|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obupana
5.3.2008 12:09:16   
UOBERC
No še ena žrtev brez volje do življenja. Vedno znova je eno in isto. Dan za dnem. Z fantom se čedalje slabše razumeva, pogovoriti z njim se ne da ker potem vedno reče, ma dej že spet težit pa take. Skupaj sva 9 let in imava 3 leta staro  pupiko. Da o sexu ne govorimo. Odločila sem se da si kupim prjatlčka (vibro). Zakaj moram vedno jaz začeti in pokazati poželenje po tem. V službi mi ni ravno prijetno in razmišljam oz. sem že razmislila in se odločila, da dsam odpoved. Jaz to njemu povem in kaj mi reče, a zdej boš pa spet brez službe? Kokr da sm kdaj že bla. Enkrat sem sam čakala da je šla ena na porodniško, da je lahko mene prijavila. V ničemer me ne podpira. Jaz se moram vedno njemu prilagajati.
Jz imam počasi tega dovolj. Kako naj se znjim pogovrim da sem človek, ki potrwebuje veliko Ljubezni on pa tega ne razume. Ne kaže mi ljubezni in pravi, da tak pač je.

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 5.3.2008 19:14:20 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OBUPANA
5.3.2008 12:12:42   
pijja
Ja ,ja meni moj enako pravi.Navet,resnično ne vem.

Lahko pa na moji temi kakšnega uporabišuser posted image Srečno

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2008 12:14:54   
baguSka
Jz imam počasi tega dovolj. Kako naj se znjim pogovrim da sem človek, ki potrwebuje veliko Ljubezni on pa tega ne razume. Ne kaže mi ljubezni in pravi, da tak pač je.

Ti si pac taka, da to potrebujes, on pa je pac tak, da ne kaze ljubezni. Torej koncni produkt je? Ti njega ne mores spremenit, on pa tud tebe ne. Lahko se samo sama sebe, ce si tega zelita.. Ampak ocitno si ne oz vama je vseeno drug za drugega. Ker taka pac sta.

In dildo ti ne bo dajal ljubezni.

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2008 12:14:58   
UOBERC
hvala pijja! sem gledala tvoje nasvete in tudi tvojo zgodbo sem prebrala. Po eni strani, kot da bi sebe poslušala. Kakšne srečnice,a?user posted image

(odgovor članu pijja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2008 12:16:55   
baguSka
Kakšne srečnice,a?

Se vedno sta lahko srecne, ce si tega zelita, vendar morata pac neki nardit v tej smeri. Same!!! In nihce drug! Ker vidve zivita svoje zivljenje in ga zacnita tud upravljat, vodit, usmerjat... v pravo smer! V vajino smer... In potem sta lahko srecne.

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2008 12:20:11   
pijja
Jaz bom kar začela tolči po mizi.Bom pa jaz obrnila in se postavila zaseuser posted image

Če pa njemu kej ne paše pa naj gre.Ampak ti povem,da je to samo izgovor pri tebi oz. njemu da ne zna pokazati ljubezniuser posted image

Srečnice pa smo ja,najhuje je da se smilim sama sebi.Bo treba vzet življenje v svoje roke,saj samo enega imamo.

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.3.2008 12:23:09   
baguSka
Bo treba vzet življenje v svoje roke,saj samo enega imamo.

user posted image

(odgovor članu pijja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.3.2008 12:33:42   
Anonimen
Da ne spremenimo, nas je strah. Strah spremembe, ker smo navajene tako živeti. In kar smo navajene, nam je to znano.  Če pa začnemo spreminjati, pa ne vemo kaj nas čaka? Kajne, da je tako? Strah negotovosti, strah kako bo.
Začnimo tolči po mizah!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.3.2008 12:35:21   
pijja
Točno tako je ,jauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.3.2008 12:36:58   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Da ne spremenimo, nas je strah. Strah spremembe, ker smo navajene tako živeti. In kar smo navajene, nam je to znano.  Če pa začnemo spreminjati, pa ne vemo kaj nas čaka? Kajne, da je tako? Strah negotovosti, strah kako bo.
Začnimo tolči po mizah!user posted image user posted image user posted image

Ja tocno tko je. Ampak ne samo v partnerstu, ampak na splosno v zivljenju. Torej bi vedno mogli ostati na isti tocki, da se nikoli nic ne spremeni, ker nas je strah neznanega... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.3.2008 12:43:06   
Anonimen
Vendar še nekaj;
če začenjamo spreminjati stvari, (to pa začnemo ponavadi takrat, ko nam že močno utripa rdeča luč) lahko še vedno spokamo in gremo, ne samo za partnerstvo (npr služba, prijateljstvo). Vendar česa nas je strah? Saj tudi če poskušamo spremeniti in ne dosežemo ničesar, lahko vsaj brez slabe vesti odidemo, saj smo dali vse od sebe. Strah je samo v naših glavah. Lp

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.3.2008 12:59:08   
Spark
No pri nama je bilo podobno. Tudi midva imava 3 letno punčko. In sem nekje pol leta nazaj ugotovila, da sva se kar odtujila. Najini pogovori so bili omejeni glede tamale, in to je to. Kar nekako je bilo preveč obveznosti v službi in pri njemu in pri meni, in enostavno nisva imela časa oz. si nisva vzela čas za naju. Pred štirimi meseci sem rodila, in to stanje se je še kar nekako stopnjevalo. Sej sva skupaj rihtala tamale, ampak med nama nič. Meni je bilo vsega dovolj in sem mu rekla, da mi taka veza ne ustreza in da morava nekaj narediti ali iti narazen ali nekaj v popraviti v vezi. Potem pa sva se vsedla in se pogovorila, kje je problem, on je mislil da jaz nimam časa-da se mi ne da, jaz obratno. Ugotovila sva da se imava še vedno rada in da nama je do tega, da sva skupaj. In sva se dogovorila, da se morava posvečati tudi eden drugemu, in res. Dogaja nama 300 na uro.

Glede službe je pa tako. Odvisno kakšne imata finance. Če bosta težko shajala samo z eno plačo ima verejtno prav. Počakaj da si najdeš drugo službo in daj takrat odpoved. Saj se zaveda, da bo potem celotno finančno breme padlo nanj. V tem primeru moraš žal v službi potrpeti še malo.  Če pa si lahko privoščita, da si brez službe se pa vsekakor odkrito pogovorita glede tega, kako bi bilo da si ti doma in da ne delaš.
Skratka, potrebujeta zelo odkrit pogovor. 

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.3.2008 13:05:29   
srki
Po mojem ga boš težko prepričala v nasprtono, če sam tega ne dojame in ne vidi. Mogoče bo razumel, ko boš rekla, da si takega življenja ne zasližiš in da bolje, da gresta narazen.

(odgovor članu pijja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.3.2008 13:08:40   
baguSka
Če pa si lahko privoščita, da si brez službe se pa vsekakor odkrito pogovorita glede tega, kako bi bilo da si ti doma in da ne delaš.

No, jaz mocno odsvetujem, da pusti sluzbo... sploh v taki situaciji kot je zdele, ker ne ve ce bosta se skupi al ne vec... da pa se financno postane odvisno od njega, bo pa se tok tezje sla!!!???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.3.2008 13:12:52   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Če pa si lahko privoščita, da si brez službe se pa vsekakor odkrito pogovorita glede tega, kako bi bilo da si ti doma in da ne delaš.

No, jaz mocno odsvetujem, da pusti sluzbo... sploh v taki situaciji kot je zdele, ker ne ve ce bosta se skupi al ne vec... da pa se financno postane odvisno od njega, bo pa se tok tezje sla!!!???user posted image user posted image user posted image

To je pa res ja. Rajši potrpim v službi, pa imam vsaj nek denar.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.3.2008 13:16:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: UOBERC
Kakšne srečnice,a?user posted image

Vsak je svoje sreče kovač. Vsak lahko spreminja svojo usodo. samo se je treba vzeti vroke in v glavi narediti premik, zavestno je treba delat na temu, da hočeš izboljšati svoje življenje. In zavestno si moraš vse negativne pomisleke odrinit nekam na stran.

Zdaj oba s partnerjem prihajata domov z mislijo, da vaju doma čaka samo kreg, slabo, neposlušanje, jamranje, eden drugemu naprej mečeta naprej same negativne stvari. Ne moreš ti od njega pričakovat, da te bo poslušal, če ti njega ne. Kadar smo žalostni, prizadeti, ranljivi,... je zelo težko v sebi razumsko sprejeti dejstvo, da se verjetno tudi partner počuti povsem enako. In da zaščitiš sebe, svojo ranljivost, v partnerju iščeš napake, vso krivdo vališ na partnerja in on nazaj. In tu nastane začaran krog. Ven prideš samo, če se zaveš vsega tega negativizma in začneš delat v smeri dobrega, rešitve. Tudi tako, da sam sebi priznaš svoje napake. In ugotoviš, da nisi zaradi tega nič slabši, le človeški.

(odgovor članu UOBERC)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
5.3.2008 13:27:51   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ja potem pa trpi vse zivljenje... ce ne upas it v novo, boljso in v tej trpis, le zato da neki imas user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.3.2008 13:29:41   
baguSka

Ja potem pa trpi vse zivljenje... ce ne upas it v novo, boljso in v tej trpis, le zato da neki imas user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  sele zdele sm te steknla srki!!! no, tole ni bil odgovor namenjen tebi...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.3.2008 13:45:03   
sasa78
 user posted image user posted image user posted image user posted image ANKICA BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se popolnoma stinjam.

Pri meni je bla ista situacija, naveličanost, vsakodnevno življenje me je ubijalo, pa dva otroka na sebi, pa študij,.... pa tečna sem bila sama sebi.

Samo v glavi je treba spremenit.
Jaz sem se ful spremenila - na boljš - pa imava sedaj vsak dan sex celo po 2x če nam rata, pa kosilo romantično z otroki vred, pa večerne sprehode,...
Če se ti ne potrudiš se tud on ne bo. Doživela sva neki preporod. Da ne omenim njegove vroče SMS. Kaj mi pošilja! Bom rekla, da se čuti pri njemu pomlad - skoz se vrti okoli mene, (prej se ni, skoraj še lupčka za dobr dan ni blo) zdaj pa  je in to  kakšen. (ne bi šča v podrobnosti).

Če gleda televizijo ga pač začmeš masirati, pol pa ni varjante da se ti upre, vsak je že padu na to stvar. Sej veste kako to gre.

Probaj se malo angažirat in ni nič zato, če moraš ti prevzet pobudo zmeraj - ko mu daš tapravo mero, jo bo imel tudi on! Pa sej smo vsi samo ljudje.

Popestri mu dan z namigovanjem kako bi ga in ne kakšne imaš skrbi, daj malo v varstvo in pol .........

lp

ps: tud jaz sem bila nejevoljna, sedaj sem pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.3.2008 14:18:53   
srki

user posted image user posted image user posted image user posted image  sele zdele sm te steknla srki!!! no, tole ni bil odgovor namenjen tebi...

Se mi je zdelo, da nekaj ne štima, sem te hotela že citirat, pa sem vendarle še malo uč spustila in videla, da si se že sama popravilauser posted image .

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.3.2008 14:40:05   
arabela*
se strinjam z beguško,samo sama lahko kaj postoriš,da ti bo bolje.Ko bošdojela,da si sama zase najboljše,da ni potrebno nekoga,zaradi katerega je odvisna tvoja sreča,šele takrat boš zaživela.Partner mora samo dopolnjevati tvoj svet.Ko boš naredila to za sebe,verjemi,da bojo tud ljudje(tudi partner) videli tebe kot srečno osebo,zadovoljno in se bodo tud drugače obnašali do tebe.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.3.2008 14:42:57   
arabela*
še nekaj bi pripomnila.Povej,kaj boš imela ti od tega,da boš zaradinjega vztrajala v službi,ki te mori?Samo sebi boš grenila življenje.Naredi tako,kot misliš da je prav,na njem pa mislim da je to,da ti stoji ob strani in te podpira.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Obupana
5.3.2008 18:09:18   
Anonimen
Jz imam počasi tega dovolj. Kako naj se znjim pogovrim da sem človek, ki potrwebuje veliko Ljubezni on pa tega ne razume.

Pocasi imas vsega dovolj, ne pa se cisto dovolj. Ko ti bo dovolj, bos nekaj naredila.....pri sebi.

Ves, v zivljenju naletimo na taksne in drugacne ljudi, eni so do nas boljsi, drugi slabsi, vecina jih pa pride in gre. Tudi partner ni stalno prisoten. Edina oseba, ki je ves cas s tabo, si ti. Zato se za zacetek zmeni s sabo, kaj bi rada. Potem bo vse lazje :).

(odgovor članu UOBERC)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
5.3.2008 20:30:23   
emi*
Joj ej,ampak te moške razumet je obup.Lahko je njim se non stop neki pizdit da nimajo nič pa da jim ženska non stop teži. Kaj se pa ne zjasnijo. Vsi bi nekaj imeli a pogoviči pa se ne bi,to je njim teženje. Pa mu začneš govorit o nečem pa ti reče,dej kaj težiš,kaj se ne da na normalen način pogovarjat.

Kaj je njim normalen način,kje je tukaj kak forum da kakega vprašam,kako se on to pogovarjajo? Res obup!user posted image user posted image

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.3.2008 8:26:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Joj ej,ampak te moške razumet je obup.Lahko je njim se non stop neki pizdit da nimajo nič pa da jim ženska non stop teži. Kaj se pa ne zjasnijo. Vsi bi nekaj imeli a pogoviči pa se ne bi,to je njim teženje. Pa mu začneš govorit o nečem pa ti reče,dej kaj težiš,kaj se ne da na normalen način pogovarjat.

Kaj je njim normalen način,kje je tukaj kak forum da kakega vprašam,kako se on to pogovarjajo? Res obup!user posted image user posted image

Prosim, ne posplošuj na vse moške. In tudi vse ženske niso angelčki.
Eni se znajo pogovarjat, drugi ne. Eniso spoštljivi, drugi se zmerjajo. Eni partnerja obravnavajo kot enakopravnega v odnosu, drugi ga hočejo spremenit in temu primerno je tudi izrazoslovje in ton glasu.

(odgovor članu emi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?