Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 10.3.2008 13:16:49
|
|
|
|
annie
|
Pozdravljene, ravno prejle sva prišla s sprehoda, uh je pasalo po teh turobnih dneh. Drugače pa je prejle Nik prvič poskusil zelenjavo in sicer korenček...pri prvi žlički se je skremžil, potem pa mu je kar šlo in je vse popapcal Tako, da jutri in verjetno še pojutrišnjem dobi korenček, potem pa bova šla na bučko, krompir itd. Upam, da mu bo ostala zelenjava tudi teknila. Ne morem pa verjet, da bo naš malček čez tri dni že 6 mesecev star...prehitro bo zrastel Drugi teden pa imamo posvetovalnico, pa še par dni prej morava it v laboratorij, pa bomo verjetno proti koncu tega tedna šli in me zanima za urin Kdaj ste jim naštimale urinsko vrečko? in Kako dolgo lahko urin stoji, preden ga nesem v laboratorij? Jaz tepka, sem na zadnji posvetovalnici tole vse pozabila vprašat, P pa tudi ni nič rekla IZVIRNO SPOROČILO: guppy Rumeni meglio... nikjer ga ne najdem? HELP? Jaz sem ga ravno ta vikend kupila v Tušu pri čistilih. Drugače pa vsem bubanim želim, da se čimprej pozdravite
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 10.3.2008 13:36:01
|
|
|
|
aljab
|
Hm.. no nekaj sm nick spreminjala, k mam še eno google skupino, zato me niste našle. No sm, nazaj aljab.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 10.3.2008 14:29:59
|
|
|
|
LINA31
|
IZVIRNO SPOROČILO: annie Kako dolgo lahko urin stoji, preden ga nesem v laboratorij? Fajn ga je čim prej nest, ker pri sobni temperaturi se lahko bakterije razmnožijo. Jaz sem imela tako prakso...da sem dala vrečko gor, pol sem ga podojila, da se je hitro polulal. Pol pa takoj v laboratorij.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 10.3.2008 15:36:52
|
|
|
|
sandra85
|
rožica za -kg bubančki da se čimprej pozdravite js nimam pojma, kaj je to bilo pri Eneju, da je imel 2 dni T malo čez 37 a kera ve, kaj bi to bilo??? meglio sem danes kupila v merkatorju in sicer med čistili za štedilnik (kot je že nana27 naposala) Enej spi 2. rundo, js pa si kuham kosilo (ja pozno, ampak sem spala do 11h- je dragi ob 9h eneja preoblekel in se šel z njim igrat js pa sem spala, ker je enej celo noč neki jamral in 2x jedel, pa se sploh nisem naspala ) nevem kaj mu je spet...spet se 2x zbuja pa je že 1 teden spet spal celo noč... eh... no, lep dan vam želim!!!!!!
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 10.3.2008 15:45:35
|
|
|
|
LINA31
|
Sem ravnokar pogledala albume od skorpionke in aljab . Luštni princeski. Aljab...a to ste bli na izletu v Londonu? Je fajn, a ne? Helenav...sem hotla še tvoj album pogledat...pa ne najdem gesla . Sandra85....mi jambramo skoraj vsako noč. Sem se že navadla kot en zombi hodit. Mamice katerih imajo vaši sončki že zobke....a jim že pucate....kako
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 10.3.2008 16:46:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Čao punce! Da se vam malo javim po dolgem času. Še vedno imam bolj malo časa in zgleda, da bo tako tudi v prihodnje oz. bom ga imela še manj, ko bo pikica začela plazit in hodit, tako pač je, se bo treba sprijaznit. je bila v soboto stara 6. mesecev, jutri imava spet pregled in mislim, da tudi cepljenje, če bo vse ok. Me prav zanima kolko kg zdaj tehta, je pa med bolj suhimi, tako kot sta bla ati pa mami po pripovedovanju najinih staršev, tako, da tudi tamala ne more biti drugač. Zraven ji dajem že frutke pa sokce pa kako žitno kašico, eno večer sem probala pred spanjem z grisom, ker po pripovedovanjih mnogih otrok kao bo bolj dolgo spal - no pri nas se to niti približno ni uresničlo. Bila je očitno pretežka hrana za majhen želodček, še posebej za zvečer in pikico je celo noč zvijalo, se je vsako uro zbujala in jokala, tako, da bom to zaenkrat opustila pa raje ostala pri tistih kašicah pa juhicah. Sicer pa sem se spet začela ukvarjat z oriflemom...mogoče mi uspe celo kaj prodat, čeprav sem jaz bolj slabi prodajalec . Pa spray art bom probala-to so tiste slikice s sprejem, ki jih lahko vidiš na morju..no bomo vidli kako mi bo kaj ratalo, še je vse v luftu, ker se enostavno nimam cajta poleg spravit, čakajo me listi pa spreji , tamala pa noče nič spat, tak, da je še vedno vse v škatli. Če mi bo kako lepo slikico uspelo nardit jo bom pa pripopala v album. No, lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 10.3.2008 17:33:25
|
|
|
|
PBJ
|
Mamice katerih imajo vaši sončki že zobke....a jim že pucate....kako Jaz ji čistim z gazico, ne samo zobka, ampak že od 1. meseca tudi dlesni. Sandra, včasih pride tako pri otrocih... Ko sem jaz začela hoditi v službo po prvi porodniški je imel mali skoraj vsak vikend vročino, tam okoli 38, tako da so me sodelavke vsak ponedeljek najprej vprašale, če je imel vročino Pa ni bil nahoden ali podobno...
< Sporočilo je popravil PBJ -- 10.3.2008 17:34:11 >
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 10.3.2008 19:36:32
|
|
|
|
lemavrica
|
Ojla, mi smo imeli danes fizioterapijo. Je šlo fino, no vsaj kar se miganja tiče, drugače me je pa fizioterapevtka razkurila ko . Jako je moralo ponoči ful srbeti in se je pošteno razpraskal po čelu. In ta ženska nama začne, da je alergik, da bo imel še ful izbruh. Pa sem ji rekla da noče Allernove in mi reče, ko mu bo izbruhnilo boste veseli če bo sploh kaj lahko jedel. Jaz sem se tako grozno počutila. Prov zoprna je bila.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 10.3.2008 20:41:03
|
|
|
|
babyrok
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 rožica za -kg bubančki da se čimprej pozdravite js nimam pojma, kaj je to bilo pri Eneju, da je imel 2 dni T malo čez 37 a kera ve, kaj bi to bilo??? meglio sem danes kupila v merkatorju in sicer med čistili za štedilnik (kot je že nana27 naposala) Enej spi 2. rundo, js pa si kuham kosilo (ja pozno, ampak sem spala do 11h- je dragi ob 9h eneja preoblekel in se šel z njim igrat js pa sem spala, ker je enej celo noč neki jamral in 2x jedel, pa se sploh nisem naspala ) nevem kaj mu je spet...spet se 2x zbuja pa je že 1 teden spet spal celo noč... eh... no, lep dan vam želim!!!!!! So mogoče zobki na pohodu? Vročina je takrat zelo pogosta
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 10.3.2008 20:53:37
|
|
|
|
annie
|
Aljab lepe fotke
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 10.3.2008 21:11:28
|
|
|
|
aljab
|
Annie hvala! Lina ja bili smo na izletku...5dni, v lastni režiji. Super je blo!!!!!! Sam Janina se je čist razvadla. Zdaj pokašljuje, če je nihče ne gleda in joka, ko hoče da jo vzdignem...prisiljeno joka. Sva jo iz slabe vesti mal preveč cartala...pa 24h mami in ati.....
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 10.3.2008 21:28:59
|
|
|
|
nana 27
|
Alja, moj je ravno v Londonu pa sprašuje, če se splača, kaj kupit za otroke Imaš kakšen predlog? Tam bo še do konca tedna. Lina, jaz tako kot PBJ zobke čistim z gazico. Lemavrica, a lahko zamenjaš fizioterapevtko? Meni se to ne zdi odnos. Najprej moraš predvsem ti kot mamica imeti dober občutek. Kako lahko sploh kaj tako blesavega izjavi? Jaz bi na tvojem mestu povedala pediatrinji, prosila za novo napotnico in poklicala še kam za fizioterapijo (sigurno je recimo možno tudi v ZD v Kranju ali kam drugam). Do tam ti bo lepo pančkal v avtu, tam pa bo lahko sodeloval. Kam ga voziš zdaj?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 10.3.2008 21:35:56
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav sandra si pogledala dlesni? ja, vsak dan mu pogledam, pa ni nič videt če bi bil zobek bi bila ful pomirjena, tako pa nevem kaj je zdaj to kr naenkrat dobro, saj danes ni imel T, mu bom pa vseeno za vsak slučaj izmerila pred spanjem...če bo spet imel več kot 37,4 bomo šli jutri do P (čeprav nebi hodila, da še tam kej ne dobi) mi bomo tudi kupili nov voziček verjetno... aljab lepe slikice Janina pa je tko luškana. una slika z jennifer in tomom je ful dobra PBJ a kr tako brezveze se pojavi T? joj, ma mene vedno panika lemavrica babyrok no js sem upala da so res samo zobki-pa ne zato, ker hočem, da ga čimprej dobi, ampak ker sem se ustrašila, da je spet kak virus no, prejle sem mu izmerila T in ima normalno (36,8) no enej spi, js sem vse pospravila, zdaj pa grem igrat monopoli na PC in čakat dragega jutri greva oba z dragim k frizerju, imam že tak narastek nisem bila pri frizerki že skoraj 1 leto kako gre hitro čas lepo in mirno noč vam želim
< Sporočilo je popravil sandra85 -- 10.3.2008 21:39:45 >
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 10.3.2008 22:00:57
|
|
|
|
lemavrica
|
Nana ja sej imam pregled v sredo in bom sigurno povedala P kaj je bilo, ker meni se to tudi ni zdelo fer kar je govorila. Fizioterapijo imam pa v ZD Moste. Sej kar se tiče tistega za kar smo prišli je bila ok, no razen da se ji pred začetkom ni zdelo vredno prebrat izvida in ga je šele na koncu ko sem ji ves čas govorila kaj so mi rekli v RA, nama je pokazala vaje in tudi ocenila da ni nič posebnega narobe oz. da lepo napreduje. Samo da se gre pa eno hobby dermatologinjo mi pa ni, ker me je totalno znervirala in cel dan nisem vedala kaj sama s sabo. Sej mož je ni jemal ne vem kako resno in je lažje prenesel vse skupaj. Sem zdaj spet probala z Allernovo ampak mu gre kar na bruhanje pa čeprav sem mu jo z rižolinom nardila da bi malo omilila okus in vonj ( smrdi ko ) Vse skupaj moram prespat in upam da bo jutri bolje.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 10.3.2008 22:47:52
|
|
|
|
uska
|
Čer Še jaz naj dodam, da smo se Celjanke imele super na srečanju in da sem čisto navdušena nad tem kakšne fajn in zanimive babnce smo. Upam, da se nam naslednjič pridružite tudi Sonce, mala, Jorja, 123a, Škorpion in še katera. Škoda, da se ne moremo dobiti kar vse Septemberke? Sandra, misliš, da bi šlo to? Danes so nas na aerobiki snemali. Tko da če vam na Primorskem in v Ljubljani vleče Celjsko tV, nas boste lahko videle kako telovadimo z našimi . Danes nam je dala ful neko zakomplicirano kombinacijo. ..z rokami....Ko sva prišla z Juretom domov sem ugotovila, zakaj je bil sitkan na kavici. Po treh dneh je končno napolnil plenico. In to kak! Kje je pa Duška? Pogrešam tvoje fotke večerij. Lahko noč vsem pa lepe sanje.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 10.3.2008 23:05:00
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: uska Čer Še jaz naj dodam, da smo se Celjanke imele super na srečanju in da sem čisto navdušena nad tem kakšne fajn in zanimive babnce smo. Upam, da se nam naslednjič pridružite tudi Sonce, mala, Jorja, 123a, Škorpion in še katera. Škoda, da se ne moremo dobiti kar vse Septemberke? Sandra, misliš, da bi šlo to? kaj če bi šlo, da se vse dobimo, ali če bi šlo, da se js z vami (celjankami dobim?) ker js vam 100% javim par dni preden gremo na štajersko in bi bila presrečna, če bi takrat organizirali kako vsaj mini srečanje, da vas štajerke spoznam
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 11.3.2008 8:00:00
|
|
|
|
LINA31
|
Dobro jutro, kje pa ste vse? Jaz že pijem . Žan ima zadnja dva tedna spet same samogorove ponoči, tako da miljonkrat vstanem . duskamb...kaj ste še v toplicah? nefretiti, rožica*, melani99....mere???? Zunaj dežuje, srček spi v spalnici, Žan v dnevni...grem še jaz mal se uležt
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 11.3.2008 8:56:29
|
|
|
|
guppy
|
Ma tud ljubljančanke bi se lahko enkrat do Celja zapeljale... saj tale Ljubljana pa res ni center vesolja... lemavrica, ojoj, slabe izkušnje... :( sandra, držite se, upam, da mine in ne pride nazaj!!!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 11.3.2008 9:14:30
|
|
|
|
Rožica*
|
Jutro! Mere drugič! Pismo ne najdem metra . Imam pa -6,8kg po vodnem dnevu, sem se včeraj brez problema držala vode in nič kaj lačna nisem bila, tudi zeblo me ni nemorem verjet, da je teko hitro minil prvi mesec, upam da bosta preostala pravtako. Drubgače pa je stanje nespremenjeno, mali še kar kuha, sva včeraj obiskala zdravnico, ga je pregledala ni pa naju napotila v laboratorij , je ocenila da je najbrž viroza če pa vročina po 5 dneh ne bo padla pa da naj prideva nazaj. jaz pa vidim da že vse težko prenaša kljub svečkam in Calpolu nismo nič spali, je zelo jokav in noče več jest. hvala bogu vsaj čaj pije. Imam pa občutek da ima urin poseben vonj. je lahko to od Calpola? Drugače pa zelo suho kašlja, in se nama je tudi dvakrat ponoči zgodilo, da ni prišel do zraka, kar hlastal je, če me razumete, sem bila čisto iz sebe. najbolj jezna pa sem, ker nimamo enga vredu zdravnika in se kar neki menjajo. lep dan
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 11.3.2008 9:24:35
|
|
|
|
aljab
|
Ma tud ljubljančanke bi se lahko enkrat do Celja zapeljale... saj tale Ljubljana pa res ni center vesolja... Guppy Celje je center vesolja.....sam smo skromni Tko da res, pridite gor!!!! Ne, ampak res se pa kar pogosto dobivamo...pol nas je itak na aerobiki, tko da ne bo problema,...ko mate čas..... Uska ne delaj reklame...ravno tokrat k smo ble super štoraste... pa neskoncentrirane. Moj možek se že veseli. Še dobro, da bo na lokalni tv. Nana splača se ne,.... je pa ful luštkanih stvari. Sva z mojim preverjala recimo cene vozičkov, pa so čisto iste. Imajo pa recimo v Mothercare ful luštnih čeveljčkov,...pa oblekic tudi. Meni pa smotana kartica ni delala. Sandra hvala. Mojega možeka sem pa končno prepričala, da sva kupla stolček za hranjenje. Imava namreč trip trapa pri tašči, sam meni ni praktičen za tako malega... no včeraj mi ga je šel iskat v Mariboru. Kolk je lep!! Sem bla kot mali otrok, ki dobi novo igračo. Pikica Pokica me moj ni mogel prepričat niti za drugo barvo...ki je bila na sončku ceneje...kaj šele za drugo znamko...
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 11.3.2008 9:26:39
|
|
|
|
aljab
|
Uf..sem čudno citirala.... Rožica čuden vonj je lahko od Calpola. Upam da se kmalu pozdravite. 123a kako pa je Zoja??
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 11.3.2008 9:40:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene. Mi smo prišli iz Olimja in bilo je super. Seveda smo obiskali tudi čokoladnico in pivovarno Haler, Jelenov greben,... največ pa smo se kopali. Malček pa je bil tako priden. Mislim, da v 4. dneh ni enkrat zajokal in zelo je užival v bazenu. Evo fotka: Je pa spal med nama in je to razumel tako, da je mislil, da mora bit celo noč priklopljen - all inclusive varianta. Zdaj pa moram oprat vse brisače in vse ostalo kaj smo privlekli nazaj. Tehtala se še nisem in merila tudi ne - ker sem grešila.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 11.3.2008 9:44:37
|
|
|
|
lemavrica
|
Ojla, pri nas pa nič dobrega. Vnelo se mu je skoraj med vsemi gubicami, srbi ga za znoret jaz pa ne vem več kaj narest.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 11.3.2008 9:47:58
|
|
|
|
nana 27
|
Rožica, možno je, da ima urin zaradi Calpola poseben vonj in ne samo urin, tudi drekec je lahko malce čuden. Mu čistiš noska tako, da fiziološka priteče ven skozi drugo nosnico? Upam, da se bo kmalu počutil bolje Mogoče bi proti kašlju pomagale inhalacije. Verjetno si tudi to že poskusila.. Prehlajeni septembrčki, čim prej se pozdravite
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?