Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 17:02:06
|
|
|
|
cukerček
|
Ja sem že to tudi nardila ampak samo iz enega razloga Ker je bol on bolano ljubosumen in sem od kolegov slušala da jih je klical in spraševal kdo so, kaj so in kaj imajo z mano in do njihovoh telefonskih je lahko prišel samo tako da si jih je izpisal iz mojega telefona, klical je tudi mojega sošolca iz osnovne šole ki ga nisem vidla že par let in ga gnjavil....zato sem pred njim rekla če mu lahko malo v tel pogledam da sem mu pokazala da vem kaj je delal.... drugače pa ko sem v vezi ne skrivam ničesar moj telefon je vedno na razpolago....jaz pa ne gledam v tuje telefon razen v skrajnih primerih kot je bil ta... mater sem se razpričala
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 17:13:37
|
|
|
|
kaya2007
|
ne, tega ne počneva...mu pa dostikrat rečem, da naj pogleda kdo mi piše, če jaz ne morem, ali naj se oglasi...in obratno, tudi on meni reče, tako da očitno nimava kaj skrivat
|
|
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 17:16:23
|
|
|
|
bskrle
|
on mojga pregleduje, ker ga jaz ne znam
|
|
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 17:20:18
|
|
|
|
Jutra
|
Ne. Ni potrebe da bi - z obeh strani
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 17:27:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič več. Nisem več v puberteti.
|
|
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 17:42:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne gledam.
|
|
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 17:51:53
|
|
|
|
Naja30
|
Ne.
|
|
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 18:05:58
|
|
|
|
Nea_teja_
|
ne nikoli
|
|
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 18:20:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne nikoli, ne bom rekla, da me kdaj ne matra firbec, samo se mi zdi, da je to njegova zasebnost in, da ni lepo, da jst posegam v to, sploh mu pa zaupam, on pa tut meni ne stika...
|
|
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 18:50:40
|
|
|
|
_sanja_*
|
Ne. Mi ne pride na pamet, da bi mu pregledala telefon. On pa tud mojga ne, ker nima razloga.
|
|
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 18:54:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ponavadi slikce, pa sporocila za praznike. In ko sva se spoznala, mi je povedal zgodbe o vseh, ki jih je imel v imeniku :). Lusno je bilo to.
|
|
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 19:11:18
|
|
|
|
starlet
|
JAS NE....me ne zanima kaj ima on na mobiteli..
|
|
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 19:20:13
|
|
|
|
little angel
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 ne, tega ne počneva...mu pa dostikrat rečem, da naj pogleda kdo mi piše, če jaz ne morem, ali naj se oglasi...in obratno, tudi on meni reče, tako da očitno nimava kaj skrivat to midva tud...
|
|
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 19:37:53
|
|
|
|
Felicita
|
midva mava pa npr skupen koledar (sinhroniziran mobitel-računalnik), tko da se lažje uskladiva glede kakih opravkov ali zmenkov mobitel... njegovega uporabljam (ker je pač sodobnejši in bolj uporaben od mojega), ampak njegovi klici in sporočila so, kar se mene tiče, nedotakljivi. Sicer si pa večkrat en drugemu prebereva sms-e (kot ste že nekatere rekle) ali dvigneva telefon če kliče skupni znanec ali kateri od najinih staršev.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 19:57:58
|
|
|
|
Nenya
|
Ne skrivava gsmjev en pred drugim in tudi npr. ce jaz dobim sms, mi ga on prebere in ce je treba, se namesto mene odpise in obratno Skratka, ni nobenih skrivnosti. Se pa meni ne zdi nic taksnega? Ne vem zakaj jaz njemu ne bi smela cekirat gsmja ali pa on meni, saj je itak vedno zraven, ce ze gledam. Enako, nimam bit za kej skrivnostna in on tudi ne (zaenkrat)
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 19:59:11
|
|
|
|
mami_miki
|
ne....midva si zaupava in nimava potrebe šarit po gsmjih...jaz si ga včasih sposodim od njega, ko imam prazno kartico no...večkrat...pa mi ne pade na pamet, da bi gledala poročila, ker mu zaupam...pa niti nebi rabila gledat, ker bi pej čutila...pa vem, da se nebi motila, tako da...ne
|
|
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 20:01:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ne....midva si zaupava in nimava potrebe šarit po gsmjih... Ali pa ravno zato lahko šarita, ker si zaupata in nimata nic za skrivat eden pred drugim?
|
|
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 20:02:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ...pa niti nebi rabila gledat, ker bi pej čutila...pa vem, da se nebi motila, tako da...ne Zato je pa vseeno, ali gledas, ali ne, ker te resnica v vsakem primeru najde.
|
|
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 20:04:00
|
|
|
|
cukr07
|
Ne, ne pregledujem njegovega mobitela, on pa tudi mojega ne.
|
|
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 20:05:56
|
|
|
|
Aja32
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 ne, tega ne počneva...mu pa dostikrat rečem, da naj pogleda kdo mi piše, če jaz ne morem, ali naj se oglasi...in obratno, tudi on meni reče, tako da očitno nimava kaj skrivat Enako pri nama...
|
|
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 20:06:48
|
|
|
|
Gina
|
Ne, ne gledam. In čisto vseeno bi mi bilo, če bi on vse pregledal pri meni, česar po moje itak ne počne. Ma pa moj navado pričakovati, da se bom jaz oglasila na njegov mobi, če je on kje drugje, pa se oglasiti ne more. Jaz pa te navade, dvigovati njegov mobi, nimam.
|
|
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 20:25:30
|
|
|
|
Majuska
|
Ne, nimam razloga.
|
|
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 20:37:38
|
|
|
|
helloKitty
|
Ne, ker tud ne maram da kdo men stika.
|
|
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 20:37:54
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ne....midva si zaupava in nimava potrebe šarit po gsmjih... Ali pa ravno zato lahko šarita, ker si zaupata in nimata nic za skrivat eden pred drugim? ne...ne šariva...sem se zdaj komaj spomnila, da bi lahk
|
|
|
|
RE: Ali "pregledujete" njegov mobitel? 10.3.2008 20:38:14
|
|
|
|
mami_miki
|
je pa res to, kaj praviš Mič..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?