mis
|
Predno vas vsa preberem, naj se najprej javim. V šoli ne dela internet, pa se takoj pozna da sem manj gor No, dva dni je zdaj malo imela moja mami, da se je tašča vrnila domov. včeraj se pa ati moj poheca, kaj je tina si že spokana da greš z nama v LJ? Jah, kaj pa če bi res šla... Hm... In začnemo razmišljat... Ja sej, v petek pa v Kranjsko Goro, midva pa za njimi... In tako je v pol ure bila odločitev, mala spokana za cel vikend in ob 17h so odšli v LJ. Hm... Kkšni smešni občutki. Midva sva potem šla narest dobrodošlico tašči in tastu, pa naspala sem se... Zdej sem pa sama doma, glih vstala, Čez dobri 2 uri imam šiht. Kaj naj počnem? Ah, saj zdaj jem, pa spokat se moram... Hitro mine čas. Mami je klicala zvečer, da je mala lepo zaspala, ni nič jokala, ne med vožnjo, ne doma, ne za zaspat. Prej me pa kličejo da je vstala ob 8:30 in je vse super. Res je, da je zapala malo kasneje, ampak men nikol tok ne spi. No, sem vesela. Tako, midva pa danes ali jutri zjutraj najkasneje greva za njimi. Jutri dopoldan bom z malo v bazenu, ati bo šel verjetno smučat, zvečer pa malo na kakšen koncert, pa popoldan na Romano, tako da če bo katera tam naj me kar pokliče.