|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
6.3.2008 10:11:07   
gold fish
banga - lepo napisano, se popolnoma strinjam s tabo  user posted image user posted image    user posted image  .......   
Če si se odločila, da nas zapustiš OK, puške pa še ne vrži v koruzo..... še je čas.....

Tudi sama se zadnje čase sprašujem ali še naj zahajam sem ali ne..... tu sem začela letos spomladi, se navadila na to temo, na punce....., zdaj ko sem pa user posted image  pa se mi zdi, da nekako ne pašem več sem...... 
Se mi zdi, da tudi moji komentarji glede tega kako se odvija user posted image  in kaj se dogaja ...določene punce , ki se ful trudijo, pa ne rata .....  #bolijo#  (mogoče ni glih prava beseda).....

No malo bom še vstrajala tu , potem bom pa videla kako in kaj...user posted image , na nosečniški forum pa se ne mislim javljati....

MBd0411- hellouser posted image

pf - souser posted image  kako si kaj...se bolj malo javljaš tukaj?   Reči mi boš šla še na kake preiskave... ČHT?

Gloria - še enkrat user posted image user posted image  za danes za ns

Vsem ostalim, ki ste danes v akciji pa lep pozdrav in tudi vam user posted image user posted image  ......, pa še malo user posted image

Pozdrav, user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
6.3.2008 10:12:16   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 07.03.
Sabsa - UZ
žirafca - UZ
Tia-na - UZ
Goldy - UZ
Linda25 - punkcija
m.rudovic - punkcija

Sobota, 08.03.
Konina - ET

Petek, 14.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ

NAŠE NOSEČKE

Četrtek, 06.03.
Gloria - NS user posted image user posted image
Anime - UZ

Ponedeljek, 10.03.
dobrovoljčica - UZ user posted image user posted image

Ponedeljek, 17.03.
 Lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  Gita14 user posted image
user posted image   Črni Tulipan user posted image
user posted image   Banga user posted image
user posted image   Cati user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Reni70 greje   user posted image user posted image   - TEST 12.03.2008
Mimmy greje   user posted image     - TEST 13.03.2008
Tejki greje   user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Anadejka greje    user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Špelka12 greje     user posted image user posted image   - TEST 16.03.2008
Paddy greje      user posted image   - TEST 16.03.2008
Pika74 greje    user posted image user posted image   - TEST 17.03.2008
Paki greje      user posted image   - TEST 19.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V  FEBRUARJUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš), 7.2. začetek špikanja 
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) prenos zamrznjenčkov
  • Sabsa (Menupur)
  • Tian-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič), 21.03. pri ses. Blanki
  • Paddy (1.ICSI)
  • Crnitulipan
  • banga

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image ,
Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979, Darja, Pajčolanka, Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14

user posted image user posted image  

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica user posted image

user posted image Lejla007 user posted image

user posted image Shuka (03.03.) user posted image
user posted image Anime (06.03.)

user posted image   Mijavček  (10.03.)
user posted image  Gugu 

user posted image  Mihi78  (test 10.03.)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
6.3.2008 10:22:55   
Anonimen
Gloria!
Zelo mi je žal,upam,da se za oba izteče v redu.Zdaj sem še jaz čisto zdivjana zaradi tega in berem kot nora.Nekaj sem našla,kar me je malo potolažilo.Verjetno si že sama našla,pa vseeno..

Plodu je nevarna samo in izključno prva okužba, kasnejši stiki s toskoplazmo niso več nevarni. Rizičnost pa je relativna, ker je produkt med verjetnostjo prenosa na plod in možnimi poškodbami ploda. Tako znese, da je okužba v prvem trimsečju v bisvu manj nevarna kot v drugem, ker je v drugem verjetost prenosa na plod 20%, v prvem trimseču pa samo 5% ali še manj, možna škoda pa se v drugem rimesečju nebieveno razlikuje od poškodb v prvem trmesečju. V tretjem trimesečju so poškodbe možganov sicer blažje, je pa verjetnost prenosa na plod že skoraj 50%, seveda če ne zdravimo in če bi na sploh ne storili ničesar.

Laho pa vas povsem pomirim glede "ponovne sveže okužbe". Česa takega ni. Obstaja le sveža in ponovna okužba in drugo za nosečnico oziroma za plod ni več nevarno.
Če se v nosečnosti okužba zgodi prvič (sveže), potem je ukrepanje odvisno od tega ali se je okužil tudi plod, v katerem obdobju nosečnosti je prišlo do okužbe in kakšna preičakovanja do otroka goji nosečnica oziroma kakšno tveganje je pripravljena sprejeti. Zdravimo sicer lahko, vendar zdravljenje ne zagotavlja popolnega zdravja, zlasti ne zato, ker običajno za okužbo izvemo vsaj nekaj tednov po tem, ko je do nje prišlo. Okužbo ploda dokažemo z amniocentezo (odvzemom plodovnice) in s preverjanjem prisotnosti molekul dedne snovi toksoplazme v plodovnici. Zdravi se s posebnimi antibiotiki proti toksoplazmi do poroda, po rojstvu pa včasih zdravimo tudi še otroka.

Toksoplazma gondii je parazit, ki se naseli v živčevju vključno z očesno mrežnico in v mišicah. Pri odraslem organizmu ne povzroča posledic, pri organizmu v razvoju pa tem hujše posledice, prej ko se okuži. Če se okuži v prvi tretjini nosečnosti so polsedice katastrofalne vendar so okužbe ploda kljub okužbi nosečnice redke (< 10%), če se okuži v drugi tretjini, so posledice še vedno hude, pogostnost prenosa parazita z nosečnice na plod pa je že bolj pogosta (cca 30%), če se plod okuži v tretji tretjini so posledice blage vendar je pogostnost prenosa že zelo velika (> 50%). Prav zato je svetovanje v zvezi s svežo okužbo s toksoplazmozo tako delikatno in individualno ter je vedno nekoliko nejasno. Predvsem je vezano na "nazor staršev", koliko tveganja so pripravljeni sprejeti in ali so sploh ali ne pripravljeni imeti otroka s prizadetim vidom, mentalno zaostalega otroka oziroma sicer bolehnega in manj zmogljivega otroka....?

Nevarna je samo sveža, prva okužba s toksoplazmo v trenutni nosečnosti za trenutno nosečnost, kar je zelo redko stanje, manj kot 1x na 1000 nosečnosti. Če je prvi izvid na toksoplazmozo "pozitiven" to lahko pomeni in večinoma tudi res pomeni, da gre za ostanke protiteles od prejšnje okužbe. Le včasih, izjemoma pa gre za svežo okužbo. Običajno "titer" IgG 1:64 in manj pomeni staro okužbo vendar je to potrebno preveriti s "parnim serumom" kar pomeni kontrolo čez nekaj tednov. Do takrat se, če gre za svežo okužbo "titer nekajkrat poveča" in znaša 1:128 ali več ter na vsak način naraste za vsaj "2-3 titre" kar pomeni recimo s titra 1:64 na 1:512 ali več! Vsak titer pomeni podvojitev "številke", v podrobnosti se raje ne bi spuščal. Poleg tega se pri sveži okužbi pojavijo protitelesa tipa IgM, ki vedno pomenijo sum na svežo okužbo, razen v primeru, da je bila že kdaj prej sveža okužba dokazana in je torej zdaj ponovno nemogoča.

toksoplazmoza potencialno napada plodovo živčevje in mišičje, pravo škodo pa povzroča le na možganih in očesni mrežnici. Na srečo je prenosljivost na plod relativno nizka in v drugem trimesečju po literaturi sodeč znaša okrog 20%, po naših lastnih izkušnjah pa mnogo manj o d tega. Vsekakor bodo preverili, kdaj bi se naj okužili in če je od takrat minilo vsaj 6 tednov, vam bodo predlagali amniocentezo, torej odvzem plodovnice iz katere je mogoče dokazati tako okužbo kot je mogoče okužbo ploda izkljuzčiti. Vsekakor vam bodo predpisali zdravila proti toksolazmi, ki jih boste jemali do poroda, vkolikor plod ne bo okužen. V primeru, da bo plod okužen, imate možnost, da nosečnost nadaljujete z zdravljenjem in s tveganjem, da bo imel otrok posledice ali pa nosečnost prekinete. Za zdaj bodite mirni, ker so vaše možnosti, da bo vse v redu, zelo velike.

inkubacijska doba pri toksoplazmozi je okrog 1 - 3 tedne.

naki in simptomi okužbe s toksoplazmo so podobni katerikoli virozi, le včasih se pojavijo ob okužbi tudi povečane bezgavke na vseh področjih, kjer so večji paketi bezgavk (pazduhe, dimlje, vrat in še kje). Testi za toksoplazmozo opravljajo infektologi, kadar posumijo na to infekcijo, v nosečnosti pa se to dela rutinsko.

(odgovor članu Tia-na)
  Neposredna povezava do sporočila: 3678
6.3.2008 10:23:05   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Tudi sama se zadnje čase sprašujem ali še naj zahajam sem ali ne..... tu sem začela letos spomladi, se navadila na to temo, na punce....., zdaj ko sem pa user posted image  pa se mi zdi, da nekako ne pašem več sem...... 
Se mi zdi, da tudi moji komentarji glede tega kako se odvija user posted image  in kaj se dogaja ...določene punce , ki se ful trudijo, pa ne rata .....  #bolijo#  (mogoče ni glih prava beseda)....

To sem se tudi že sama spraševala. Moram pa povedat, da sem bila vedno zelo zelo vesela, k sem bila v postopkih, kadar se je kakšna nosečka javila, pa kaj povedala o svoji nosečnosti ali že o svojem otročku. Meni je to dalo ogromno zagona.
Punce, najbolje, da povesete še ve svoje mnenje. Saj veste, da vas bomo razumele v vsakem primeru.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
6.3.2008 10:31:47   
Mijavček
Tudi jaz se strinjam.

sem bila v boju 4 leta in 3, 5 let od tega prebirala in več ali manj  sodelovala na tem forumu.

Nikoli me ni zmotilo, da so tukaj tudi nosečke, ki jim je po dolgem času ratalo, me ni "zabolelo" ali užalostilo. To je drugače, kot če poslušaš kakšno nosečko, ki je na hitro zanosila al pa ponesreči.  
Meni so nosečke fosilke zmeraj dale novo upanje.

Ker je pa 100 ljudi-100 čudi pa še ve povejte.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
6.3.2008 10:37:58   
jelka123
tudi jaz bi se<rada pridružila k kandidatkam zauser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
6.3.2008 10:41:50   
Tia-na
Tudi pri meni imajo nosečke fosilke čisto drug status kot noseče začetnice. 
Predvsem dajejo upanje ...

Upanje je kot nočno nebo: nikdar ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
6.3.2008 10:43:38   
Sulfinija
Punce Mijavček,Sayuri in gold fish ne nas zapustiti vse tiste,ki ste user posted image  brez vas bi bilo takole pusto,ko smo se zelo navezale ena na drugo...

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
6.3.2008 10:44:45   
Mijavček
IZVIRNO SPOROČILO: jelka123

Živjo jelka user posted image .  kaj to pomen, da se pripravljaš za postopek, si že začela? No mal več povej.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
6.3.2008 10:45:01   
mbd0411
Sayuri,Mismis,Gold fish,Lejla...,Lara,Goldy,mihi78,Gloria,Dakec,Špelka,Mijavček,vse,vse puncetiste,ki se trudite že zelo dolgo in tiste,ki nam je morda uspeloin tisti,ki je uspelo-po naravni poti ali s pomočjo....user posted image user posted image user posted image user posted image .....
Sem vsak dan tukaj in berem pa včasih pač nič ne napišem,saj nisem v nobenem postopku,sem pa rada z vami.Tudi me kdaj spregledate,a je to čisto v redu,saj se kdaj zbunim pa mi katera pomaha...user posted image .Zaradi tega vas ne bom zapustila,saj preberem tudi veliko stvari,ki jih drugače nebi.Skačem iz enega foruma na drugega in nekatere se kar pridno nekje vmes tudi srečujemo in kako napišemo...user posted image user posted image
Hočem povedati samo to,da tu smo,da si stojimo ob strani,se podpiramo in na nek način pogrešamo,ko katere ni.Če pa katera nima tega občutka,saj so še drugi forumi s podobno temo in tam se morda katera lahko bolj znajde.Mene je povsod dovolj in sem čvekulja,ki ji je trenutno katastrofalno slabo.
Zgoraj sem vas napisala po spominu,vem da vas je več,velja pa za vse.
Lep dan še naprej in čimveč sonca,sonca......user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
6.3.2008 10:46:14   
Tia-na

Dobrodošla user posted image

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
6.3.2008 10:48:17   
Mijavček
Sulfinija ti si pa res prijazna user posted image .

Jaz se drugač še nimam za čist tapravo user posted image , saj še ne vem niti al je plodek v maternici, pa če je sploh srček not, pa itd., tako, da še kar tukaj skačem, tale forum mi je pač tok domačuser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
6.3.2008 10:51:39   
Tia-na
Mijavček, vse je na svojem mestu in pika! Konec leta bo že ... user posted image

Sicer pa ... vedno boste ostale IVF-ovke, a ne? user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
6.3.2008 10:52:35   
mismis
No, ko sem se jaz prvič pridružila na tej temi, to je bilo novembra 2007 po mojem 1. neuspešnem IVF. postopku, sem imela in tudi dobila očutek, da so pa na tej temi vsa dekleta dobrodošla.  Punce so mi prijazno svetovale in odgovarjala na moj 1001 in zakaj.

Tudi danes, če se le da se razveselim novic o nosečkah. z veseljem pogledam slikice trebuščkov in preberem vaše občutke...besede novih nosečk me niso nikoli ne prizadele in ne užalile, mogoče so zbudile za ščepec zavisti, ampak to je naravno in človeško. Tako, da punce po moje kar naprej veselo sporočajte vesele novičke, nekega dne bom tudi jaz na vašem mestu.

Kar se tiče odnosa do deklet, ki se že dolgo niso javile,... meni še vedno zdi, da nekako za vse navijamo, težko pa je reči, če za vse enako. Saj vsi vemo, da je najtežje sebe pogledati skozi oči drugega. Morda so dobronamerni nasveti Bange čisto upravičeni, pri tem pa se je  potrebno zavedati, da se določene punce poznajo tudi osebno, ali so bile celo v večih postopkih skupaj,... takšne se med seboj dopisujejo tudi o drugih stvareh in ne samo o postopkih.  

Tako, upam da bodo vse nove in stare borke imele občutek, da so enako tretirane, v nasprotnem primeru, nas lahko GLASNO opozorite na zapostavljenost.

Banga
tole je pa samo zate... meni je zelo zelo hudo, ker vama ni uspelo. Nekako sem ves čas najvijala zate in upala, da ti pa bo uspelo, od tvojega 1. UZ z samo 1 foliklom. Nekako si mi ti sploh blizu, če že zaradi drugega ne, pa zaradi podobne ljubezni do tvoje pasje mrcine, kot jo jaz gojim do svoje.
Tako, da če potrebuješ čas, da se odmakneš stran od RR si ga le vzemi, ko pa bodo zadeve bolje, si  pa le občasno vzemi čas in prileti naokoli pozdraviti stare RR. Še naprej ti pa želim uspešno življenje in da bi se s tvojim user posted image  še  naprej tako močno ljubila in bila navezana drug na drugega kot sedaj...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
6.3.2008 10:54:43   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Jelka DOBRODOŠLA MED NAMI!Bi te prosile,da nam malo več poveš o svoji zgodbici...oziroma trudu za user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
6.3.2008 10:55:51   
mbd0411
Mijavček,midve bova pa skupaj izvedeli za srčke.user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
6.3.2008 10:58:51   
mismis
No in potem ko jaz  napišem končno tako dolg roman, da bi bil še Tolstoj posnosen name,

se vmes že javi nova kandidatka...

Jelka123 dobrodošla med nami... novimi in starimi borkami. user posted image

Prosim te, le da malo več napišeš o tvojem postopku, da lahko dopolnim seznam...npr. v katerem centru si, kakšno terapijo imaš, kdaj imaš UZ....

Sayuri, Mijavček, Goldfish, Gloria, pf... NOBENA NE GRE NIKAMOR, VSE TUKAJ OSTAT.
to pa zdaj ni več prošnja temveč ukaz,  user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
6.3.2008 10:59:03   
jelka123
seveda-najprej lepo pozdravljene,kot vse ostale na forumu iman tudi jaz svojo zgodbo,trenutno pa čakam na test po ivfm 1.(pco),za sabo imanm že 2x nosečnost(1 otrok).....
zelo fanj je deliti z vami in upati!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3693
6.3.2008 11:00:59   
mismis
Jelka123

koliko user posted image  pa greješ, kdaj pa imaš test..

Matr sem radovedne, a ne...

Punce, zdaj vas moram pa malo zapustiti, moram še malo narediti, da zaslužim za ta naš ljubi kruhek.
se tipkamo kasneje

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
6.3.2008 11:03:43   
jelka123
kot da ne znam pisat-toliko misli mi roji po glavi
test nosečnosti iman 18.03.08 v mariboru,sedaj sem pa v bs -3 dan

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
6.3.2008 11:06:32   
Mijavček
Tia-na, ko bi le...user posted image

Drugač bomo pa iVf-ovke vedno IVF-ovke. Ravno sem se spomnila, ko je enkrat na enem nižjem forumu ena sprševala za bolniško v user posted image  po IVF in so jo nekatere ful napadle, češ kaj se pa gre, sej je samo postopek zansoitve drugačen, ko si pa user posted image  si pa user posted image  in kao nimaš nobenih drugačnih tretmajev,  itd... uglavnem ful grdo. Jaz sem že prej vedla, da tud če zanosim; ko ti enkrat tok časa čakaš na to user posted image , ni in ne more bit isto kot pri tistih ki normalno zanosijo. Vse jemlješ drugače in strah je še 1000x večji kot sicer. Ker če gre kaj narobe, ne veš, a boš spet čakala leta in leta, da zagledaš user posted image , al boš sploh kdaj,... Ostale se s temi stvarmi ne ubadajo, vsaj ne tok, in  hvala bogu da se jim ni treba... Je pa žalostno ker nekatere ne premorejo niti kančka razumevanja do nas.

tako, da... kaj sem že hotla rečt...user posted image , ja, IVF-ovka za vedno ostane IvF-ovka, zato, pa sem ful vesela za tale forum, in da smo na kupu kure, ki se štekamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3696
6.3.2008 11:11:04   
Mijavček
mismis, tvoj "tolstojev" roman ti je prav super ratal. Sem ti kar fouš, ker jaz ne znam tako lepo napisat.user posted image

Jp, mdb, upam, da se bo pri nas že kaj vidlo, ker je še ful zgodaj.user posted image

Jelka, pol spadaš med trepetalke zdaj. Držim pesti! 

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
6.3.2008 11:51:10   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Sayuri, Mijavček, Goldfish, Gloria, pf... NOBENA NE GRE NIKAMOR, VSE TUKAJ OSTAT.

user posted image

Ste me nasmejale zdjle user posted image user posted image user posted image .
JAz bom v vsakem primeru težila in navijala user posted image . Ste mi preveč pri srcu, da bi vas ignorirala. Poleg tega sem bila leto in pol zelo zelo aktivna tukaj gor in se marsikaj naučila od nosečk fosilkuser posted image , od trepetalk,user posted image od drogerašic,user posted image od navijačic,user posted image   od tistih, ki vam ni uspelouser posted image od pivopivkuser posted image user posted image user posted image user posted image .....

Tako da - mene se ne boste kar tako znebile
user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
6.3.2008 11:53:16   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

user posted image  tak zdaj zgledam.... , ...ste mislile, da se me boste res tak hitro rešileuser posted image , ne ne.....   samo malo sem se vam potožila.....
Včeraj sem bila bolj žalostna, pa bolj v ležečem položaju, ker je pikec čisto nekam dol zlezel... danes pa je spet zgleda splezal/splaval malo bolj gor...in jaz spet norim po hiši...

V soboto popoldan morate malo user posted image  ima naš mali tekmovanje v folklori -  območno.... Lani so bili ful dobri, so komaj začeli-prej na šoli tega ni bilo .... in so na koncu prišli do državnega...pa še najmlajši so ponavadi...jih je prav fajn gledat v tistih narodnih nošah.....   Če jim rata gredo na regijsko in pol na državno user posted image .....  Če boste pride bom pripopala kako slikico...... sem še dolžna lari, pa dakec, pa .......  no bomo videli, če ne bom preveč user posted image

Zdaj pa šibam -pralni stroj čaka..... se kaj javim zvečer.....

Pozdrav.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
6.3.2008 12:02:16   
jelka123
sem mirna trepetalka,ki pa vseeno upa na najboljše za dve mali pikiciuser posted image
zanima me kako se vedete po transferju-ali ležite,hodite oz normalno živite.
jaz ne vem več kaj je dobro in kaj ne?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?