|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
5.3.2008 10:29:29   
katee
klepetka  user posted image user posted image user posted image user posted image   sej se boš naučila!! Ti kar probavaj.

Jaz sem pa ravno baby vac dobila. Ga moram probat

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
5.3.2008 10:32:27   
septembrka
Glede kopanja meni je patronažna naročila vsak dan in sicer 1 dan z milom drugi dan brez... sem se držala tega, pa se zdaj ne bom več... vsaj tega z milom ne mislim pretiravat, ker se ji vsa koža izsuši. ima zadnje čase nekaj med obrvmi, zgleda kot bi imela temence user posted image samo se ji nabira med obrvmi. Sicer sem to enkrat že očistila z roko, pa se je spet nabralo in to še več. Ima katera tudi ta problem? Kaj naj naredim?
Danes spet veliko jokamo in sedaj smo se umirili in za azhvalit se imam fenu user posted image . Sredi najhujšega kričanja vklopim fen (sem zadnjič nekje prebrala) in v trenutku neha jokati in sedaj je v posteljici in veselo gleda vartiljak. Kot dan in noč v primerjavi s prejšnimi urami. user posted image user posted image user posted image
Nana zakaj pleničko pri uspavanju? Pojma nimam veš.
Klepetka ne sekiraj se, jaz raje ne probam. Je pa lepa tvoja pupika in velika.
Tudi jaz sem včeraj dala slike (beri prve) v album.. hehehe je trajalo...naše male Ane Karoline.
Burja tu je še hujša kot včeraj, ampak bomo pokrili voziček s tisto plastiko in gremo vsaj za malo ven.user posted image Ker drugače bo kaos doma user posted image user posted image
Jonas in Nalin zmagovalcauser posted image user posted image user posted image user posted image sta!!!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
5.3.2008 10:34:04   
ursulina
klepetka ta glavna si!! user posted image
mala je pa cukerček, čeprav se "gleda" po delih, LOL

mi tudi ponoči obvezno vsaj poskušamo podirat kupček, ker drugače ga zvija ali pa polije... če ne zaspi trdno na zizi in zdaj ko že bolj drži glavico, ga lahko dam višje in nam bolj ratuje - ga manj napenja.

kopamo vsake 2,3 dni, enkrat na teden z milom. ful uživa, ko se kopa, pa še spi mi dosti dlje ponoči, kadar se kopamo. drugače pa ga umivam kot majra z oljno kopeljo.

vidim, da vas je veliko uvedlo "ninico" - pleničko za uspavanje. bom tudi jaz poskusila.
po kopanju lenart kar lepo zaspi, če pa ne, pa ga mal pocrkljam v naročju, dam v posteljico in ga božam po glavici in pojem vedno isto uspavanko in zaenkrat kar lepo uspeva. smo da nam še ne rata to narest okoli osmih. ponavadi naslednjo rundo dojenja...

se vaši že kaj pogovarjajo? naš mali je pravi govornik, skozi nekaj gruli in odpira usta, in če je par dni nazaj poskušal in ni uspelo glasu ven spravit, je včeraj kar naprej vadil AU in G in podobne zvoke... pogovarja se z ribicami, ki jih ima pri previjalni na steni in seveda še raje s sogovorniki tukaj doma, ki kaj odgovorijo - mami, ati, najbolj navdušeni pa so stari starši in prababica, seveda.... user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
5.3.2008 10:40:01   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: septembrka

ima zadnje čase nekaj med obrvmi, zgleda kot bi imela temence user posted image samo se ji nabira med obrvmi. Sicer sem to enkrat že očistila z roko, pa se je spet nabralo in to še več. Ima katera tudi ta problem? Kaj naj naredim?

To dejansko so temenca. Smo jih tudi  mi imeli med obrvmi. Jaz sem mojemu pikcu 2× na dan mazala z mandljevim oljem, ali pa še pogosteje, potem se je pa olupilo. Trajalo je pa kar par dni, da se mu je vse odstranilo. Ti kar maži, pa se bo olupilo.

(odgovor članu septembrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
5.3.2008 10:42:20   
Anchikaa
Jutro.
Mi smo spet super spali.Ja kak nam rata?Mislim da je mala zvečer kar precej zmatrana ker popoldan res nič ne spi,mogoče za kakih 20 min, pol pa še vsak drugi dan sledi kopanje tak da je še bolj zmatrana.Po kopanju se napapa,kupčka podere pa takoj v kinderpet,kjer more met dudo pa zaspi.
Podiranje kupčka ponoči mi ga vedno podremo,sploh se ne rabim trudit da ga podre,ker še preden jo dvignem gor že rigne ko pujček mali,še atija prekaša včasih.user posted image
Sem pa zadnje čase malo žalostna ker se mamine mlekarne počasi poslavljajo.user posted image Za kak obrok ali dva včasih še je,kaj več pa ne, tak da smo na Novalacu.Še hvalabogu da je Avstrija blizu,kjer majo hrano ceneje.user posted image user posted image
Nalin,lepo te je "videt" spet,bravo Jonas,res sem vesela da je mali taki borec da bo mamico lahko jezil in razveseljevaluser posted image user posted image

Se beremo kaj,lepo se (s)mejte.

Anchikaa

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
5.3.2008 10:57:59   
TRIŠ
nana 35 tele face mi je povedala ljubljana naslov evo ga http://smileys.sur-la-toile.com/categorie-Triste.html jaz imam rada vse pisanouser posted image
katee veš Matic nam drugače vse zaupa ker smo zelo odkrita družinauser posted image .Dvakrat pa sem jokala ko mi je kaj povedal da je bil poreden in mi je sedaj začel kaj hudega prikrivat.No pa saj bomo tudi to rešili.Ko ga vprašam zakaj je zatajil mi reče da sem potem žalostnauser posted image .Včeraj je učiteljica napisala na moj seznam priden,ubogljiv,poslušen bomo videli kako bo danesuser posted image .Ja sem šla pa včeraj v knjižnico iskat knjigo VZGOJA SINOV in jo priporočam vsaki mamici sina.Obstaja pa tudi Vzgoja hčera in ta bo moja naslednja.
nalin rruser posted image upam da uživata z Jonasom v objemu drug drugegauser posted image Poljubčke in pozdravčke tudi od naše družinice
mala pikica lepa slikica od Gašperja.Moj Žan je imel pri enem mesecu 4390 in 52 cm.Pravi mali možakar

sunny morning
Saj vem da smo včasih punčke še huje od fantkovuser posted image .Tudi jaz sem se družila samo s fanti do 4 razreda(igrali smo se vojne in kavbojce)user posted image Ploščice pa smo kupili v Merkurju.Veš sem dala slikice v album da sem eni forumčici pokazala kaj vse lahko daš v mini kopalnicouser posted image
septembrka jaz Žana kopam 3x tedensko vsako jutro pa ga celega umijem samo z gazo namočeno v toplo vodico.
majra svaka čast zaradi kg ne pa user posted image Jaz ti jih malo dam.Sem bila včeraj depresivna ker imamo maja obhajilo in se bo treba oblečt.Bom mogla začet športatuser posted image
vaney škoda da nisem v službi pa bi te videlauser posted image
klepetka sem se nasmejala tvojim slikicam mala je prava lepotička ,samo malo sem mogla uporabiti miško da sem prišla do glaviceuser posted image user posted image user posted image tI si se vsaj lotila.
septembrka mala karolina je pravi sončekuser posted image

Držite danes pestke za našo Dašobino.Naj jo čuvajouser posted image .Šla je na manjši poseg v bolnico pa saj vam bo sama povedala

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
5.3.2008 11:06:45   
katee
Da vam povem: sem se ravno prej zmenila, da začnem delati naslednji teden (aerobiko namreč). Za začetek bom imela 2× na teden, potem pa še kako uro več. Tako sem vesela user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
5.3.2008 11:19:21   
Lusa
Pestra noč je za nami.Res ,da je že spala ob 19.30 samo smo pa imeli žurko od 1.30 do 4.30.Ni in ni hotela oz mogla zaspat.Jo je rita tako matrala.Bošček mali.Je šel pol mož k njej spat.Drugače pa vidim ,da ste večinoma ponoči na RR ,mi že takrat sanjamouser posted image

mala pikica-ja smo pa res že spali in sanjali ob 22uri.Boš tud meni dala kakšno novo slikico v avatar?Mi tud Dašo s temi kapljicami okrog prenesemouser posted image

JOnas-upam ,da se danes rešiš te bolnice

Aurora-kaj pa ti je pediatrinja rekla ,ker to ni normalno ,če ti tako malo popapca.Meni je Daša pri 2tednih morala pojest vsaj 70 ,drugač bi morale takoj k P.

lejla-moja prva punca je vedno na trebuhu spala ,pa ni bilo nič narobe z glavico.

sunny-lepo ,da si že želita drugega ,ampak malo še počakaj ,ko bodo šli zobki ven in bo prava veselica ,pa ko se bo plazil,shodil...Joj ko pomislim na te zobke in hojo ,meni je bilo najhuje od 10 do 18meseca.Pol pa že gre.

alfabeta-tudi jaz zdaj vidim ,kako fajn je ,ko je Luša že kolkrtolko samostojna ,pri Ajši je pa bila stara 3leta ,ko smo jo dobili po 8mesecih domov iz bolnice in je bila kar kriza.

Sunny-moja Daša je podobno kot tvoja neja.Najprej se zamoti po 10minut se smeji in glasove spišča potem pa kar jok.Ah bo že ane?

ljubljana-mali pa je nadarjenuser posted image

klepetka-sem se pošteno user posted image ko sem zagledala sliko.se zdaj z Lano gledave iz oči v očiuser posted image Ti vsaj poskušaš ,jaz pa sem pravi butec za pomanjšanje.Ena pa ti je le ratalauser posted image

septembrka-bo še jaz probala prakticirat s tem fenomuser posted image

katee-jaz sem že mislila ,da začneš delat na user posted image -ko je pa bil začetek tako napisanuser posted image

Dašabina-že mislim na vaju!In naj lepo uspe!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
5.3.2008 11:24:08   
Lusa
Piškamiška-21.6.2006 sem dobila sms od moje prijateljice-medicinske sestre na pediatriji:Tudi jaz ne morem verjet ,da je več ni med nami ,ampak je pa pri angelčkih in tam ji je absolutno lepše.Nam je grozno ,tebi najhujše ,ona se je pa rešila!

Ko mi je zelo hudo ,si vedno preberem ta sms in že mi je bolje.Upam ,da boš tudi ti z lažjo potjo šla skozi proces žalovanja.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
5.3.2008 11:49:07   
sani1
Ste se pa razpisale včeraj. Sem rabila kar nekaj, da sem vse prebrala.
Sem imela včeraj zobarja in jutri še, pa bom kot filmska zvezda... Tudi račun je temu primeren...
Se pa vedno, ko pridem domov nasmejem do solz, ker ga moj dragi biksa po svoje... Včeraj je imela Manja oblečena dva bodija. Je rekel ja če jo je pa zeblo...user posted image user posted image user posted image
user posted image očka!!!  Ampak je priden in jo razvaja in carta 100 na uro... Pa pomaga mi kolikor le more...

katee- prvo, da ti rečem, da noben  poklic ni več spoštovan. Mogoče samo kakšen tak, kjer je treba veliko plačati za usluge. Potem te vsi spoštujejo. Če bi bila recimo privat šola kjer bi bilo treba staršem veliko dati zanjo bi tudi otroci spoštovali učitelje in obratno. Se mi zdi, da smo slovenci premalo spoštljivi in včasih kar preveč pametni za vse.  Bi še kaj komentirala glede moje službe, pa verjemi se mi ne da. Sem na porodniški in sem odklopila možgane...user posted image
Dobra pa si, da boš že vodila aerobiko. Jaz sem čisto zakrnela...

klepetka- user posted image bravo zate... Si me nasmejala in povem ti na napakah se učimo. Jaz se sploh ne upam lotiti tega, ker bi bila hujša kot ti. Bi se vse smejale... Je pa Lana pravi cuker....

Sploh ne vem več kaj moram še napisati.  Raje ne bom več komentirala moje pupe, ker potem se vse poruši...
kupčke- podirava
lula in kaka- ko je odkrita in brez plenice. To ji je najljubše.
roke- so v ustih in zelo zanimive...
oglasanje- najraje se zjutraj ko se prebudi brunda in se pogovarja z mano.
sprehodi- zelo rada je na zraku in kolikor se le da spi.
spanje- kakor kdaj...
kopanje- vsak večer. 2x na teden z milom (nedelja in sreda) Torej danes... In pa sledi masaža z mandljevim ali olivnim oljem...

Zdej grem kuhat, potem pa malo ven na sprehod...

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
5.3.2008 11:51:51   
majra
Triš ti meni svaka čast za kg? Sem pa pozabila omenit, da jih imam od časa pred nosečnostjo dobrih 15 preveč user posted image

Vaney, kako zgleda slikanje s tako malim user posted image

Klepetka user posted image  za sliko, čeprav malo veliko user posted image . Jaz se še sploh nisem spravila brat navodil Male pikice

Ursulina mi se že na veliko pogovarjamo- samo neslišno. Tako se trudi, odpira usta, dela grimase, samo ta presneti zvok pa ne gre iz ust. Pa seveda pozabi požirati slino od vsega silnega poskušanja. Bomo morali prit na inštrukcije k Lenartu user posted image

Katee user posted image  za začetek dela

Mi pa danes dopoldan nismo mogli nič spati, ker nam v bloku vlečejo neke kable in že od jutra vrtajo in nabijajo. Za znoret! Pa še glava me ful boli user posted image
Ne vem katera je bolj tečna ali mamica ali hči. Pa kakat ne moremo in nas napenja user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
5.3.2008 12:09:24   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Alfabeta a to glede cepljenja si se zmenila že na prvem pregledu? Kdaj pa je zadnji čas, da se jih cepi proti rota virusu?

Ja, Weiss jo bo cepil pri 2 mesecih, ker sedaj viroze razsajajo. Se pa moraš zmenit v naprej, da cepivo naročijo. Si videla koliko je pri nas dražje kot drugje? Se vidi da so reforme druge. A sta ve2 v NM Zdravstvenem domu ali imate pri vas tudi pediatra?

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
5.3.2008 12:10:55   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Cepljenje proti rota virusu, so vam ga svetovali v posvetovalnici? Meni ni P nic o tem omenila user posted image

Kupčki ponoči - jih ne podirava, nama še čez dan redko uspevajo, tako da je ponoči s tem ne jezim in budim.

Jaz sem sama vprašala. Mi je P rekel, da ne sprašujejo vsakega, ker je predrago in marsikdo nima denarja.

Mi2 tudi ponoči ne podirava kupčka.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
5.3.2008 12:11:19   
martinca
pozdravljene!
Patrik je tudi taki mali čvekec. že tudi obvlada črke G in U. pa smeji se tak na veliko če mu kaj čvekaš. so tako posrečeni ti naši pikeci. ja naš včeraj ležal na kavču, pa se je nekaj pogovarjal, naenkrat je pa taki visoki C spustil da se je še sam sebe vstrašil. te pa je poslušal pa gledal z očkami tak okrog sebe, češ kaj zdaj to pomeni to cviljenje. potem pa smeh.user posted image
sem si pa zdaj novi avatar naredila. bom vilda kak mi je uspelo.
pa še nekaj slik bom dala v album. no tak bo naš pikec oblečen za krst.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
5.3.2008 12:13:28   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

rota virus... mi Gašperja ne bomo cepili, bo doma dve leti in upam, da ne bo kdo virusa domov prinesel. Cena doze je okrog 65 €, ostalo so stroški pediatra, zato znajo biti cene različne. Prvič so otročki cepljeni pri treh mesecih, tako da še imata čas sunny. Najboljše, da se pozanimaš pri svojem pediatru, mora cepivo naročit.

Samo komentiram.... Moj sin ga je dobil pri 10 mesecih, ko sva šla v posvetovalnico na pregled. V četrtek je imel pregled, v soboto so se začele driske (2 dni je inkubacijska doba), v sredo je pristal v bolnišnici. Samo v vednost, da ni nujno, da ga dobi samo v vrtcu. Lahko ga dobi kjerkoli. In ni prijetno.

Pa brez zamere!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
5.3.2008 12:16:47   
ursalara
user posted image

Mi se bomo tudi cepili proti rota virusi meni je P rekla da imam se cas odločiti do 3 meseca njene starosti pri nas stane cepivo okoli 70 evrov.je res malo drago user posted image ampak bomo reskirali meni je bilo receno da se dobi tri doze zdaj pa ne vem!user posted image
Mi kupček poderamo tudi ponoci res da ponavadi malo dlje casa traja ampak se potrudive in nama uspe vcasih se bolje kot kakemu user posted image decu
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
o marija,pa res! klepetka,si ga pa "vsrala".Si ekspert,kot jaz!

no ob tejle izjavi sem se pa iskreno nasmejala user posted image klepetka saj bo slo!Drugace je pa lustkana tvoja princeska.user posted image

Ja mi se tudi ze pogovarjamo najveckrat z crko G in A se malo pa bo celo abecedo znala!user posted image
Joj vreme pri nas katastrofa je okoli 20 cm snega pa se kar nekaj naletavauser posted image prav nic nisem vesela tega snega!user posted image
Dasabina drzimo pesti!user posted image user posted image
Katee super da si si uredila malo za delat user posted image zakaj pa ne če te veseli!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
5.3.2008 12:19:12   
aurora6
Aurora-kaj pa ti je pediatrinja rekla ,ker to ni normalno ,če ti tako malo popapca.Meni je Daša pri 2tednih morala pojest vsaj 70 ,drugač bi morale takoj k P.
Nism je še niti poklicala, ker mi to dela ene tri dni zgleda da jo bom morala poklicat.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
5.3.2008 12:51:19   
Lunca1
Tudi naš se občasno malo naklepeta oz. nagruli. user posted image  Najlljubše mu je aguser posted image .

Punce koliko stane adaptirano mleko v Avstriji, predvsem navadna mleka npr. Milumil, aptamil ali Beba 1? bomo morali počasi osebno izkaznico naredit, da bomo lahko skupaj šli v tujino. A jo v bistvu sploh potrebujemo, glede na to, da so meje zdaj odprte?user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
   [Brisano sporočilo]
5.3.2008 13:35:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2169
5.3.2008 14:30:06   
TRIŠ
nalin rr držim pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
5.3.2008 14:55:30   
ursulina
http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=22338&photoid=107303

nalin, vse bo ok, super da greste domov!!!! user posted image

da se še jaz malo poigram s slikico našega lepotca user posted image  a ni srčkan naš lenart?

< Sporočilo je popravil ursulina -- 5.3.2008 14:59:08 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
5.3.2008 14:56:16   
nana35
septembrka,saj je tudi Klemen imel "nekaj"med obrvmi,pa ga ne umivam z milom,le ko gauser posted image
kopam,tako da to ni od tega.Ampak je hitro izginilo in zdaj nima več.
Malo ji z brisačko počisti dol,pa bo.Saj bo to postopoma izginilo samo od sebe,to ni nič takega.Pleničko pa dam,ker se tako potolaži in pocarta z njo,poskusi,boš videla da deluje.Najprej ji drži ti pleničko,se bo tja obrnila potem ko pa se bo navadila,pa se bo sama obračala k njej in si jo tiščala k sebi.Sliši se čudno,ampak deluje.
Ana Karolina je pa prava lepotička,da veš,bo z očkami lomilauser posted image .

ursulina,moj Klemen že gruli ja in se kar veliko pogovarja,najraje ko je sam,ko ni nikogar zraven njega.
user posted image Triš,poglej mojega pikeca,sem ga prilepila!Za user posted image ne?Sem čisto user posted image zmedena,ne vem kje kaj najt,ker ne razumem francosko??A je francosko,pa saj imamo strica in teto iz Francije še vedno na obisku,mi bosta že prevedla,kaj je kaj!

Držim pesti za Dašobino!!
Katee,ti si pa frajerka,da že greš na delo!Fino,če ti paše,jaz pa še ne bi šla.

Lusa,hvala da me strašiš,kaka veselica še bo ko bodo zobki,me je že strah!!

sani,tvoj dragi pa ga res biksa s temi bodiji,ja saj res,mogoče pa jo je zeblouser posted image

martinca,ja bravo za novo slikico!Si pa res profesionalka!Meni ne vem če bo kdaj uspelo.Upam,ko prideš,pa mi pokažeš,kako.

Pri nas pa ni snega,upam,da ga niti ne bo,na Pohorju pa naj kar bo,da jim ne bo hudo,ko morajo zagotoviti 100 dni smuke za tiste ki imajo letne karte, ampak kdor si pa še kupi letno karto,pri tej obilici snega?
Lunca,mislim,da ni nujno da imaš osebno izkaznico,ker nihče ne gleda.Verjetno bi jo res naj imel ampak,če gre brez...na meji nas ne ustavljajo,ko gremo čez,tako da ne vem...

Nalin upam,da sta dobila odpustnico in" korakate "proti domu!!

Pa lep pozdrav,
user posted image

:))

(odgovor članu septembrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
5.3.2008 15:01:09   
ursulina
pomoč! user posted image  kako se objavi fotka, ne pa link do nje?!

anybody... klepetka?! user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
5.3.2008 15:29:24   
martinca
ursulina, Lenart je pa tak luškan. sta si s Patrikom kar malo podobna po laskih.
nana, veš da ti bom pokazala. se vidiva popoldne.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
5.3.2008 16:46:17   
mml
Ej ženske ste se pa razčvekale, da vam komaj sledim. Očitno je vaše sončke nehalo zvijat in napenjat in imate spet proste roke, pa zunaj je slabo vreme in je treba nekako koristno izkoristit čas user posted image

klepetka Lana je pravi cukrček. Upam, da se bo vaše zbujanje ponoči umirilo in ni posledica pomanjkanja mleka, ampak samo trenutna faza user posted image

ursulina v albumu odpreš fotko, ki jo želiš propopat na čvek, po tem pa jo copy/paste z miško...

dasabina stiskam pesti, da je vse OK user posted image

Nalin upam, da nista predolgo čakala na odpustnico in sta z Jonasom po dolgem času že doma user posted image

katee ni kaj pridna si, da se ti da celo vodit aerobiko in ne samo telovadit user posted image

sani upam, da boš z zobozdravstvenimi uslugami v svojih ustih zadovoljna user posted image . Sta z Manjo za kakšen skupen sprehod in kavo, ko se vreme malo izboljša? Od kar lahko normalno hodim, se lahko privozočkava do vaju ali pa se dobimo kje na sredi user posted image

Jaz sem včeraj Matica prijavila za cepljenje proti rotavirusom, cena pri naši pediatrinji je 75€, tako da je res očitno odvisno od ordinacije do ordinacije. Prvo dozo dobi ob naslednjem pregledu, to je 1. aprila user posted image . 31. marca ima kontrolni UZ kolkov v ZD Moste (če ne bi bilo izboljšanja, bo moral Matic na pregeld k ortopedu...user posted image ), samo jaz bi rajši prej kam samoplačniško, ker imam z ZD Moste in UZ slabe izkušnje, samo še nisem pogruntala kje v LJ delajo UZ kolkov user posted image . Sicer je pa včeraj P menda slišala še en šum nad srčkom, tako da bo naslednjič kontrolirala in če bo še vedno prisoten, bo potrebno še na UZ srca...skratka, prav dobre volje včeraj nisem bila...

kar se gruljenja tiče pri nas še ni kakšne hude gostobesednosti, bolj pritoževanje in jamranje user posted image

lulanje in kakanje do sedaj se je polulal samo enkrat, ko je bil brez pleničke, večkrat se pa pokaka, ko se z veselejm napenja, ko je razvit user posted image , včeraj je uspel to demonstrirati tudi pri pediatrinji, ko jo je pokakal po prstu user posted image

krst načrtujemo nekje v maju, samo se zatika pri izbiri krstnega botra...tako da ni še nič določenega. Vsekakor oa ne bo kalsičnih belij oblačilih, tudi Manca ni bila, meni so malo prehudo kičasta

kupčke podiramo podnevi in ponoči, ampak prav vztrajni nismo, če po nekaj minutah ne uspe, gre v posteljo in ga dvignem, če se po tem napenja in prha, večinoma ga podre, če ga pdore v 2 do 3 mintuah, včasih pa takoj, ko ga dvignem ali celo med dojenjem...

Zdaj pa dobimo obisk...pride Mancina sovrstnica z mamico...

Matic pa spet spi...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?