|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
7.3.2008 17:13:56   
*nina*
nevem kaj to pomeni vem pa da je že bila debata o sluzi in da je ena tud to napisala

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
7.3.2008 17:14:16   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

tisti mesec ko sem jaz zanosila se spomnim da je ni bilo...bil je samo povečan izcedek in ne sluz...pa tist mesec sva samo 3x al 4x,pa sem zanosila...tak ko je ena prej napisala čimmanj gledat te znake pa bouser posted image

jaz se ful strinajm s tem samo kaj ko je tak tezko. midva z mojim sma prejsnje 3 mesce vsak dan pa se ni prijelo zato sma rekla da boma ta mesec "samo" vsak drug dan in se bo ziher prijelouser posted image ceprav je moj celi zivcn tisti dan ko mama pauzouser posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
7.3.2008 17:15:16   
uršika***
Pa midva imamo tudi nov avto. Za bebico da bo varno se lahko vozila v njem. Ibizo. Čestitam tudi jaz nina in ti želim varno vožnjo.
Ti pa meni. Saj vem. user posted image user posted image
Tanovga Megana imata?

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
7.3.2008 17:15:58   
*nina*
men se pa zdi da je moj bol živčen za to ker mu jaz vsak dan...muci a se greva mal muckatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
7.3.2008 17:16:45   
*nina*
ja tanovga 2008!!!!ja tud teb srečno vožnjo

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
7.3.2008 17:17:20   
uršika***
user posted image user posted image user posted image  ti mu kar povej, da so njegovi user posted image user posted image  živi več dni in da naj jih kar špara, da bojo bolj kvalitetniuser posted image  in da mu jih ne bo zmanjkal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1256
7.3.2008 17:19:26   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

user posted image user posted image user posted image  ti mu kar povej, da so njegovi user posted image user posted image  živi več dni in da naj jih kar špara, da bojo bolj kvalitetniuser posted image  in da mu jih ne bo zmanjkal user posted image

to sem jaz mojemu reklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa mi je reko-ojoj tebe ze cist mesauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1257
7.3.2008 17:20:56   
*nina*
ja sej res pravijo da najboljš je če vsak drug dan sexaš???da so bolj kvalitetni tako???ej a se ti kaj svita kje preživijo semenčeca tako dolgo v maternici?

Neposredna povezava do sporočila: 1258
7.3.2008 17:22:20   
*nina*
little angel zasebno imaš od mene

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
7.3.2008 17:23:07   
becky
kokr jaz vem, preživijo semenčice dva do pet dni v maternici in se takrat kao bojujejo za oploditev.  

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
7.3.2008 17:23:19   
uršika***
ojej ojej
Mi je kar slabo ratal. si predstavljate, da vam nekje not to vse miga?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
7.3.2008 17:23:44   
little angel

ja sej res pravijo da najboljš je če vsak drug dan sexaš???da so bolj kvalitetni tako???ej a se ti kaj svita kje preživijo semenčeca tako dolgo v maternici?

baje da dva lahko pa tudi do 5 dni. odvisno od ph noznice. mam jauser posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
7.3.2008 17:25:23   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: becky

kokr jaz vem, preživijo semenčice dva do pet dni v maternici in se takrat kao bojujejo za oploditev.  

Ja. in če je naša jajčka takrat pripravljena jo veselo naskočjouser posted image user posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
7.3.2008 17:27:38   
little angel
user posted image user posted image user posted image user posted image jaz se vsak mesec ko pride M sprasujem al sem bla jaz kriva al so bli njegovi plavalcki prepocasni, pa ne vem zakaj mam celi cas to v glavi upam da to kmalu mine.

Neposredna povezava do sporočila: 1264
7.3.2008 17:27:54   
*nina*
ja upam da se zdajle pri meni kaj pestrega dogaja v maternici...da imajo žurkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pri vseh vas tudi

Neposredna povezava do sporočila: 1265
7.3.2008 17:28:48   
Tanik
kje ste čveke, sem spet nazaj user posted image
sem mogla iz službe se prpelat domov

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 1266
7.3.2008 17:30:25   
*nina*
tukaj smo

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
7.3.2008 17:30:40   
becky
sicer je pa tak: če ti je, potemuser posted image user posted image user posted image , če ti pa ni, pa ne. čeprav 3krat dnevno, verjetno res malo poslabša kvalitetouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
7.3.2008 17:30:40   
little angel

ja upam da se zdajle pri meni kaj pestrega dogaja v maternici...da imajo žurkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pri vseh vas tudi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj se grejo keri bo ta glavni ja in se ne morjo zmenit ocitno nikoli in pol ocitno vsi obupajo. upam da se bo ta mes naso kaki vztrajnuser posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
7.3.2008 17:32:40   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: little angel

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj se grejo keri bo ta glavni ja in se ne morjo zmenit ocitno nikoli in pol ocitno vsi obupajo. upam da se bo ta mes naso kaki vztrajnuser posted image

user posted image user posted image gremo, ker bo hitrejši user posted image user posted image

Žan

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
7.3.2008 17:33:39   
*nina*
no kam ste zdaj se poskrile

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
7.3.2008 17:33:54   
Arual
Ojla.
Mene bo pobralo, menstruacija bi morala po tabletah priti včeraj ali danes, pred kako uro sem nardila CB in je bil minus. Vendar se sprašujem, če se lahko vseeno še pokaže +? Imam zelo povečan izcedek iz nožnice, pa ne vem kaj to pomeni, a ve katera?

Lp

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
7.3.2008 17:34:56   
*nina*
a sej ste tuki

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
7.3.2008 17:34:59   
little angel
da bi pomagalo to navijanje ja kak bi blo fajn!a se keri dans tud tak sladko lusta al mam samo jaz taki dan ko bi vse pojedla?pa glih vceraj sma kupla 8 kinder jajck in ko bo moj priso s treninga dvomim da se ga bo kera jajcka cakalauser posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
7.3.2008 17:35:12   
Tanik
po kakšnih tabletah?

Žan

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?