijska menstruacija. Torej et bi lahko eventueno bil junija (čez poletje ne vem kako delajo). A rada bi šla v postopek popolnoma spočita, polna moči in optimizma. Poletje pa je kot nalašč za to.

Horny Teddy

(odgovor članu paki)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
11.3.2008 12:51:39   
zarja1
Punce,
vsem novim nosečkam iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image ,

vsem ki ste še v postopku močno držim pesti za najlepše možne rezultate  in

vsem, ki nam, žal, tokrat ni ratalo veliko optimizma in močne volje za naprejuser posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu paki)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
11.3.2008 12:52:02   
paki
Ja prav imaš...zdaj pa lepo počivaj in pusti se razvajat.user posted image
Septembra pa v nov boj,mogoče bova skupaj trepetale.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
11.3.2008 13:01:08   
Sulfinija
Paki,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  žal mi je,da ni uspelo.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu paki)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
11.3.2008 13:01:32   
mismis
Zarja1

žal mi je, ker ti ni uspelo priti do ET, ki si, si ga tako želela, Sedaj se lepo spravi skupaj in odpočij, septembra pa juriš po otroke

user posted image

Paki, en objemček samo zate

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu paki)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
11.3.2008 13:04:33   
Linda25
zarja1,
prav hudo mi je za tebe. Kako si pa ugotovila, da imaš vodo v trebušni votlini? Mene skrbi, da tudi nisem fasala hiperstimulacije. Ponoči sem se zbudila ob 2.15 in nisem mogla nazaj zaspati. Sam do wc-ja sem šla in nisem mogla zaspat. Se je kateri kaj podobnega zgodilo. trebuh imam rahlo občutljiv.

zarja1, preklopi na relax, potem bo z zamrznjenčki lažje.

Lp

(odgovor članu paki)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
11.3.2008 13:05:38   
paki
Hvala punce...res ste zlate

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
11.3.2008 13:08:33   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek ,11.03.
Goldy - punkcija
Žirafca - punkcija 
Darja* - ET 

Sreda ,12.03
Linda25 - ET
Jadrnica - UZ
Ozone - punkcija

Petek, 14.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ
Barbarela77 - ET

Sobota, 15.03.
Sabsa - ET

NAŠE NOSEČKE
Sreda, 12.03.
Pf - UZ

Ponedeljek, 17.03.
 Lejla007 - UZ
Mijavček - UZ

Četrtek, 20.03.
Anime - UZ

Torek, 25.03.
Mihi78 - UZ

user posted image

user posted image  Gita14 user posted image
user posted image   Črni Tulipan user posted image
user posted image   Banga user posted image
user posted image   Cati user posted image
user posted image    Mimmyuser posted image
 user posted image    Reni70 user posted image
user posted image Pika74user posted image
user posted image Anadejkauser posted image
 user posted image Paddy user posted image
 user posted image Paki user posted image
user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Tejki greje   user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Špelka12 greje     user posted image user posted image   - TEST 16.03.2008
Jelka123 greje      user posted image user posted image   - TEST 18.03.2008
m.rudovic greje         user posted image user posted image   - TEST 24.03.2008
Konina greje       user posted image user posted image   - TEST 25.03.2008

user posted image

user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Sabsa (Menupur)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš)
  • konina (IVF;LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • Sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič), 21.03. pri ses. Blanki
  • Paddy (1.ICSI)
  • Crnitulipan
  • banga
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) 
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Pajčolanka, Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14

user posted image

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image  

user posted image  Dobrovoljčica user posted image  

user posted image  Lejla007 user posted image  

user posted image  Shuka user posted image  
user posted image  Anime user posted image user posted image
user posted image    Mijavček user posted image
user posted image   Gugu
user posted image   Mihi78  (test 10.03.)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 11.3.2008 13:10:02 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
11.3.2008 13:35:13   
gold fish
Zarja1 - spočij si od vsega in potem kot praviš septembra na juriš po user posted image  ....je pa vsaj to dobra novička, da imaš ful lepe zarodke.....

Paki - user posted image user posted image user posted image    Pogumno naprej.....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
11.3.2008 13:38:02   
Linda25
Punce,

meni o se pojavili neki rdeči fleki, kot bi me komarji popoikali in to po obrazu.

A je katera imela podoben primer?

Lp

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
11.3.2008 13:49:24   
bambi75
Paki user posted image
Zarja samo da je sedaj bolje. Si pa imela res smolo da nisi prišla do transferja, ki si si ga želela. No sedaj pa se lepo odpočij kot praviš čez poletje, septembra pa po tvoje lepe user posted image .

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
11.3.2008 14:04:44   
Mijavček

user posted image  

Paki žal mi je.

zarja, nate sem velik mislila in, ker te ni bilo tukaj, sem se kar bala da bo kaj takega, ampak ej, punca 9 zamrznjenčkov !!!!user posted image user posted image user posted image  A veš kaj je to?  Skor sigurno ti ne bo več treba nikol čez vse špike pa punkcijo pa hieprstimulacijo....Ti se zdaj lepo odpočij, pa veseli se Grčije, septembra pa po otročke.  

Linda, za tvoje fleke pa nevem, nisem še slišala da bi kera mela to v postopku, kaj pa če je od česa čist tretjega?user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
11.3.2008 14:07:14   
sapi
paki saj bo user posted image .... le pogumno naprej bo pri tebi v četrto gre rado ...

zarja1 si se mi res zasmilila grozno je tole vse skupaj ... vse pohvale tvojemu možeku, ko tako lepo skrbi zate ... važno, da otročki čakajo na vaju ...

sapi

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
11.3.2008 14:08:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Linda25

Punce,

meni o se pojavili neki rdeči fleki, kot bi me komarji popoikali in to po obrazu.

A je katera imela podoben primer?

Lp

Jst sem bla enaka. Še sedaj so vidne posledice. Priporočam, da jih pustiš čisto pri miru. Jst sem kr neki žokala, zdej pa mam. Dve mali packi mal pod čeljustjo. Pa kr nč ne študirat na user posted image .

< Sporočilo je popravil dakec -- 11.3.2008 14:13:54 >

(odgovor članu Linda25)
  Neposredna povezava do sporočila: 4244
11.3.2008 14:12:57   
Anonimen
Zarja1, lepo da si nas obvestila. Smo bile zelo v skrbeh, če si opazila. Srečnica, pa kr 9 te čaka na sprejem. user posted image
Ti se kr pozdravi, pol pa na juriš.

Paki user posted image , še od mene sožalje. user posted image  Mal bo še hudo, pol pa itak čez čas vse pozabimo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4245
11.3.2008 14:18:43   
Linda25
dakec,

hvala. Saj vidim, da mi zginjajo. Bom videa.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
11.3.2008 14:34:28   
zarja1
Ja ženske kaj naj rečem........res ste zakon.

VSE VAS MAM TOLK RADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
11.3.2008 14:42:24   
zarja1
Linda 25, verjemi da boš vedela kdaj je sum za hiperstimulacijo. Tudi jaz sem punce tu na forumu spraševala isto, a ko mi je nastala taka sila, da več nisem vedela kaj naj....črta v bolnico. Vse se je začelo z bolečino v želodcu (žlička).
V bolnici so mi z ultrazvokom (zunanjim) ugotovili žepe v trebušni votlini, kamor se je nabirala voda. Na monitorju prav vidiš črne kroge. Z rentgenom pljuč pa so potrdili še sum na zadrževanje vode v obeh pljučnih krilih (ko dihaš čutiš male mehurčke v grlu). Od tam naprej pa se voda nato porazdeli po celem telesu. Noge ti zatekajo (da sem zgledala kot kakšen fusbaler), v obraz si ves zabuhel in bolečine so zaradi premikanja mišic od organov ubijajoče. Jaz sem imela še to smolo, da sem imela vzporedno še vnetje, ki bi ga naj fasala ob punkciji.
Linda to je bila huda oblika, pred njo pa sta dve milejši obliki, ki sta baje dosti lažji in ne tako boleči. Upam, da nič od tega ne boš izkusila.

Horny Teddy

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
11.3.2008 14:44:20   
sayuri
user posted image zarja1 točno takšno smolo je imela pika74 lansko leto meseca maja. ZArodke so ji zamrznili in so počakali na pravi trenutek. Sedaj je najbolj pomembno, da prideš ti k sebi, da odmisliš vse skupaj in nabereš novih moči na dopustu user posted image
paki tudi zate en velik velik objemček user posted image . Mi je všeč, da že pozitivno gledaš naprej. user posted image

Punce, bodite tko fajn še naprej. Jaz sem renično skoz v mislih z vami user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
11.3.2008 14:45:43   
spelka12
paki in zarja žal mi je. user posted image user posted image
zarja ti boš lepo uživala v grčiji pol pa prideš domov, hop po otroke in postaneš srečka user posted image . Letos te pa čaka zelo lep scenarijuser posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?