Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 16:00:34
|
|
|
|
dodi
|
Lumpa-iskrene sožalje.Pošiljam ti en velik objem,malemu angelčku pa
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 16:02:06
|
|
|
|
hanna1
|
dodi,vauuuuuu,to pa imate zimo jaz sem pa zdaj malo kukala na kulinariki in bi hudo rada se lotila tega: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3158&offset=20 sem že delalapred kratkim tudi: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5647 in je zelo dober,moja mama pravi,da ko jo začne malo praskat v grlu,nardi sam šluk in je koj boljše P.S. Tud moj se zdravi z njim
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 16:11:56
|
|
|
|
julci
|
Dodi mate pa užitek okol bajte.Pri nas pa še dežuje ne več
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 16:14:46
|
|
|
|
julci
|
Hana pa ti si sumljiva Jaz nisem za te stvari,sem pa večkrat delalaborovničev liker in je bomba,sam ne iz šnopsa ampak iz belega vina.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 16:22:33
|
|
|
|
hanna1
|
julci,borovničev liker je najboljši z merlotom in rumom--z belim vinom pa še nisem slišala--ma pri nas vedno kuhajo to žganje,pije se ga pa en dr...ek kaj--in pol poskušam nardit ven kakšno tako pijačo,da jo lahk ponudiš tud za aperitiv,ker samga žganja noben noče pit- --visky,jegermaister,kakšen liker,...to ja,jaz pa ne mislim več kupovat teh dragih pijač. ..in bom malo mamo angažirala,da bo nabirala,lohk pa pol komu tud neseš kot darilo--če imaš kakšno zanimivo steklenico,ki jo sam poslikaš--morš met pa cajt in voljo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 16:34:41
|
|
|
|
hanna1
|
lumpa ,ti si res prava lumpa
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 16:48:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla čveke. Lumpa - Dodi - vi pa imate pravo zimsko idilo. Sploh nisem pokazala otrokom, ker bi vam zavidali. Je pa pri nas tudi čudno vreme. Jaz sem že cel dan utrujena in zaspana. Pa rada bi do konca zlikala tisto kar mi je ostalo od včeraj, pa še novo iz stojala, da se rešim perila preden gremo v Olimje. Še otroške omare bi morala malo pregledat, da vidim, če je že kaj premalo, da odpeljem na Karitas. Zdaj pa grem pečt Pohorsko gibanico - da vam malo naredim lušte.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 16:58:24
|
|
|
|
natasaom
|
men pa dragi ne sme šnopsa prnest-ker takoj kej namočim bi pa jegra delala-sam se mi res ne da.kje naj dobim vse tele rože.žganja pa mi itak ne pijemo..no,pri na s še pivo čaka po par tednov v hladilniku. a zdej je sobota odpovedana?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 16:59:16
|
|
|
|
smotka lonib
|
no jest pa prejle, ko je Zala pol ure spala, šla na FITNES -KIDANJE SNEGA . Moj je otroke v Šk.Loko peljal k mojim, ker zjutraj bo še slabša cesta kot zdejle. imam roke do tal od tega kidanja. morava ene 60 m skidat od hiše do ceste.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 17:01:05
|
|
|
|
natasaom
|
pri nas pa samo malo sneži
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 17:01:32
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom men pa dragi ne sme šnopsa prnest-ker takoj kej namočim bi pa jegra delala-sam se mi res ne da.kje naj dobim vse tele rože.žganja pa mi itak ne pijemo..no,pri na s še pivo čaka po par tednov v hladilniku. a zdej je sobota odpovedana? a si probala že delati orehovec. je ful dobr sploh za želodne težave pravijo, da je dobr, za jegra moraš pa že spomladi začet, da najdeš vse rožice.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 17:50:49
|
|
|
|
viator
|
Na zdej sem pa prehitro gumb stisnila...vreme bo za en klinc, tako da dejmo prestavit.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 17:52:16
|
|
|
|
viator
|
Dobri recepti Hanna!! Jaz imam pa od alkohola silno rada kakšen kozarček rdečega (npr. refošk) in šampanjec. Zadnjič sem v štacuni našla mojo sanjsko pijačo - šampanjec iz refoška .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 17:54:43
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Zdaj pa grem pečt Pohorsko gibanico - da vam malo naredim lušte. Ohh še dobro, da si v Mariboru in da so slabe ceste, drugače bi kar pri tebi pozvonila . Jaz sem pa mal besna...jasno..električarja ni blo...sej bi bilo prelepo, če bi se dva obrtnika na en dan prikazala . Potem sem se pa hotla k moji frizerki naročit, na ta je pa zamenjala službo in je šla v en fancy lokal - sunny studio - hmmm, kaj čem zdej....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 17:56:18
|
|
|
|
Anonimen
|
pojdi za frizerko, ali pa bodi čupasta.. Lahko vedno pozvoniš - ampak gibanice nima vedno, se moraš prej najavit.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 18:06:07
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 lumpa -te bolečine ob izgubi otročka nič ne vzame--vedno je prisotna v srcu--tudi tebi pošiljamo tisoč in naj Andraž vedno bdi nad vami sem istega mnenja,pošiljam pa ti Lumpa jaz tudi
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 18:13:51
|
|
|
|
Laubica
|
Še otroške omare bi morala malo pregledat, da vidim, če je že kaj premalo, da odpeljem na Karitas. Duška to sem danes jaz naredila Torej sranje od vremena in me se ne bomo videle Sem vedela da bo nekaj ker ko se jaz veselim se vse poruši
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 18:14:54
|
|
|
|
Laubica
|
Kaj naj poskusim jutri bom delala bučke -mu dat ali ne povejte mi
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 18:19:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Kaj naj poskusim jutri bom delala bučke -mu dat ali ne povejte mi Nevem, poskusi, ampak morajo bit podušene na vodi in brez soli.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 18:22:40
|
|
|
|
Laubica
|
Ja saj tako sem mislila-bom videla če pa še to ne bo vredu pol pa počakam do 6.m.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 18:24:10
|
|
|
|
Laubica
|
Midva pa na šnopsu delava borovničevec,viljamovko,orehovačo,figovec z rumom zdaj bomo pa še probali refoškov liker
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 18:29:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Midva pa na šnopsu delava borovničevec,viljamovko,orehovačo,figovec z rumom zdaj bomo pa še probali refoškov liker Naredi raje Teranov liker. Jaz si prste obliznem po njem. Teran je gostejši od Refoška.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 4.3.2008 18:34:35
|
|
|
|
Laubica
|
Ja saj je isto -to mi je Majrim obljubila da mi prinese
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?