Bubacka
|
Zdravo punce!!! Evo mi, da se mal javim! Jaz sem zelo dolgo studirala glede cevljckov, in sla sem cene pogledat vse povsod! In povem da je DRAGO Take Adidaske sem kupila za naso Litle princess, za 25 evrov, so bili znizani v Hervisu! In imajo tudi pomladansko kolekcijo nitak drago, isto copatki ZELO lepi, 30 evrov! Glede srecanja, ce ni ste proti se vama pridruzima se mi2 . Naja3 hvala ti za sporocilo, lepo da si se spomnila! Pobozaj trebuscka!!! No povem vam, da moja mama v Slovenijo ne pride, ampak grem jaz v Ukrajino, zelo me vlece v domovino!!! In to sem mislila da bi sla nekije 25.03 ampak kdaj sem prebrala za srecanje, rekla da potovanje prestavim na zacetek aprila! ZELO bi rada videla vas in vasih !!! Glede pomivanja zobkov, pri nas en dan se ful veseli, en dan pa joka! Tako da vcasih pride ocka na pomoc, da ji drzi rokice! Bi rada nekaj vprasala? Kako vasi se odpravijo spat, a vi jih zazibate? ali odlozite samo v postljce pa zaspijo sami? ali lezite zraven na taveliki postlji dokljer ne zaspijo, in pol jih odlozite? Kdaj veste da so zaspani? Ko zacnejo okice z rokicami treti pa orang zehati? Ker nasa lahko okice mucka, pa zeha, ampak vcasih ima toliko se energije da jo moram skoraj nasilo zazibati!!! A vi jih pustite se igrati, ce naprimer narihtate ze za spat, pa ne bi bili zaspani? Mislim kake pol urice? Ok! Zdaj pa grema panckati! Stella ze spi v nasi postli! Ne vem ze nekaj noci, spet ime tezave z spanjem! Prikukal spodaj zobek 4-ca, in na poti se zgornja 4-ca! In fora v tem da tako cudno njej to leze ven, prvo ena polovicka, pol pa druga polovicka, ker je zob debeli! In vidim in trpim skupaj z njo! Danes od 2.30-5.30 bedela, pa po nama je skakala!!! Pupike lahko nocko vsim! Lepo panckajte in se stiskajte! Za pa velik poljubckov!!! Essa 411 s tabo nisma sploh se kaj cvekala! Tebi pa pozdravcek! Drzim pesti za Aniko in R1tiko!