Alina_alin
|
Se javljam na raport (Lane, ups, za tvojo tiralico).SEm prižgala svoj računalnik po 1 tednu,sedaj brala 1 uro, pa prebrala glih 2 -3 dni za nazaj. čveke, vas ne dohajam Saj ne vem, kdaj bom ostalo. Na kratko v opravičilo za mojo neraportiranje: varuška od ta starejše malčice je zbolela in sem imela doma obe. In ko bi v četrtek mislila malčica it v varstvo in bi jaz malce lažje zadihala: eto, zakuha 39,2 vsake 5-6 ur. Spet!!!Pred tem pa 10 mesecev čisto zdrava. Sedaj pa spet po dobrem 1 tednu zbolela. No, sedaj je spet že zdrava, pa trkam po mizi. Tokrat je bila samo ful visoka vročina, pa nič drugega. Čist malo še priteklo iz nosa in to je to. Če je bila 38,5 je še laufala in bila čist zdivjana, ko pa je bilo 38,6, pa jo je začelo matrat. NE morem verjet, da se je tako dobro prenašala vročino. Glavno, da je mimo in upam, da sedaj pri tem ostane. Smo pa bile večinoma na počitnicah pri mojih starših, tak da mi je mama pomagala, in mi ni bilo treba še kuhat, zato tudi nejavljanje. Tjaša pa je sicer pridna, kriči še vedno, ko jo uspavam za dnevno spanje (cukam v vozeku). Joj, bi bila tak srečna, ko ne bi zmerom tak kričala, preden zaspi. In sedaj zadnji čas se je dama odločila, da ji je 3xpo 20 min dovolj spanja čez dan. Halo? Eno rundo, če jo še vozakam, še produži. Ampak brez kakega postanka - se mora vozek vozit. Zdaj pa grem v mižule. Skrajni čas. Zmerom zjutraj rečem,da bom šla vsaj ob 21, pa mi nikoli ne uspe pred 23. Pa še Tjaša ga sračka nekaj ponoči. Pa še zvečer noče več zaspat(zadnje 2 dni) lepo z mirnega, kot smo imeli že rutino. Nočka!
|