|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
10.3.2008 13:16:49   
annie
Pozdravljene,

ravno prejle sva prišla s sprehoda, uh je pasalo po teh turobnih dneh. Drugače pa je prejle Nik prvič poskusil zelenjavo in sicer korenček...pri prvi žlički se je skremžil, potem pa mu je kar šlo in je vse popapcal Tako, da jutri in verjetno še pojutrišnjem dobi korenček, potem pa bova šla na bučko, krompir itd. Upam, da mu bo ostala zelenjava tudi teknila.

Ne morem pa verjet, da bo naš malček čez tri dni že 6 mesecev star...prehitro bo zrastel Drugi teden pa imamo posvetovalnico, pa še par dni prej morava it v laboratorij, pa bomo verjetno proti koncu tega tedna šli in me zanima za urin Kdaj ste jim naštimale urinsko vrečko? in  Kako dolgo lahko urin stoji, preden ga nesem v laboratorij? Jaz tepka, sem na zadnji posvetovalnici tole vse pozabila vprašat, P pa tudi ni nič rekla 

IZVIRNO SPOROČILO: guppy

user posted image Rumeni meglio... nikjer ga ne najdem? HELP?

Jaz sem ga ravno ta vikend kupila v Tušu pri čistilih.
Drugače pa vsem bubanim želim, da se čimprej pozdravite user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
10.3.2008 13:36:01   
aljab
Hm.. no nekaj sm nick spreminjala, k mam še eno google skupino, zato  me niste našle. No sm, nazaj aljab. user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
10.3.2008 14:29:59   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: annie

Kako dolgo lahko urin stoji, preden ga nesem v laboratorij?

Fajn ga je čim prej nest, ker pri sobni temperaturi se lahko bakterije razmnožijo.
Jaz sem imela tako prakso...da sem dala vrečko gor, pol sem ga podojila, da se je hitro polulal. Pol pa takoj v laboratorij.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
10.3.2008 15:36:52   
sandra85
rožica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za -kg
bubančki da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

js nimam pojma, kaj je to bilo pri Eneju, da je imel 2 dni T malo čez 37 user posted image a kera ve, kaj bi to bilo???

meglio
sem danes kupila v merkatorju in sicer med čistili za štedilnik (kot je že nana27 naposala)

Enej spi 2. rundo, js pa si kuham kosilo (ja pozno, ampak sem spala do 11h- je dragi ob 9h eneja preoblekel in se šel z njim igrat js pa sem spala, ker je enej celo noč neki jamral in 2x jedel, pa se sploh nisem naspalauser posted image )
nevem kaj mu je spet...spet se 2x zbujauser posted image pa je že 1 teden spet spal celo noč...
eh...

no, lep dan vam želim!!!!!! user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
10.3.2008 15:45:35   
LINA31
Sem ravnokar pogledala albume od skorpionke in aljabuser posted image . Luštni princeski. Aljab...a to ste bli na izletu v Londonu? Je fajn, a ne?

Helenav...sem hotla še tvoj album pogledat...pa ne najdem geslauser posted image .

Sandra85....mi jambramo skoraj vsako noč. Sem se že navadla kot en zombi hodit.user posted image user posted image

Mamice katerih imajo vaši sončki že zobke....a jim že pucate....kakouser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
10.3.2008 15:57:51   
helenav
lina sej tam, ko imam  Klaro slikano no geseluser posted image user posted image

sandra si pogledala dlesni?

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
10.3.2008 16:46:11   
Anonimen
Čao punce!

Da se vam malo javim po dolgem času. Še vedno imam bolj malo časa in zgleda, da bo tako tudi v prihodnje oz. bom ga imela še manj, ko bo pikica začela plazit in hodit, tako pač je, se bo treba sprijaznit.
user posted image  je bila v soboto stara 6. mesecev, jutri imava spet pregled in mislim, da tudi cepljenje, če bo vse ok. Me prav zanima kolko kg zdaj tehta, je pa med bolj suhimi, tako kot sta bla ati pa mami po pripovedovanju najinih staršev, tako, da tudi tamala ne more biti drugač.
Zraven ji dajem že frutke pa sokce pa kako žitno kašico, eno večer sem probala pred spanjem z grisom, ker po pripovedovanjih mnogih otrok kao bo bolj dolgo spal - no pri nas se to niti približno ni uresničlo. Bila je očitno pretežka hrana za majhen želodček, še posebej za zvečer in pikico je celo noč zvijalo, se je vsako uro zbujala in jokala, tako, da bom to zaenkrat opustila pa raje ostala pri tistih kašicah pa juhicah.
Sicer pa sem se spet začela ukvarjat z oriflemom...mogoče mi uspe celo kaj prodat, čeprav sem jaz bolj slabi prodajalecuser posted image . Pa spray art bom probala-to so tiste slikice s sprejem, ki jih lahko vidiš na morju..no bomo vidli kako mi bo kaj ratalo, še je vse v luftu, ker se enostavno nimam cajta poleg spravit, čakajo me listi pa spreji , tamala pa noče nič spat, tak, da je še vedno vse v škatli. Če mi bo kako lepo slikico uspelo nardit jo bom pa pripopala v album.
No, lepo se imejte!

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3532
10.3.2008 17:33:25   
PBJ
Mamice katerih imajo vaši sončki že zobke....a jim že pucate....kako

Jaz ji čistim z gazico, ne samo zobka, ampak že od 1. meseca tudi dlesni.

Sandra, včasih pride tako pri otrocih... Ko sem jaz začela hoditi v službo po prvi porodniški je imel mali skoraj vsak vikend vročino, tam okoli 38, tako da so me sodelavke vsak ponedeljek najprej vprašale, če je imel vročinouser posted image    Pa ni bil nahoden ali podobno...

< Sporočilo je popravil PBJ -- 10.3.2008 17:34:11 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
10.3.2008 19:36:32   
lemavrica
Ojla,

mi smo imeli danes fizioterapijo. Je šlo fino, no vsaj kar se miganja tiče, drugače me je pa fizioterapevtka razkurila ko user posted image . Jako je moralo ponoči ful srbeti in se je pošteno razpraskal po čelu. In ta ženska nama začne, da je alergik, da bo imel še ful izbruh. Pa sem ji rekla da noče Allernove in mi reče, ko mu bo izbruhnilo boste veseli če bo sploh kaj lahko jedel. Jaz sem se tako grozno počutila. Prov zoprna je bila.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
10.3.2008 20:41:03   
babyrok
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

rožica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za -kg
bubančki da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

js nimam pojma, kaj je to bilo pri Eneju, da je imel 2 dni T malo čez 37 user posted image a kera ve, kaj bi to bilo???

meglio
sem danes kupila v merkatorju in sicer med čistili za štedilnik (kot je že nana27 naposala)

Enej spi 2. rundo, js pa si kuham kosilo (ja pozno, ampak sem spala do 11h- je dragi ob 9h eneja preoblekel in se šel z njim igrat js pa sem spala, ker je enej celo noč neki jamral in 2x jedel, pa se sploh nisem naspalauser posted image )
nevem kaj mu je spet...spet se 2x zbujauser posted image pa je že 1 teden spet spal celo noč...
eh...

no, lep dan vam želim!!!!!! user posted image user posted image

So mogoče zobki na pohodu? Vročina je takrat zelo pogosta

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
10.3.2008 20:53:37   
annie
Aljab lepe fotke user posted image

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
10.3.2008 21:11:28   
aljab
Annie hvala! Lina ja bili smo na izletku...5dni, v lastni režiji. Super je blo!!!!!!
Sam Janina se je čist razvadla. Zdaj pokašljuje, če je nihče ne gleda in joka, ko hoče da jo vzdignem...prisiljeno joka. user posted image Sva jo iz slabe vesti mal preveč cartala...pa 24h mami in ati.....

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
10.3.2008 21:28:59   
nana 27
Alja, moj je ravno v Londonu pa sprašuje, če se splača, kaj kupit za otroke user posted image  Imaš kakšen predlog? Tam bo še do konca tedna. Lina, jaz tako kot PBJ zobke čistim z gazico. Lemavrica, a lahko zamenjaš fizioterapevtko? Meni se to ne zdi odnos. Najprej moraš predvsem ti kot mamica imeti dober občutek. Kako lahko sploh kaj tako blesavega izjavi? Jaz bi na tvojem mestu povedala pediatrinji, prosila za novo napotnico in poklicala še kam za fizioterapijo (sigurno je recimo možno tudi v ZD v Kranju ali kam drugam). Do tam ti bo lepo pančkal v avtu, tam pa bo lahko sodeloval. Kam ga voziš zdaj?

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
10.3.2008 21:35:56   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

sandra si pogledala dlesni?

ja, vsak dan mu pogledam, pa ni nič videt
če bi bil zobek bi bila ful pomirjena, tako pa nevem kaj je zdaj to kr naenkratuser posted image
dobro, saj danes ni imel T, mu bom pa vseeno za vsak slučaj izmerila pred spanjem...če bo spet imel več kot 37,4 bomo šli jutri do P (čeprav nebi hodila, da še tam kej ne dobi)user posted image
mi bomo tudi kupili nov voziček verjetno...
aljab lepe slikiceuser posted image Janina pa je tko luškana. una slika z jennifer in tomom je ful dobrauser posted image

PBJ a kr tako brezveze se pojavi T? joj, ma mene vedno panikauser posted image
lemavrica user posted image
babyrok
no js sem upala da so res samo zobki-pa ne zato, ker hočem, da ga čimprej dobi, ampak ker sem se ustrašila, da je spet kak virus
no, prejle sem mu izmerila T in ima normalno (36,8)

no enej spi, js sem vse pospravila, zdaj pa grem igrat monopoli na PC in čakat dragega

jutri greva oba z dragim k frizerju, imam že tak narastekuser posted image nisem bila pri frizerki že skoraj 1 letouser posted image user posted image user posted image kako gre hitro čas
lepo in mirno noč vam želim user posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 10.3.2008 21:39:45 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
10.3.2008 22:00:57   
lemavrica
Nana ja sej imam pregled v sredo in bom sigurno povedala P kaj je bilo, ker meni se to tudi ni zdelo fer kar je govorila. Fizioterapijo imam pa v ZD Moste. Sej kar se tiče tistega za kar smo prišli je bila ok, no razen da se ji pred začetkom ni zdelo vredno prebrat izvida in ga je šele na koncu ko sem ji ves čas govorila kaj so mi rekli v RA, nama je pokazala vaje in tudi ocenila da ni nič posebnega narobe oz. da lepo napreduje. Samo da se gre pa eno hobby dermatologinjo mi pa ni, ker me je totalno znervirala in cel dan nisem vedala kaj sama s sabo. Sej mož je ni jemal ne vem kako resno in je lažje prenesel vse skupaj.
Sem zdaj spet probala z Allernovo ampak mu gre kar na bruhanje pa čeprav sem mu jo z rižolinom nardila da bi malo omilila okus in vonj ( smrdi ko user posted image  )

Vse skupaj moram prespat in upam da bo jutri bolje.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
10.3.2008 22:47:52   
uska
Čer

Še jaz naj dodam, da smo se Celjanke imele super na srečanju in da sem čisto navdušena nad tem kakšne fajn in zanimive babnce smo. Upam, da se nam naslednjič pridružite tudi Sonce, mala, Jorja, 123a, Škorpion in še katera. Škoda, da se ne moremo dobiti kar vse Septemberke? Sandra, misliš, da bi šlo to?

Danes so nas na aerobiki snemali. Tko da če vam na Primorskem in v Ljubljani vleče Celjsko tV, nas boste lahko videle kako telovadimo z našimi user posted image .  Danes nam je dala ful neko zakomplicirano kombinacijo. ..z rokami....Ko sva prišla z Juretom domov sem ugotovila, zakaj je bil sitkan na kavici. Po treh dneh je končno napolnil plenico. In to kak!

Kje je pa Duška? Pogrešam tvoje fotke večerij.user posted image

Lahko noč vsem pa lepe sanje.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
10.3.2008 23:05:00   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: uska

Čer

Še jaz naj dodam, da smo se Celjanke imele super na srečanju in da sem čisto navdušena nad tem kakšne fajn in zanimive babnce smo. Upam, da se nam naslednjič pridružite tudi Sonce, mala, Jorja, 123a, Škorpion in še katera. Škoda, da se ne moremo dobiti kar vse Septemberke? Sandra, misliš, da bi šlo to?

kaj če bi šlo, da se vse dobimo, ali če bi šlo, da se js z vami (celjankami dobim?)
ker js vam 100% javim par dni preden gremo na štajersko in bi bila presrečna, če bi takrat organizirali kako vsaj mini srečanje, da vas štajerke spoznamuser posted image

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
11.3.2008 8:00:00   
LINA31
Dobro jutro,

kje pa ste vse? Jaz že pijem user posted image . Žan ima zadnja dva tedna spet same samogorove ponoči, tako da miljonkrat vstanemuser posted image .

duskamb...kaj ste še v toplicah?

nefretiti, rožica*, melani99....mere????

Zunaj dežuje, srček spi v spalnici, Žan v dnevni...grem še jaz mal se uležtuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
11.3.2008 8:56:29   
guppy
Ma tud ljubljančanke bi se lahko enkrat do Celja zapeljale... saj tale Ljubljana pa res ni center vesolja...

lemavrica, ojoj, slabe izkušnje... :(
sandra, držite se, upam, da mine in ne pride nazaj!!!

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
11.3.2008 9:14:30   
Rožica*
Jutro!

Mere drugič!
Pismo ne najdem metra user posted image .  Imam pa -6,8kg po vodnem dnevu, sem se včeraj brez problema držala vode in nič kaj lačna nisem bila, tudi zeblo me ni user posted image  
nemorem verjet, da je teko hitro minil prvi mesec, upam da bosta preostala pravtako.

Drubgače pa je stanje nespremenjeno, mali še kar kuha, sva včeraj obiskala zdravnico, ga je pregledala ni pa naju napotila v laboratorij user posted image , je ocenila da je najbrž viroza če pa vročina po 5 dneh ne bo padla pa da naj prideva nazaj.
jaz pa vidim da že vse težko prenaša kljub svečkam in Calpolu nismo nič spali, je zelo jokav in noče več jest. hvala bogu vsaj čaj pije.
Imam pa občutek da ima urin poseben vonj. je lahko to od Calpola?
Drugače pa zelo suho kašlja, in se nama je tudi dvakrat ponoči zgodilo, da ni prišel do zraka, kar hlastal je, če me razumete, sem bila čisto iz sebe.
najbolj jezna pa sem, ker nimamo enga vredu zdravnika in se kar neki menjajo.

lep dan

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
11.3.2008 9:24:35   
aljab

Ma tud ljubljančanke bi se lahko enkrat do Celja zapeljale... saj tale Ljubljana pa res ni center vesolja...

Guppy Celje je center vesolja.....sam smo skromni user posted image user posted image user posted image Tko da res, pridite gor!!!!user posted image
Ne, ampak res se pa kar pogosto dobivamo...pol nas je itak na aerobiki, tko da ne bo problema,...ko mate čas.....

Uska ne delaj reklame...ravno tokrat k smo ble super štoraste... pa neskoncentrirane. Moj možek se že veseli. Še dobro, da bo na lokalni tv.
Nana splača se ne,.... je pa ful luštkanih stvari. Sva z mojim preverjala recimo cene vozičkov, pa so čisto iste.  Imajo pa recimo v Mothercare ful luštnih čeveljčkov,...pa oblekic tudi. Meni pa smotana kartica ni delala.
Sandra hvala.user posted image

Mojega možeka sem pa končno prepričala, da sva kupla stolček za hranjenje. Imava namreč trip trapa pri tašči, sam meni ni praktičen za tako malega... no včeraj mi ga je šel iskat v Mariboru. Kolk je lep!! user posted image Sem bla kot mali otrok, ki dobi novo igračo.user posted image user posted image
Pikica Pokica me moj ni mogel prepričat niti za drugo barvo...ki je bila na sončku ceneje...kaj šele za drugo znamko...user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
11.3.2008 9:26:39   
aljab
Uf..sem čudno citirala....

Rožica čuden vonj je lahko od Calpola. Upam da se kmalu pozdravite.
123a kako pa je Zoja??

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
11.3.2008 9:40:30   
Anonimen
Pozdravljene.

Mi smo prišli iz Olimja in bilo je super. Seveda smo obiskali tudi čokoladnico in pivovarno Haler, Jelenov greben,... največ pa smo se kopali. 
Malček pa je bil tako priden. Mislim, da v 4. dneh ni enkrat zajokal in zelo je užival v bazenu.
Evo fotka:
user posted image

Je pa spal med nama in je to razumel tako, da je mislil, da mora bit celo noč priklopljen - all inclusive varianta.user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa moram oprat vse brisače in vse ostalo kaj smo privlekli nazaj.

Tehtala se še nisem in merila tudi ne - ker sem grešila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 3548
11.3.2008 9:44:37   
lemavrica
Ojla,

pri nas pa nič dobrega. Vnelo se mu je skoraj med vsemi gubicami, srbi ga za znoret jaz pa ne vem več kaj narest. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
11.3.2008 9:47:58   
nana 27
Rožica, možno je, da ima urin zaradi Calpola poseben vonj in ne samo urin, tudi drekec je lahko malce čuden. Mu čistiš noska tako, da fiziološka priteče ven skozi drugo nosnico? Upam, da se bo kmalu počutil bolje user posted image user posted image user posted image  Mogoče bi proti kašlju pomagale inhalacije. Verjetno si tudi to že poskusila.. Prehlajeni septembrčki, čim prej se pozdravite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?