Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 18:37:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Ja saj je isto -to mi je Majrim obljubila da mi prinese Zakaj pa ga sama ne narediš, saj je čisto enostavno. Jaz sem ga lani skuhala 3 l, pa sem ga nalila v majhne stekleničke in sem ga imela za novoletna darila.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 18:48:44
|
|
|
|
Laubica
|
Moram domači teran ali refoškt imet in prej nisem imela recepta
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 18:49:13
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Midva pa na šnopsu delava borovničevec,viljamovko,orehovačo,figovec z rumom zdaj bomo pa še probali refoškov liker Naredi raje Teranov liker. Jaz si prste obliznem po njem. Teran je gostejši od Refoška. Duskamb! a imaš mogoče recept za teranov liker? Bi lepo prosila, če ga imaš, da mi ga pošlješ.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 19:02:37
|
|
|
|
natasaom
|
viator-jest se strinjam s tabo,da prestavmo soboto,ker res ni fajn se vozit po slabih cestah pa še mraz je..pa moja hanča ima še kar vročino..tako,da bomo lepo doma do ne vem kdaj lonib-orehovec je v špajzi pa marelice,jagode,maline,limone....smreka..ma ni da ni
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 19:11:15
|
|
|
|
Laubica
|
Mi smo se pa doma zmenli da gremo v soboto v LJ na sejem DOM
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 19:14:27
|
|
|
|
Anonimen
|
lonib - moja verzija Teranovega likerja. 1 l TERANA 600 g sladkorja 1 vanilij sladkor 1/2 limonine lupine. To vse skupaj prevreš in počakaš, da se popolnoma ohladi. Nato dodaš 2 - 2,5 dcl ruma. NA ZDRAVJE!! Mogoče imajo primorke drugačen recept.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 19:20:52
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb lonib - moja verzija Teranovega likerja. 1 l TERANA 600 g sladkorja 1 vanilij sladkor 1/2 limonine lupine. To vse skupaj prevreš in počakaš, da se popolnoma ohladi. Nato dodaš 2 - 2,5 dcl ruma. NA ZDRAVJE!! Mogoče imajo primorke drugačen recept. hvala ti, bom probala.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 19:23:29
|
|
|
|
majrim
|
uffffffffffffffffffff,vi pa date not sladkorja ...pri nas gre polovica tega,pa samo en deci ruma ...že tako te ušlata dovolj
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 19:24:08
|
|
|
|
Laubica
|
rabiš: 350 g sladkorja 1 vanilij sladkor, 3 klinčke, sok polovico limone...vse tostreseš v liter terana ali refoška in kuhaš 5 - 10 minut..ko se ohladi dodaš še 1 dcl ruma in to je to....domač recept!!! Jaz sem si pa drznila prekopirat recept od Majrim saj ne bo huda
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 19:24:48
|
|
|
|
Laubica
|
Glej jo si že tu
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 19:38:02
|
|
|
|
dodi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Mi smo se pa doma zmenli da gremo v soboto v LJ na sejem DOM Tud mi se nekaj pogovarjamo o tej možnosti...bomo pa šele videli Mogoče se pa srečamo...pocukaj me za rokav,jaz bom tako prepoznavna kot rdeča cunja
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 19:39:29
|
|
|
|
Laubica
|
DODI-super povej kaj mislite it že zjutraj ali popldan
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 19:39:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, da še vas malo posladkam. Mi samo čakamo, da se malo ohladi, potem pa jo napademo.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 19:42:06
|
|
|
|
mateyka
|
kako pa nardiš une smrekove vršičke (brez alkota)? k tle je ful smrek in sem se zdele spomnila, da bi jih spomladi lahko mal nabrala in vložila s cukrom (neki daš na okno za par tednov al kako je že?). k je taka divjina, bi lahko rekli, da je ekološka vršičkovina - torej zakaj pa ne duskamb - kaj je to? zgleda k pizza. btw, sm pa pogooglala pohorsko gibanico, pa nisem nič pametnega našla.. kaj je to?
< Sporočilo je popravil mateyka -- 4.3.2008 19:44:04 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 19:45:28
|
|
|
|
Laubica
|
DUŠKA-Se mi sline cedijoooooooooo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 19:49:36
|
|
|
|
dodi
|
Duška-jaz bi tuuuud Ne vem še,bom poročala kako se bomo zmenili Kdaj pa vi mislite?
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 19:52:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo Mateyka - še en recept za tebe. POHORSKA GIBANICA testo: 40 dag moke 1 jajce 2 dag kvasa 2 žlici olja 3dcl mleka 1 žlica sladkorja sol Namaz: 60 dag skute 2 dcl pregrete smetane 2 jabolka 2 jajci 4 žlice sladkorja cimet 1 vanilij sladkor Iz vseh sestavin zamesimo kvašeno testo in ga pustimo pol ure počivat. Za namaz zamešamo skuto, naribana jabolka, 2 rumenjaka, sladkor in na koncu rahlo primešamo še sneg 2 beljakov. testo razvaljamo v obliki pekača in ga namažemo z namazom. Pri tem pustimo nekaj centimetrov roba, ki ga zavihamo z vseh strani čez namaz. Gibanico položim v namaščen pekač potresemo z vanilij sladkorjem in cimetom, ter pečemo 20 - 30 minut v pečici pri temperaturi 180 stopinj. jaz sem si poenostavila in testo naredim v kruhomatu, v pekaču pa uporabljam kar papir za peko. mateyka, s katerega konca Slovenije si ti drugače?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 19:57:43
|
|
|
|
Laubica
|
Vauuuu duška to bomo mi tudi pekli Dodi-ko me mož pokliče iz službe ti javim
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 20:01:58
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb pojdi za frizerko, ali pa bodi čupasta.. Lahko vedno pozvoniš - ampak gibanice nima vedno, se moraš prej najavit. - stanje je že kritično...jo bom kar za njo ubrala....samo da me ne bo kap, ko bom račun dobila . Ohhhh refoškov liker, to mi deli.... Gibanica je pa super videt.....nič jaz pa pilates danes. Sej še jest ne smem, mater..drugače sem kot en mrož pol na telovadbi.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 20:03:24
|
|
|
|
viator
|
Duska meni se pa vse bolj dozdeva, da si ti prava mojstrica v kuhinji..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 20:05:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator Duska meni se pa vse bolj dozdeva, da si ti prava mojstrica v kuhinji.. Jaz samo zelo rada kuham - saj jem tudi rada.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 20:05:28
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom viator-jest se strinjam s tabo,da prestavmo soboto,ker res ni fajn se vozit po slabih cestah pa še mraz je..pa moja hanča ima še kar vročino..tako,da bomo lepo doma do ne vem kdaj lonib-orehovec je v špajzi pa marelice,jagode,maline,limone....smreka..ma ni da ni Ni vrag, da se nam ne bi uspelo se dobit, ko bo lep sončen dan..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 20:06:11
|
|
|
|
Laubica
|
Meni pa -da je mojstrica v vsem super mama
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 20:11:08
|
|
|
|
Laubica
|
Dodi -mož je rekel da bomo šli okrog 9-10h od doma
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 20:12:50
|
|
|
|
dodi
|
In boste kdaj v Lj.?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?