|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
6.3.2008 16:25:50   
uršika***
Ups, sem se zmotla. Ja itak da sem te podprla, če so pa same kure tamuser posted image user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
6.3.2008 16:28:01   
*nina*
evo ga našla sem in se hitro vrnila nazaj k vam,ker tam je sama groza....te babe se raj kregajo, me pa rajšuser posted image user posted image user posted image user posted image  in nato user posted image user posted image user posted image  in na to vidimouser posted image user posted image user posted image  in nato smo vuser posted image  in nato smo veseleuser posted image  in nato prideuser posted image  in spet smo vuser posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
6.3.2008 16:30:27   
uršika***
Ja Nina!! Če ja pa kateri hudo, jo pa maluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne pa, da jo naderemo. Mislim kakšen način majo nekatere. Slabš kot kakšni neandertalciuser posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
6.3.2008 16:30:42   
*nina*
witto a so ti povedali zakaj je do tega prišlo????

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
6.3.2008 16:33:13   
*nina*
tk ko si rekla urška....sam lej že itak je dost takih ki jih poznaš in jih vidiš vsak dan ki te nervirajo pol pa še tu gor...ko že misliš da se maš kam umaknt...ni vredno besed še manj časa...uglavnem skup moramo držati

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
6.3.2008 16:36:00   
uršika***
So eni pač takšni, da mislijo, da so najboljši na svetu in da je samo njihova beseda taprava. Kaj čmo. Na miru jih lahko pustimo, pa vmes kaj preberemo, da se maluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  njihovi bedi.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
6.3.2008 16:37:42   
lunica 85
witto:  uuuuuuuuuuuuuu ko bo pokalo pa pazi da se ne bo štajerski konec preveč zatresel ,ker se že ta k in takl zaradi mene ko ves čas slončam s svojim dragim.njamnjamnjamnjamnjam kak bomo danes noreli.gremo marec gremo prve testke delat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
6.3.2008 17:08:43   
lunica 85
KAM ste pa zginile vse,ka ste šle veselo slončkat.no jst pospravim stanovanje,pojem kosilo ki ga dragi pripravla,pa še vino je dal v hladilinik ,ne vem a kaj nazdravlamam.no potem pa grem tudi midva veselo delatuser posted image   lp
________________________--

čakam pikico-pikeca

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1058
6.3.2008 17:09:20   
little angel
samo ste pa res cvekeuser posted image kak vas je zabavno brat me vedno nasmejite, jaz sem ta mes tak nestrpna, ceprav se je konec mesca zeeeelo dalec, pridno slonckamo od dneva ko se je M poslovila jutr pa bi se naj zaceli plodni dnevi. upam da rata!!!!pa seveda tud vsem vam!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1059
6.3.2008 17:12:07   
*nina*
little angel kdaj si pa imela prvi dan zadnje m in na koliko dni jo imaš????

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
6.3.2008 17:18:48   
witto
jajčece se je dejansko oplodilo, meni je test oz.2 testa sta pokazala, pozitivno, 2 tedna kasneje, se je videla gv. 3.2.  sem začutila krče, take kot pri user posted image , pa sem mislila, ok, itak je to normalno, slišala sem že veliko takih primerov, bo že minilo. Potem sem šla na wc, in sem opazila čisto ampak res čisto majhne pikice krvi. Pa še kar nisem zganjala panike, popila sem buscopan, ki je v nosečnosti dovoljen, in počivala. Krči so ponehali in tudi krvavela nisem nič. Drudi dan, sem pa ob 12.30. začutila take krče, da sem mislila, da me bo zlomilo,klicala sem v bolnico, mojo ginekologinjo, ampak se je oglasila sestra, in mi hladno povedala, da to ni nič takega, da paač naj popijem nekaj močnejšega,  da krči popustjo, in da naj pridem naslednji dan, ko bo moja g. v službi, pa čeprav sem rekla, da sem noseča. V roku 1 ure, se je vlila kri, ampak tako gosta, in prav sveža. Pač ok, sem si rekla, pa je prišla očitno user posted image , a krči niso popustilli, kljub temu, da sem v 2 urah popila 3 buscopane! Bela v obraz sem bila,  kot duh.  ko sem šla spat, sem mislila, da bo mogoče popustilo, in bo drugi dan bolje, a ja......... tisto noč sem mislila, da bom izdahnila. Res, krče sem imela dobesedno na 5 minut, ampak to take, da ko sem imela krč, sem totalno otrpnila po vse telesu. Drugo jutro sem takoj,klicala v bolnico, ampak moje g. spet ni bilo, in sem govorila z sestro, ji povedala. kakšna je situacija, in ta mi je hladno povedala" ja, gospa, bila ste noseča malo, in je šlo dol samo, nič zato, to je bila kot menstruacija, dejte še kak dan počivat, in bo bolje" halooooooooooooo???? Meni je počil film, klicala sem mojo osebno zdravnico, sem šla k njej, ji povedala kaj se je zgodilo. Naj povem še to, preden sem šla k moji zdravnici, sem šla na wc, in med ......sem opazila, da sem izločila nek kos,ampak čudne oblike. Ni bilo, tako kot ponavadi,v vsem tem kar se mi je podilo poglavi, mi resnično ni padlo na pamet, da bi tisti košček z rokavico pobrala ven, in nesla sabo v bolnico. Nezrelo, vem, ampak jast enostavno nisem bila več sposobna razmišljaz. Ko sem prišla k moji zdravnici, je obstala zgrožena,ker mi niso niti uz bili pripravljeni naredit, takoj mi je dala napotnico, in odšla sem v bolnic. Na mojo še večjo nesrečo, sem naletela na ginekologa, ki je bil dežuren in očitno jezen ker sem ga zmotila pri počitku. Ko me je pregledal, me je zraven še tako nadrl, zakaj  nisem prinesla tisto, kar sem izločila, in ko mi je brise jemal, me je tako prešpikal, kot ražnjič, popakal, nič komentiral, in me poslal v sobo. Naslednje jutro, je hvala bogu prišla moja ginekologinja, sem ji povedala, za tisti košček in ko sem ji povedala kakšne oblike je bilo ( kot fižolček) je samo potrdila. Dejansko se pa temu reče "kemijska nosečnost"

Neposredna povezava do sporočila: 1061
6.3.2008 17:25:57   
MIAAA30
žIVJO,  a lahko tudi mene daste pod marca ne pričekujemo M IN SICER 18.3 JE NE PRIČAKUJEM.

HVALA , SUPER STE PUNCE!user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
6.3.2008 17:26:24   
becky
witto, sožalje za to, kar se t je zgodilo.user posted image mene je kar zmrazilo! ne zastopim, zakaj grejo eni študirat medicino oz. ginekologijo, pa nimajo nič sočutja z ženskami. kaj mislijo, da smo roboti? pol pa hočjo še višje plače!! sramota. te lahk vprašam, kje se ti je to zgodilo?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
6.3.2008 17:26:28   
uršika***
Witto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tole se pa res grozno sliši. Pa da ti v tako težkih trenutkih ne more nobeden lepe besede rečt. Grozno. Verjamem, da oni vidijo veliko takih primerov na dan, pa malo prijaznosti pa res nebi nobenem škodlo.
Hvala za izčrpno pojasnilouser posted image
Pa ti niso povedali zakaj se je to naredilo?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
6.3.2008 17:27:05   
*nina*
groza....groza...groza...a so kaj rekli zakaj?????

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
6.3.2008 17:29:10   
little angel
ne pricakujem je 26.3. (oz vrjetno malo prej) prvi da zadnje pa je bil 27.2. sej po ovulacijskem kolendarcku bi naj se 10 zaceli plodni dnevi, ampak mam se oni kolendarcek iz revije mama kjer je vrjetno zajeto najvecjo mozno stevilo plodnih dni, ne glede na to koliko so dolgi cikli in tam kaza da bi se naj zaceli jutri pa trajali do 17.3.... sicer pa tak lepo pridno vsaki drugi dan tak da  O nebi smela zgresit!sem pa nehala jest nov kt in sem cakala na prvo M 46 dni, druga 38 dni zdaj pa mislim da 29....

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
6.3.2008 17:30:29   
little angel
witto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image resnicno se slisi grozno!joj kak me razkurijo toti zdravniki!

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
6.3.2008 17:35:36   
*nina*
moja zgodba...10.12 sem zagledala plusek in od veselja začela ploskat...čez 14dni se mi je pojavil madež...mali madež krvi in z mojim sva odhitela v celjsko bolnico kjer me je pregledala dežurna g...bila je sobota in mi rekla da je gestacijska vrečkica nekoliko deformirana ampak da plodek se še ne vidi in da naj v ponedeljek pridem nazaj...v ponedeljek grem nazaj in mi reče druga dežurna g da res je vrečkica deformirana in da misli da je plodek viden ampak da ni utripa in da naj grem po praznikih svoji g....na koncu mi je pa še upala rečt;sej a je blo načrtovano??????js sem ji pa rekla ja bilo je načrtovano!!!in v četrtek sem končno prišla do svoje g ki mi je povedala da je kri zalila plodek ki se zato ni mogel razvijati in da naj grem drug dan takoj na čiščenje in sem tudi odšla!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
6.3.2008 17:37:09   
*nina*
nisem pa imela nobenih krčev...super sem se počutila

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
6.3.2008 17:37:43   
MIAAA30
Witoo, tudi meni je hudo kar se ti je zgodilo, user posted image user posted image user posted image user posted image

mia

Neposredna povezava do sporočila: 1070
6.3.2008 17:38:21   
witto
Pač, razlaga je bila taka: Imate, tanko maternično steno, in je bilo za pričakovat kaj takega." Ampak, ko naletiš, na tako hladne ljudi, te enostavno mine za vsa vprašanja. Počakala sem na mojo g. in ko sem šla na pregled, mi je lepo povedala, prijazno, da imam res tanko maternično steno in posledično tudi sluznico, in se v veliki večini, tudi tako konča. ker je jajčece oplojeno ampak nima podlage v katero bi se vgnedzil, ko sem ji pa povedala, za krče, in koliko tablet sem popila,ja rekla, da je normalno, da sem jih imela, in da ni nobena primila, saj je bil to ss. No, potem me je pomirila, z tem, da hvala bogu, je telo samo reagiralo, ob pravem času, rajši zdaj kot kasneje. Sej bi glih tako, razumela, če bi mi to povedal kak drug zdravnik, ampak v tistih trenutkih si tako ranljiv, hudiča, da ti je res potrebno veliko lepih in toplih besed, da greš mimo tega

Neposredna povezava do sporočila: 1071
6.3.2008 17:40:09   
*nina*
ja eni so res ubitačni zdravniki,še posebej dežurstvauser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
6.3.2008 17:41:09   
witto
 Nina.............joj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
6.3.2008 17:42:28   
*nina*
witto  user posted image user posted image user posted image user posted image a ti je dala kakšno zdravilo da se ti stena odebeli

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
6.3.2008 17:43:26   
*nina*
kako je pa vedela da je stena kriva...ti je pogledala na uv ali naredila bris????

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?