|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
4.3.2008 17:56:42   
Tejka.387
Jeeee, pa mam še eno zvezdico user posted image

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
4.3.2008 17:59:20   
Katy13
Čakajoča - user posted image  za pregled. Hvala tudi tebi za informacije o kozmetiki za user posted image .

Janet - user posted image  tudi tebi za pregled.

Aleži - hvala za tvojo zgodbo.

Pritisk - sama nimam problemov z njim, ga imam vedno 130/80, mi je ravno zadnjič rekla, da imam zelo konstantnega.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
4.3.2008 18:03:36   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Tejka.387

Jeeee, pa mam še eno zvezdico user posted image

user posted image user posted image user posted image

Jaz sem komaj čakala, da sem dobila drugo user posted image , sedaj sem pa kar naenkrat dobila že tretjo. Pa če bom toliko čvekala še naprej, bom dobila še četrto. user posted image user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
4.3.2008 18:04:33   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica

Mene pa danes zgleda mal hormoni dajejo. Mi gre kr na jok. Z našo psičko, ki je stara 15 let je čedalje slabše in jo bomo verjetno mogli dat uspavat  . Berem, da so obiski v Celjski bolnici še kar prepovedani. Pa mi gre spet na jok. Pa še vreme je tako. Ah sem se mogla še mal spovedat, je kr prec boljš. 

Ojla, marčevke!

Pingvinčica, tud mene so zjutraj dajali hormoni, kr orenk... Sem se mal user posted image , pa špikalo me je doli... Ampak zdaj me pa nič več in tudi boljše se počutim. Mali me pa tak lepo znotri po trebušču boža in sem spet  v user posted image .

Lona76 in Nasy: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vajina sončka! Želim Vama veliko prespanih noči in cartanja!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonnja in Aleži, dobrodošle nazaj, tko lepo vaju je spet brat user posted image user posted image user posted image !

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
4.3.2008 19:38:13   
Sonnja
punce res hvala! sem že misla da ste me pozable tak sem rada klepetala z vami zdaj pa ne vem če še lahko če boste potem odprle kako drugo temo ker sem na vas navajena sicer bi morala med januarke ampak sem bol vaša vseeno. kako dolgo pa ni ursi?
vidim da ste se menle o presredku če se spomnete je mene tudi blo strah naj vam povem da sem imela EA je sem bla proti od začetka pa mi ni niti malo žal. presredek so mi rezali bila sem šivana in sploh ni tako hudo(res da tega nisem čutla) vendar tudi pozneje nisem imela težav me je full lepo zašila samo na bide sem si večkrat šla hladit pa je bilo boljše. lp

pa zdržite mi do konca!!! sej bo hitro mimo.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
4.3.2008 19:53:45   
Sonnja
aja podatki za tabelo moj mišek je ob rojstvu imel 1850 gramov in 44,5 cm

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
4.3.2008 19:56:47   
perp
mali korenjak. Zdej je pa že lepo zrasel. user posted image user posted image user posted image  Sonnja superca.

Veš, da te nismo pozabile.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
4.3.2008 19:58:11   
*medica*
spraševale ste glede spuščenega trebuščka...moj je že ene dva tedna kr fajn spuščen..se kr opazi..sam sem pa opazila da mi iz dneva v dan vse večji trebuh..user posted image kr raste in raste..sej fajn in prav je tako ampak sem si že tako težkauser posted image ..
za hormone pa da ne govorim..kr včasih se mal težko zadržim da nebi user posted image ..zj so se mi učke mal zasolzile ko sem bla pr mamici..je bil brat tam s tamalim k je zj star 7m..očka ni bilo doma in ko je prišel in pokliče tamalga z vhodnih vrat je tamal čist znoru kr iskal ga je kje je ...gledal okol ..ko pa se je ati prikazal se je začel smejat pa neke glasove spušat..tak lep prizor je bil za vidt..da sem komaj solze zadržala kr neki me je stisnilo ampak zarad vesela..včasih si rečem da sem prav čudna nosečnicauser posted image ..

no punce kera je naslednja ..kera gre jutri v rimuser posted image

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
4.3.2008 20:12:24   
gaya24
no punce kera je naslednja ..kera gre jutri v rim

Lahko js...se ne bi branla user posted image user posted image .

Vidim, da bližje smo PDP-ju, bolj čvekamo. Sej fajn!

Mene tud hormoni neki dajejo...sem prej vidla reklamo na TVS, tisto za zapuščene živali, mi je šlo kr na jok...

Trebuh se je pa tudi že meni spustil-no vsaj zdi se mi, da je nižje kot je bil. Mogoče je pa samo večji in me dol vleče, pa se mi zdi, da je nižje...nevem!

Korošice...a smo še vse prisebne in prisotne ter 2 v 1. user posted image Se mormo mal merkat začet-hehe

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
4.3.2008 20:18:05   
mergetka
Ja Sonnja, ful si nas presenetila s tako hitrim porodom! Glavno, da ste že doma!!.

Sploh pa bi blo najbolj fajn, da pridejo mamice kar sem nazaj čvekat, da nas ne bo na koncu čist malo gor. Itak lahko  pišete o starševskih zadevah, saj nas user posted image to itak zanima.

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
4.3.2008 20:19:35   
Sonnja
IZVIRNO SPOROČILO: perp

mali korenjak. Zdej je pa že lepo zrasel. user posted image user posted image user posted image  Sonnja superca.

Veš, da te nismo pozabile.

kak lepouser posted image user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
4.3.2008 20:22:15   
san
joj, sonnja, veš da te nismo pozabile, nas je pa skrbelo zate, ker se nisi oglasila in nismo vedela kako sta s Kristjanom. jaz sem tud na forumu nedonošenčki kukala, ker si se tam javila enkrat, pol te pa ni bilo. tako, da smo verjetno vse zelo vesela, da sta sedaj s tvojim sinkom doma in da je vse ureduuser posted image .

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
4.3.2008 20:25:45   
san
drugače pa tako kot je napisala perp, vse že nestrpno pričakujemo tisti dan, ko bomo naše štručke imele v naročjuuser posted image .

medica moj se je tudi nekoliko spustil, mi je pa rekla včeraj znanka, ki je zdravnica v P, da kar naj bo še kakšen teden ali dva notr, da se mi trebušček še ni dosti zadebelil... kaj to pomeni, sam bog ve. no, jst se ne bi branila in bi šla tudi ta teden z veseljem rodit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
4.3.2008 20:25:56   
andrej77
da se pooblastim za poročanje

Nasy je zmatrana v nulo (tako kot moja malenkost, ampak to najbrž ne od porodauser posted image user posted image ), veliko od poroda, malo od GSM-a... no kle pa sem tud jst zraven

drugače pa je najina Maša odločila, da danes še ne bo spala pri mamici ampak na oddelku intenzivne nege, ker se je pred porodom najedla preveč cukrauser posted image user posted image po izjavi tam prisebne pediatrinje, ni potrebno zganjati cikusa, ker ga bo pač že zganjala Maša, da pa bi se radi 100 % prepričali, da je diagnoza meso postala - skratka cirkus odpade (zaenkrat)

no poleg tam prisotnih pri porodu - obvezna prisotnost seveda za  Nasy in Mašo - je bila tudi moja malenkost (sej ne da bi se hvalu, ampak Maša me je že prvi dan udarila, enkrat pa poskusila udarit - vse seveda brez pričuser posted image ) je bilo tam prisotno tudi zelo strokovno osebje Ginekološke klinike (po mojem nestrokovnem mnenju, bi mi tam odpredaval tudi kakšno lekcijo iz porodništva -izpis CTG-ja že znam brat user posted image user posted image - če jih nebi takrat preveč rojevalouser posted image user posted image user posted image user posted image ), kateremu se res moram zahvaliti za vso pomoč ki so nam jo nudili med prestajanjem popadkov, preganjanjem dolgčasa in treme (ker so vsi v enakih haljah zaprmej ne vem funkcije, ampak se moram posebej zahvalit ga. Saši, ki je nama zbila prvi strah v sobi za rojevanje štev. 8 - ta gospa je bila pred koncem nočne smene, ampak je do zadnje minute zadržala neverjetno svojstven način komunikacije, ki razbremeni  - ZELO VELIKE POHVALE VREDNO... ampak dopoldanska smena z dne 4.3.07 - dobri ste

< Sporočilo je popravil andrej77 -- 4.3.2008 20:27:45 >

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
4.3.2008 20:31:59   
tina50
Katty123 hvala za info o čaju, se morm pozanimat, da ga dobim! 

prej sem bila doma pri mamici, pa mi je povedla, da imamo v našem kraju kar dva smolčka (rojena 29.2.). sam da smo tam mimo, da nimamo takrat rojenih user posted image .

men so pa zdej noge začele zatekat, pa me mal bolijo. a je kateri rekel-a G, da mora v B, če bi ji preveč zatekle noge. ker men je reku G, da če mi naj grem. sam zdej pa ne vem kolk je to, da grešuser posted image

(odgovor članu katty123)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
4.3.2008 20:36:22   
andrej77
drugače pa mi sedaj Nasy sporoča, da je po pregledih pristojnih da je Maša zdrava, ter fulll ješča (baje ima to po očetuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
4.3.2008 20:40:34   
tina50
user posted image Lepo za Mašo, da je zdrava, to je res največ vredno za našeuser posted image . Nasy pa naj se lep drži, da bo tudi on zdrava. tebi Anrej pa tudi čestitke.

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
4.3.2008 21:04:42   
gaya24
andrej77- Glavno, da je vse vredu!
Ko si napisal, da se je mala cukra najedla preden se je rodila...Kaj si s tem mislil?

Zdaj nas je pa ful prisotnih ampak nobena nič ne napiše... Men se pa čveka

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
4.3.2008 21:12:31   
Pingvinčica
Samo, da je z Mašo vse uredu.

Trebuh se je pa tudi meni že spustil. Me vsak dan ko grem po Tio v vrtec prepričujejo, da sem nazadnje tam, pa zaenkrat še kr okol hodim. No jutri zjutraj imam pregled in potem poročam kako in kaj.

Zdaj grem pa počasi počivat, vse pa, ki boste odšle morebiti v porodnišnico želim hiter porod z čim manj bolečin in zdravo user posted image . Nočko vsem.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
4.3.2008 21:15:52   
san
oo, andrej, čestitke še enkratuser posted image user posted image user posted image . no, sam da je zdrava. kako dolgo ste pa rojevali?

p.s. jst sm mojga sina tudi rodila v sobi 8user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
4.3.2008 21:17:30   
san
tina50, meni ni nič rekla, da moram v P, če zatekam. rekla je da moram počivat takrat z nogami dvignjenimi ali pa na levem boku.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
4.3.2008 21:27:27   
jagoga
Andrej77 -  Čestitam, samo da ste zdravi. Maša pa je vedela, da ji boste kakšno leto branili sladkega in je lepo izkoristila še zadnjo šanso in se lepo posladkala. nasy si je želela punčko in jo tudi dobila zdaj jo bosta pa čist scertala, obilo užitkov in zdravja vam želim. 

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
4.3.2008 21:28:03   
*medica*
andrej še enkat čestitke tudi od mene..samo da je hvala bogu z nasy in mašo vse vredu..

glede zatekanja ...drgač nisem nič zatekala..ampak zj zadnja dva dni mi pa mal roke zatečejo..ampak ni take sile ..no pa noge edino če jih mam preveč dol..seveda ko kam grem na obisk..

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
4.3.2008 21:29:51   
jagoga
meni je g rekel, da če bo zatekanje zelo opazno , da naj se v P javim. malo imam utrujene noge in težke, ampak ne hudo zatečene, še vedno se lepo vidi kost gležnja, takko da to je meni merilo. 

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
4.3.2008 21:31:39   
*medica*
IZVIRNO SPOROČILO: san

drugače pa tako kot je napisala perp, vse že nestrpno pričakujemo tisti dan, ko bomo naše štručke imele v naročjuuser posted image .

medica moj se je tudi nekoliko spustil, mi je pa rekla včeraj znanka, ki je zdravnica v P, da kar naj bo še kakšen teden ali dva notr, da se mi trebušček še ni dosti zadebelil... kaj to pomeni, sam bog ve. no, jst se ne bi branila in bi šla tudi ta teden z veseljem rodit.

..san..kaj to pomeni da zadebeli še trebuh ne vemuser posted image niti sama...samo lahko ti pa rečem da mi se je pa res mal povečal ..lahko da je to to..ker mi je šel tud kr mal še s strani v širino ..kr do zj sem mela bolj tako naprej trebuh

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.