|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   imena otročkov
4.3.2008 13:28:04   
ursa30
bodoče mamice, imate že izbrana imena za vaše otročičke? midva z mojim user posted image  jih imava izbrana že cca 5 let. samo še naresti je treba user posted image  delamo na tem, zaenkrat še neuspešno, ampak upajmo na najbolše user posted image
za punčko imava zbrano ime Tanaja, za fantka pa Nik.
pa ve? lp, urša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: imena otročkov
4.3.2008 13:31:03   
brkn83
Tudi midva že izbrana imena, sam otrok pa še nimava. Tako bi pnčki dala imela Klara, ter fantku Jan.
No, upam da bomo kmalu lahko uporabili katero ime.
lp

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.3.2008 13:33:50   
bučkabb
midva že tud mama zbrana imena, sam pa še ni 100%, ko si pol večkrat premislima, ko se v bližini kdo rodi in mu dajo tak ime, kot sma midva misla. pred parimi leti sma bla tud midva prepričana da boma dala prvemu otroku ime Nik al pa Nika, ker naju je ta ime spominjal na nek dogodek v najini zvezi, pa sva si sedaj premisla, ker je zadnje preveč novorojenčkov s takšnimi imeni.
sedaj imama izbrana nova, sam do septembra, ko bi naj prišla naša pikica na svet si lahka še premislima.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.3.2008 13:34:39   
Naja30
Izbirala sva šele, ko sem bila že user posted image  Tako prvič kot zdaj drugič. Prvič do konca nisva vedela, ali bo Tija ali Nika, šele v porodni sva izbrala prvo. Tokrat pa imava že eno ime, ampak izbor je še odprt. user posted image  In bo verjetno spet do konca user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.3.2008 13:41:52   
cuddy
no meni so tud določena imena všeč, za fantka urban lovro ožbej, za punčko pa nimam pojma, tko da upam ko bo da bo fantek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa pravijo da šele ko vidiš otroka, mu daš ime, ker pravjo a mu recimo neko ime ne pristaja,
Moj nečak bi tud moral bit Maks, no domov je pa pršu Tilen.

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.3.2008 13:43:06   
Jančika_
V prvi nosečnosti se nisva mogla odločiti vse do konca in Vasja je dobil ime šele dva dni po rojstvuuser posted image user posted image . Drugi fantek je dobil ime, ki je prvič izpadlo v zadnjem krogu. Za naprej pa tudi že imava izbor. Pravzaprav hecno, kako sva prvič mukoma izbirala in delala celo znanost, zdaj pa niti še ne delava na otročku, pa nama je že vse jasno glede imen (no, za punco bojo še bitke zgleda, ampak samo med dvema opcijama).

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.3.2008 13:50:03   
sancy
Js tud se nisem mamica, ampak sse mi dopadejo imeni kot so lucija, tia, pia, patricia za fantka pa hmm pa se nisem tolk tuhtala ampak verjetno kak tian, mark...user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.3.2008 14:43:51   
*Mišika*
No midva mava tud že zbrana imena, trenutno delava na user posted image  tako da upam, da jih bova lahko kmal uporabila. Drugače pa za punčko Ema, za fantka pa Blaž.

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.3.2008 17:58:59   
little angel
midva tud sele delama na bebi pa ze imam imena-fantek bo liam al pa tay, puncka pa aiša ali lia,lana...

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.3.2008 20:05:21   
tintin
Hoj, midva že imava enega user posted image , ki je ime dobil še predno je bil "ustvarjen". Tako imamo tudi mi (tako kot pri Jančiki) fantka Vasjo. Za punčko sva imela z možem več bitk, na koncu sva se med Zalo, Vito in Mašo, odločila za slednjo. Ampak smo itak dobili fantkauser posted image Za naprej, za punčko ostane isto ime, za fanta bodo pa pomoje tudi pogajanja. Meni so všeč imena, ki se končajo na -a in če bi bilo pomoje bi bil naslednji fant Jaša.user posted image

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.3.2008 9:49:37   
taši84
oj!
sicer še nisem noseča ampak imena so že izbrana: Larisa in Žan

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.3.2008 10:36:38   
becky
midva delava na otročku, imena pa že imava: prvi fantek bo Aleksej, prva punčka bo Ariana, drugi fantek bo Sergej ali Amon, druga punčka bo Sara. no, odvisno seveda, koliko jih bo. imela bi dva ali tri.

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.3.2008 10:56:25   
Pikica5
Tudi mi2 delava na user posted image  imena pa že imava, za punčko Alina za fantka pa Tian

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.3.2008 13:34:40   
karmen83
Jaz mam par najljubših imen še iz časa, ko smo še pridno delali na user posted image , zdaj ko ga pa nestrpno pričakujemo, pa se seznam vztrajno krajša, ker ugotavljam, da je na njem napisana bolj ali manj vsa fantova "žlahta" - vedno znova me preseneti, kako imajo vsi podoben okus... user posted image Dragi je pa itak rekel, da izbiro imena prepušča meni, no ja, do avgusta se bomo že odločili...user posted image

< Sporočilo je popravil karmen83 -- 6.3.2008 13:35:17 >

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.3.2008 15:59:14   
*nina*
midva še delava na user posted image  ampak imena so tu....punča bo gaja ali staša...fantek pa tristan ali glen

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.3.2008 18:15:23   
diamantina
Midva še sicer nimava otrok (trenutno se zelo trudimo), imava pa že priljubljena imena: punčka - Karmen, Miriam, fant - Kajetan, Gregor 

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.3.2008 18:27:48   
Anonimen
user posted image Midva sva najprej vprašala za spol, ker za punčko sva imela izbrano ime, za fantka ga pa nisva imela... in seveda, na UZ so rekli, da bo fantek! No, dva imena sta nama bila všeč, ampak je potem pred nama rodila njegova žlahtnica in dala eno od teh imen, drugo ime pa je pobrala soseda, ki je prav tako rodila pred mano. No, potem sva komaj našla dve imeni, ki sta nama bile nekako všeč... mož je potem imel dokončno besedo katero, ker je bilo meni vseeno. In dobro, da je izbral to, ker drugo, ki sva čisto na koncu imela v igri je izbraal še ena soseda, ki je tudi rodila čisto malo pred mano! Naslednjič sem rekla, da bova izbirala ime v porodni sobi!user posted image

(odgovor članu diamantina)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
6.3.2008 19:08:02   
Sulfinija
Tudi midva se že kar nekaj časa trudima za user posted image ,ki je še kar ni imena pa so že izbrana.

Lara in Val

V primeru dvojčkov:
Lara in Nuša

Val in Žan

Lara in Val

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.3.2008 19:34:07   
sayuri
Pri prvem otročku sva za fanta že nekaj let imela izbrano ime Filip. ZA deklico se nikakor nisva mogla odločit. Čisto na koncu  sva izbrala Ina. Rodil se je fantek user posted image .
Sedaj v drugo sva kar hitro določila imena. Upam, da bo tako ostalo do poletja. Pričakujeva dvojčka. Variante pa so zasidrane:
user posted image Zara user posted image Lovro
user posted image Zara user posted image Laura
user posted image Lovro user posted image Lenart

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.3.2008 20:21:27   
_ancica_
Midva pa delava na user posted image ze skoraj pol leta, pa se vedno nimava izbranih imen. Se bova s tem kasneje ubadala, ko bo kaj ratalo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.3.2008 17:00:18   
ency
Tudi jst se nism noseca, vendar delamo na tem, in sicer ce bo puncka bo : ali Ajša ali Ula, ce pa bo fantek bo ali Luka ali Tilen.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.3.2008 18:06:48   
Tanik
midva delava na tem ampak o imenih se nisva še pogovarjala. raje počakam na user posted image in potem o imenih. imam pa jaz nekaj izbranih že od nekoč user posted image
Žan, Tara

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.3.2008 21:30:06   
anna20
Mi2 pa ko sva se pogovarjala o tem sva se odločila za Žan in Taja.
Upava pa da bo čimprej, kot vrjetno vseuser posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.3.2008 8:38:44   
jer.za.
V prvi nosečnosti sva imela izbrano za user posted image  Zala, za user posted image Jaka; rodila se nama je Zala.
V drugi nosečnosti sva imela izbrani imeni za user posted image Jerca, v ožjem izboru je bila tudi Ajda, za user posted image Ažbe; rodila se nama je Jerca(dogovor v porodni sobiuser posted image user posted image ).

Sedaj delamo na 3.user posted image . Imen še nimava, ponavadi jih izbereva proti koncu nosečnosti.

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.3.2008 13:12:31   
Serendipity
No, midva že tak dolgo delava na tem, da sta izbrani imeni že dolgo ustaljeni:
user posted image  Brina
user posted image  Liam

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.