|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
6.3.2008 12:02:31   
Abra
Pozdravljene!

Jaz sem zadnje dni na tej temi bolj malo, sem v taki gužvi, da mi ne znese. Vidim, da pišete, kako vse punce tuki niso dobrodošle, pa da ene zanemarjamo, nočemo nosečnic ... Jaz sem tuki od septembra, pa nisem nikoli imela občutka, da bi me kdo ignoriral ... tolko nas je, da se čisto vsake z vsakim postom pač ne moreš spomnit. Jaz v resnici nobene ne poznam, sem pa mogoče virtualno na nekatere bolj navezana, ker smo bile skupaj v postopkih, pa smo takrat več čvekale. Pa sem tudi prišla v družbo, ko so se nekatere že od prej "poznale" in prav tako so nove prihajale. Zdaj nisem tolko aktivna, da si vseh niti nisem zapomnila, tudi vseh postov ne utegnem več prebrat in zato veliko zamudim. Vsak dan je nekaj novih punc. Ponavadi je tudi tko, če si bolj aktiven, te tudi drugi bolj šmirglajo ... če pa samo sprašuješ, drugim pa nič ne odgovarjaš, najbrž tudi feedbacka ni tolko ... punce ne bodite užaljene, na forumu ne merimo priljubljenosti in ne vem česa še ..
Pa tudi nosečke, lepo je, če se oglašate. Drugače bi izgledalo, da nobeni rata in bi forum brez vas zgledal kot ena velika utopija. Vem, da sem jaz pisala, kako mi je hudo, ko berem, da so moje sonosečke al pa tiste, ki so za mano zanosile, prihajale z lepimi novicami s pregledov, ker bi morala biti tudi jaz med njimi. Moji občutki so bli takrat pač tako boleči in se mi zdi tudi prav, da jih nisem skrivala. Sem pisala, ko sem od sreče skakala do stropa in ko sem jokala. In vedno so ble tuki punce z mano, vedno so našle pravo besedo.
Na nosečniški forum pa tudi jaz nisem nič pisala, takrat sva se s Pijo pogovarjali, da bi kar tuki na upajmo skupaj eno nosečniško ivf temo odprli, če naju ne bi prestavili, seveda ... morava sedaj obe počakati, lahko pa že ve to poskusite user posted image Sej nosečnost je najbrž res nosečnost. Me, ki pa do tega takoo težko pridemo, vemo, da je naša drugačna.

IVF forum ni samo za tiste, ki se trenutno v postopku, so tudi za vse, ki so pred tem in po, v veselem pričakovanju ali pa pričakovanju novega postopka. Pa še za marsikoga drugega. Ko si enkrat IVF, si vedno IVF user posted image

Navijam za vse nas!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
6.3.2008 12:05:49   
Mijavček
Fiši, tole je za tvojga folklorista user posted image

pa plis kakšno slikco, bomo pridne, obljubim user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
6.3.2008 12:07:24   
Abra
Mijavček, sva ble istočasno podobnih misli user posted image jaz sem svoj roman med delom pisala, pa me je vmes ven vrglo ..
Sayuri in ribica, vesta, kako bi vaju pogrešali user posted image Pa kdo bo drugače za nas navijal, kot trezne nosečke. Edine, ki ne mislijo več na igle user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
6.3.2008 12:17:45   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pozdravljene!

Jaz sem zadnje dni na tej temi bolj malo, sem v taki gužvi, da mi ne znese. Vidim, da pišete, kako vse punce tuki niso dobrodošle, pa da ene zanemarjamo, nočemo nosečnic ... Jaz sem tuki od septembra, pa nisem nikoli imela občutka, da bi me kdo ignoriral ... tolko nas je, da se čisto vsake z vsakim postom pač ne moreš spomnit. Jaz v resnici nobene ne poznam, sem pa mogoče virtualno na nekatere bolj navezana, ker smo bile skupaj v postopkih, pa smo takrat več čvekale. Pa sem tudi prišla v družbo, ko so se nekatere že od prej "poznale" in prav tako so nove prihajale. Zdaj nisem tolko aktivna, da si vseh niti nisem zapomnila, tudi vseh postov ne utegnem več prebrat in zato veliko zamudim. Vsak dan je nekaj novih punc. Ponavadi je tudi tko, če si bolj aktiven, te tudi drugi bolj šmirglajo ... če pa samo sprašuješ, drugim pa nič ne odgovarjaš, najbrž tudi feedbacka ni tolko ... punce ne bodite užaljene, na forumu ne merimo priljubljenosti in ne vem česa še ..
Pa tudi nosečke, lepo je, če se oglašate. Drugače bi izgledalo, da nobeni rata in bi forum brez vas zgledal kot ena velika utopija. Vem, da sem jaz pisala, kako mi je hudo, ko berem, da so moje sonosečke al pa tiste, ki so za mano zanosile, prihajale z lepimi novicami s pregledov, ker bi morala biti tudi jaz med njimi. Moji občutki so bli takrat pač tako boleči in se mi zdi tudi prav, da jih nisem skrivala. Sem pisala, ko sem od sreče skakala do stropa in ko sem jokala. In vedno so ble tuki punce z mano, vedno so našle pravo besedo.
Na nosečniški forum pa tudi jaz nisem nič pisala, takrat sva se s Pijo pogovarjali, da bi kar tuki na upajmo skupaj eno nosečniško ivf temo odprli, če naju ne bi prestavili, seveda ... morava sedaj obe počakati, lahko pa že ve to poskusite user posted image Sej nosečnost je najbrž res nosečnost. Me, ki pa do tega takoo težko pridemo, vemo, da je naša drugačna.

IVF forum ni samo za tiste, ki se trenutno v postopku, so tudi za vse, ki so pred tem in po, v veselem pričakovanju ali pa pričakovanju novega postopka. Pa še za marsikoga drugega. Ko si enkrat IVF, si vedno IVF user posted image

Navijam za vse nas!

Pod tole se jaz čist podpišem, tudi moje reakcije so bile enake kot od Abre, sem človek kateri čustva pokaže, vendar niso to čustva fovšije ali nezavisti, ampak moja čustva. Za vsako sem vesela izmed vas, za vsako žalostna, vseh si niti sedajle ne morem zapomniti zaradi gužve...kar pa ne pomeni, da mi nič ne pomenite. Za vse navijam!!!!!
Ja Abra midve bova temo res odprle in to kmalu ti rečem!!!!

Kikaa prvič kratek postopek in menopur, drugič dolgi z Gonalom, za 3 imam napisano Gonal. Naj ti rata!!!! Veš da navijam naprej!

Gloria želim ti vse naj!!!!!!!!!!! Drži se! A si mogoče ugotovila kako ugotoviti ali si to prebolel? Oprosti ker te gnjavim, ampak ko si glih v tem....

Evo danes sem pogledala že med šihtom gor, zdaj grem pa spet delat user posted image

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
6.3.2008 12:21:35   
Mijavček
Pija 76 user posted image

Abra, sej sem rekla, da se štekamo... štek, štek user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
6.3.2008 12:47:53   
gold fish
Punce - Pija ...saj nisem mislila faušije... vem kako včasih boli, ko vidiš katero user posted image  ali pa malega user posted image , pa vse okrog so user posted image ...tebi pa recimo ne rata, pa narediš vse za to ......v tem stilu bolj je bilo mišljeno......

Pija - za tokso ne moreš vedeti, če si se okužila dokler ti ne vzamejo krvi za tokso.... to je na prvem pregledu, takrat ko ti določajo tudi krvno skupino in ostalo......
Jaz se recimo prav zaradi tega ful izogibam mačk, vse na vrtu delam z rokavicami..... za ziher........ nikoli ne veš...
Sem pa imela v prvi user posted image  psa, pa ni bilo problema...ker psi niso problematični....tako pravijo....

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
6.3.2008 13:20:03   
Mijavček
Goldy kuku, a si že pregnala prehlad?

Neposredna povezava do sporočila: 3707
6.3.2008 13:29:04   
Mijavček
No, pa mi je že ušla user posted image

Jelka, jest sem o početju po ET pisala včeraj dopoldne, se mi zdi stran 143.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
6.3.2008 13:29:50   
Goldy
Oj, mijavček!
Sem ravno prišprintala nazaj domov. sem šla direkt k svoji zdravnici, ki je najprej ugotavljala, da gre za virozo in bi jo lahko kar tako pocajtale, sam potem mi je dala pa še kri na pregled in je ugotovila, da je bolj slaba in mi je dala ospen. Se bo pa itekle glih na dan ET - oz. tam nek, če mal zračunam, tako da je vse ok.

Kaj nam vse ti postopki ne prinesejo. Ampak tudi to mora bit?! Pa še bolni starši doma, pa moževa stara mama na smrtni postelji... Človek sploh nima časa mislit, da je v postopku in da bi se posebej s tem ubadal. Kar je po eni strani čist ok, ker če ne jaz čist noter padem in sam o tem razmišljam. Nerodno je to ko moževa mama zdej sam o smrti stare mame govori in koliko bomo imeli dela - jaz sem pa tam nekje zadaj. Ko bo pa vnuček ali vnukinja bom pa prava heroina.
Samo tako je, ljudje smo različni in nič ne moreš pomagat!

Zdej grem pa ležat, počivat... Pol pa dozo piva spit..user posted image , da bodo jutri moji folilkli še večji kot so bili včeraj.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
6.3.2008 13:31:04   
Goldy
No, mijavček, zdej si pa ti meni ušla.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
6.3.2008 14:13:41   
gloria
Punce res vam hvala za tolko lepih besed potpore....Res ste zlateuser posted image user posted image user posted image .
Danes sem čist z mislimi pri ns.Pijem te tablete in pri vsaki ko jo dam v usta jo prosim naj mi pomaga da okužba ni pršla do otroka...Postavle ste mi vprašanja sam si nisem zapomnila od katere so pa bom kr odgovarjala.
Da imam toxo so ugotovil ko daš kri.Daje se tri krat v nosečnosti(8,okrog 22 ter 30 tedna se mi zdi).Jaz jo imam prvič in še to svežo.Okužiš se lahk z hrano ampak baje samo če je bila v stiku z mačji iztrebki.Mačja dlaka ni nevarna.Testirat za toxo se lahko greš, sam recimo danes daš kri pa si zdrav že juter se pa lahko okužiš.Dr.me je celo vprašal če sem se kam selila ker mu ni bilo jasno da polet je ni bilo zdej pa je živim pa v isti okolici.Z eno smo se včeraj menle ko je noseča ter spi z mačkami in se ni okužila.Vprašala sem dr.za to pa je povedal da lahko da jo je že prebolela in ma zdej protitelesa,in če bi jez polet ko sem bila noseča zbolela zdej ne bi bilo nevarnosti za otroka.Če si jo prebolel vidijo na krvi.
Anonimna to sem tud jaz brala....hvala da si prelimala gor.
Jaz upam da je kaka možnost da se otrok ni okužil,ker mi je to tud Pušenjak povedal da če je na začetku ugotovljena in pravočasno začneš z antibiotiki je upanje.Moj mi daje veliko upanje da bo siguren vse ok jaz se pa tud ne bom kr tako predala.Vem da bodo pršli še teški dnevi,in da je še dolgi mesec pred menoj...Jaz bom kr pri vas ostala ker enostavno ne bi mogla brez tolk pogumnih punc ko so tuki...
Ali katera ve če se res na rezultate ac čaka do 3 tedna?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
6.3.2008 14:21:35   
Goldy
Gloria, držim pesti, da bo vse dobro!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
6.3.2008 14:39:47   
Abra
Gloria, šele zdaj sem prebrala user posted image Držim pesti, da se vse dobro izteče.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
6.3.2008 15:01:56   
spelka12
Uf kaj sem vse zamudila v polovici dneva.
Nosečke naše drage brez vas bi bila ta tema in tudi ostale tako zelo pusta. Me vas potrebujemo, da nas držite pokonci, nasmejite in napolnite z voljo do življenja. Kam bi pa prišle brez vas? NIKAMOR. Zato se potrudite, da se boste čim večkrat javljale in poročale o novostih, me vas bomo pa kdaj pa kdaj pocrkljale s kako dobro novičko in kako rožico za materinski dan.
A ne da bomo punce? 
jelka dobrodošla in čestitke za eno štručko, ki te že razveseljuje doma. Držim pesti, da se ji 18 pridruži še druga.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
6.3.2008 15:09:21   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 07.03.
Sabsa - UZ
žirafca - UZ
Tia-na - UZ
Goldy - UZ
Linda25 - punkcija
m.rudovic - punkcija

Sobota, 08.03.
Konina - ET

Petek, 14.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ

NAŠE NOSEČKE

Četrtek, 06.03.
Gloria - NS user posted image user posted image
Anime - UZ

Ponedeljek, 10.03.
dobrovoljčica - UZ user posted image user posted image

Ponedeljek, 17.03.
 Lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  Gita14 user posted image
user posted image   Črni Tulipan user posted image
user posted image   Banga user posted image
user posted image   Cati user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Reni70 greje   user posted image user posted image   - TEST 12.03.2008
Mimmy greje   user posted image     - TEST 13.03.2008
Tejki greje   user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Anadejka greje    user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Špelka12 greje     user posted image user posted image   - TEST 16.03.2008
Paddy greje      user posted image   - TEST 16.03.2008
Pika74 greje    user posted image user posted image   - TEST 17.03.2008
Jelka123 greje      user posted image user posted image   - TEST 18.03.2008
Paki greje      user posted image   - TEST 19.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V  FEBRUARJUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš), 7.2. začetek špikanja 
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) prenos zamrznjenčkov
  • Sabsa (Menupur)
  • Tian-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič), 21.03. pri ses. Blanki
  • Paddy (1.ICSI)
  • Crnitulipan
  • banga

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image ,
Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979, Darja, Pajčolanka, Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14

user posted image user posted image  

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica user posted image

user posted image Lejla007 user posted image

user posted image Shuka (03.03.) user posted image
user posted image Anime (06.03.)

user posted image   Mijavček  (10.03.)
user posted image  Gugu 

user posted image  Mihi78  (test 10.03.)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
6.3.2008 15:22:10   
mismis
Gloria

držim pesti zate in za tvojo pikico, da bo vse v redu...

Prosim te, da takoj, ko boš imela možnost, sporočiš kako je bilo na nuhalni.

Danes cela ta tema IVF/ICSI drži pesti samo za vaju...user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
6.3.2008 15:30:39   
arneja
Uf, se tukaj gor dogaja user posted image .

Banga, mislim, da je normalno, da se punce, ki so več tu gor, bolj ogovarjajo med sabo in si sproti želijo srečo. Ampak to pač ne pomeni, da je ostalim ne želijo user posted image . In s puncami, s katerimi si istočasno v postopku, se tudi bolj povežeš, ker načeloma precej časa preživite skupaj v klepetu tu gor user posted image . In nič ne obupaj, 40 ni še prav nobena meja user posted image .

Nosečkice, nikamor ne boste odšle. Se pridružujem mnenju: Enkrat IVF-jevka, vedno IVF-jevka user posted image ! Jaz bi celo majčko s takšnim napisom nosila user posted image .

Gloria, moja sodelavka je bila tudi okužena s toksoplazmo, ki do otročička na srečo ni prišla, in ima danes prav energičnega tri-letnika user posted image . Tako da nič še ni izgubljenega user posted image .

Kajsica, tebi moram pa tale link dati:

<http://med.over.net/forum5/read.php?67,4605266,4620819#msg-4620819>

Ne vem, ali si brala ali ne, ampak če je tisto o gojiščih na GK resnično, je to prava katastrofa user posted image . In sta ti in Mlinčka na žalost to občutili na svoji koži user posted image . Je res čudno, zakaj zdaj ET-ji kar naenkrat na 2. dan.

Jaz sem pa bolj na tleh kot ne, zato se tudi raje ne oglašam. Naš je seveda vedno bolj tečen, ker je na pol nepokreten, mene pa spet vedno bolj občutki žalosti prevzemajo in tisti velik zakaj se nama je zdaj to zgodilo user posted image . Ko bom bolj polna energije, bom tudi več tu gor.
Objeme prav vsem pogumnim puncam tu gor user posted image . Jih ni pogumnejših od nas user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
6.3.2008 15:36:55   
arneja
Aja, vedno pozabim napisati: sem zadnjič Rešu rekla, če bi lahko svoje celice potem donirala, da ne bi šle v nič. Je pa rekel, ja, komu pa? Na GK bi se pa to verjetno dalo v takšnem primeru, kaj pravite? Mi je najbolj grozno, ker so tisti foliklčki popokali v meni user posted image . Prsi me pa še vedno tako zelo bolijo, da me ja ves čas spominjajo, da bi lahko zdajle vsaj eno pikico že nosila user posted image .

Aja, pa Čedo kadi, sem ga zavohala user posted image . V tem postopku nisem nič flavz trosila, v prejšnjem sem pa vedno kakšno od Karmen privlekla user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
6.3.2008 15:37:59   
blanč
Sayuri, Mijavček, Goldfish, Gloria, pf... NOBENA NE GRE NIKAMOR, VSE TUKAJ OSTAT.
to pa zdaj ni več prošnja temveč ukaz,  user posted image

Saj ne morem verjet, da se je tu katera počutila zapostavljeno.Tako aktivnega, pozitivnega in razumevajočega foruma oz. teme ni!!!!!!!!!!!!!!!!! Tu jočem, tu se smejim, se jezim, tu popivam...Vsakemu povem, da imam virtualne prijateljce, ki so močne, ki so zmagovalke, ki vedo kako je biti na tleh in kako zasijati kot sonce. Ta forum je nekaj najbolj pozitivnega v mojem življenju (to lahko razumete samo IVF-jevke). Če nebi bilo vas bi že zdavnaj obupala.
Je pa res, da če hočeš biti opažen moraš biti pač malo bolj glasen.
NOSEČKE jaz vas obužujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vesela sem za vas, čeprav mogoče malo zavistnauser posted image  ampak vesela vsakega vašega posta, ki pomeni upanje zame.
Jaz sem že nekaj časa v mirovanju pa mi tale forum ogromno pomeni.
Eh, zdej sem pa res mal pretiravalauser posted image user posted image user posted image , ampak jaz tako čutim.
lp

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
6.3.2008 16:03:40   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pozdravljene!

Navijam za vse nas!

Tudi jaz se podpišem pod to!
Dodajam pa še: Kolikor daš, toliko dobiš. Jaz sama zase vem, da se ne javljam veliko in potem tudi ne morem pričakovat, da se bo nekdo non stop spominjal name. In tega sploh nisem vzela tako, toliko kot rabim dobim...meni veliko pomeni že to, da o vsej tej zadevi veliko preberem in zvem za izkušnje drugih, katere bi morebiti tudi meni pomagale.
Nas je pa čist preveč too mouch tuki, da bi vse za vsako vedele kako pa kaj. 

Aja še to ob tej priliki - zlate ste vse in hvala vam!

user posted image       user posted image         user posted image    user posted image  user posted image       user posted image      user posted image        user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
6.3.2008 16:27:58   
ANIME
Gloria - danes si mi res skoz v mislih. Čim prej sporoči novice.

Drugače sva bila danes na UZ in videla 2 pikici!!!!!! Reš je rekel, da je za enkrat vse ok in grem na ponovni pregled 20.03.
Tako sem bila happy da kar nisem vedela kaj naj sama s seboj.Naslednjič naj bi se že videl srček.

Moj je rekel, da nama gre  tole tako dobro, da greva ta vikend še loto vplačatuser posted image

Zdaj pa šibam malo počivat. Lep preostanek dneva vam želim.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
6.3.2008 16:36:30   
mihi78
jelka 123, dobrodošla!user posted image user posted image user posted image
anime, krasne novice.
arneja lepo, da si se spet javila, te že nekaj časa nisem zasledila.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
6.3.2008 17:02:22   
gold fish
Anime - user posted image user posted image user posted image , kar kurjo kožo sem dobila..... super....

Jelka - user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
6.3.2008 17:09:04   
Sulfinija
Anime,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image .Lepo božaj bušija.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 3724
6.3.2008 18:18:44   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 07.03.
Sabsa - UZ
žirafca - UZ
Tia-na - UZ
Goldy - UZ
Linda25 - punkcija
m.rudovic - punkcija

Sobota, 08.03.
Konina - ET

Petek, 14.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ

NAŠE NOSEČKE

Četrtek, 06.03.
Gloria - NS user posted image user posted image
Anime - UZ

Ponedeljek, 10.03.
dobrovoljčica - UZ user posted image user posted image

Ponedeljek, 17.03.
 Lejla007 - UZ

user posted image  Gita14 user posted image
user posted image   Črni Tulipan user posted image
user posted image   Banga user posted image
user posted image   Cati user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Reni70 greje   user posted image user posted image   - TEST 12.03.2008
Mimmy greje   user posted image     - TEST 13.03.2008
Tejki greje   user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Anadejka greje    user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Špelka12 greje     user posted image user posted image   - TEST 16.03.2008
Paddy greje      user posted image   - TEST 16.03.2008
Pika74 greje    user posted image user posted image   - TEST 17.03.2008
Jelka123 greje      user posted image user posted image   - TEST 18.03.2008
Paki greje      user posted image   - TEST 19.03.2008

user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V  FEBRUARJUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš), 7.2. začetek špikanja 
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) prenos zamrznjenčkov
  • Sabsa (Menupur)
  • Tian-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič), 21.03. pri ses. Blanki
  • Paddy (1.ICSI)
  • Crnitulipan
  • banga

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image ,
Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979, Darja, Pajčolanka, Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14

user posted image user posted image  

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica user posted image

user posted image Lejla007 user posted image

user posted image Shuka user posted image
user posted image Anime user posted image user posted image

user posted image   Mijavček  (10.03.)
user posted image  Gugu 

user posted image  Mihi78  (test 10.03.)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?