witto
|
jajčece se je dejansko oplodilo, meni je test oz.2 testa sta pokazala, pozitivno, 2 tedna kasneje, se je videla gv. 3.2. sem začutila krče, take kot pri , pa sem mislila, ok, itak je to normalno, slišala sem že veliko takih primerov, bo že minilo. Potem sem šla na wc, in sem opazila čisto ampak res čisto majhne pikice krvi. Pa še kar nisem zganjala panike, popila sem buscopan, ki je v nosečnosti dovoljen, in počivala. Krči so ponehali in tudi krvavela nisem nič. Drudi dan, sem pa ob 12.30. začutila take krče, da sem mislila, da me bo zlomilo,klicala sem v bolnico, mojo ginekologinjo, ampak se je oglasila sestra, in mi hladno povedala, da to ni nič takega, da paač naj popijem nekaj močnejšega, da krči popustjo, in da naj pridem naslednji dan, ko bo moja g. v službi, pa čeprav sem rekla, da sem noseča. V roku 1 ure, se je vlila kri, ampak tako gosta, in prav sveža. Pač ok, sem si rekla, pa je prišla očitno , a krči niso popustilli, kljub temu, da sem v 2 urah popila 3 buscopane! Bela v obraz sem bila, kot duh. ko sem šla spat, sem mislila, da bo mogoče popustilo, in bo drugi dan bolje, a ja......... tisto noč sem mislila, da bom izdahnila. Res, krče sem imela dobesedno na 5 minut, ampak to take, da ko sem imela krč, sem totalno otrpnila po vse telesu. Drugo jutro sem takoj,klicala v bolnico, ampak moje g. spet ni bilo, in sem govorila z sestro, ji povedala. kakšna je situacija, in ta mi je hladno povedala" ja, gospa, bila ste noseča malo, in je šlo dol samo, nič zato, to je bila kot menstruacija, dejte še kak dan počivat, in bo bolje" halooooooooooooo???? Meni je počil film, klicala sem mojo osebno zdravnico, sem šla k njej, ji povedala kaj se je zgodilo. Naj povem še to, preden sem šla k moji zdravnici, sem šla na wc, in med ......sem opazila, da sem izločila nek kos,ampak čudne oblike. Ni bilo, tako kot ponavadi,v vsem tem kar se mi je podilo poglavi, mi resnično ni padlo na pamet, da bi tisti košček z rokavico pobrala ven, in nesla sabo v bolnico. Nezrelo, vem, ampak jast enostavno nisem bila več sposobna razmišljaz. Ko sem prišla k moji zdravnici, je obstala zgrožena,ker mi niso niti uz bili pripravljeni naredit, takoj mi je dala napotnico, in odšla sem v bolnic. Na mojo še večjo nesrečo, sem naletela na ginekologa, ki je bil dežuren in očitno jezen ker sem ga zmotila pri počitku. Ko me je pregledal, me je zraven še tako nadrl, zakaj nisem prinesla tisto, kar sem izločila, in ko mi je brise jemal, me je tako prešpikal, kot ražnjič, popakal, nič komentiral, in me poslal v sobo. Naslednje jutro, je hvala bogu prišla moja ginekologinja, sem ji povedala, za tisti košček in ko sem ji povedala kakšne oblike je bilo ( kot fižolček) je samo potrdila. Dejansko se pa temu reče "kemijska nosečnost"
|