|
RE: septembrke 2007, 2.krog 10.3.2008 16:46:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Čao punce! Da se vam malo javim po dolgem času. Še vedno imam bolj malo časa in zgleda, da bo tako tudi v prihodnje oz. bom ga imela še manj, ko bo pikica začela plazit in hodit, tako pač je, se bo treba sprijaznit. je bila v soboto stara 6. mesecev, jutri imava spet pregled in mislim, da tudi cepljenje, če bo vse ok. Me prav zanima kolko kg zdaj tehta, je pa med bolj suhimi, tako kot sta bla ati pa mami po pripovedovanju najinih staršev, tako, da tudi tamala ne more biti drugač. Zraven ji dajem že frutke pa sokce pa kako žitno kašico, eno večer sem probala pred spanjem z grisom, ker po pripovedovanjih mnogih otrok kao bo bolj dolgo spal - no pri nas se to niti približno ni uresničlo. Bila je očitno pretežka hrana za majhen želodček, še posebej za zvečer in pikico je celo noč zvijalo, se je vsako uro zbujala in jokala, tako, da bom to zaenkrat opustila pa raje ostala pri tistih kašicah pa juhicah. Sicer pa sem se spet začela ukvarjat z oriflemom...mogoče mi uspe celo kaj prodat, čeprav sem jaz bolj slabi prodajalec . Pa spray art bom probala-to so tiste slikice s sprejem, ki jih lahko vidiš na morju..no bomo vidli kako mi bo kaj ratalo, še je vse v luftu, ker se enostavno nimam cajta poleg spravit, čakajo me listi pa spreji , tamala pa noče nič spat, tak, da je še vedno vse v škatli. Če mi bo kako lepo slikico uspelo nardit jo bom pa pripopala v album. No, lepo se imejte!
|
|
|