|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
5.3.2008 10:50:49   
noa1
user posted image

Mene tudi zanima, če se ga splača nabavit ali gre še za eno marketinško foro.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3926
   RE: Desetke007
5.3.2008 10:56:07   
Klaudia
Jst sm gledala okoli in noben dežniček ne paše lepo na naš voziček- Quinny Speedi.

Pol sem pa gledala po cenah in je praktično isto ali kupiš dežniček ali pa pepeny. Fajn je ker lahko nastavljaš kako daleč naprej sega, koliko je nagnjen v kakšno stran. Sonce ni šans da pride zraven. Smo obrnil voziček direkt proti soncu ( pozimi je še nižje sonce kot poleti ) in je bila Lia čisto v senci, hkrati pa je vse vidla ven. user posted image  js ga ne menjam. Edin malo smešno je, ko rahlo plapola ko piha veter. Narejen je namreč iz zelo tanke tkanine in žica okoli, zato tudi paše na vse vozičke.

Zložen je pa tudi v parih sekundah v vrečko, ki je našita nanj...

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
   RE: Desetke007
5.3.2008 10:59:11   
skuštrana
S tem se ne bi strinjala! Otroci majo ful občutljive učke in niso se jim še čist razvili.


Oktoberka, saj ravno zato ne smejo imet sončnih očaluser posted image Ker vid še ni razvit, ker se oko potem ne navadi delat pravilno.


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
   RE: Desetke007
5.3.2008 11:04:13   
jasna
skuštrana, kaj huduser posted image  se dogaja pri vasuser posted image . Fant se polije in zažge, 14 letnica obesi..., vse v šolahuser posted image user posted image user posted image user posted image  Bom nehala poslušat radio in gledat poročila. Me kr srce boli ob takih grozotah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
   RE: Desetke007
5.3.2008 11:12:44   
skuštrana
Jasna,no commentuser posted image user posted image To je odraz situacije okoli nas...Čedalje več je teh stvari, ena od posledic ker starši nimamo več toliko časa za ukvarjanje z otroci...delavniki so vse daljši, otroci pa prepuščeni sami sebi in ulicam pa jim svašta pada na pamet...user posted image user posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
   RE: Desetke007
5.3.2008 11:48:12   
Kasija
Skuštrana da bo tvoji tašči čim prej bolje user posted image

Spanje - moj tudi spi dolgo cca 3,5 ure v vozičku. doma pa spravi skupaj največ uro. Žal bo mo9j novi atrij prišel prepozno, tako dsa pridobivam kondicijo z maratonskimi sprehodi.

pot jaz zelo težko nosim eliana v lupinici. morda zmorem prisopihati od avta do stanovanja, več pa ne. lupinica pa mora biti težka, ker je namenjena zaščiti v avtu. s tem se jaz tolažim user posted image

kopanje je moj ljubljeni soprog naučil otroka čofa-čofa in posledično je vsa kopalnica in z njo jaz in on  stuširana. brez pretiravanja spravi vsaj četrt vode ven iz banjice. ko ugotovi, da se gre kopat, vriska in brca z nogicami in nadaljuje vse do vode. v vodi si takoj zatlači roko v usta in že sanjari o naslednji aktivnosti - dojenju user posted image . že med brisanjem ga moram animirat, ker če ne, se joka. celo brisanje in masiranje je sprejel bolj kot obvezno mučenje pred slastnim obrokom. ampak potem pa zaspi ko dojenček - kar tudi je, ne - in kopam ga skoraj vsak dan, ker drugače ne zaspi sploh in potem bedi tudi do po polnoči. pri umivanju obraza in oči se pa namrdne in da jasno vedet, kaj si on misli o tej nepotrebni jutranji aktivnosti. ne vem, če sem ti kaj pomagala, ker te najbrž zanima, kako preprečiti jok - razumem, ker moj se dere v lupinici, pa ga ne znam potolažit. Ideje?  

elian me tudi brca v trebuh na previjalni. me je bolelo in je trajalo, da sem pogruntala od česa. zdaj sem mu dala igračko, ki jo naviješ z melodijo nad previjalno in potem jo gleda in lovi z rokami ter pozabi na noge. je pa bolj nevarno, da se skotali za njo dol s previjalne, tako da jo naštimaj pri sredini.
 
Pritisk imam jaz tudi 60/90 - ko bi bile to vsaj moje mere user posted image  - in se pač navadiš živet s tem, a ne pot? Ob slabem vremenu se mi vrti in bolj čutim spremembe pritiska v atmosferi. pa kak dan se res težko spravim skupaj. sol pa ne deluje, vsaj pri meni ne. pomaga mi samo redno gibanje, kar pa mi ne diši. zdaj, ko se veliko sprehajam, je moje počutje boljše.

mehurčica sem tudi v vrsti za masažo user posted image





(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
   RE: Desetke007
5.3.2008 11:48:24   
2ursae
jao ... sem zdajle obesila rdeče perilo in mi ena nogavica manjkauser posted image , je očitno v stroju ostala - v stroju pa že laufajo plenice. Upam, da ne bo kakšne roza katastrofe user posted image .

Mi smo nazaj od P, nae rekordne mere pri 4,5 mesecih: 68 cm, 8120 g in obseg glavice 44 cm. Mi je rekla P, da nama gre super, da je pa nečeloma po tabelcah tko, da otroko podvoji svojo težo pri 6m user posted image . Sem ji povedala, da se dojiva na 2 uri in mi je odvrnila, da se očitno zelo rad crklja. Je svetovala, da, če želim sebi olajšat zadevo, naj poskusim malo daljšat razmike, pa sem ji rekla, da ge ja meni lažje kar pristavit kot pa mu ne dat user posted image . Naj si sam odmerja svoje porcije, ko si bo zaželel, bo že manj jedel.
Dobil je pikico, mal pojokal, pa sva bila takoj dobra user posted image , zdaj pa spi ... bi mi prav prišlo, da bi danes malo več spal, da lahko malo knjigo pogledam. Ja, Urša, knjigo, ne pa računalnik user posted image .

ša mal odgovorov potalam:

sončna očala: po mojem pri tem ni samo ene resnice, sem prebrala že kar nekaj čankov, kjer očalca priporočajo od rosne mladosti, seveda pa morajo biti kupljene pri optiku. Mi jih ne bomo imeli, iz praktičnih razlogov: najbrž stanejo kar nekaj €, pa dvomim, da jih bo hotel imet gor, že s klobučkom je križ. Itak bo imel klobuček, že zaradi glavice in imel tako očke v senci.

kopanje: po kopanju je ša dobre volje, dokler ga ne začnem oblačit - takrat pa pride huda ura. Pol pa iz kopalnice letiva direkt v spalnico, kjer ga podojim in blažen zaspi user posted image . Ne mirkam pa na to, da naj po jedi ne bi šel prekmalu v banjo. Ko je lačen mu dam in ko pride na spored banja, gremo, pa če je od hranjenja le 10 min. Poliva itak ne več, če je pa pred banjo dalj časa brez hrane, je pa pri oblačenju sploh cel user posted image . Kopamo se pa vsak drugi dan, pa se ne namilimo vedno. Laske namilim le 1x ali 2x tedensko, itak je z njimi ful dela user posted image . Delam pa vse s trdim milom.
umivanje: ma ja, ni problema. Ajd, ni ravno srečen, ko mu umijem obraz, ampak pritožuje se pa ne ... tudi, ko mu dajem fiziološko v noska, naredi sicer grimaso, a potrpi.
teža lupinice: ja, ni ravno lahka ... ne bi pa kupovala kakšne slabše le zato, ker bi mi jo bilo lažje nosit. Po mojem mora bit konkretna, da je pravilno ojačana in s tem bolj varna.

gledanje poročil: že dolgo ne več, če že, pogledam samo na dnevniku prvih par minut, da vidim, kaj dogaja. Črna kronika pa ... letim daleč stran, ker tudi mene take stvari prizadanejo, sploh kar se tiče otrok.

tatoo: nimam, sem se pa nekaj časa resno ukavrjala z mislijo, da bi ga dala ... pa dalj kot to nisem prišla. Se nisem mogla odločit, kaj bi si dala narisat.

skuštrana, eno user posted image  za taščico in user posted image  za vas, da boste lažje prebrodili situacijo.

papa

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 5.3.2008 11:51:03 >


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
   RE: Desetke007
5.3.2008 11:53:12   
Kasija
Tetovaže nimam, bi jo pa rada imela. samo bi morala izbrat nekaj, kar res želim imeti celo življenje. koliko pa kaj boli in kako težko je vzdrževat prve dni po tetovitanju?

Pa ena dobra stran http://www.kidsroom.de. Sem gledala avtosedeže in so kar cenejši.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
   RE: Desetke007
5.3.2008 12:02:42   
Kasija
Tiste, ki šivate - razmišljam o takem stolčku za kasneje. http://www.sleepingbaby.net/jan/Baby/chairseat.html
Gre za sešit stolček-hlačke, ki ga pritrdiš na naslonjalo sedeža. Kaj menite? Je to praktično?

user posted image  Sploh me zanima, koliko so uporabni stolčki za hranjenje in kateri?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
   RE: Desetke007
5.3.2008 12:15:49   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae



Mi smo nazaj od P, nae rekordne mere pri 4,5 mesecih: 68 cm, 8120 g in obseg glavice 44 cm.




Sedaj si pa zamisli, da je moj imel pri 3 mesecih in 3 tednih tak obseg. Velik pa 64,5cm in težek 6220g. Je rekel P, da se sedaj počasi približuje normali iz nadpovprečno velike glaveuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
   RE: Desetke007
5.3.2008 12:17:26   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

user posted image  Sploh me zanima, koliko so uporabni stolčki za hranjenje in kateri?


navaden, lesen tri-trap od Stokkeja user posted image user posted image . Mi imamo rdečega ... mmmmm, je lep user posted image . Tu se izplača kr potrudit pri izbiri, saj je otrok not res dolgo časa.

živa, a ste imeli danes RA? Kako je bilo?

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 5.3.2008 12:18:10 >


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
   RE: Desetke007
5.3.2008 12:26:38   
jasna
Kasia, jaz sem itak zaljubljena v stolčke, ki se prišravfajo na mizo. Najmanj dela s čiščenjem in še v gostilno ga lahko vzameš s sabouser posted image . Drugače pa so tudi meni najboljši trip trapuser posted image . Tisti sedež za na stol pa po moje ni glih uporaben. (Vem, samo zdraho delam tleuser posted image .) Problem je v tem, da je dete prenizko oz. mu je miza previsoko. Razen če pod rito naštimaš par povštrov. Pol šele maš dela s pranjemuser posted image .

2ursae, upam da štunf ni v strojuuser posted image

LP

< Sporočilo je popravil jasna -- 5.3.2008 12:28:51 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
   RE: Desetke007
5.3.2008 12:56:43   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

Tiste, ki šivate - razmišljam o takem stolčku za kasneje. http://www.sleepingbaby.net/jan/Baby/chairseat.html
Gre za sešit stolček-hlačke, ki ga pritrdiš na naslonjalo sedeža. Kaj menite? Je to praktično?

user posted image  Sploh me zanima, koliko so uporabni stolčki za hranjenje in kateri?


To je drugače Sack'n'seat. Tukaj si lahko več prebereš: http://comfortbaby.com/sack.html Je pa drugače mogoče fajn edin za v restavracije ali pri kakšnih kolegih ki nimajo stolčka.

Za doma pa se mi zdi najboljši trip trap. Zaenkrat ga imamo še razstavljenega. user posted image  Pri drugi babici bomo imeli pa kar ikein Antilop

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

Tetovaže nimam, bi jo pa rada imela. samo bi morala izbrat nekaj, kar res želim imeti celo življenje. koliko pa kaj boli in kako težko je vzdrževat prve dni po tetovitanju?


Bolečina je odvisna od tvojega praga bolečin in od tega kje se tetovaža nahaja. Najbolj boli na kosti. Mene je bolj živciralo, ker me je žgačkal in nisem smela umaknt al pa popraskat user posted image

Vzdrževanje je pa tut čist simpl. Približno 4x na dan umiješ z nežnim milom (uporabljala sem kar za intimno nego) in namažeš z bepantenom plus. Čimveč je treba zračit, pa sončit se ni priporočljiva vsaj pol leta. (zato večina dela tattoo-je v jeseni.

nizek pritisk - je problem tudi v naši familiji in smo ugotovili da kava stanje še poslabša. Prvo urico ali dve pritisk dvigne in se počutiš odlično, potem pa tako nahitro pade, da je kriza. Zato je tudi ne pijem. Sem enkrat že v nezavest padla zaradi tega...

brce v trebuh - pri nas tudi vrtiljak ne pomaga več... je ne zanima. Zadnje dni ji je najbolj veselo če se obrne na trebuh in hkrati podre posodo z vodo... včer mi je to 2x nardila user posted image  se mi bo še parket napihnu user posted image

jasna - tak stolček je imela sestra za pri babicah. Samo se je sčasom tako povesil, da raje damo povštre na stol...

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
   RE: Desetke007
5.3.2008 13:37:23   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
Samo se je sčasom tako povesil, da raje damo povštre na stol...


A res? Naš je dal pa že 5 otrok skozi, trenutno sem ga pa posodila prijateljici. Pa bo ziher tudi še Neli zdržal.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
   RE: Desetke007
5.3.2008 14:32:32   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
Samo se je sčasom tako povesil, da raje damo povštre na stol...


A res? Naš je dal pa že 5 otrok skozi, trenutno sem ga pa posodila prijateljici. Pa bo ziher tudi še Neli zdržal.


Sej stolček je še uporaben. Samo ko smo ga notr dal je bil zgleda pretežek. Pa jhe bil kar suhcan fantek. Samo stolček je bil pomoje malo slabše kvalitete...

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
   RE: Desetke007
5.3.2008 14:37:29   
jasna
Ko mam še glih mal časa, bom še mal zatežilauser posted image .

Če kupuješ stolček za dalj časa, je trip trap po moje najboljša varijanta. Tistih par mesecev kasnejšega začetka uporabe ne odtehta dolžine uporabnosti stola. Tudi finančni vložek se splača. Plastični so verjetno tudi fajn, a uporabni bistveno manj časa. Je pa ful zgrešen nakup stolčka, ki se kasneje spremeni v mizico in stolček. Za čistit je katastrofa. Ko odtraniš malo mizico, je ravno toliko visok, da ga ne moreš postaviti pod veliko mizo in je dete preveč stran. KO pa uporabljaš kot mizico in stolček, je stolček pretežek za normalno uporabo. Mi smo takrat čist sfalili in ta varianta sedaj samuje na podstrešju in čaka, da se ga kdo usmili.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
   RE: Desetke007
5.3.2008 15:09:16   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Ko mam še glih mal časa, bom še mal zatežilauser posted image .

Če kupuješ stolček za dalj časa, je trip trap po moje najboljša varijanta. Tistih par mesecev kasnejšega začetka uporabe ne odtehta dolžine uporabnosti stola. Tudi finančni vložek se splača. Plastični so verjetno tudi fajn, a uporabni bistveno manj časa. Je pa ful zgrešen nakup stolčka, ki se kasneje spremeni v mizico in stolček. Za čistit je katastrofa. Ko odtraniš malo mizico, je ravno toliko visok, da ga ne moreš postaviti pod veliko mizo in je dete preveč stran. KO pa uporabljaš kot mizico in stolček, je stolček pretežek za normalno uporabo. Mi smo takrat čist sfalili in ta varianta sedaj samuje na podstrešju in čaka, da se ga kdo usmili.


jz bi tud težila user posted image  .. no, naj dodam še razvojni vidik: stolček naj bi bil tak, da spodbuja otroka, da sedi sam, se pravi dobro staro trdo sedalo in navpično hrbtišče. Z raznimi fotelji (na ta način so narejeni plastični oblazinjeni stolčki) in blazinicami ne boste otroku naredile nobene usluge. Poleg tega je priporočljivo, da ima trip trap stolček nogo v obliki črke "L" ali "Z", ne pa "A" - prvi dve varianti sta namreč prožnejši in ublažita udarjanje hrbtenice, ko otrok po stolčku skače.

pa še naš junak v stolčku pri 8 mesecih user posted image  tako je, če otrok vzame stvar (beri: hrano) v svoje roke user posted image

user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
   RE: Desetke007
5.3.2008 15:16:53   
Klaudia
A potem tale ni vredu?
user posted image

Tega smo namreč dobili v darilo...

Pa še tole zraven paše
user posted image

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 5.3.2008 15:18:59 >


_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
   RE: Desetke007
5.3.2008 15:23:32   
2ursae
ja, klaudija, čist v redu je user posted image , jaz sem glede nog napisala le, kaj je bolj priporočljivo, to je vse. Itak se redko kdo ozira na te stvari oz. zdi se mi, da redki sploh vedo za to podrobnost. Tvoj stolček je čisto fin user posted image .

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
   RE: Desetke007
5.3.2008 15:26:39   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Itak se redko kdo ozira na te stvari oz. zdi se mi, da redki sploh vedo za to podrobnost.


Itak ima večina stolčke ala prima pappa itd. user posted image  Men se zdijo pa totalno nepraktični in prav grdi za pogledat. Poleg tega, pa lahko trip trap uporablja tudi odrasla oseba, če stlači rito gor user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
   RE: Desetke007
5.3.2008 15:33:48   
Ulaa
Klaudia: ravno to kar si napisala za Pepeny me je zanimalo, konkretne izkusnje. Da ne bi kupovala nekaj kar ni o.k.. Hvala za info bom kar narocila tole in se jogi .

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
   RE: Desetke007
5.3.2008 16:53:29   
mama06
Kar lepo debatirajte o stolčkih. Sem glih danes mojemu rekla, da ga bo treba počasi kupit. Paetovala ne bom, ker nimam pojma, bom pa zato zelo vesela vsakršnega namiga in priporočilauser posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
   RE: Desetke007
5.3.2008 16:57:44   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Mi smo nazaj od P, nae rekordne mere pri 4,5 mesecih: 68 cm, 8120 g in obseg glavice 44 cm.



Sedaj si pa zamisli, da je moj imel pri 3 mesecih in 3 tednih tak obseg. Velik pa 64,5cm in težek 6220g. Je rekel P, da se sedaj počasi približuje normali iz nadpovprečno velike glaveuser posted image



o, mašina ... kolk je pa imel obsega ob porodu? naš ga je imal 36 cm.

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
   RE: Desetke007
5.3.2008 16:57:53   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae





pa še naš junak v stolčku pri 8 mesecih user posted image  tako je, če otrok vzame stvar (beri: hrano) v svoje roke user posted image




Je pa sesalec v nizkem štartu nonstop, ane?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
   RE: Desetke007
5.3.2008 16:59:59   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Mi smo nazaj od P, nae rekordne mere pri 4,5 mesecih: 68 cm, 8120 g in obseg glavice 44 cm.



Sedaj si pa zamisli, da je moj imel pri 3 mesecih in 3 tednih tak obseg. Velik pa 64,5cm in težek 6220g. Je rekel P, da se sedaj počasi približuje normali iz nadpovprečno velike glaveuser posted image



o, mašina ... kolk je pa imel obsega ob porodu? naš ga je imal 36 cm.


Enako kot tvoj - 36cm. Sam je pol očitno ful rasto, saj je pri prvem mesecu pridobil na obsegu glave in prsnega koša 3cm, v dolžino pa 8cm. Teže raje niti ne povem, ker je ob samem dojenju prišel na +1550guser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Zvestoba
lenca8

Bi partnerju oprostile prevaro?

Da (25%)

Ne (75%)


Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!