Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 11:27:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Za digidagi pa... jaz sem tud bolj zajc, pa raj ne upam, dokler mi en od G ne da zeleno luč! Kaj si zdej s tem hotla rečt? Da maš rada bolj hitri al, da si bolj boječa?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 11:29:36
|
|
|
|
Mijavček
|
Ma neee taaaak zajc, dakec, nehi, se bom polulala sej veš kakšen zajc sem mislila
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 11:29:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Spelka12, jst sem anadejko našla na forumu Za nas ( 302. nadaljevanje) , kjer je tudi sporočila svojo novičko.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 11:30:32
|
|
|
|
bambi75
|
Kajsica jaz sem v Mb in meni so estradiol merili samo v spontanem ciklusu, ker so hoteli videti kaj se dogaja pri meni brez stimulacije. Mora pa biti ta nad 0,40 da je vsaj ena celica zrela. Jaz sem ga imela 1. ko so delali spontani ciklus komaj 0,33 folikel pa zadosti velik a se na podlagi tega niso odločili za punkcijo, ker so rekli da je folikel najbrž prazen brez celice in to so ugotovili na podlagi hormona, 2. pa sem ga imela 0,67 ali 0,87 se ne spomnim točno pa so delali puncijo in je bila notri zrela celica. Tako da na podlagi tega predvidijo koliko je približno celic.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 11:31:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Mijavček, fora je bla pa dobra. Še kr se smejim
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 11:39:21
|
|
|
|
gold fish
|
gugu - jaz sem kaki teden jemala buscopan 3x, pol pa nisem več, kljub temu, da so sestre rekle do 1 UZ v LJ... Če čutiš krče ga poješ..... Je dr. eni punci rekel, da ga ni dobro kar tako jesti ........Jemala sem samo Utrogestan..... do 1 UZ, sedaj imam Dabroston, pa počasi zmanjšujem,mi je gin. rekel, da ni več treba, sedaj pa moram postopno nehati...... Glede mi smo, samo bolj previdno, je pa res, da jaz nisem krvavela.... Na tvojem mestu (če si krvavela) bi počakala do UZ - zaradi boljšega občutka oz. saj so še drugi načini za #veselje# ....... Drži se....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 11:39:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Mismis, včeri sem že pobegnila med rjuhe, sem bla tolk , da več nisem mogla. Ma jst žvim, delam, jem in spim. Nč novga. Ti? Razen, da maš najboljšo pasjo mrcino, da je ful fejst, da je car, da je najbolj pameten, da je the best, kaj dogaja?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 11:45:48
|
|
|
|
Linda25
|
bambi75, hvala za odgovor. Potem imam res visok estradiol, če je to to. Kri so mi vzeli in pod estradiol napisali E2 17,4. to je verjetno to. Mi je sestra povedala, da je zelo dober. V prvem postopku mi krvi niso jemali, zato ne vem, kako je bilo v prejšnjem postopku. Tia-na, kako je bilo pri tebi? Danes nas je na UZ kar nekaj čakalo. Tega res še nisem doživela. Še sama sem bila zgodnja, pa sem bila na vrsti nekje 10. Za mano pa še veliko punc. Lp
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 11:53:04
|
|
|
|
mismis
|
Dakec, a ti mene mal hecaš... glede moj mrcine Sej vem, da občasno ful pretiravam, ampak to je skoraj tako, kot ženske, ki rodijo sovjega prvega otroka (Posplošujem, ne me tepst ) , ko začnejo v vsem pretiravati. Sej bo minilo... Ti pa praviš, da ješ, spiš in živiš, še dobro da bo kmalu vikend... Pri nas tudi v bistvu nič novega, razen tega, da se moram počasi spet spraviti učiti, če mislim še letos zaključiti z temi izpiti Pa čakamo, da nam teta s GK LJ sporoči po mejlu, kdaj bomo lohka spet štartali z novim postopkom do takrat sva se pa z mojim odločila, da bova malo odklopila in se spet malo posvetila drug drugemu. Tako, da se sedaj vsak vikend, če le da odpraviva na krajši izlet in sprehod... lp,
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 12:25:39
|
|
|
|
paki
|
Pozdravljene punce, jaz sem pravkar prispela iz PO in sem kar malo razočarana.Od 12 jajčec, so bili samo trije oplojeni in od tega samo eden za transfer. Sedaj čakat in upat na najboljše.. Pozdravček
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 12:29:13
|
|
|
|
paddy
|
ojla punce mene pa spet neki zanima,ali jemlje katera dabroston in ali je možno da imaš od tega malo močnejši izcedek,prosim če mi lahko katera kaj svetuje, ker me že malo panika zgrablja.lp.
< Sporočilo je popravil paddy -- 5.3.2008 12:34:46 >
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 12:37:10
|
|
|
|
Tia-na
|
Danes je bila v LJ na UZ taka gužva, da sem šele zdaj prišla domov (no, še mal shopinga sm si privoščila). Tete so mi dale zeleno luč in od danes sem še Menopur đanki. Linda, ti si pa že v finalu za , bravo. Lep rezultat.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 12:43:48
|
|
|
|
sapi
|
ROZICA29 na pošti je napisan datum konzilija 29.02. čeprav mi je s. Tatjana rekla da je bil prejšnji dan ... v glavnem bil je 28 ali 29.02. ... čudno, da si dobila št. ... razen če ti jo je sestra od Ribičeve sama priskrbela že za v naprej ... za informacijo moja št. je 63 ... res najbolje, da pokličeš in boš vedela kako in kaj ... a tebi je pa sestra dala napotnico in terapijo ... meni je vse skupaj dala k dokumentaciji za konzilij tako, da bom poklicala s. Blanko in se prepričala, če je res vse tam ... takole 19.02. sva oddala vse papirje pošto sem dobila 04.03. cca 14 dni ... spelka12 hvala , hvala tudi jaz navijam zate kot nora ... imam pa že metuljčke v trebuhu od vsega navdušenja, strahu, .......... sapi
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 12:44:43
|
|
|
|
Tia-na
|
čarna, banga ... Žal mi je, da tokrat ni uspelo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 13:01:30
|
|
|
|
sabsa
|
Pozdravček! Naj še jaz poročam, kako je bilo na uz. Endometrij 11 D: 14 L: 17, 18, 20 V petek ponovno uz. Do takrat se še špikam. JUPI! A mislite, da bi glede na velikost v petek lahko padla stopka? 4 folikli niso ravno dober pridelek, ha? Je možno, da se do petka še kakšen razvije? Pozdravček!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 13:07:30
|
|
|
|
ROZICA29
|
SAPI, ne vem kaj je sestra mislila s to številko 41/08, bom kakšen teden počakala s klicem Tatjane, ker so šli vsi papirji na konzilij šele v ponedeljek. Jaz sem bla pri Ribičevi 25.01.2008, in takrat naj bi ji prinesla še zadnje manjkajoče papirje, hormonski test in pregled krvi na spolno prenosljive bolezni, naj bi mi samo še to manjkalo.V dobri veri sem mislila, da bodo šli ta dan papirji na konzilij. Ko je njena sestra pregledala papirje, je rekla, da mora moj ponoviti spermiogram, ker naj bi bil prestar izvid. Tako, da sem bila malo jezna, zakaj mi to niso rekle že prej, in da se bo zdaj spet vse zavleklo, in se tudi je do 03.03.2008. Mogoče mi je zato dala številko, da ne bom spet toliko čakala. Verjetno ta številka ni več veljavna, če maš ti št.63, jaz pa niti pošte še nimam. Ne vem. Takrat mi je tudi dala napotnico in list, na kateri je napisana terapija S+Ma 3 ampule.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 13:14:07
|
|
|
|
Tia-na
|
Folikli naj bi rasli cca 2 mm na dan in bi se znalo zgodit, da dobiš v petek stopko. Sicer pa proti koncu naročajo tudi vsak dan na UZ, če je treba. Štirje folikli pa niso malo... itak pa šteje kvaliteta in ne kvantiteta.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 13:20:09
|
|
|
|
spelka12
|
dakec hvala za informacijo. Jo iščem že od petka in me je malo skrbelo. paki nič se sekirat, meni sta od 12 tudi samo 2 ostala. Že drugič . Bo pa tisti eden bolj pogumen .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 13:27:45
|
|
|
|
sapi
|
ROZICA29 imaš pa smolo ... imaš prav lahko, da ti je rezervirala evidenčno št. ... zakaj ne bi bila veljavna saj si jo dobila pred mano jaz sem jo dobila šele danes ... sicer pa najbolje, da malo počakaš potem pa pokličeš s. Tatjano in se prepričaš kako in kaj ... jaz pa v boj za mojo napotnico in terapijo ... držim pesti, da čimprej urediš zadeve in dobiš pošto ... mogoče se pa kaj vidiva na GK ... poročaj kako se bo odvijalo ... sapi
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 13:30:56
|
|
|
|
cati
|
Punce hvala vam za lepe besede. Sem bila danes v bolnici in izvedela naslednje. Izvenmaternična nosečnost je potrjena( baje padla v 2% ki se jim to zgodi) ampak je sama propadla( to se naj bi zgodilo v 50%) tako da po vsej verjetnosti nebo potrebe po operaciji (vsaj ena dobra stvar v tem) v petek moram it še enkrat dat kri in to vse do takrat dokler nebo hormon 0. Če pa bi slučajno bile bolečine pa moram nazaj takoj (20% imam možnosti tudi za to). Tako vsi podatki postreženi z statistiko sam nevem kakmi je ratalo pridit med ta 2% med tistih 30% ki jim pa iz prve rata pa ne
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 13:35:07
|
|
|
|
gold fish
|
cati - drži se.....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 13:37:09
|
|
|
|
ROZICA29
|
Hvala sapi. Jaz pa tebi želim, da te napotnica čaka pri sestri Blanki, in te verjetno tudi res. Ampak je najbolje, da preveriš. Sporoči če si jo najdla. Jaz bom pa sporočila ko dobim pošto, upam da čimprej. Joj, kako sem neučakana. Zakaj sploh služijo te številke?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 13:38:37
|
|
|
|
gold fish
|
rozica29 - mogoče je to tvoja št., pod katero te vodijo za na konziliju...tudi tam dobiš neko številko.... in to številko te pol sestra vpraša, ko se naročiš prvič pri sestri Miri, da dobiš datum za sestro Blanko (je napisana na odobritvi od konzilija)...... Po moje je to to..... in ne številka, ki jo dobiš kasneje....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 5.3.2008 13:40:17 >
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 13:49:43
|
|
|
|
gold fish
|
sapi - napotnico dobiš pri svojem zdr. v leonišču in ne pri sestri Blanki
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?