|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
7.3.2008 8:20:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Ej ta blazina je pa super(imam rumeno, k isem si jo želelauser posted image ). Sem v postelji in gor dala prenosnikuser posted image user posted image . Tako, da po čivam in klepetam z vamiuser posted image

A to mislite tisti koš, ki kao žre plenice oz.ne pušča vonja in ki stane v BC okoli 70eur?

No super za blazino.user posted image

Ta košek je imel Ariel prejšnji mesec akcijo, je bil samo 20€.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3151
7.3.2008 8:22:59   
l.daisy
alea, počivat... takoj!!!!! pa moja imena tudi pljuvajo, pa kaj... sem jim fino zaprla gobce, ko sem rekla, da kakšna imena imamo pa mi, če so kaj mislili... ja sej vem, goflja... ampak take me razkurijo... user posted image

maks aleksander je lepa kombinacija... ampak predstavljajte si zraven še priimek... vse lepo pa prav, dokler ne začneš dejansko uporabljat dve imeni... mene recimo kličejo po drugem, v šoli so me pa vedno po prvem, valda se jim ni dalo prebrat do konca... pa sem lahko 100x rekla, ni pomagalo...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
7.3.2008 8:23:51   
RMRM
joj,joj,joj.... Sem šla v klet, dat cunje prat in sem komaj nazaj prilezla. Vrti se mi spet . Še noge mi klockajo. Ne vem, če meni te tablete z železom kaj pomagajo

alea, poskusi še s sirupom za slabo kri, meni je edino to pomagalo, je pa recept ful star (od moževe babice).
2 dag kolmeža
2 dag rožmarina
1 kg sladkorja
1 l Terana. vse skupaj skuhaj, počasi naj vre da dobi obliko sirupa in to pij vsak dan.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
7.3.2008 8:24:22   
l.daisy
alea01, ja ta koš.... v intersparu je zdaj akcija od tommee tippee za 30 in nekaj €... 

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
7.3.2008 8:28:48   
alea01
RMRM- hvala. Sem itak zeliščarka, tak da definitivno probam.

ko smo še pri imenih, tašči ni bilo nobeno ime všeč. Je učiteljica in takoj je znala povedat vzdevek na ime, ki si ga pol otroci izmislijo. Če bomo pa na to gledali, pa itak nobeno ime ne bo prav.
V glavnem tudi moja tašča ni dala ne vem kaka imena, ker sta si oba otroka spremenila imeuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
7.3.2008 8:34:52   
alea01

alea01, ja ta koš.... v intersparu je zdaj akcija od tommee tippee za 30 in nekaj €... 

Sem šla pogledat. V BC tak koš stane 52eur. Bom šla kar v špara ga kupit

Bom pa pridna in bom naredila si seznam, kaj rabim in bom še sama šla v nabavo za user posted image . Ta naš otroček še čisto nič nimauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
7.3.2008 8:39:43   
l.daisy
ja, tisti je sangenic... ampak isti princip...

jaz sem v BC dobila eno tako zgibanko, nakupovalni vodnik za novorojenčka... verjetno bom kaj črtala, ker mi je že kot laiku neumno, ampak za oporo bo...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
7.3.2008 8:41:15   
aleksandra silvija
alea, počivat... takoj!!!!! pa moja imena tudi pljuvajo, pa kaj... sem jim fino zaprla gobce, ko sem rekla, da kakšna imena imamo pa mi, če so kaj mislili... ja sej vem, goflja... ampak take me razkurijo...

maks aleksander je lepa kombinacija... ampak predstavljajte si zraven še priimek... vse lepo pa prav, dokler ne začneš dejansko uporabljat dve imeni... mene recimo kličejo po drugem, v šoli so me pa vedno po prvem, valda se jim ni dalo prebrat do konca... pa sem lahko 100x rekla, ni pomagalo...

Se popolnoma strinjam!
Alea v posteljo!

In glede imena. Pa predstavljajte si uradno podpisovanje, pa ko se otroci učijo podpisovati, pa,...

Jaz sem za 1. otroka želela 2 imeni. Mi je bilo všeč  Ana-Julija ali npr. Ana - Elizabet(a), pa Ema/Eva Julija,....pa je deklica čisto nekaj tretjega-ima pa samo eno ime, za fantka pa,....??????

Ja, tudi mi2 o imenih ne razpravljava več z NIKOMER! Slabe izkušnje. Pa se mi zdi, da bi bilo bolje iz izbora pomagačev imena izločiti tudi otroka.
Punčka ima namreč 5 sošolcev in seveda je izbrala ime sošolca, ki ji je najbolj simpatičenuser posted image . Enako za punčko.
Fantek enako. Izmed 11-ih imen je izbral 2-seveda iz vrtčevske skupine. In potem se otroka prepirata,...user posted image user posted image

torej-izbor mojih otrok: Lovro-Miha/// Maja-Nejauser posted image user posted image user posted image

Ostalim(mamam, teta, prijateljem) pa o imenih ne razlagava, niti naju več nihče ne sprašuje.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
7.3.2008 8:42:41   
Anonimen
Kar se imen, ki jih imamo tiče, je pa tkole: jaz sem imela v OŠ 5 sošolk z istim imenom, eno celo z istim priimkom, v SŠ pa dve z istim imenom.user posted image user posted image user posted image  Je blo zelo zabavno - večkrat

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3159
7.3.2008 8:45:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

ja, tisti je sangenic... ampak isti princip...

Sangenic in tommee tippee dela ista firma - tommee tippee, tko da po moje je to isti koš, sam en mal dražji, no velik dražji

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3160
7.3.2008 8:48:05   
Anonimen
Midva v prvo nisva nikomur povedala za izbor, samo če je kdo vprašal sva rekla, da imava že zbrano pa naj kar počakajo da rodimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3161
7.3.2008 8:50:47   
aleksandra silvija
Midva v prvo nisva nikomur povedala za izbor, samo če je kdo vprašal sva rekla, da imava že zbrano pa naj kar počakajo da rodim
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
7.3.2008 8:51:11   
alea01
Jaz imam pa tako ime, da ga ni bilo na celi osnovni šoli, niti v srednji šoli, niti na faksu in se mi je tolk fajn zdelouser posted image . so mi pa dali ime po prababiciuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
7.3.2008 8:52:17   
alea01
Saj midva sva se tudi zmenila, da o imenih ne bova več govorila

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
7.3.2008 8:53:53   
Anonimen

Saj midva sva se tudi zmenila, da o imenih ne bova več govorila

vama dam kar prav, ker je konec koncev odločitev samo vajina user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3165
7.3.2008 8:56:01   
Anonimen
Jaz sem pa zadnjič povedala sodelavki, ki ima rok aprila, kako bo ime najinemuuser posted image , če bo punčka, pa mi je kr malo žal, ker se ji je eno od imen ful dopadlo. Sranje. In zdej nbenmu več ne povem, al pa si bom začela zmišljat imena. Ja, tako, to bom naredila - katera so najbolj glupa imena? Morm iti na forum imena, tam so mel eno temo o tem, pa bom pogledala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3166
7.3.2008 8:56:56   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3167
7.3.2008 8:58:39   
alea01
Midva sva za punčko si kar izmišljevala(tista, ki so bila včasih v izboru, pa nama niso več všeč) in tisto ime, ki imava kao dejansko pripravljeno pa nisva povedalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
7.3.2008 8:59:16   
l.daisy
nya, taki so najslabši.... najprej spljuvajo, potem pa uporabijo točno tisto ime... kradljivci imen... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
7.3.2008 9:01:05   
l.daisy

Midva sva za punčko si kar izmišljevala(tista, ki so bila včasih v izboru, pa nama niso več všeč) in tisto ime, ki imava kao dejansko pripravljeno pa nisva povedalauser posted image user posted image

pregnana user posted image user posted image user posted image user posted image

moj za vsako ime, ki ga predlagam, najde kakšno asociacijo... in sem mu rekla, naj za enega izbere on, za drugega bom pa jaz... glej ga zlomka, že ene dva meseca premišljuje, pa se ni še nič spomnil.... user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
7.3.2008 9:01:28   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3171
7.3.2008 9:02:18   
Anonimen

Čestimir Čistilo Črnel Črni Črven Črt Črtomir        Črešulja Črna Črnika
Levo so za user posted image , desno za user posted image  - čistokrvna slovenska imena

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3172
7.3.2008 9:02:35   
aleksandra silvija
Alea-ti imaš ogledanega Hartana? Katerega? Meni je všeč Skater S-ker ima "ročno" zavoro.

Gre samo za internetni nakup? Mene edino to moti. Vozek bi rada videla v živo.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
7.3.2008 9:04:03   
l.daisy
ja no... od vseh mogočih izgovorov... da ima sodelavkin sin to ime, da je ta pa ena znana oseba, ki mu deluje pedrsko (sori izrazu).... spomne se pa sam nič ne... pa sem mu kupila knjigico.... pomojem bova šla rodit, pa bo eden user posted image revež še brez imena... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
7.3.2008 9:05:28   
Anonimen
A imate kakšen predlog na črko M?

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?