|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
4.3.2008 20:37:39   
mismis
O Dakec, sem priden a ne?

Moja mrcina je pridna, ravno danes sva šla prvič skupaj na teren (malo šolo). Mali- veliki pes je pokazal full interes za delo in igro, mislim da zelo obeta. OK priznam hvalim ga, ker je moj...ampak je vse res.

Istočasno hodi z njim v šolo tudi njegova sestra, pa se ful pozna razlika, že v velikosti in interesu, pa ko sva se z njenim skrbnikom pogovarjala, tudi v pridnosti.

Joj, kolk sem važna....

Pa ti? Kaj počneš?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
4.3.2008 20:42:52   
DaisyE
Uletim user posted image samo tolk, da vas pozdravim user posted image .

Cati drži se!

Punce uživajte 100 na uro. Pametno se bom pa kdaj drugič delala, za danes sem izčrpala svoj intelektualni potencial, pira pa tud nimam doma. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
4.3.2008 20:43:46   
mismis
Daisy

uleti k meni, pir je je....

pamet pa pri nas tako ne rabišuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
4.3.2008 20:50:21   
mismis
Linda
kako je bilo danes na UZ, ali bo kmalu padla stopka?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
4.3.2008 20:50:32   
banga
Cati - si približno predstavljam kaj daješ zdaj skoz, tudi jaz sem imela namreč izvenmaternično nosečnost, zato ti zdaj svetujem samo to,  če boš dobila v predelu rodil kakršnekoli hujše bolečine, predvsem v obliki kratkotrajnih in hudih krčev, pojdi takoj na urgenco. Izvenmaternična nosečnost je lahko namreč nevarna tudi zate. Te nočem strašit, ampak bodi previdna. Drugače pa draga Cati, tudi če je takšen scenarij, ne obupat, nas je gotovo veliko na tem forumu, ki smo imele izvenmaternično nosečnost in veliko takih, ki so potem lepo zanosile in donosile. Moja dobra znanka je že ena od takih primerov in njej je uspelo potem zanosit po normalni poti, njen sinko pa zdaj že 2 leti veselo hlača po svetu. Ti pošiljam en velik velik user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
4.3.2008 20:53:21   
paki
mismis hvala,ker si me dala na seznam..

cati    user posted image   žal mi je zate in upam , da se bo  vse uredilo kot je prav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
4.3.2008 21:05:28   
banga
Mimmy- ja, jaz grejem dve pikici, ker to je tudi vse kar sem pridelala v tem postopku (od 3 celic sta bili oplojeni 2user posted image user posted image ) Glede hiperce pa upam, da ti že popušča in da razen normalnega špikanja, ki očitno paše v to 14 dnevno obdobje, nimaš večjih težavuser posted image  
Gugu - user posted image user posted image  lepo, da si uradno noseča - uživaj!!!
Paddy - dobrodošla in čestitke za uspešen transferuser posted image  user posted image  Glede počivanja po transferju pa je po mojem čisto odvisno od tega kako se počutiš in kakšen tip človeka si. Jaz sem imela transfer 27.2. in ja, v sredo sem bila pridna in večinoma v postelji, v četrtek dopoldne sem šla v službo na kavo in ostala par ur, popoldne sem že mal sesala in potem imela slabo vest in vestno počivalauser posted image ,  v petek sem šla za čez vikend z mojo pasjo mrcino k staršem, kjer sem do nedelje popoldne nervirala mojo ubogo mati, ki je cel čas ponavljala, da imam že od nekdaj petarde v riti in da je upala, da se bom vsaj v tem obdobju mal umirila (ne vem zakaj bi se user posted image ), od ponedeljka dalje sem pa normalno v službi. Ampak jaz priznam, če bi bila skoz doma, bi se mi zmešal "v rit in v glav", ker bi razmišljala samo o tem ali bo ratalo ali ne bo, moj user posted image  bi se pa po mojem kar odseluuser posted image
Paki- dobrodošla in veliko sreče jutriuser posted image user posted image
Anonimen - no v tem času, ko čakamo na test pa tudi za moj okus bazen ni ravno primeren. Ha, ti jo pa pihnešuser posted image user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
4.3.2008 21:15:21   
banga

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Moja mrcina je pridna, ravno danes sva šla prvič skupaj na teren (malo šolo). Mali- veliki pes je pokazal full interes za delo in igro, mislim da zelo obeta. OK priznam hvalim ga, ker je moj...ampak je vse res.

Istočasno hodi z njim v šolo tudi njegova sestra, pa se ful pozna razlika, že v velikosti in interesu, pa ko sva se z njenim skrbnikom pogovarjala, tudi v pridnosti.

Mismis je pa važička tralala, Banga jo pa razume hopsasa user posted image ker je bila sama še hujša user posted image user posted image
Res, brez heca, ko sem hodila v malo šolo, me je moj imel že poln kufer glede slavospevov okoli najine pasje mrcince  - itak je bilo pa vse res, sej je ja v osnovi moja pasja mrcinca in je že zato CARuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
4.3.2008 22:02:15   
gold fish
user posted image cati - user posted image user posted image user posted image

gugu - še uradne čestitke in lepo nosečnost ti želim

čarna- jutri hitro javi ...sicer te že imamo itak na sumuuser posted image

patty - dobrodošla....

Mi smo pa danes zvečer bili še na samoplačniški nuhalni...zadnjič so na UZ (v sklopu rednega pregleda)izmerili samo n.s., pa da je vidna nosna kost...pa smo hoteli vedeti kaj več, bolj natančno ..... in evo šli smo vsi trije...tudi sine....  Naše tamalo dete je tako norelo po trebuhu kot da je v cirkusu...enkrat na hrbtu, naslednji trenutek na trebuhu, pol na glavi.... videli smo vse, no ja skoraj vse... še ne vemo ali bo p ali f..... , pa saj je vseeno.....   Aja, pa zdaj sem dobila že tretji datum poroda in sicer 12.9 in DVD z našim ta malim pikecom....user posted image  Ma sem kar bolj na izi......

Pupike držite se in ne obupajte....tudi vas čaka ta sreča.....

Nočko....

user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
4.3.2008 22:02:48   
netka34
miša miša!!! hvala ti, d si genij!!!user posted image

Lp, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
5.3.2008 7:27:31   
Crnitulipan
Dobro jutro punce,

zgleda, da sem v današnjem zasneženem jutru kar prva tu gor - sem pohitela, ker bom kasneje v delu..

Naj samo na kratko povem, da sta se moji moruli poslovili...
CB pokazal MINUS!!!
Zdaj pa malo pauze, da se telo očisti estrofema, potem pa v nov boj. Kaj pa!

Pozdravček vsem,
Čarna

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
5.3.2008 7:39:31   
Abra
Ooooh Čarna user posted image user posted image user posted image klinc pa ta estrofem, te res čisto do konca zafrkava. Meni je Reš takoj po terapiji z estrofemom svetoval stimuliran (nov) postopek in takrat sem tudi prvič zanosila. M je takrat prišla čez tri dni in smo kar začeli.
Naslednjič s svežimi bo ziher uspelo!

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
5.3.2008 7:46:31   
sapi
Carna user posted image ... pogumno naprej ...

sapi

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
5.3.2008 7:55:03   
Sulfinija
Carna,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kajsica hvala za vprapanje kako sem kaj in hvala ti,da si se spomnila name.
Ja sem zelo dobro sem kar hitro okrevala,včeraj je bil 12.dan po operaciji in mi je sestra osebne zdravnice pobrala ven šive imam še sicer zalepjeno in v ponedeljek me je še enkrat naročila,da se ji pridem pokazat.Edina slaba lastnost tega je še,da si še vedno ne morem

zapeti kavbojk user posted image ,sicer si jih lahko smao me po teh treh luknjah še malce potem tišči zato še vedno nosim trenirke sem pa se jih že 100%naveličala,tkole da jih pol ziher ene dobrih pol leta nase nebom povlekla.Ker je druga evse ok,sma se midva z mojim odločila da v petek malce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da kje slučajno ne pozabima hi,hi.

Vsem novim user posted image  še enkrat iz srca čestitam.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
5.3.2008 7:58:14   
ROZICA29
Pozdravljene,
Moji papirji za postopek IVF so šli 3.3.2008 končno na konzilij. Zanima me, če katera ve, kdaj ima dr. Ribičeva naslednji konzilij. Meni je rekla, da zasedajo vsakih štirinajst dni ob torkih, zdaj pa ne vem, ali je bilo to včeraj, ali bo naslednji torek.
Vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
5.3.2008 8:11:47   
gold fish
rozica29 - dobrodošla
Lahko, da je bilo že včeraj....vsaj pri meni je bilo tako...sem klicala v ponedeljek, je bilo na na konziliju v torek, v petek sem že dobila pošto.....    Lahko pa pokličeš sestro tatjano Ozvaldič, pa ti bo pvedaa, če so te že obravnavali.....

Držim pesti.

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
5.3.2008 8:16:30   
gold fish
čarna - user posted image user posted image  pa ne no......user posted image .

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
5.3.2008 8:17:27   
Sulfinija
Rozica29,dobrodošla med nami na tej temi.Kolk je meni znano je konzilij na GK LJ vsakega 21.v mesecu.Ne vem vsaj takrat je bilo takole,ko so mene obravnavali.Najbolje bo,da pokličeš in kar lepo vprašaš,saj so vsi prijazni in ti bojo vedeli povedati točen podatek iz prve roke.Držim pesti,da bo pošta čimprej in nato akcija ki naj bo uspešna.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 3543
5.3.2008 8:27:55   
ROZICA29
Punce, hvala za dobrodošlico. Vas že dolgo prebiram, vendar se do sedaj nisem opogumila, da bi se vam še takole pridružila.Sedaj pa sem vesela, da sem se.
Gold fish, imaš mogoče številko od te sestre Tatjane, si jo bom nekam zapisala, in čez kakšen teden poklicala.
To bo moj prvi postopek, na otročičku pa delava 4,5 leta.

Neposredna povezava do sporočila: 3544
5.3.2008 8:28:24   
banga
Čarna - žal mi je zate, user posted image user posted image očitno bova naslednjič skupaj v postopku, kajti jaz že celo jutro hodim takole po stanovanjuuser posted image in bi kar kakšnega user posted image  . Je namreč ta piuser posted image  od user posted image  prišla - točna kot švicarska urauser posted image
Nič,gremo naprej novemu postopku naproti. Šibam v Koper, se beremo popoldne, vsem ostalim želim več uspeha in lep dan

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
5.3.2008 8:38:06   
mbd0411
Gold fish,koliko si pa plačala DVD s tvojim razgrajačem?Me zanima kake so kaj razlike.Hvala ti.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
5.3.2008 8:44:42   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 05.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ
Sabsa - UZ
žirafca - UZ
Goldy - UZ
m.rudovic - UZ
Paki - ET

Sobota, 08.03.
Konina - ET

NAŠE NOSEČKE

Četrtek, 06.03.
Gloria - NS
Anime - UZ

Ponedeljek, 10.03.
dobrovoljčica - UZ user posted image user posted image

Ponedeljek, 17.03.
 Lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  Mihi78 user posted image
user posted image  Gita14 user posted image
user posted image   Črni Tulipan user posted image
user posted image   Banga user posted image
user posted image   Cati user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Reni70 greje   user posted image user posted image   - TEST 12.03.2008
Mimmy greje   user posted image     - TEST 13.03.2008
Tejki greje   user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Anadejka greje    user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Špelka12 greje     user posted image user posted image   - TEST 16.03.2008
Paddy greje      user posted image   - TEST 16.03.2008
Pika74 greje    user posted image user posted image   - TEST 17.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V  FEBRUARJUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) prenos zamrznjenčkov
  • Sabsa (Menupur)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Crnitulipan
  • banga

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image ,
Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979, Darja, Pajčolanka, Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14

user posted image user posted image  

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica user posted image

user posted image Lejla007 user posted image

user posted image Shuka (03.03.) user posted image
user posted image Anime (06.03.)

user posted image   Mijavček  (10.03.)
user posted image  Gugu 

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
5.3.2008 8:46:36   
mismis
Pa kaj je danes res dan slabih novic al kaj...

user posted image Črni tulipan in banga samo veliko veliko user posted image user posted image user posted image

Držim pa pesti za današnje borke:
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ
Sabsa - UZ
žirafca - UZ
Goldy - UZ
m.rudovic - UZ
Paki - ET

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
5.3.2008 8:50:40   
kajsica
Čarna, vso srečo naprej!!!!

Sulfinija, ja če se kaj prav spomnem, sem jaz imela težave kar kakšen mesec z zapiranjem kavbojk. Pa samo eno vprašanje, ali ni priporočljivo, da počakaš s user posted image  vsaj do prve user posted image ?! Malo preveri, da ne bi slučajno bilo kaj narobe. Drugače pa držim pesti zate!!!!

Rožica 29, dobrodošla!!! Ti samo lepo počakaj papirje od konzilija, samo kolikor jaz vem in ti je tudi Sulfinija napisala, zaseda konzilij enkrat na mesec in sicer 21. Potem pa v akcijo. Vso srečo!!! Kje ti pa opravljajo posege?

Banga, škoda, ampak vidim da si pozitivka. Le tako dalje. Naj bo naslednjič uspešno!!!

Abra, me veseli da je s teboj bolje. Naberi si novih moči in gremo dalje. Ti pa verjamem, da bolj se bliža datum bolj te je strah, tudi mene je in mislim, da se ostale počutijo enako. Tolikokrat ko se mati narava poigra z nami.....kako naj nas ne bi bilo strah. Samo upanje umre zadnje.

Še vedno pa me zanima,kaj je z našo Arnejo? Se lepo carta doma s svojim dragim!

Za vse, mi je lepo lep stavek in si ga sedaj večkrat izrečem, ko sem malce črnogleda (ga ima arneja  napisanega): Ko misliš, da ne moreš več, si na pol poti. in Kar nas ne ubije nas okrepi!  Držimo se tega mota in gremo dalje!

Lep dan vam želim!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
5.3.2008 8:56:59   
sayuri
Čarna in cati user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?