|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
9.3.2008 15:39:45   
tany83
Kmalu bo kmal... sej ves kako gre teden hitro okol... meni zdej ni panike, sam pol po O, pa se mi grozno vlece....user posted image user posted image user posted image  od O do necakanja na user posted image ... tiskrat bi najraj nekam sla, da ne bi mislila...user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
9.3.2008 16:25:41   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Kmalu bo kmal... sej ves kako gre teden hitro okol... meni zdej ni panike, sam pol po O, pa se mi grozno vlece....user posted image user posted image user posted image  od O do necakanja na user posted image ... tiskrat bi najraj nekam sla, da ne bi mislila...user posted image

Tany, ja pri men je isto ... po O je grozno ... pa nimaš kaj, čakat, čakat in čakat user posted image jaz mam še ful zgodnje O (tam okorg 9. dne cikla) in potem predstavljaj si ... joj, joj ... No, ampak upamo na user posted image ... Ni druge!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
9.3.2008 17:25:03   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: Athina

Tany, ja pri men je isto ... po O je grozno ... pa nimaš kaj, čakat, čakat in čakat user posted image jaz mam še ful zgodnje O (tam okorg 9. dne cikla) in potem predstavljaj si ... joj, joj ... No, ampak upamo na user posted image ... Ni druge!

Ja pol pa res mores dolgo cakat, ce mas ze 9 dan O... Meni pa fuul tezi, da mam cikle dolge  31, 32 dni... se mi zdi tkooo dolgo, sej prej ko nismo delali na user posted image  se mi niso zdeli cikli dolgi, sam zdaj pa ja...

sam druge  ni ko cakat al bo prisla user posted image  al ne bo... jaz upam, da je marca ne bo vec, ker jo mam dost!!!!

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
9.3.2008 17:32:49   
Athina

Ja pol pa res mores dolgo cakat, ce mas ze 9 dan O... Meni pa fuul tezi, da mam cikle dolge  31, 32 dni... se mi zdi tkooo dolgo, sej prej ko nismo delali na user posted image  se mi niso zdeli cikli dolgi, sam zdaj pa ja...

sam druge  ni ko cakat al bo prisla user posted image  al ne bo... jaz upam, da je marca ne bo vec, ker jo mam dost!!!!

Jaz mam to "srečo", da jo mam na 28 dni, točno, ko urca ... tudi jaz upam, da je marca ne bo več, tudi jaz jo imam dost user posted image ampak, nimamo kaj, ko bo, bo ... se je trab probat čim manj s tem obremenjevat, čeprav men je to skoraj nemogoče ... vsak mesec imam "znake" ... potem sem pa vsa razočarana, ko pride user posted image ... kaj dela psiha, a?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
9.3.2008 17:37:32   
*Mišika*
Pozdravljene punce!

No jst naj ne bi M dobila 27.3., cikle imam na 31 dni in sem danes opazila (ko sem šla na wc) čisto malo izcedka - rjavo-vijolčne-rdeče barve. Po izračunih pa naj bi jutri imela O. Kaj menite, saj je možna ovulacijska krvavitev a ne. Po moje je verjetno zaradi tega a ne?

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
9.3.2008 17:39:30   
aqua77
Kaj pa če si imela ta mesec O prej?? Možno je tudi da bi bila ugnezditvena krvavitev.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
9.3.2008 17:41:24   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: *Mišika*

Pozdravljene punce!

No jst naj ne bi M dobila 27.3., cikle imam na 31 dni in sem danes opazila (ko sem šla na wc) čisto malo izcedka - rjavo-vijolčne-rdeče barve. Po izračunih pa naj bi jutri imela O. Kaj menite, saj je možna ovulacijska krvavitev a ne. Po moje je verjetno zaradi tega a ne?

Ja, čisto možno, da imaš ovulacijsko krvavitev. Veselo na delo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
9.3.2008 17:45:49   
tany83

Jaz mam to "srečo", da jo mam na 28 dni, točno, ko urca ... tudi jaz upam, da je marca ne bo več, tudi jaz jo imam dost user posted image ampak, nimamo kaj, ko bo, bo ... se je trab probat čim manj s tem obremenjevat, čeprav men je to skoraj nemogoče ... vsak mesec imam "znake" ... potem sem pa vsa razočarana, ko pride user posted image ... kaj dela psiha, a?

Ja, saj mam jaz tud to "sreco", da je na 31 al pa 32 dan tocno kot urca zmer... nikol ne zamuja, sej to je dobro, da mam tko redne cikle... saj jaz se skusam cim bolj relaksirat in pozabit na vse znake, sam vcasih je lazje vcasih tezje, vsaka nova user posted image  potre, sam kaj hocemo... enkrat nam bo uspelo ugledat user posted image ...user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
9.3.2008 17:47:34   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: *Mišika*

Pozdravljene punce!

Ja, zelo verjetno je da je to ovulacijska krvavitev... tko da user posted image ... user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
9.3.2008 18:32:06   
Anonimen
Punce, jaz sem obupala, že 10 dni imam ta rjav izcedek, ki je vmes tudi krvav.Tudi če je že bilo kaj, je šlo zdej že use ven.M naj bi prišla čez pet dni, bomo vidli.
Se bom za enkrat kar k aprilkam preselila, ko bo kaj novega pa poročam.

Pozdravček!

Pa čestitke novi user posted image !

user posted image

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1485
9.3.2008 18:36:13   
aqua77
Ne obupat nikoli! Bo pa naslednji mesec bolj veselo, ko boš zagledala user posted image . Kar pogumno naprej  in veselo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa 7  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za sečo.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
9.3.2008 18:41:04   
tasa.m
Mišika ti kar veselo user posted image user posted image user posted image .
Mene pa nekaj zanima, če imaš O takoj za user posted image , potem bi se morala naslednja user posted image  pojavit v prib. 14 dneh. Ali je tudi možno če imaš npr. O 10 dan po ZM, pa user posted image  pride na 35 dan. Glede te O sem čisto že zmedena.

Vsem novim user posted image  želim čim lepših user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tistim pa, ki se je prikazala user posted image , pa ne obupat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
9.3.2008 18:46:19   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

Mišika ti kar veselo user posted image user posted image user posted image .
Mene pa nekaj zanima, če imaš O takoj za user posted image , potem bi se morala naslednja user posted image  pojavit v prib. 14 dneh. Ali je tudi možno če imaš npr. O 10 dan po ZM, pa user posted image  pride na 35 dan. Glede te O sem čisto že zmedena.

Vsem novim user posted image  želim čim lepših user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tistim pa, ki se je prikazala user posted image , pa ne obupat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo.

tasa.m, jaz imam O okorg 9. dne, cikel pa 28 dni. Mislim, da je pri vsaki drugače in se mi zdi ta sitaucija pri tebi tudi možna. Najbolje je, da se opazuješ (izcedek, lahko tudi merjenje BT, kar pa pri meni ne deluje ravno, no). Srečno s črticami user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
9.3.2008 19:12:24   
tasa.m
Athina, hvala za odgovor, pa držim pesti, da ugledaš user posted image user posted image .
Pri prejšni user posted image  sem opazila neko sluz podobno O na 9 dan po user posted image , potem se mi je pa pojavila še na 25 dan (bolj vlečjiva), user posted image  pa je prišla na 40 dan, se pravi, da je verjetno O nastopila šele 25 dan po ZM.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
9.3.2008 19:15:18   
LunaLuna
Mislim, da se nekatere res preveč obremenjujete s to O. Posvetite se svojemu partnerju, uživajte z njim, pojdite kam z njim, privoščite si kaj... Skratka odmislite, kdaj naj bi O bila, koliko dni po njej ti test pokaže +, kdaj bo M itd.

Vse to vas res preveč "napsihira" in ste potem preveč obsedene. In potem je bolj verjetno, da zadeva ne rata.

UŽIVAJTE!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
9.3.2008 19:27:37   
lunica 85
joj kak ste se razpisale.sem komaj prebrala vse.samo da se vam javim in že hitim  ker delam že zjutraj in grem malo prej spat saj sem utrujena.lepo se mejte pa si klikamo juter kaj ,pa upam na nove nosečke ,je to jasn.kmalu bo tudi moj dan d az test.ker sem user posted image posalal na dopust.

lp lunica 85

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu LunaLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
9.3.2008 19:38:19   
*Mišika*
No jst sem zdj dobila malo bolj močan izcedek (rjavo rdeč), ampak še vedno ne toliko da bi se kaj vedelo na hlačkah. Pa še zdj mam občutek kot nekaj težkega v spodnjem delu trebuha. A naj bi to spadalo k O? user posted image

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
9.3.2008 22:04:45   
Anonimen
Punce, mejte čim lepšo noč, veliko user posted image in pridne bodite!

(odgovor članu *Mišika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1493
9.3.2008 22:48:08   
Barbk
Mišika vse je možno...user posted image  Lahko gre res za ovulacijsko krvavitev. Lahko pa...Saj veš 100 ljudi 100 čudi. user posted image  Vidva samo veselouser posted image  pa bo user posted image . No jaz bom šla tudi počasi v mižule, v bistvu še mojega user posted image  pričakam in hop drnjohcat. Lepo spančkajte, pa tud mal akcije prosim (beriuser posted image ) in jutri zjutraj, da preberem o samih user posted image . Važi? Važi! No komanda je padla user posted image , zdaj pa nočka bejbike moje.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
10.3.2008 5:14:59   
lunica 85
no naj vam postrežem najprej z zelo zgodno user posted image user posted image na šiht .ko pa pridem domov ima da zvem za kako novo nosečko,ker čenen tole ne bo ok.lepo se mejte
lp  lunica85

čakam pikico -pikeca

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
10.3.2008 7:34:19   
spps

user posted image    MARČEVSKE BORKE ZA user posted image

xx.03. - arual user posted image user posted image v nove boje
XX.03. - ninica04
XX.03. - lunica 85
XX.03. - oaza
XX.03. - Majch
XX.03. - stuhica
XX.03. - m..tina
XX.03. - pikachu
XX.03. - Sončnica24 srečka nosečka  user posted image  user posted image
XX.03. - jabi babi user posted image user posted image  v nove boje
XX.03. - uršika***
xx.03. - katalina
01.03. - Mimmi78 user posted image user posted image   v nove boje
01.03. - janin user posted image user posted image  v nove boje
02.03. - mani2  user posted image user posted image v nove boje
02.03. - janaja
02.03. - HEL36
02.03. - oktavija 
02.03. - witto user posted image user posted image  v nove boje
02.03. - MONIKQ user posted image user posted image v nove boje
03.03. - nf user posted image user posted image v nove boje  
04.03. - Polynesia - srečka nosečka  user posted image  user posted image
06.03. - vebo - srečka nosečka   user posted image user posted image
07.03. - leonida
07.03. - Ovnica78 user posted image user posted image v nove boje
07.03. - Bety upa - srečka nosečka user posted image user posted image
07.03. - tincy23
08.03. - byanca
08.03. - darja30 user posted image user posted image v nove boje
08.03. - Petra111 - srečka nosečka user posted image user posted image
09.03. - medika 13user posted image user posted image v nove boje
09.03. - sasa78user posted image user posted image v nove boje
10.03. - LunaLuna
10.03. - ninčy
10.03. - pikipu
10.03. - liam
10.03. - Madre
11.03. - Toffsy
12.03. - snežinka7
12.03. - Barbk 
12.03. - miskajus
13.03. - *Pikyca*
13.03. - Anonimnauser posted image
14.03. - vita80
14.03. - Anonimna user posted image
14.03. - tinkatinka
15.03. - Muca83
15.03. - EnaNobenauser posted image user posted image  v nove boje
16.03. - Rosi*
17.03. - KulGirl
17.03. - sanna
17.03. - anya22 
18.03. - Loveforever
18.03. - pikicaa25
18.03. - becky
18.03. -MIAA30
19.03. - natka28
20.03. - Anre3a
20.03. - cina
21.03. - Athina
21.03. - MR99
21.03. - RENY19
22.03. - ledenka
22.03.- kepica
22.03. - dolinamiru
25.03. - *nina*

26.03. - Anonimna user posted image

26.03. - little angel
26.03. - ursa30
27.03. -*Mišika*
28.03. - tany83
28.03. - zany
29.03. - Astorija
29.03. - Anonimna
29.03. -
tinči25
30.03. - Orhideje
30.03. - glen
30.03. - Sulfinija
30.03. - lotoska
31.03. - spps
31.03. - _ancica_

31.03. - METULJ1
user posted image

user posted image Navijačice: user posted image

• gantar
  • liza01user posted image
  • Principeska_ 
  • vianne  user posted image
  • trinity22
  • Serendipity
  • Tiki55
  • sončnica24 user posted image
  • brkn83 
  • KAHLO user posted image
  • oktavija
  • metir
  • nayka7
  • talcyuser posted image
  • ninyka
  • Pikica5 
  • skrivnost
  • murkica
  • pikachu
  • Erin user posted image     
  • sarcy21user posted image     
  • sunny24
  • YULIAH
  • giotti 
  • polaris
  • anci banci
  • ninykauser posted image
  • srecna_zvezda 
  • pikipu
  • tasa.m
  • srecna_zvezda
  • polnaluna
  • emina83
  • lunica24 
  • astja
  • Tane
  • Polynesia user posted image
  • Leli§
  • EnaNobena
         user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk
AVGUST................21,6 %srečk nosečk
SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk 
OKTOBER..............23% srečk nosečk   
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk
JANUAR.................25% srečk nosečk

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk
MAREC................... xx % srečk nosečk
-----------------------------------------------------

user posted image  
user posted image  MARČEVSKA STAVNICA:user posted image  

24% - Erin, cina 
25% - trinity22, tany83, Rosi*

26% - oktavija, EnaNobena
30% - gantar, KAHLO, murkica
35% - ledenka

user posted image

user posted image

user posted image  Naj vam velikonočni zajček prinese veliko     user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
10.3.2008 7:35:58   
spps
katalina,držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam,da nam javiš lepo novičko za lep začetek tega sončnega tednauser posted image user posted image user posted image user posted image
drugače pa želim dobro jutro in lep dan vsem marčevkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
10.3.2008 7:50:13   
oktavija
Jutro drage dame!

Upam da ste že slpile svoje kaviceuser posted image ...
Jaz sem že pri čajčku..user posted image
Evo moja gospauser posted image je v petek zvečer le prišla in zato se jaz podajam v nove boje... Nova služba bi me imela sam jaz njih ne bom sprejela....

Toliko od mene, lep dan vam želim! 

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
10.3.2008 7:55:30   
Tanik
Dobro jutro,

samo en dan me ni in ste se tako razpisale, uff komi prebrala.
Petra čestitke in zdravo user posted image brez user posted image user posted image

vsem user posted image ki delate teste in tudi tistim, ki ne čakamo.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
10.3.2008 8:24:19   
Rosi*
Pozdrav punce,

Dva dni me ni, pa imam ogromno za prebrat. user posted image

Vsem novim user posted image  čestitke, imejte lepo nosečnost, uživajte vsak trenutek. Vsem ostalim pa user posted image  in ne obupajte.

Jaz ta teden delam test, da vidimo. Moj pravi, da nekaj mora biti, ker me vsak dan malo ščipne v maternici, bomo videli. Kaj me malo skrbi je to, da sem morala pobrat nekje glivice. Včeraj sem mislila, da se mi zmeša od pekočega občutka. user posted image  user posted image  Danes je precej boljše, ni pa še ok. Bomo že nekako. Vseeno čakamo na user posted image . user posted image

Lep dan

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?