|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
6.3.2008 20:07:32   
altati
Hm, jaz moram pa tudi malo pohvalit našega Jaša.
Postaja tak mali samostojen možic, nič več maza.
Ful se igra s puncama, ne leze več po meni non stop...prav prisrčen je.
Pa celo začenja upoštevati besedo NE (hitro trkam).
Pleza pa še vedno vsepovsod, a ga enostavno pustimo in čakamo da ga mine.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 351
6.3.2008 21:38:13   
lucika
LEP POZDRAVČEK ŠE OD MENE!

OMENJAM VSE:)

imamo dve novi zgornji trojki. zrastli nekje med tem, ko smo čakali zobke spodaj:) spodaj je tudi vse v bulicah, tak da, ko naslednjič pogledam, bodo cela usta zob. kr dobro nam gre, brez problemov, brez vročine:) edino trma je povišana, sam ne vem če ima veze s zobmi:)

tedija smo imeli na parceli. je norel z vaškimi psi; prismrdel domov, da je bil samo za v bano...zdaj mi pa tule smrdi pod nos, mokri psi pač ne smrdijo. tak me provocira, da mu boks pri bajti obljubljam. dajte me spomnit, kdo točno si je tega psa želel????

v službi še vedno fajn, ne morem verjet:)

no, tolk na kratko:)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 352
7.3.2008 3:35:14   
Anonimen
Gledam Lost, pa so glih reklame...pa bom tole napisala, kar trenutno berem v eni knjigi....

What your toddler may be doing now / The 17 month:

- should be able to use 2 words  and drink from a cup
- will probably be able to build a tower of 2 cubus
- may possibly be able to walk up steps, remove an article of clothing and ''feed'' a doll
- may even be able to build a tower of 4 cubus, identify 2 items in picture by pointing, combine words, trow a ball overhead, speak and be understood half the time...

Pa dobro jutro drage mamice !

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
7.3.2008 6:59:29   
altati
Pismo babe, a še vse spite?
Zgovorne ste pa kot kup starih, naglušnih dedcev, brez zobuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

ajmo, poglejte iz luknjic in kaj napišite....

Dobro jutro, petek je, vikend je pred vami, uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 354
7.3.2008 7:23:37   
vava
Dobro jutro Altati.
Čestitke za nov - spomladanski avatar in za Jaševo samostojnost. Pa hvala za trgovino s pidžamam. Bom šla kar sama, da vidim kaj imajo. Naslednji teden bom verjetno tako veliko tam, ker predajamo 66 stanovanj - nekje v vaši bližini.

Nekaj vas je omenjalo nalezljivost user posted image , pa sem razmišljala, da imate morda prav. Se nekaj časa nisem družila z vami pa je bil čist mir. Potem se pa priklopim in po 1 mesecu zagledam user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 355
7.3.2008 7:33:33   
Clody
Peeeteeeeeeeekkkkkk!!!!!!!!!
Kolk sm vesela ko je petek.
Pa še Nejc je OK. Sicer me tole njegovo nihanje z vročino že malo skrbi. Če se bo ponovilo v roku enega tedna, bom zahtevala da dava vodo.
to zgleda takole, ob 14:00- 39 vročine, ob 20:00-36,8, ob 22:00-38,5, potem pa nič več. Res smešno!! Da bi blo od zob? Sem mnenja da tako visoka vročina ne more bit o dzob, čeprou jih večina to zagovarja.

Ampak zdej smo ok in jutri šibamo na dolenjsko za cel vikend k moji sestri. Že zdej vem, da bo luštno.
Mal me glava boli ker vem, da ne bomo doma nič nardil, ampak bo že.

Anč. po 4 mescih? Sta bla pa res hitra. Je pa res, da je najbolj da čimprej skupaj zaživiš. ker šele potem vidiš al bo al ne bo.

pIškot bravo za prespano noč!!!!!!A boš zdej na druo čakala, pa potem noge narazen držala??user posted image
Glede potovanja 12 ur. Uf! Kar hud priijekt bi bil to za nas. Naš ni ljubitelj vožnje. NOčna varianta se mi zdi kar u redu, avtodom pa itak špica, sam so cene kar zasoljene. to je naša želja - da gremo za ene 14 dni z avtodomom.

Arabela - pridnega možička imaš ni kej. Fino da vse špila, kar tako naprej!
V tvojem primeru pa podpiram moža, da se še ni sprijanil s tem. Pa pejte vsaj za vikend, že zarad otrok.

lIdjočka - kako prideš domov z dopusta še bolj zmartana? Kaj pa delate tam? Njive kopljete?user posted image

Pikapolona, sem se narežala tvojim opisom vetra, bajte in žvižganja. Na hitr sm tud jest pomislna, da gre za eno bajto iz slabe, ki stoji sredi polja.user posted image user posted image

Altati, staramo se kar hitro, naglušne smo najbrž že tud mal, nimaš kej!user posted image
Pičim v službo!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 356
7.3.2008 7:36:48   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Gledam Lost, pa so glih reklame...pa bom tole napisala, kar trenutno berem v eni knjigi....

What your toddler may be doing now / The 17 month:

- should be able to use 2 words  and drink from a cup
- will probably be able to build a tower of 2 cubus
- may possibly be able to walk up steps, remove an article of clothing and ''feed'' a doll
- may even be able to build a tower of 4 cubus, identify 2 items in picture by pointing, combine words, trow a ball overhead, speak and be understood half the time...

Pa dobro jutro drage mamice !

Lina javlja se še ena fenica losta...midva ga gledama malo z zamikom ob sobotahuser posted image .

JSt sm ravno zadnjič brala eno hrvaški link na netu, kaj bi naj znal otrok pri naših mesecih......s tem da je blo razvrščeno v tri skupine....in naši malčki krepko prešibajo tudi tisto ta tretjo kao najbolj brihtno skupinouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
7.3.2008 7:44:23   
pikapolona2
altati a veš kje so še sončnice.....avgusta....dej kakšno forzicijo v avatar....pa dobro jutro nazaj...si zgodnja...mi takrat ravno vstanemo in Brino oblačimuser posted image

Clody uživaj na dolenjskem

LIdojčka....sm se spomnila prijateljice ki ima dvojčke in od prej eno deklico....oni gredo vedno na morje.....ko sta bila tamaladva še čist micena so šli ene 3x...mislim da je rekla da na morju vsaj kej ima od dedca ...če so doma je skoz po nekih treningih in opravkih ona pa sama s tremi frociuser posted image

Je pa enkrat razlagala kako je na plaži previjala enega ki je bi fuuul pokakan in je mal v kakico primil...drugi je hotel sodelovat in je primil direkt v drek in hotel potem odplazit stran(takrat sta oba plazila), njen mož je bil v vodi s tretjim otrokom.....bila je čista štala....ni vedela kterga bi držala in čistila....pa kako naredit da ji drugi nebi ušel z umazanimi rokamiuser posted image user posted image user posted image jst sm se tako režala ko je razlagala......no na koncu se je nek neznani moški približal in jo vprašal če ji pomaga.....ej mislim jst si kr predstavljam to zmedo...pa da te cela plaža gledauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 7.3.2008 7:45:28 >

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 358
   [Brisano sporočilo]
7.3.2008 7:58:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 359
7.3.2008 8:36:06   
altati
sm, če zanosiš danes, kdaj bo potem rokuser posted image ?
držim pesti....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 360
7.3.2008 8:36:32   
altati
pikapolona, jaz že čakam sončnice......sem kot sončnica, sem polna semenčicuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 361
7.3.2008 9:12:18   
@lina
altati, si postala moja sestra sončnica?user posted image
saj vem, da se moja sončnica ne razkazuje več tako veliko tu gor, pa saj tudi sončka ni, da bi se mu nastavljala...

Pa lep dan vsem in še lepši vikend...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 362
7.3.2008 9:18:13   
altati
o, hello sister @lina!
how are you today?
moja je bolj pokončna, tvoja pa s sklonjeno glavo....user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 363
7.3.2008 9:24:16   
mis
Predno vas vsa preberem, naj se najprej javim. V šoli ne dela internet, pa se takoj pozna da sem manj goruser posted image

No, dva dni je zdaj malo imela moja mami, da se je tašča vrnila domov. včeraj se pa ati moj poheca, kaj je tina si že spokana da greš z nama v LJ?user posted image  Jah, kaj pa če bi res šla... Hm... In začnemo razmišljat... Ja sej, v petek pa v Kranjsko Goro, midva pa za njimi... In tako je v pol ure bila odločitev, mala spokana za cel vikenduser posted image  in ob 17h so odšli v LJ. Hm... Kkšni smešni občutki. Midva sva potem šla narest dobrodošlico tašči in tastu, pa naspala sem se... Zdej sem pa sama doma, glih vstala, Čez dobri 2 uri imam šiht.user posted image  Kaj naj počnem?user posted image  Ah, saj zdaj jem, pa spokat se moram... Hitro mine čas.
Mami je klicala zvečer, da je mala lepo zaspala, ni nič jokala, ne med vožnjo, ne doma, ne za zaspat. Prej me pa kličejo da je vstala ob 8:30user posted image  in je vse super. Res je, da je zapala malo kasneje, ampak men nikol tok ne spi. No, sem vesela.

Tako, midva pa danes ali jutri zjutraj najkasneje greva za njimi. Jutri dopoldan bom z malo v bazenu, ati bo šel verjetno smučat, zvečer pa malo na kakšen koncert, pa popoldan na Romano, tako da če bo katera tam naj me kar pokliče.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 364
   [Brisano sporočilo]
7.3.2008 9:30:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
7.3.2008 9:48:07   
mis
Anč, dobro sta vidva to spedenala. Poglej kaj je nastalo iz čiste poletne romance...user posted image

Arabela, bravo za Katarinco in celo familijo. Jaz si tud to želim...

Muki, bravo za nežine teste in tvojo mamo varuškouser posted image

Piskot, jaz bi se na tako vožnjo odpravila zvečer, sicer pa ker imam varianto avtodoma bi šla sigurno s tem. Ampak z avtom pa pomoje zvečer, pa da zaspi, vidva se pa menjata. Tako smo šli iz Munchna (cca 7 ur iz NM do letališča). Tja smo sicer šli tako, da smo šli ene 2 uri pred njenim popoldanskim spanjem. Pa je bila 2 uri budna, 2,5 ure spala, pa spet ene 2 uri budna. Nazaj smo šli pa ob 22h, pa j je spala, doma sva jo samo prestavila v posteljo.

Pa ves kaj piskot, obljubila si da boš samo na prespano noč počakalauser posted image user posted image

Altati bravo za Jaševo samostojnost.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 366
7.3.2008 10:24:31   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

V tvojem primeru pa podpiram moža, da se še ni sprijanil s tem. Pa pejte vsaj za vikend, že zarad otrok.

user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 367
7.3.2008 10:27:50   
Arabela
Hojla!

A še pomnite tovarišice... sediš na kavču 24/24 ur in dojiš, dojiš dojiš...user posted image user posted image user posted image .. ej mali se sploh ne odklopi....on bi samo papal...user posted image user posted image user posted image ... pa krči so že tu..podiranje kupčkov pa smo začeli osvajat...user posted image

No mali zdaj končno spi, ati in Katarina pa sta šla v šoping... jaz komaj čakam da bo lepše vreme da šibnem malo ven, se mi že meša v bajti...

Pozdravčke vsem....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 368
7.3.2008 10:36:25   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: Clody

user posted image user posted image

Ups Arabela!!!
Kar si rdeče obarvala je bilo namenjeno Lidjočki! Ups!!!!! Prehitr tolčem po tipkovnici!!user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 369
7.3.2008 10:52:55   
mis
Joj, Arabela, lušno po svoje ne? Kaj pa Katarinca takrat počne ko imaš malega priklopljenega? jaz si še kar ne predstavljam. Sicer bo to nekako čez 4 mesece, bo starejša, pa vseeno.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 370
7.3.2008 11:12:01   
muki1
Den dobri user posted image .

Meni spet dogaja. Še samo do 12.00 delam, potem pa grem na afežale user posted image  user posted image  user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 371
7.3.2008 11:26:58   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Joj, Arabela, lušno po svoje ne? Kaj pa Katarinca takrat počne ko imaš malega priklopljenega? jaz si še kar ne predstavljam. Sicer bo to nekako čez 4 mesece, bo starejša, pa vseeno.

Malecka, ups, ni več malecka, kako ji naj zdaj rečem...user posted image user posted image user posted image ... vglavnem se sama igra, gleda risanke, skupaj tudi gledava knjigice, ki mi jih prinese, gleda malega in se mu smeji, ga boža... upam da bo tako ostalo in ne bo nekega ljubosumja...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 372
7.3.2008 12:46:28   
Evik
Hej, ženske, sem se namatrala, da sem vas našla...
V glavnem vse lepo pozdravljam in pridem še kaj gor,

nočni strahec

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 373
7.3.2008 13:01:35   
psaša
Ooooooo  Evik, sem te že kar pogrešala. Sem te pa ta teden videla po TV.
Se dostikrat spomnim na najino "porodno sobo" user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 374
7.3.2008 13:34:12   
frrrr
ojla... vidla,
da Martin prespal noč user posted image

da je Arabelin možek full priden in uživajo user posted image

da ima altati sončnico user posted image js sm imela tak poročni šopek

da je Tristan zdrav user posted image

da je muki že na lepšem user posted image

da  so se javile izgubljene duše user posted image @lina user posted image Evik user posted image psaša user posted image lucika user posted image LIDJOLČKA - pogrešamo vas!

naše dete je brez vročine... počutje ok, temperatura v ušesku 36 user posted image glede na to, da ni nobenih drugih znakov slabega počutja, gremo danes na koroško. jutri verjetno v ikeo, na koncert zvečer... v nedeljo nazaj v lj in pol enkrat v ponedeljek se javim user posted image

imejte se skrajno lepo, kjerkoli že boste!

mis in moci - zažurajta v Kranjski!

Remy - pozdravite Tinkarin ušesek!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?