|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
10.3.2008 8:30:57   
essa411
emamair_ vi pa imate pestro user posted image
Lan si je zadnjič ustnico prebil, kri je pa tolk tekla, kot bi si zbil vse zobe...

SC_ mi ne upor. še zobne paste. A jo že lahko al kaj?

Oblog zaenkrat nima, mel jih je takrat, ko je jemal antibiotik, ampak smo vse spravli stran. se mal tolažim, da si vsaj z japkom mejhn spuca zobke.

Očitno bo treba pobčka mal bl na trdo prijet.

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
10.3.2008 8:42:13   
Strawberrie Cherrie
Sploh nisem pomislila, da bi lahko bilo to od antibiotika, sicer smo zadevo uspešno spravili vstran. Je pa res, da je takrat res jemal antibiotike + železouser posted image , tko da je res čisto možno.

Emamair, mala dva imata pa res pestro? Koliko sta pa že sedaj velika, težka?

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
10.3.2008 8:52:13   
r1ta
Ojoj emamair pri vas je pa res pestro! Še enkrat rečem, dobra si!user posted image user posted image

Umivanje zobk pri nas ni problem. Ana skrajno uživa v tem in zdaj je postalo že ritual. Uporabljamo neko otroško pasto, ki je namenjena prav za takšne majhne otročke. Najprej ji jaz sčetkam zobke, nato si pa še sama.

S_C ne, nima cele kolekcije od kitty. Samo tisto oblekco, te hlačke za flosanje po tleh in dve pižamici. Roko na srce, majčka od kitty ali pa navadna majčka od h&m sta po kvaliteti enaki, po ceni se mi zdi pa butasta razlika.

Danes pa prideta na obisk k nama soseda indijca. Pa da vidimo kako se bo to obneslo...user posted image  Poročam kasneje!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
10.3.2008 9:08:54   
emaa
Barbk upam, da se punčka zliže, če je sama zadihala še ni vse rešeno. Upam, da jo bo odnesla popolnoma brez posledic prezgodnjega poroda.
S_c kolk sta težka in velika ne vem. Ugibam David je imel en mesec nazaj na kontroli 11,8kg, imeti mora okoli 82cm, če ne več. Luka ima okoli 12,7kg, velik pa je vsaj 85, 86cm. Drugače pa ne vprašajte, vse je zaščiteno z magneti, varovali, pleksi, ključavnice, dodatna varovala, ker drugače vse odpreta. ogledalo nam ne visi več na hodniku, ker sta ga snela z enega držala, pa sva ga skrila, čeprav ne hodita prideta vsepovsod, pa vse možno zakuhata, verjetno ker sta dva, če se eden ne pomni, se pa drugi. Tv na razdelilcu izklapljam, ker drugače se skoz po gumbih šari, pa ne gledata drugega kot reklame med risankami, sam je tako fino, če šumi.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
10.3.2008 10:11:48   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

R1ta ni kaj res sta tako luštna teli dve tvoji ljubezni. user posted image  Frufru kako je pa kaj danes Lovro "ušpičil"? Ponavadi vsako nedeljo preberem kaj luštnega o njegovih dogodivščinah (sem se kar navadlauser posted image ). Naja Tija je pa že velika punca...Se hecam, da ne boš huda. Sam se spomnim kako sem jaz prvi letnik srednje začela pušit, da bom ja džekica. user posted image  Ta džekica je trajala do nosečnosti, zdaj mi pa tko bjak...Ne morem verjet, da sem kdaj lahko kadila "tak drek". user posted image  

Se strinjam, jaz tudi rada preberem o dogodivščinah, ki jih ima Lovro user posted image
Glede Tije, velike punce in čikov pa... user posted image  Fuj in fej! Ma saj morajo tud to probat, mi smo tud. Jaz sem baje zelo rada zemljo jedla user posted image  No zdaj mi pa niti ne diši več user posted image
Kadit sem tudi jaz začela v srednji šoli, nehala pa ko sem zanosila. Že preden mi je zamujala M, so mi čiki tako zasmrdeli, da jih tud videt nisem mogla. Sej res, Barbk, kako je kaj z user posted image  in user posted image ? Bomo kaj ploskale? user posted image

SC, s tole muciko misliš Miss Kitty? user posted image  Jah, te cotke za punčke iz te kolekcije so takoooo cortkane! Drage so pa tuduser posted image
Ožbej ima pa atijeve očke a ne?

essa, midve s Tijo si greva skupaj umit zobe. Ona sedi na stolu in žuli svojo ščetko po ustih, kasneje ji pa ati s krpico očisti. Pa še kar pusti, no včasih imata tudi boje.user posted image  Zobne paste pa še nimamo. Mogoče bi bilo bolje, da bi jo imeli. Bi imela še kaj za pojest zraven user posted image  Ji pa skoraj po vsakem obroku dam košček jabolka, tako da to tudi nekaj šteje.

ema, tebi pa itak vsaka čast. Jaz bi te proglasila za mamo leta!user posted image  Fajn opravite pri zobarju.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
10.3.2008 10:36:11   
frufru
user posted image user posted image user posted image  A pol naj zberem vse nedeljske poste in jih izdam kot Prigode Lovra minercauser posted image user posted image user posted image . To nedeljo ni bilo nič posebnega. Razen, da je na previjalni imel projekt polulaj čim več tal in postelje. Pri avtu nam je šel alternator, posledično smo bili vezani  na domačijo. Malega spet mučijo štirice, smo popoldne "peljali" avto k mehaniku, da ga bo danes dopoldne popravil, ker je šele v soboto dobil novi del, pol smo šli pa z vozičkom nazaj.
Zobna pasta. Mi mamo tisto od first teeth, ki je za zobkanje ups ščetkanje od prvega zobka dalje. Je na osnovi mlečnih encimov in jo lahko otroci pojedo. Ima okus tuti fruti:
user posted image
Naš jo z veseljem je, vmes pa še zobke drgne oziroma krtačko grize. Jaz mu uspem samo svakrat po zobeh potegnit, sam se pa tudi po tri minute z njo moti.In tako tudi zgleda naše umivanje zobkov. user posted image
No tudi od tega je nekaj pobral. Sva bila v soboto v DM, pa sva šla mimo ščetk in je začel nnnnnnn delat, krtačke kazat in s prstkom po zobkih drgnit. Tako, da ve, čemu so namenjene.

< Sporočilo je popravil frufru -- 10.3.2008 10:50:05 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
10.3.2008 11:02:22   
Strawberrie Cherrie
Ja, mi imamo zobno pasto enako. Sem pa gledala včeraj v Sanolaborju neko drugo, pa mi je bila bolj povšeči.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
10.3.2008 12:43:51   
Barbk
No vidiš Frufru tale Lovrov projekt lulanje me je spet nasmejal. Si ga kar predstvljam. user posted image  Emamair tudi jaz se strinjam z nazivom mama leta-dobra si, ni kaj. Sicer smo pa vse najboljše mame, a ne. S_C tvoja dva moška sta tud prava pozerja. user posted image  Naja ah pomoje ne bo nič ta mesec user posted image ...user posted image  In sem potiho upala, da bo. Sem res že kar malo žalostna, pa saj vem, da to prav nič ne pomaga. Tud to ne pomaga ko slišiš, da bo, pa saj bo...pa ne mislit tolk na to... (sem sama tudi med temi, ki tako govorijo), pa ti s tem res vsi mislijo samo najboljše. Ja jaz to vse vem, samo sem vseen žalostna...user posted image  Še dobr, da imam doma moj zakladek Manco in mojega user posted image  k me še zmer prenaša. user posted image  Ja Ema vem, da to da je "mali drobižek" (tako jo bom zdaj imenovala, dokler ne izvem imenauser posted image ) sam zadihal še nič ne pomeni, upanje je pa le, a ne. In to je tisto, ki toliko pomeni. Kar ne morem nehat mislit na Malega drobižka...Sem z mislimi in najlepšimi željami pri njej in njenih. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Barbk -- 10.3.2008 12:44:53 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
10.3.2008 13:01:00   
emaa
Barbk čisto res ni, da nič ne pomeni, že to je nekaj, da je sama zadihala, je pa še nekaj res, da so punce velike borke.
Pri zobarju, je polomil zob do sklenine, mu je dala gor neko zaščito, higiena je v redu, ugriz v redu (pri obeh). Umivat si moramo zobe z zobno pasto s fluorom, je rekla, da tableti samo v skrajni sili (jih imam doma neodprte), naša zobna pasta je jagodna Vademecum junior s fluorom in kalcijem. Aja pa namesto 1x na dan, moramo zobe umivat 2x (še 1x se ne spomnim vsak dan). David in Luka imata kontrolo, sistematskega, čez pol leta, Luka pa bo imel zdaj še nekaj časa redne preglede (prvi čez 1 mesec), ker se mu lahko naredi škoda na stalnih zobeh in je treba spremljat.

Aja itak smo vse super mame, saj so mame najboljše

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
10.3.2008 13:26:49   
r1ta
Barbk upam da bo z malim zakladkom vse vredu!user posted image

Emamair hura za prvi obisk zobozdravnika!user posted image  In to dvojni!user posted image user posted image

S_C luštna sprehajača!user posted image  Si me spomnila, da bi bilo fino kupit blatarje (batarje) za Ano, ker bo hodila v štalo z dedijem koze gledat! Pa upam, da bo še kaj zvončkov, da jih grema nabirat!

No, današnji obisk je minil SUPER! Rama-Krišna in Ana sta se lepo igrala. Mali je ves vesel metal kocke po sobi, tu in tam je katera priletela v Ano, ampak se ni preveč sekirala. Še midve z Indu sva se lahko malenkost načvekali. Drug teden igralne urice ponovimo! Ob dvanajstih je deklico že vrglo, zdaj pa čakam, da se zbudi da greva v trgovino in malo na dež.

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
10.3.2008 13:29:49   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Naja ah pomoje ne bo nič ta mesec user posted image ...user posted image  In sem potiho upala, da bo. Sem res že kar malo žalostna, pa saj vem, da to prav nič ne pomaga. Tud to ne pomaga ko slišiš, da bo, pa saj bo...pa ne mislit tolk na to... (sem sama tudi med temi, ki tako govorijo), pa ti s tem res vsi mislijo samo najboljše. Ja jaz to vse vem, samo sem vseen žalostna...user posted image   
Barbk ne se sekirat. Vse je z nekim namenom. Tko bote pa novo leto skupaj praznovali. Bo pač generacija 09.user posted image  Mogoče so pa čebulčki preveč utrujeni, ko toliko user posted image user posted image . Kaj pa če nardita tik par dni pred ovulacijo premor, da se spočijejo, pol pa desant večkratni desant na dan. Ma ni vrag, da se enkrat ne prime.. Me bomo pa čirliderke. Tko moralno, za te stvari rabiš mir, ne?user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
10.3.2008 13:32:47   
Barbk
Emamair upam, da moj odgovor na tvoj post nisi razumela kot zlonamerni. user posted image  Sem tolk čohnena zadnje par dni, da ne znam ene besede, kaj šele stavka s pravim tonom povedat. Al pa samo jaz tako mislim...user posted image  Teli hormončki se zelo poigravajo z mano, res. Pa bravo za zobarjauser posted image  Kdaj pa je potrebi prvi obisk-so tako različe informacije v zvezi tem-eni pravijo pri 1.letu, drugi šele pri 2.leto, tretji pa po potrebi...user posted image  in pol vedi. Drugač pa tud Manca zadnje čase ne mara umivanja zobkov, bo mogoče res treba zobno pasto nabavit.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
10.3.2008 13:41:40   
essa411
barbk_se pridružujem frufru-jinem mnenju. Dejansko psiha tuki velik naredi.Čeprav ne vem kako je meni uspelo potem zanosit (user posted image ), ker sem bila takrat tik pred zagovorom diplome in v tem času zgubila 5 kg!! zdej se pa ene ne morem znebit user posted image .

frufru_shooshoo-jke so zakon! Ta mal jih ma ful rad, v soboto je skor teku z njimi. Ampak, po moje sem ga mal polomila, ne vem če nisem vzela premajhne. Sam je ful čudn, ko mu jih naštimam gor, je skor za prst placa, ko pa hodi ma pa prstke zabite do konca user posted image . Drugač pa sem vzela L, ciciban copatke ma drugač št. 20. Kaj pa Lovro?

rita_ sej otroci se skoraj vedno zastopijo, mogoče Ani v njihovem stanovanju kaj ni bilo po godu. Našmu ni všeč samo če se kdo preveč dere (beri kriči).

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
10.3.2008 13:45:44   
essa411
Že skoraj vsi ste bili pri zobarju, nam pa nihče nič ne sporoči, da bi blo treba it. Ko sem ga hotla pelat k svoji zobarci privat, je pa rekla, da otrok ne jemlje. Mogoče je pa zato, ker smo se šele dobro preselili?? Bom morala v akcijo.

Tud jaz sem slišala razl. inf. o tem, kdaj prvič k zobarju. Ampak po moje - čim prej tem boljš.

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
10.3.2008 13:51:42   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: essa411

frufru_shooshoo-jke so zakon! Ta mal jih ma ful rad, v soboto je skor teku z njimi. Ampak, po moje sem ga mal polomila, ne vem če nisem vzela premajhne. Sam je ful čudn, ko mu jih naštimam gor, je skor za prst placa, ko pa hodi ma pa prstke zabite do konca user posted image . Drugač pa sem vzela L, ciciban copatke ma drugač št. 20. Kaj pa Lovro?

user posted image Jaz sem mu jih kupila tudi L, ampak, ko je imel nogico 18,5. Takrat so mu bili veliki, pa se je bila nogica enkrat čisto zadaj enkrat pa čisto spredaj. Prednost teh copatkov je pač ta, da dihajo s stopalom. Če mu toliko palca not, pol so mu ziher prav. Ti copatki so tako mehki, pa še malo se raztegnejo, tako, da po moje ne bo panike. Odvisno je tudi od višine nogice in debeline gležnja, koliko elastika drži. Lahko pa za vsak slučaj Uršo vprašaš. Moja frendica jih je po 2 dneh vrnila in sta se zmenili za večje, ker je ugotovila, da so mu bolj tesni kot ne. Čisto je odvisno od nogice. Naš ma čeveljče 20, ampak bolj zaradi narta. mu komot moj palec zraven vtaknem. Če mu bodo pa ful drsele, pa napihljivo barvo kupiš in spodaj abs-ke nardiš.

Kar se zobkov tiče, je sistematski pri 18-24 mesecih, razen, če je kakšna urgentna zadeva z odkrušenimi zobki. Malo je odvisno tudi od regije. S katerega konca pa si, če ni skrivnost.

< Sporočilo je popravil frufru -- 10.3.2008 13:53:12 >

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
10.3.2008 14:00:37   
emaa
barbk nisem nič zlonamerno razumela, samo potolažit sme te hotela, da so punce zakon. 

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
10.3.2008 14:12:17   
essa411
IZVIRNO SPOROČILO: frufru
Kar se zobkov tiče, je sistematski pri 18-24 mesecih, razen, če je kakšna urgentna zadeva z odkrušenimi zobki. Malo je odvisno tudi od regije. S katerega konca pa si, če ni skrivnost.

Iz Medvod.

Bom še 1x ornk pogledala kako je s copatki...pa vprašala uršo.

< Sporočilo je popravil essa411 -- 10.3.2008 14:14:35 >

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
10.3.2008 17:18:14   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

user posted image user posted image user posted image  A pol naj zberem vse nedeljske poste in jih izdam kot Prigode Lovra minercauser posted image user posted image user posted image .

Dobra ideja! Zdaj zgleda kot nekakšna kolumna v tedenski reviji, potem bi pa še knjigo izdala. Saj to je moderno! user posted image user posted image

Barbk, saj bo pa naslednji mesec. Ne vrži puške v koruzo! Kot ti je frufru napisala, me smo tukaj, da navijamo! user posted image user posted image user posted image

essa, veš da sem ravno danes razmišljala, da te vprašam, odkod si. Medvode, super, to je pa blizu nas, kadar smo pri naših. Se lahko kdaj zmeniva za vozičkanje... ups, zdaj že hojo user posted image  V Celje prideš, a ne?

Aja, mi tud še nismo bili pri zobarju. Jo moram naročit, pa vsak dan pozabim user posted image  

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
10.3.2008 17:18:34   
r1ta
No takole. Anika se je zbudila. Z vročino. Upam da se ne kuha kaj čudnega, ampak da je zapoznela reakcija cepljenja. Ali pa zobek.user posted image  

(A. Einstein)

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
10.3.2008 22:34:05   
Barbk
R1ta držim pesti, da Ančika ni zbolela. Punce hvala za tolažbo. Kaj bi jaz brez vas. Mene pa tako grozen grlo boli in kašljam kot sto slonoc skup in pol me še bolj grlo boli. Pa še ob glas sem skor. Za po...Bodite zdrave bejbike moje in vaši šmornčki tud. Ja seveda, da ne pozabim. No sem se dokopala do novejših podatkov o malem drobižku, ki ji je ime Sara. Rodila se je v 26.tednu (moj user posted image  je hvalabogu slabo sliša-dva tedna pa že nekaj pomenitauser posted image ) s 700g. Zaenkrat so ji naredili vse preiskave (kot je pač bilo možno) in naj bi bila vredu. In tudi bo, ker verjamem vanjo, malo Saro. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
10.3.2008 23:37:08   
Bubacka
user posted image

Zdravo punce!!! Evo mi, da se mal javim! Jaz sem zelo dolgo studirala glede cevljckov, in sla sem cene pogledat vse povsod! In povem da je DRAGOuser posted image user posted image user posted image
Take Adidaske sem kupila za naso Litle princess, za 25 evrov, so bili znizani v Hervisu! In imajo tudi pomladansko kolekcijo nitak drago, isto copatki ZELO lepi, 30 evrov!
Glede srecanja, ce ni ste proti se vama pridruzima se mi2user posted image user posted image user posted image . Naja3 hvala ti za sporocilo, lepo da si se spomnila! Pobozaj trebuscka!!!
No povem vam, da moja mama v Slovenijo ne pride, ampak grem jaz v Ukrajino, zelo me vlece v domovino!!!
In to sem mislila da bi sla nekije 25.03 ampak kdaj sem prebrala za srecanje, rekla da potovanje prestavim na zacetek aprila! ZELO bi rada videla vas in vasih user posted image !!!

Glede pomivanja zobkov, pri nas en dan se ful veseli, en dan pa joka! Tako da vcasih pride ocka na pomoc, da ji drzi rokice!

Bi rada nekaj vprasala?user posted image
Kako vasiuser posted image  se odpravijo spat, a vi jih zazibate? ali odlozite samo v postljce pa zaspijo sami? ali lezite zraven na taveliki postlji dokljer ne zaspijo, in pol jih odlozite?
Kdaj veste da so zaspani? Ko zacnejo okice z rokicami treti pa orang zehati? Ker nasa lahko okice mucka, pa zeha, ampak vcasih  ima toliko se energije da jo moram skoraj nasilo zazibati!!!
A vi jih pustite se igrati, ce naprimer narihtate ze za spat, pa ne bi bili zaspani? Mislim kake pol urice?                                    

Ok! Zdaj pa grema panckati! Stella ze spi v nasi postli! Ne vem ze nekaj noci, spet ime tezave z spanjem! Prikukal spodaj zobek 4-ca, in na poti se zgornja 4-ca! In fora v tem da tako cudno njej to leze ven, prvo ena polovicka, pol pa druga polovicka, ker je zob debeli! In vidim in trpim skupaj z njo! Danes od 2.30-5.30 bedela, pa po nama je skakala!!!user posted image user posted image user posted image

Pupike lahko nocko vsim! Lepo panckajte in se stiskajte!user posted image user posted image user posted image
Za user posted image  pa velik poljubckov!!!

Essa 411 s tabo nisma sploh se kaj cvekala! Tebi pa pozdravcek!
Drzim pesti za Aniko in R1tiko!

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
11.3.2008 8:41:58   
essa411
Naja3_jaz sem za! Komot se lahko dobimo in gremo na sprehod. Saj daleč tako ne bomo prišli. mi delamo 3 korake naprej pa potem ene 5 nazaj user posted image . Cifre si lahko izmenjava na ZS. Povem ti samo, da za vikende nisem dosegljiva na mail, ker doma nimam neta (še vedno), samo takole v slušbi se švercam.  Evo porkaš, moram v akcijo in klicat na T2, he, he.

Upam, da pridem na srečanje v Celje, res je malo daleč. Saj se ne izgovarjam, ampak ve sploh ne veste kakšne lan počne v avtu.... Zadnje čase je boljše in se zanašam na to. Mogoče pa celo pregovorim user posted image  , da bo šel z mano. Moj dragi je en tko narjen kot je pred par posti napisala mojmoj (če se ne motim) user posted image .

Boga Anika. Rita, upam, da je vse ok in da je bil res "samo" zobek. Tud Lan je mel prejšnji teden vročino za 2 dni, zarad zobkov.

Bubacka_ pozdravcek tudi tebi! 4-ce lezejo tako ven, ja. Vsak vogalček posebej. Groza. In to po možnosti traja par mesecev.

Tud jaz sem vas že hotla vprašat, kako uspavate otroke. Lan še vedno ne zaspi brez zizike. Spi pri meni in sicer se uleževa in zaspi med dojenjem. Bog ne daj, da ne dobi. Če mu samo rečem, da je že velik in da ne rabi več, začne vreščat. 2 dni nazaj pa je npr. zaspal tako, da sva se ulegla in sem ga praskala/božala po hrbtu. Ampak to so izjeme in se zgodijo 1x/ mesec. Če se zbudi ponoči ga je treba obvezno nosit, da zaspi nazaj.

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
11.3.2008 10:01:36   
r1ta
Ojla punce!

Ana še vedno kuha. Sinoči sem ji dala svečko in je lepo zaspala, vendar je bila po treh urah že nazaj vroča. Se mi zdi, da ni kaj dosti pomagalo. Spala je do 5.30, potem pa sem jo vzela k sebi in se je crkljala in dremuckala do devetih! Zjutraj je imela že spet 38,1. Zdaj samo poležava po postelji, tu in tam spusti kak glasek, drugače je pa mirna. Kakor sem prebrala v brošuri o cepljenju je normalno, da vročina nastopi od 5-12 dni po cepljenju. Če ne doseže 40 stopinj ni panike. Večinoma gre tako kot je prišla. Se mi pa revica kar smili ko je tako mirna in vsa zabuhla v lička.

Bubacka, mi imamo vsak večer isti ritual in tako že Ana ve, da je čas za spanje. Najprej jo umijem, oblečem v pižamico, nato mi da poljubček, roma k atiju v roke, da jaz pripravim stekleničko, odnesem dudo in stekleničko v njeno sobo, nato prideta z atijem v otroško sobo, že na daleč mi daje poljubček za lahko noč, nato ji zaželim lepe sanje in grem iz sobe. Ati ji da stekleničko, jo obleče v spalno vrečo, položi v posteljico in odide iz sobe. In Ana spi. Do pred kratkim jo je zazibal v spanje, vendar sma se odločila, da je bolje če jo kar položi ker je jaz zaradi hrbtenice ne morem več zibati in bi bil problem v Sloveniji, ko bova sami. Res je pomembno, da delaš vsak večer stvari po natanko enakem vrstnem redu in bo Stela zelo hitro ugotovila, kdaj je čas za spanje. In vedno ob istem času. Ana hodi spat ob osmih.
Lepo da si prestavila potovanje! Se vidimo!!!user posted image

Barbk pa ne ga no sračkat! Ti povem da si preveč user posted image  in ti je odpornost čisto padla!user posted image  Počivaj in se hitro pozdravi! Saj veš, med, vitamini in postelja!user posted image user posted image user posted image  Držim pesti za malo Saro!user posted image user posted image user posted image

Essa, upam da prideš v Celje!

Kje pa je moj_moj?user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
11.3.2008 12:10:34   
Shorty_
Pozdravljene samo da se na hitro javim ker sem spet na bolniški. Nika ima hud laringitis in zdravnica pravi da je možna lažja oblika bronhitisauser posted image včeraj sva bili od 8-14ih v ZD na inhalacijah in merjenju satutacije ker ni pustila zmerit in smo čakali da je zaspala..... skratka noro. Od petka ima vročino in posledično spi pri nama tako da sem že jaz z vročino in grlo vneto... polom, verjetno ne rabim pisat da mi pogodbe pomojem ne bodo podaljšali tako da mislim da bom morala spet iskati službouser posted image user posted image

Za malo Saro držim pesti in vsem bolančkanim pošiljam veliko vrečo zdravja.
Vilma kako je Dominik in kje si ti da nisi šla v rim brez naše vednosti.
moj moj kje siiiiiiiiii?
Ženkica llepo da si je javilauser posted image Kaja je manekenka da je kaj

Tintara kje si kako Gašper in Nadja, da malo se moderniziraj kak dan in se priklopi na PCuser posted image

Več o naši pikici poročam ko rime taet trnuto me kuha ko pri norcih Nika je trenutno po calpolu bolje in igra na ksilofon.
Jutri imava kontrolo in upam da bodo pljučka OK.

se tipkamo

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
11.3.2008 12:53:25   
essa411
R1ta_tud jaz upam, da pridem.

Shorty _Čisto dobronamerno - a se s tvojim user posted image  ne bi mogla dogovorit, da bi on ostal doma z Niko, ali pa vsaj enkrat ti, drugič on?
Jaz zaradi istega razloga kot ti - pa ne upam na bolniško. S tem, da se mi pog. izteče konec novembra. Res pa je, da Lana pazi tašča.

In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Niko!

< Sporočilo je popravil essa411 -- 11.3.2008 12:54:20 >

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?