Encijan
|
Špela se zahvaljuje za čestitke za 1. svečko. Ker se že dolgo nismo nič pokazali, pa naj to danes malo popravimo s kratko fotozgodbico. Evo, takšno tortico je dobila Špela za Enko, brez mleka in jajc, tako da sva si jo lahko privoščili obe, tud mami. Za ostale je bila klasična varianta v podobni obliki. Povabljencev je bilo malo, pa še ti se zaradi različnih zdravstvenih razlogov niso udeležili praznovanja, tako da ga bomo najbrž še 2-krat ponovili... Moja mami ima grozne težave s hrbtenico in leži, ena svakinja aprila pričakuje naraščaj, družina druge svakinje pa ima nekaj podobnega kot rotavirus Takole pa Špela sama papca kosilo,, če ji le uspe priti do posodice. Kadar imamo kašico, ji raje še sama dajem, če pa se lahko je po koščih, vsaj začne sama, pa ji potem pomagamo dokončati. No, tokrat si je postregla kar sama in potem sem ji seveda pustila, da uživa. Očitno je napočil čas za spremembo. Moram malo skrajšati, ker tipkam z eno roko (danes že imamo 1. bujenje, trenutno mi spi na rami.) Takole pomaga mamici pri pometanju... Takole nazdravljamo - z vodo, da ne bo pomote. Na obisku pri mojih je pila iz štamperla in smo ga dobili kar za domov, zdaj redno pije iz njega, pa še iz magičnega kozarčka zdaj tudi že znamo Tole sem vam pa dolžna še za nazaj - namreč sem potem po vaših priporočilih vendarle naročila škatlo za igrače in to je bil nakup meseca, saj smo poleg tiste uporabili tudi embalažo, tako da ima Špela zdaj tunel, ki ga veselo uporablja v najrazličnejše namene, razen za plazenje, skrivanje, vožnjo avta, škatlo poriva pred sabo in hodi za njo. Pa tudi sama škatla za shranjevanje igrač je super, me ima da bi naročila še tisto za pod posteljo. Sem hotela še par stvari pokomentirat, pa prebrat za nazaj, pa ne bo šlo, no, morda še kaj preberem, saj Š. kar spi, očitno ji je na moji rami ful udobno . LP
|