|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
6.3.2008 14:10:07   
Majchi
Bambina, jaz bom verjetno mal kasnej prišla, da se Lana vsaj za pol ure naspi. Po mojem se lahko med 10 in 11 vse lepo počas primajemo, a neuser posted image ?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
6.3.2008 14:13:09   
tejč
Jaz sem tudi za tole uro-od 10 do 11. Ker pojma nimam, kaj bo s krofi, pa še Eca se oglasi pri meni, pa ne vem, kako bo Maša spalauser posted image  (najbrž tko kot vedno-šele zvečer!).

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
6.3.2008 14:16:24   
Majchi
Tejč, jaz imam uno škatlo Pampers Jumbo pack (kao si bla v šopingu), pa lahko krofe not zložiš, da ne bojo kelnarce vidle opasne konkurenceuser posted image . Potem pa škatlo tam pustimo pri smeteh (prazno sevedauser posted image ), da ne bo v napoto. Škatla ni spet tok velika, da je ne bi mogla nest, lahko se pa na parkingu dobiva, pa ti pomagam.
Lahko pa tud idejo s krofi prišparaš za spomladanski piknik, da si ne boš problemov in dela delala.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
6.3.2008 14:28:57   
felicia
Majchi-ti pa maš idej milijon kako in na kakšen načinuser posted image . Sej loh krofe na parkingu pojemo hihihhihihii itak jih bo zmanjkal v minuti a ne sladkosnedke?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
6.3.2008 14:30:19   
Majchi
O Hudo!! A katera kaj jogo spremlja? Men je ful všeč, ampak kaj tazga pa še nisem vidla. Res lepo!
http://www.youtube.com/watch?v=rbsAa2CVEJk&feature=related

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
6.3.2008 14:42:41   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Tejč, jaz imam uno škatlo Pampers Jumbo pack (kao si bla v šopingu), pa lahko krofe not zložiš, da ne bojo kelnarce vidle opasne konkurenceuser posted image . Potem pa škatlo tam pustimo pri smeteh (prazno sevedauser posted image ), da ne bo v napoto. Škatla ni spet tok velika, da je ne bi mogla nest, lahko se pa na parkingu dobiva, pa ti pomagam.
Lahko pa tud idejo s krofi prišparaš za spomladanski piknik, da si ne boš problemov in dela delala.

Madonca, ti pa ideje stresaš kot iz rokava.user posted image Bom še razmislila in ti javim.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
6.3.2008 14:52:41   
felicia
evo uroš tudi izvaja jogo se zvija kot nor pa skače po men hihihih
sam to je pa hudo mislim ta par

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
6.3.2008 15:21:38   
kai1
ojla

Sam tok, da vam sporočim. Danes je bil Anže v vrtcu od 8-12. Umes ni nič spal, tam je jedel in bil zelo pohvaljen. Dobro se je vklučil v skupino. Potem, ko pa sva prišla domov, pa je spal cele2,5 ure, saj je bil totalno zmatran.
Jutri ponovimo vajo in v ponedeljek že spi tam.

lp

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
6.3.2008 15:21:49   
petrinja
uuuuuuuuuuuuu lexuser posted image user posted image user posted image user posted image . sem ravnolar dobila izvod supermami revije v roke, in kaj vidim-sliko tvojega Aleksa, oblečenega v kombajna. ste dobili nagrado, ne? uuuuuuuuuu superuser posted image user posted image

za pod vodo sem pa tudi jaz zelo za. u kok bo dežja v ponedeljekuser posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
6.3.2008 15:42:43   
felicia
jaz sem tudi za pod vodo mi je celo še bolš!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
6.3.2008 16:01:06   
felicia
Nace, Erika, Anže, Tjaša vse naj za 10 mesečnico še malo pa bo okrogla!

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
6.3.2008 16:55:03   
Putka
ZA Pod Vodouser posted image . **** pa sprehodi! Bomo pa prestavile Kamniško bistrico, ne? Bambina, midve s Katjo sva lahko ob 10h tam!¨

Katja spi in smrdiuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
6.3.2008 17:49:05   
petrazg
ojla...

Super ideja . Jst sem  za Pod vodouser posted image user posted image user posted image ... Upam samo, da se do ponedeljka pozdravim, da vas pridem pogledat.

Če bova ok , prideva z Anžetom tudi ob 10....

Kai  - s
uper za Anžeta, da se je tako fajn znašel user posted image user posted image user posted image . Samo me zanima kako jejo? A vzgojiteljice vsakega posebaj hranijo? Naš mali še niti žlice ne zna držat oz. bi se z njo igral...user posted image user posted image user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
6.3.2008 19:09:28   
kai1
Petrazg, Anžeta za enkrat še pitajo, so mi pa povedale,  da se otroci zelo gitro naučijo jest sami, saj posnemajo druge. Tam je še ena punčka,stara 1 leto, ki še ne hodi, je pa sama z rokami ali z žlico. Drugačr pa vse še malo popitajo. stari so pa do 18 m.
Tudi Anže še ne zna držati žlice , ampak sem danes opazila, da že posnema ostale. Na vsak način hoče žlico. Jejo pa s tavelikimi žlicami.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
6.3.2008 20:06:32   
tejč
KAi, bravo za Anžeta! Vse bo še super, boš vidla, oni so strašno prilagodljivi, problem smo ponavadi starši.user posted image

Šibam k dragemu.user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
6.3.2008 20:07:16   
lex
petrinja a si mogla povedat?user posted image  Ker še nisem dobila revije v roke - je bila naša papirnica glih zaprta ko smo bili na sprehodu - tako da nimam pojma o ničemer.

Naša malčica je pa danes sama 3x celo kuhinjo obhodila in to se je najprej sama stola spustila in prišla do meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da danes je dan D, ko bo v dnevniku napisano, da je shodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
6.3.2008 20:13:39   
lex
kai ne moreš verjet kakšni so otroci v vrtcu in kakšni doma. In je res dobro, da otroci gredo v vrtec. Ok zdaj boste rekle da zato ker sem vzgojiteljica. Zadnjič med počitnicami smo bili na igralih moj Aleks in 2 fantka iste starosti. Aleks se je ful vključil, komuniciral z obema, na toboganu se je en fantek mrdal pa se je kar zgrebel za svoje pravice. Ni ga potisnil ali kaj drugega enostavno je šel na tobogan, drugi pa je cincal pred lestvijo. Pa kar Aleksa je občudoval kaj dela. Videlo se mu je da rabi družbo. Enemu fantku pa so bili 3 gužva in se je igral sam. Res se vidi, da se jim pomaga vključevat, da jim nekaj da.

Kai da ne boš presenečena, če bo Anže pri 3 doma zahteval da ga hraniš, v vrtcu bo jedel pa sam. Moj v vrtcu slišat noče da bi mu kdo pomagal, doma pa ga morem hranituser posted image . Ja meni je zakon vrtec. Tud Alina gre septembra v vrtec, da ji doma ne bo dolgčas.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
6.3.2008 21:23:02   
Majchi
Lex, bravo za Alinouser posted image user posted image user posted image ! Ta je pa res hitra! Daj nam kakšno fotko nalimaj. Po mojem je tok fino tok malega otroka vidt, kako čist samostojno stoji in stopicauser posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
6.3.2008 21:23:07   
Putka
Bravo Alina za prve korakeuser posted image user posted image

Je pa res hitra, dobrih 9 mesecev! Hitreje kot Aleks? No, sem izgubila stavo, vsaj pri punčkahuser posted image . Po eni strani fajn, da je ni treba več za roke peljat, po drugi strani boš pa zdaj s tem velikim trebuhom za njo letala..

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
6.3.2008 21:25:20   
Majchi
A potem lahko napišemo takole:

10. marec, City Park Ljubljana, slaščičarna Pod vodo ob 10ih

1. juniorka

2. Putka
3. Rogljicek
4. BAMBINA_

5. tejč
6. sugar
7. Majchi
8. felicia

9. petrazg
10. ancka1
11. Petrinja
12. indy

13. vanesa24
14. Eca
 15.rožica81

user posted image   

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
6.3.2008 21:26:24   
Putka
Hej Majchi, se vseeno ni tolko mudilo, ker so mi znesek šele v marcu obračunali, se pravi ga bom šele aprila plačalauser posted image Bom kar dvignila denar in ga dala na stran, da ne bo nog dobil...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
6.3.2008 21:41:00   
lex
smo jo samo posneli, pa še to s fotoaparatom, boma jutri imeli manikensko šolouser posted image , pa umetno fotkanje, da vam nalimam kaj goruser posted image

lahko noč

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
6.3.2008 22:00:04   
kjava
Bravo, Alina user posted image user posted image . Noro, si sploh ne predstavljam tok majhnega otročka, da hodi.

Kai, super, da se je Anže lepo vključil user posted image

VSM- za nas slabo kaže, ker ma Andrej ob 10-ih zobarja, pa ne vem, kako bi blo, če bi Eriko kar s sabo vzela user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
6.3.2008 22:20:47   
tejč
Čestitke Alini za prvo utiranje poti v samostojnost!user posted image Zdaj bo pa mis (tako reče lexuser posted image ) pokazala, kaj zna.user posted image

Meni je tudi vrtec zakon. To spoznaš šele, ko začneš videt napredek pri otroku, da otrok rabi družbo, vrstnike...je pa seveda tudi druga plat; bolezen, joj, danes je visel listek v vrtcu, da so se pojavile uši.brrrrrrrrrrrrrrrrrr.

jutri kaj več od mene...ups, ne jutri! Ker ima tetka mojih hčera (moja sestrca) dopust za nas in gremo v Atlantis in pol na popoldnasko spanje na Rakovnik, kosilo bom tam kuhala in najbrž v mesto in...do večera. Juhuhu!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
6.3.2008 22:38:51   
ancka1
Meni je ok City. Samo nama je 10h čisto prezgodaj. Tevž mora eno rundo še odspati, ker bo sicer tako tečen, da nima smisla hodit. A če sva malo čez 12 tam, še ne boste pobegnile?
Pa sigurno drži za VSM, da jaz par stvari za službo že med vikendom naredim, pa da za pon. varuško odpovem?
A ja, se moram malo pohvalit, mene pa moj dragi za dan žena na Gibonnija pelje. user posted image

Tko, še en sendvič zmažem, potem pa postelj'ca.

LP vsem!!!!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......